Silkkii

/ hanna

IMG_5231IMG_5234Minusta paras kesäsää on hiukan tuulinen, ei liian aurinkoinen. Sellainen jossa on yhtä hyvä olla varjossa kuin auringossa. Auringossa paahtuminen ei enää tässä neljänkympin korvilla kiinnosta, haluan suojella ihoani aivan suoralta auringolta. Varjo ei riitä, suojakertoimeksi läträän 30 tai 50, riippuu siitä mikä putilo kylppäristä sattuu ensimmäiseksi löytymään.
Täällä parin vuoden takainen juttu samasta aiheesta, menin kuvauksiin suoraan Dermalogica-hoidosta joten taianomainen hohto ei ole aivan omasta takaa. Pitääkin varata taas Marille aika, kaipaan tuota hehkua.

Kuivilla kaduilla kelpaa kävellä, katsella kivijalkakauppojen oviin teipattuja viestejä yrittäjien lomista. Tulen jokaisesta vilpittömän iloiseksi, olkoonkin että joudun odottamaan omien kantapaikkojeni palveluita vielä muutaman viikon.

Leveät lahkeet eivät toimi jos tahti on liian vikkelä, silloin voi sotkeutua lahkeisiin. Itse solmin siinä tapauksessa lahkeet polvien alle isoille solmuille. Näyttää tosi kivalta myös siten, lupaan kuvatodisteita Instan puolelle.
Whitetail silkkihousut ja -toppi saatu
Martinianon kengät saatu (Minimal Nordicista)

Related posts:

gloria fashion show / asu
kahvin vuosi
Sesongissa nyt: lapaset

2 kommenttia
  • Ihana asu! Instan puolella jo meinasin kysyä, että mistä tuo toppi on.

    13.7.2017 15:16 ‐ Sinikka

  • Kiitos! Instassa on muuten aina toisinaan tägit vaatteista, tsekkaa sieltä tai kysäise, sielä olen hyvinkin valppaana vastailemassa. Ihanaa kesää!

    13.7.2017 15:42 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>