Synttärihuumaa

/ hanna

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYhtä vaille neljäkymmentä, sitäkös on syytä juhlia! Kukkaset sieltä mistä aina, yksi ihastuttavimmista kimpuista koskaan. Valkoista ja vihreää on ollut tyylini aina, nyt alan laveerata kirkkaiden värien puolelle.
Sain lahjaksi kauniita viestejä, kirjoja, juustoja, makkaroita, viiniä ja hilloa, Finnair Gold -kortin, kynsilakan ja huulipunan, rintsikat ja bikinit, tehotuotteita nassulle ja sisäisesti nautittavaksi, sydämiä ja sormivärejä paperille ja suuren määrän suukkoja iholle. Mieheltä lennot Pariisiin ja puoli tuntia pidemmän jalkahieronnan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATäydellinen aperitiivi, suosikkisamppanjani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERACarvenin hapsumekko sai minut puolelleen, ensimmäisen kerran kun sitä katselin, ei ollut alelappua kyljessään, nyt 60% alessa se tuntui parhaalta mahdolliselta lahjalta itselleni.
Sukkiksissa olen vaihtanut leiriä, jos ennen vannoin mattaan pintaan, nyt olen innostunut kiillosta! Wolfordin Neon 40 -sukkikset kestävät yllättävän rajua taaperoperhe-elämää, ottamatta heti itseensä jos tarranauha katsoo puoleensa, näyttävät myös kintuissa kivoilta. Mattakausi on ohi, nyt saa hehkua ja kuultaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPääpanta on Maison Michel merkkiään, hankittu vuosia sitten Nina’sista, yksi harvoista ja rakkaimmista asusteista, joita omaan. Sopii minusta etenkin lyhyiden hiusten kanssa.
Söimme juhlapäivän illallista Careliassa ja jatkoimme vielä Basbasin alakertaan juhlimaan elämää, kiitos ystävät ikimuistoisesta illasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVeuve Clicquot Rosé juhlii 200-vuotisjuhlavuottaan, perässä tullaan. Kiitos lahjaksi saaduista samppanjoista!

Natalle kaunis kiitos kuvista!

Related posts:

Taivaallinen portobellopasta
Halparuokakirja ja samppanjaa
Sporttivaatteiden pesusta

12 kommenttia
 • Onneksi olkoon!
  On pakko kommentoida, kun olen ihastellut lyhyitä hiuksiasi. Sopivat täydellisesti kasvoihisi!!Mahtavasti leikattu!

  6.3.2018 21:07 ‐ Anna

 • Täältä myös onnittelut! Samoin olen ihaillut lyhyitä hiuksiasi.

  6.3.2018 21:37 ‐ Amanda

 • Kaunis kiitos Anna!

  6.3.2018 21:53 ‐ Hanna

 • Kiitos sinullekin, Amanda!

  6.3.2018 21:54 ‐ Hanna

 • Paljon onnea, Hanna! Kiitos inspiroivasta blogista.

  7.3.2018 10:31 ‐ Paula

 • Kiitos Paula onnitteluista! Ihanaa kun seurailet, kaunista kevään odotusta!

  7.3.2018 10:36 ‐ Hanna

 • Paljon onnea !
  Olet niin ihastuttava!

  7.3.2018 10:42 ‐ Paula

 • Kiitos Paula!

  8.3.2018 09:13 ‐ Hanna

 • miksi podcastinne edelleen julkaistaan hyvin myöhään illalla? Miksi siirtää julkaisu päivä suoraan torstaiksi, jos keskiviikkona, ette kykene inhimilliseen aikaan julkaisemaan podcastia?

  9.3.2018 18:50 ‐ Katariina

  • Kiitos palautteesta, yritämme olla jatkossa täsmällisempiä. Editointi ottaa aina aikansa, emmekä saa aina ajoissa materiaalia editointiin, skarpataan!

   12.3.2018 11:08 ‐ hanna

 • Hieman pettyneenä täytyy todeta että blogi alkaa vaikuttaa kylmältä ja tusinatavaralta kaikkine mainoskikkoineen.

  Aurinkoista kevättä!

  17.3.2018 17:54 ‐ Saimi

 • Oi sulla on lyhyt tukka nykyään, ihana! Ja onnea!

  18.3.2018 21:08 ‐ Kipi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>