support your local

/ hanna

IMG_7969IMG_7963 IMG_7964 IMG_7965 IMG_7966

Hyppäsimme lauantaina Volkkarin rattiin ja ajoimme Lahteen Heidin ja Tonin vieraiksi, he järkkäsivät Petit St Louise putiikkinsa takapihalla Backyard Sale -tapahtuman jonne saimme kutsun, myimme omia vaatteitamme, tapasimme lahtelaisia huipputyyppejä jotka tulivat juttusille (terkut kaikille!) ja söimme Tonin paistamia, Akun kokoamia burgereita.
Paikallislehti kävi tekemässä tapahtumasta jutun ja valloittava Nina Nuija ja Tosimuija -blogista jututti meitä pitkän tovin. Harmi kun ei ehditty nauttia sitä skumppaa yhdessä, ensi kerralla Nina!

IMG_7974
Lahtelaisten vieraanvaraisuus oli omaa luokkaansa, saimme kassikaupalla muistoja mukaamme. Instagramista (@hannagullichsen & @joonaslaurila) voitte bongata mieheni uuden lempparipaidan, joita saa muuten niitäkin sieltä samaisesta putiikista. Byredon tuoksut rantautuivat Suomessa ensimmäisenä tuonne samaan liikkeeseen, Heidi osasi tuoda minulle sovituskoppiin juuri ne (miesten) paidat ja housut joihin ihastuin samoin tein. Ostin myös Jensenit syksyä odottamaan. Ja Byredon kynttilän. Ja sormuksen.

Jos Lahti ei ole matkan varrella, on heillä ratkaisu tähänkin pulmaan: kauppa-auto kaartaa Helsinkiin ja toimittaa tilatut tuotteet asiakkaalle. Tätä minä kutsun omistautuneeksi yrittäjyydeksi. Ja huomasin jälleen, että tämä on laji jota tehdään sydämellä.

IMG_7973Illastimme Roux’issa, en yllättynyt lainkaan siitä että tarjoilijamme oli paikan omistaja.
Oli ihana päivä, kiitos Lahti. Me tullaan pian uudestaan!

Related posts:

Bees & Honey
Sormiruokailun ABC 
Pizzettaa töiden jälkeen

7 kommenttia
 • Noi tyypit ovat uranuurtajia; olleet niin kauan kuin minä muistan St Louisin ja sen jo lopetun farkkuliikkeen. Niin stylejä ja jotenkin freesejä aina. Niillä on homma hallussa.

  T ex-lahtelainen (tai niinku Lahest alkujaan)

  18.5.2015 11:21 ‐ I May Say

 • Moikka,
  Oli kyllä huikeen kiva tapahtuma! Hauskaa, että täälläkin jotain joskus tapahtuu. Niin tuo St. Lous farkkuliike on aikansa klasskko täällä Lahessa:) Kaikkihan sen muistavat ja kaikki ovat siellä käyneet!

  Tavattiin mekin pikaisesti ja laitoin sulle s-postia siitä jauhelihasta:))

  18.5.2015 11:44 ‐ Kati

  • Staileja ja freesejä, naulan kantaan! Ihana pariskunta ja upea pikku putiikki, hatunnosto heille.

   18.5.2015 18:32 ‐ hanna

 • Vitsit, oli ihan mieletön päivä! Tajusin vasta myöhemmin, etten tajunnut edes esittäytyä! Mutta moikka siis uudemman kerran, oon Laura :) Oli kiva jutella ja laamapaita sekä huivi jo ahkerassa käytössä ;) Onneksi hyvät tyypit lämmitti, sen saamarin kylmän aamun jälkeen!

  18.5.2015 14:57 ‐ LauraK

  • Oli hauska tavata, kiva että paita ja huivi löysi uuden ihanan kodin. Kaunista kesää, törmäillään taas!

   18.5.2015 18:31 ‐ hanna

 • Meilailen takaisin jauheliha-asiasta vielä tämän viikon aikana. Iloa kesän odotukseen!

  18.5.2015 18:33 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>