Unta ja unelmia

/ hanna

Maanantai 18.12. klo 13.20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Keskiviikko 20.12. klo 13.20

OLYMPUS DIGITAL CAMERANoiden kuvien väliin mahtui 48 tunnin lisäksi paljon hyvää. Kahdet kymmenen tunnin yöunet, kolme pitkää saunavuoroa, päiväunia, kirjakauppavisiitti Hedengrenille ja täsmäisku NK:lle.
Söimme sinisimpukoita Sturehofissa, kaksi illallista hotellissamme Ett Hemissä ja nautimme samaisen hotellin vieraanvaraisuudesta oikeastaan koko lopun aikaa.
Varasin matkan jo syyskesällä, arvelin jouluviikon alun olevan meille melko hektinen, harjoittelujaksoni keittiöissä olisi loppu, edessä vielä tiukka rutistus ennen valmistumistani kokiksi. Olin oikeassa, painoin viimeisen kuukauden aika pienellä virralla, mutta edessä siintänyt matka auttoi jaksamaan.

Istuimme perillä alas ja heitimme pöytään kaiken saavutetun ja kaikki mahdottomatkin ajatukset tulevaisuudesta, mitä tekisimme jos kaikki olisi mahdollista?

Puhuimme toistemme lauseet loppuun, piirsimme isot kuviot ja annamme nyt ajan tehdä tovin töitä, ennen kuin itse pääsemme ruoriin.

Olen ensimmäistä kertaa elämässäni liki kauhuissani unelmamme suuruudesta, mutta samalla vakuuttunut siitä, että suuntamme on oikea. Joonas, kiitos kun olet.

Ja muistutukseksi tännekin, uusin podcastimme löytyy täältä. Aiheena jouluhommat, perinteet ja sekametelisopan sattumat. Rentoa jouluviikkoa!

Related posts:

kiitos dubrovnik
I believe I can fly
Pienyrittäjän paras sijoitus on Holvi

10 kommenttia
 • Oma ravintola?
  Se tuli mieleen. Oli se mikä hyvänsä toivottavasti onnistutte. Ja miksipä ei, kaikkihan ON mahdollista!
  Hyvää joulua, kiitos kun kirjoitat.

  21.12.2017 10:33 ‐ kati

 • Suuret unelmat ovat hyvästä! Ilman unelmia, jopa suuruudenhulluja, mitään ei tapahdu. Te kaksi jos ketkä saatte unelmat todeksi.
  Ihailen elämänmyöteisyyttänne ja taitoanne nähdä arki kauniina.
  Itsellä (ja perheellä) pyörii hajanaisia unelmia ja suunnitelmia ilmassa, olisiko nyt aika ottaa haaveista kiinni ja laittaa ne tapahtumaan?!
  Haen myös tietynlaista elämänmyönteisyyttä ja seesteisyyttä ympäristööni. On aika päästää vanhasta painolastista ja vääristä toimintatavoista irti.
  Kiitos inspiroivasta blogistanne ja onnea uusiin suunnitelmiin!!

  21.12.2017 11:27 ‐ Kirsi

 • Kiitos Kati! Kaunista joulun aikaa.

  21.12.2017 13:16 ‐ Hanna

 • Kirsi, ihanaa joulua sulle ja sun perheelle – eiköhän pistetä isot rattaat pyörimään! Kaikkea hyvää!

  21.12.2017 13:17 ‐ Hanna

 • Mistä seuraava aihe on?

  29.12.2017 20:35 ‐ Krisse

  • Seuraavan jakson aihe on kiusaaminen!

   2.1.2018 10:48 ‐ hanna

 • Hei, oli vain pakko tulla kiittämään podcastistanne. Tänä tahmeana kaamosaikana olen saanut motivaatiota ruuanlaittoon, kun olen laittanut teidät keittiössä taustalle pyörimään ja alkanut pilkkomaan päivälliskasviksia. Jos on tuntunut, ettei vaan tänään jaksais, tilataanko rakas pizzaa… TE olette tietämättänne tsempanneet. Toki on ookoo välillä oikaista, mutta rakkaudella kokattu illallinen on vaan liian tärkeä osa onnellista elämää. Kärsin väsymyksestä pimeänä aikana, ja olenkin saanut teidän podcastista piristystä. Illallinen valmistuu kuin itsestään tällä tavoin. Asenteenne ruokaa, hyvinvointia, nautintoja ja elämää kohtaan ylipäätään on tarttuvaa. Voisi tiivistää yhteen sanaan: TERVETTÄ, tässä puristisessa, mustavalkoisessa maailmassa. Odotan uusia jaksoja innolla, ja jatkan tätä kuuntelu-kokkaus- perinnettäni myös valoisana vuodenaikana ilolla. Onnellista uutta vuotta teille!

  30.12.2017 16:20 ‐ Maisa

  • Oi, vitsi miten kiva kuulla. Kiitos palautteesta, mekin taas jaksamme nauhoitella kun kuulemme hihkaisuja sieltä kuulokkeiden ja ruutujen takaa. Ihanaa alkanutta vuotta!

   2.1.2018 10:49 ‐ hanna

 • Hei Hanna, osaatko sanoa miksi wecastin nettisivuilla näkyy vain seitsemän ensimmäistä jaksoa teidän podcastista? Sitä uudempia ei ainakaan minulla näy ollenkaan.

  1.1.2018 12:07 ‐ Maiju

  • Hei,
   niitä ei ole var,aan vielä sinne päivitetty. Kannattaa alkaa tilata jaksoja vaikkapa acastin tai iTunesin podcast-sovelluksen kautta, jotta saat aina jakson heti sen saavuttua puhelimeesi.

   2.1.2018 10:50 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>