Terveisiä keittiöistä!

/ hanna

IMG_7839 IMG_7840 IMG_7841Terveisiä keittiöistä, luovin kotiköökin ja ravintolakeittiön välillä. Iso leikkuulauta edessä ja katse tiukasti raaka-aineissa, joita kulloinkin käsittelen. Aikuisopiskelu on ihan parasta! Kokinhattu siintää horisontissa, se jos joku motivoi. Jos haluatte tietää opinnoistani lisää, niin kysykää, kerron mieluusti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elokuu on ainakin minusta parasta aikaa keittiössä ja ruokapöydässä ja sadonkorjuu on yksi kauneimmista sanoista. Kesän suosikit basilika ja korianteri tekevät tilaa timjamille ja rosmariinille, chilit hyppivät esiin ja padat nousevat tasoille odottamaan syksyisiä makuja ja tuntien haudutusta. Viinikaappiin on tilattu punaviini poikineen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPienet pojat syövät eriskummalliseen tyyliin, eli tiputtavat parhaansa mukaan sapuskaa lattialle ja nauttivat murusia pöydän alta päästyään vapaiksi syöttötuoleistaan. Syövät mieluummin pieniä kiviä lattialta kuin marjoja lautaselta, en aina jaksa ymmärtää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaunista loppuviikkoa ja maukkaita hetkiä iltojen pimetessä!

 

Related posts:

uusi body
Leipämiehen aamu
Valmentaja-Saralla on asiaa

14 kommenttia
 • Hei, miten nuo riisipötkylät on tehty?

  25.8.2017 12:19 ‐ UL

 • Keitin ja puristelin pötkylöiksi!

  25.8.2017 12:23 ‐ Hanna

 • Naurattaa kyllä tuo, että mieluummin kiviä lattialta kuin marjoja lautaselta. Justiin samaa ihmettelin oman 9kk ikäisen tytön kanssa. Lautasella olevaa ruokaa pyöritellään hartaasti käsissä, hierotaan päähän ja samalla katsellaan vanhempia epäuskoisena; tätäkö oikeasti pitäisi laittaa suuhun ja syödä? Mutta lattialla olevat roskat ja kaiken maailman mujut menee sekunnissa suuhun ihan ilman empimistä. Voi hassut pienet…

  25.8.2017 22:30 ‐ Anne

 • Minua kiinnostaa, MIKSI opiskelet kokiksi?
  Ja jottei kysymys kuulosta tylyltä niin täsmennän vähän: saat nyt jo tehdä työtä ruuan parissa, näytät pitävän työstäsi ja näytät olevan hyvä siinä.

  Mitä lisäarvoa kokin tutkinto sinulle tuo? Et varmaan kuitenkaan kokin uraa vuorotöineen ja pitkine päivineen suunnittele?

  Puhtaasti uteliaana tätä siis kyselen.

  26.8.2017 16:23 ‐ Anna

  • Hei, kiitos kommentista ja hyvästä kysymyksestä! Palaan tähän oman postauksensa kanssa.

   28.8.2017 14:18 ‐ hanna

 • Hannahan on käsittääkseni tarjoilija? bongasi ex-miehensä hänen omistamastaan ravintolasta ja eteni rouvaksi reittä pitkin – näin karrikoidusti. Av:llahan ruoditaan hänen kouluttamattomuuttaan loputtomasti. Ehkä haluaa tällä todistaa, että nyt hänellä on ammatti. Hirveästi näyttää kinuavan ”blogiyhteistöitä” eli ruinaa ilmaislahjoja.

  28.8.2017 13:01 ‐ tytti

 • Siis onko muitakin tapoja edetä puolisoksi/rouvaksi, kuin reittä pitkin. Siis nykyaikana, länsimaisessa yhteiskunnassa.
  (joo, tiedän, ettei pitäisi provosoitua tuollaisista Tyteistä, mutta kun alkoi jo naurattaa.)

  28.8.2017 14:09 ‐ Tuuli

  • Naurahdin sun kommentille, mutta joo, toivotaan Tytille onnellisempaa loppuviikkoa.

   28.8.2017 14:23 ‐ hanna

 • Hei, pakko sanoa, että Tytti on uskomattoman kateellinen ja ylimielinen. Eikö tarjoilijan työ ole OIKEAA työtä ja kunnollinen ammatti? Juntti-Tytti ei tunnu ymmärtävän sitä, että nykyaikana on täysin tavallista opiskella aikuisena ja hankkia useampikin ammatti. Hanna, älä välitä. Hienoa, kun jaksat jatkaa.

  29.8.2017 20:42 ‐ Kirsi

 • Kirsi! Tarvitseeko jatkaa haukkumisen kierrettä? Tuottaako se sinulle iloa? Eikö voi jättää jokaisen mielipiteet omaan arvoonsa.

  29.8.2017 20:47 ‐ Vastuullinen kuluttaja

 • Hei, Vastuullinen kuluttaja, KIITOS, KUN LAITOIT JÄITÄ HATTUUN. Iloiseksi minua ei saa se, että keitti yli, vaan pahoittelen karkeuksia tekstissäni.

  29.8.2017 21:59 ‐ Kirsi

 • Hei Hanna!

  Olen pitkään haaveillut myös aikuisiällä unelmani toteuttamisesta, opiskella kokiksi.
  Minulla on kuitenkin hieman skeptinen kuva aikuisopiskelusta ja haluaisinkin kuulla lisää sinun kokemuksiasi aiheesta. Mainittakoon, että tätä postausta sinulta olenkin jo kovasti odotellut :)

  Opiskelusi antavat uutta pontta omille unelmille, ehkäpä minäkin vielä joku päivä…

  Iloa!

  Mira

  30.8.2017 10:41 ‐ Mira

  • Kerron aiheesta lisää, ehdottomasti suosittelen ottamaan härkää sarvista ja hyppäämään aikuisena uuden äärelle, motivaatio on huipussaan ja elo keittiössä on aivan mielettömän kiinnostavaa! Mutta palailen aiheeseen piakkoin!

   5.9.2017 20:30 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>