thaivaallisen hyvä salaatti Jäävuoren huippu -kirjasta

/ hanna

IMG_0005
OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_0006 IMG_0007 IMG_0008 IMG_0009Onni on olla kustantaja, näpistin tulevan kirjailijamme Jonnan kirjan kuvauksista yhden reseptinsä ja testailin miten se toimi kotikeittiössä. Estradille astuivat mm. korianteri, minttu, thaibasilika, chili, cashewpähkinät, kesäsipuli, riisiviinietikka, seesamiöljy ja kevyesti paistettu ja marinoitu pala nautaa.
Taputin, kumarsin ja nostin hattua, esitys ei hevillä unohdu. (Pun intended)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäs sanotte, kiristänkö häneltä reseptin? Salaisuus kun on tuossa salaatinkastikkeessa, kaiken muun teille jo likimain paljastinkin.

Related posts:

Kiitos onnitteluista
Foodora tuo helpotusta arkeen ja antaa syytä juhlaan
Stadikan taikaa ja uusi vanha harrastus

12 kommenttia
  • Oi, nyt heräsi mielenkiinto. Rakastan ruokaisia salaatteja! Juu mielelläni lukisin loput tästä reseptistä. : )

    8.8.2015 20:15 ‐ Marjukka / Fab Forty Something

  • Paljasta vaan nyt kaikki kerran aloitit! Näyttää niin hyvältä että menisi varmasti jatkoon meidän keittiössä.

    8.8.2015 21:36 ‐ Anne

  • Salaatinkastike tähän kiinnostaa. Kiristä pois. pliis.

    9.8.2015 20:48 ‐ Ulla-Maija

  • Oi, kaikki missä on korianteria, chiliä, seesamiöljyä ja muuta thaivaallista, ansaitsee laajan jakamisen kastiketta myöden :) Heti kun laitat tulemaan, tämä tyttö lähtee aines-ostoksille.

    10.8.2015 11:06 ‐ TerhiR

  • Ooh, kuulostaa todellakin thaivaallisetlta! Kiristä kiristä pois! Tätä täytyy päästä näillä kesän viimeisillä kuumilla testaamaan…!!

    10.8.2015 16:24 ‐ Iti

  • Mikä järki on laittaa tällainen kiusapostaus?
    Hei lukijat, tässä ihania, maukkaita kuvia ja lista raaka-aineita, mutta viitsisinkö kirjoittaa reseptin…?no en, nuolkaa kuolaanne ja näppejänne.
    Haloo, mikä ihmeen järki tässä on?
    Pliis, selvennä, mikä tämän kiusan takana on?!
    Joku tulevan kirjan markkinointi?? Mikä? Me ei tajuta. Ärsyttää vaan.

    10.8.2015 22:01 ‐ Wtf

  • Minäpä soitan Jonnalle ja kysyn josko saan reseptin julkaista. Pahoittelut viimeiselle kommentoijalle aiheuttamastani mielipahasta, se ei suinkaan ollut tarkoitukseni.

    11.8.2015 08:52 ‐ hanna

  • Kuulostaa herkulta! Tuo lautanen on hieno!

    11.8.2015 17:30 ‐ Kreetta

  • Onnea ihanat kirjan julkistuksen johdosta!
    Pus

    14.8.2015 00:16 ‐ LauraK

  • Herkullisen kuuloinen salaatti, jään odottamaan ohjetta :)
    Mitkä riedelin lasit nuo ovat?
    Mikä mallisto?

    16.8.2015 11:04 ‐ Anni

  • Moi, tuleekohan tätä ohjetta, nimim. seesamiöljy ja muut ainekset ostettu…

    18.8.2015 10:14 ‐ Terhi

  • Olikohan ohje tulossa?

    18.8.2015 18:16 ‐ Tintti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>