Taivas olohuoneessamme

/ hanna

sohva_1
Siinä se nyt on, vuosien haave, joka vihdoin konkretisoitui olohuoneeseemme. Maailman mukavin ja kaunein Boknäsin Heaven-sohva!
Mittasuhteet eivät ole kuvissa edukseen, näistä ei näe miten jättimäinen sohva onkaan, se on 3,5 x 2,5 metriä pellavaa, suurta ja suloista, upottavaa untuvaista syliä! Siihen mahtuu heittämällä koko perhe ja vähän päälle, kinttunsa voi suunnata mihin hyvänsä ilmansuuntaan ja mahtuu!

sohva_2Olemme sisäänajaneet sohvaa leffojen ja kirjojen kanssa, yhden päivän ajan se toimitti toimiston virkaa. Hyvin toimittikin, sillä nukahdin lounaan jälkeen ja heräsin ovikelloon kun mies tuli lenkiltä ja ilta alkoi jo hämärtää. Parhaat päikkärit ikinä. Nimensä veroinen sohva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASohvan moduleita on pilvin pimein, niistä saa koottua omaan kotiinsa sopivan kokonaisuuden. Meillä kävi tuuri, sillä tämä juurikin oikean mallinen jättiläinen oli valmiina Boknäsin varastossa, se tuotiin kotiimme ja asennettiin samoin tein kun kaupat oli tehty. Ensimmäinen ilta meni ilosta kiljuessa. Seuraavana päivänä testasimme montako kuperkeikkaa sohvalla pystyy tekemään, kun aloittaa toisesta päästä ja lopettaa toiseen. Tokaluokkainen onnistui heittämään kuusi kuperkeikkaa, allekirjoittanut neljä ja puoli. Eikä ollut hyvä idea lopettaa tuohon päätyyn jossa ei ole käsinojaa, kröhm.
Valitsimme kukin myös oman lempipaikkamme sohvalla, kaikilla olisi omaan paikkaansa optio, jos tulee kipeäksi tai jos paistaa muulle perheelle vohveleita. Arvaatte ehkä oman paikkani, se on juurikin tuolla ihan keskellä, kaivautuneena tyynyjen ja kashmirpeiton alle.

 

sohva_3Tämä sohva vaatii myös huomiota, joka sunnuntai on virallinen möyhimispäivä, jolloin Joonas pöyhii ja kuosittaa sohvan tyynyt takaisin kuosiinsa. Toisaalta, mikäpä se sellainen elämänkumppani olisi, joka ei toisinaan ansaitsisi hiukan huomiota itselleen.

Olohuoneen iso matto näyttää ovimatolta, pitäisi varmaan päivittää suurempaan. Samoin kuin tuo sohvapöytä. Siinäpä haaveita ensi vuodelle.

Sohva Boknäs, kangas Linen natural, malli  Heaven set 3.

Related posts:

aamun omenat
Tyhjä syli -kirja on kaupoissa
Tomaatti-anjovispasta

13 kommenttia
 • No wau, on aikamoinen linna! t. kade vain puusohvan omistaja

  22.1.2016 09:31 ‐ Sandra

 • Ihana! Mä en pääsis yhtä kuperkeikkaa enempää, kun kaivautuisin vaan piiloon tyynyn alle. :)

  22.1.2016 12:10 ‐ Dorit

 • Tässä onkin nyt positiivinen dilemma, kun ennen vietin kaiken ajan keittiönpöydän ääressä ja nyt houkuttelee sohva seireenin lailla.

  22.1.2016 12:22 ‐ hanna

 • Se onkin Dorit aivan loistava idea, toteutan sitä parhaillaan!

  22.1.2016 12:23 ‐ hanna

 • Oijjoiii, tämä sohva on niin minunkin haveeni!

  Ja tuo kalanruotoparketti, rakastan !

  Kun minun ja mieheni haave toteutuu, ja löydämme ihanan ”pommi” kämpän Helsingin keskustasta, jota alamme rempata, niin minulla on jo kaikki materiaalit tiedossa, jota haluan… kalanruotoparketti, vaaleat seinät, kipsilistat, kylppäriin valkoiset kaakelit, joissa musta pieni mosaiikkikaakeli kulmissa, niin ja tämä sohva…

  22.1.2016 17:47 ‐ Reetta/valkoisentalonreetta

 • Pidän peukkuja, että löydätte täydellisen pommin! Ihanaa viikonloppua sulle, ihana Reetta!

  22.1.2016 17:59 ‐ Hanna

 • Unelmien soffa todella!!!
  Upottavia haaveiluhetkiä <3

  24.1.2016 21:54 ‐ Mia K.

 • Kiitos Mia!

  25.1.2016 09:22 ‐ hanna

 • Toi sohva on niin paras – meillä on sama setti yläkerran telkkarisohvana, mutta puuvillasekoitekankaalla. Siinä kelpaa pitää Netflix-maratoneja!

  25.1.2016 20:52 ‐ Marjukka

  • Joo kyllä tässä kelpaa, otin tänäänkin päikkärit…

   25.1.2016 20:54 ‐ hanna

 • Upottava. Mitkäs ovat sohvatyynyt….

  1.2.2016 21:43 ‐ Sail A

 • Hei! Haaveilemme kyseistä sohvaa. Miten pellavan puhtaana pito on onnistunut? Onko tullut tahroja tai kutistumaa pesussa?

  20.7.2016 21:05 ‐ Suvi

  • Hei, en ole pessyt vielä päällisiä, tahrat olen poistanut paikallisesti kostean sienen ja tahranpoistoaineen kanssa. Mustiin vaatteisiin irtoaa hiukan tuota pellavaa, mutta se ja sama – tyytyväisiä ollaan!

   21.7.2016 07:42 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>