Turinaa ilman sensuuria

/ hanna

IMG_7146Olette yllättäneet kuvan kaksikon täysin, podcastiamme on kuunneltu tähän mennessä jo 47 000 kertaa!
Kiitos paljon luottamuksesta ja kiinnostuksesta teille kaikille jotka meitä jo kuuntelette, ilahdun jokaisesta kommentista, joita lähetätte ja mahtavista jaksoideoista, joita olemme saaneet. Lisää otetaan vastaan!

Tilaa meidät luureihisi, podimme ilmestyy keskiviikkoisin. Toivotamme tervetulleiksi kaikki uudet kuulijat, juttumme ovat sellaisia, että voit kuvitella istuvasi kanssamme samassa pöydässä. Rentoa turinaa arjesta ja kaikesta siihen liittyvästä.
Kermaperse & Komposti nostaa maljan teille ja tälle uudelle medialle, joka tuntuu päivä päivältä luontevammalta ja meille sopivalta. Ollaan pääsemässä vauhtiin.

Ps. Uusin jakso sai eniten kuunteluja vuorokaudessa, eikä ihme, ketäpä ikääntyminen ei koskettaisi.
Jaksossa puhutaan suonikohjuista, juonteista, eläkeiästä, Suomen Kuvalehdestä, ikäkriisistä, sosiaalisen median luomista paineista ja kauneusleikkauksista. Pohditaan myös, nouseeko jalka ja munakoiso ja onko pimppi lasten saamisen jälkeen pilalla.

 Kuva: Suvi Kesäläinen

Related posts:

kiki
värejä ja valoa
Meidän muksut 

9 kommenttia
 • Hei!

  Teidän blogi ja podcastit ovat aivan mahtavia!! Jatkakaa samaan malliin! Olette ihania ja teitä on ilo kuunnella!! Ihanaa kevättä koko perheelle!

  2.3.2018 10:20 ‐ Emilia

 • Kiitos Emilia, ihana kuulla, että tykkäät. Ihanaa kevään odotusta sinulle!

  2.3.2018 11:37 ‐ Hanna

 • Aloitin pitkällä joululomalla kevätsiivouksen ja laitoin podcastinne taustalle ”soimaan”. Kun jakso loppui, katselin ruokapöytää, että mihin ne nyt hävis. Ihan varmasti olitte siinä kahvikuppien kanssa. Ootte te aika eloisia:o

  2.3.2018 18:35 ‐ Kaika

 • Oltiin oltiin! Kiitos Kaika kahvista.

  2.3.2018 18:52 ‐ Hanna

 • Myös minä aloin kuunnella teitä, viikon kestänyt influenssaa kovalla kuumeella sujui kanssanne iloisemmissa merkeissä. Kiitos siitä:)
  Innokkaana kokkiohjelmien seuraajana mietin, onnistuisiko ruuanlaittojakso? Kertoisitte siinä ruokaa laittaessa reseptin ja samalla vinkkejä.

  Mari-

  3.3.2018 08:29 ‐ Mari

  • Hauskaa kun tuli puheeksi, meillä on tuo konsepti suunnitteilla, ensi viikolla pääsen äänittämään ensimmäisen ruokapodin. Palataan siis tähän!

   5.3.2018 12:43 ‐ hanna

 • Heips,miksi luurilla kuunneltaessa podcast pätkii koko ajan? :/ siis et muutaman minuutin välein se keskeytyy ja pitää painaa taas play-nappia.. onkohan mun luurin vika.. Ihania juttuja teillä:)

  4.3.2018 11:40 ‐ Reetta

  • Heippa, onpa ikävä vaiva, en osaa sinua neuvoa, en ole aiemmin moisesta kuullut. Toivotaan, että yhteys paranee. Kivaa viikkoa sinulle!

   5.3.2018 12:43 ‐ hanna

 • Kiitos, hanna! ♡

  16.3.2018 22:05 ‐ Issadissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>