sriracha

/ hanna

  sriracha sriracha sriracha Kulmakunnan kuumin dippikastike:

  • 1 purkki ranskankermaa
  • 3-5 rkl Srirachaa
    Meillä sitä syödään joka päivä lusikalla. Siihen dipataan bataattiranut, sipsit ja Wotkinin nakit. Sitä levitetään leivän päälle, pyttipannuun, kaadetaan salaatteihin ja nostellaan omeletin päälle. Koukuttumisen riski: keskivahva.

 

  • nakki kaurisnakki / wotkin
  • suola- ja pippurimylly Zassenhaus / chez marius
  • kellonaika AAMUPÄIVÄ
  • pannu Hackman rotisser

Related posts:

pariisi / le cinq codet
Rakkaudesta hyvään leipään
Pizzettaa töiden jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>