Terveisiä keittiöistä!

Terveisiä keittiöistä!
24.8.2017 Hanna
Kategoriat: koti, ruoka, yleinen

IMG_7839 IMG_7840 IMG_7841Terveisiä keittiöistä, luovin kotiköökin ja ravintolakeittiön välillä. Iso leikkuulauta edessä ja katse tiukasti raaka-aineissa, joita kulloinkin käsittelen. Aikuisopiskelu on ihan parasta! Kokinhattu siintää horisontissa, se jos joku motivoi. Jos haluatte tietää opinnoistani lisää, niin kysykää, kerron mieluusti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elokuu on ainakin minusta parasta aikaa keittiössä ja ruokapöydässä ja sadonkorjuu on yksi kauneimmista sanoista. Kesän suosikit basilika ja korianteri tekevät tilaa timjamille ja rosmariinille, chilit hyppivät esiin ja padat nousevat tasoille odottamaan syksyisiä makuja ja tuntien haudutusta. Viinikaappiin on tilattu punaviini poikineen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPienet pojat syövät eriskummalliseen tyyliin, eli tiputtavat parhaansa mukaan sapuskaa lattialle ja nauttivat murusia pöydän alta päästyään vapaiksi syöttötuoleistaan. Syövät mieluummin pieniä kiviä lattialta kuin marjoja lautaselta, en aina jaksa ymmärtää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaunista loppuviikkoa ja maukkaita hetkiä iltojen pimetessä!

 

14 kommenttia

  1. UL 1 vuosi ago

    Hei, miten nuo riisipötkylät on tehty?

  2. Hanna 1 vuosi ago

    Keitin ja puristelin pötkylöiksi!

  3. Anne 1 vuosi ago

    Naurattaa kyllä tuo, että mieluummin kiviä lattialta kuin marjoja lautaselta. Justiin samaa ihmettelin oman 9kk ikäisen tytön kanssa. Lautasella olevaa ruokaa pyöritellään hartaasti käsissä, hierotaan päähän ja samalla katsellaan vanhempia epäuskoisena; tätäkö oikeasti pitäisi laittaa suuhun ja syödä? Mutta lattialla olevat roskat ja kaiken maailman mujut menee sekunnissa suuhun ihan ilman empimistä. Voi hassut pienet…

  4. Anna 1 vuosi ago

    Minua kiinnostaa, MIKSI opiskelet kokiksi?
    Ja jottei kysymys kuulosta tylyltä niin täsmennän vähän: saat nyt jo tehdä työtä ruuan parissa, näytät pitävän työstäsi ja näytät olevan hyvä siinä.

    Mitä lisäarvoa kokin tutkinto sinulle tuo? Et varmaan kuitenkaan kokin uraa vuorotöineen ja pitkine päivineen suunnittele?

    Puhtaasti uteliaana tätä siis kyselen.

    • Author
      hanna 1 vuosi ago

      Hei, kiitos kommentista ja hyvästä kysymyksestä! Palaan tähän oman postauksensa kanssa.

  5. tytti 1 vuosi ago

    Hannahan on käsittääkseni tarjoilija? bongasi ex-miehensä hänen omistamastaan ravintolasta ja eteni rouvaksi reittä pitkin – näin karrikoidusti. Av:llahan ruoditaan hänen kouluttamattomuuttaan loputtomasti. Ehkä haluaa tällä todistaa, että nyt hänellä on ammatti. Hirveästi näyttää kinuavan ”blogiyhteistöitä” eli ruinaa ilmaislahjoja.

  6. Tuuli 1 vuosi ago

    Siis onko muitakin tapoja edetä puolisoksi/rouvaksi, kuin reittä pitkin. Siis nykyaikana, länsimaisessa yhteiskunnassa.
    (joo, tiedän, ettei pitäisi provosoitua tuollaisista Tyteistä, mutta kun alkoi jo naurattaa.)

    • Author
      hanna 1 vuosi ago

      Naurahdin sun kommentille, mutta joo, toivotaan Tytille onnellisempaa loppuviikkoa.

  7. Kirsi 1 vuosi ago

    Hei, pakko sanoa, että Tytti on uskomattoman kateellinen ja ylimielinen. Eikö tarjoilijan työ ole OIKEAA työtä ja kunnollinen ammatti? Juntti-Tytti ei tunnu ymmärtävän sitä, että nykyaikana on täysin tavallista opiskella aikuisena ja hankkia useampikin ammatti. Hanna, älä välitä. Hienoa, kun jaksat jatkaa.

  8. Vastuullinen kuluttaja 1 vuosi ago

    Kirsi! Tarvitseeko jatkaa haukkumisen kierrettä? Tuottaako se sinulle iloa? Eikö voi jättää jokaisen mielipiteet omaan arvoonsa.

  9. Kirsi 1 vuosi ago

    Hei, Vastuullinen kuluttaja, KIITOS, KUN LAITOIT JÄITÄ HATTUUN. Iloiseksi minua ei saa se, että keitti yli, vaan pahoittelen karkeuksia tekstissäni.

  10. Mira 1 vuosi ago

    Hei Hanna!

    Olen pitkään haaveillut myös aikuisiällä unelmani toteuttamisesta, opiskella kokiksi.
    Minulla on kuitenkin hieman skeptinen kuva aikuisopiskelusta ja haluaisinkin kuulla lisää sinun kokemuksiasi aiheesta. Mainittakoon, että tätä postausta sinulta olenkin jo kovasti odotellut 🙂

    Opiskelusi antavat uutta pontta omille unelmille, ehkäpä minäkin vielä joku päivä…

    Iloa!

    Mira

    • Author
      hanna 1 vuosi ago

      Kerron aiheesta lisää, ehdottomasti suosittelen ottamaan härkää sarvista ja hyppäämään aikuisena uuden äärelle, motivaatio on huipussaan ja elo keittiössä on aivan mielettömän kiinnostavaa! Mutta palailen aiheeseen piakkoin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*