Piste kiusaamiselle

/ hanna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Uusimman podcastin nauhoittaminen viime perjantaina oli rankka setti. Aiheen valitsin itse, halusin puhua siitä ja kuvittelin sen olevan jakso siinä missä muutkin, väärässä olin. Heitin kyyneliä ryystäen puhelimeni ja läppärini jakson nauhoituksen jälkeen muutamaksi päiväksi nurkkaan ja keskityin hengittelemiseen.
Nyt ollaan taas aalloilla, niin on uusi jaksokin. Käy kuuntelemassa täällä, jaa ja ole omalla esimerkilläsi mukana laittamassa piste kiusaamiselle ihan kaikkialla; koulun pihoilla, työpaikoilla ja netissä.
Kenenkään ei tarvitse sietää kiusaamista missään muodossa.

Related posts:

Kirjamyyjäiset ja hurja kirja-ale!
Tuplaraskaudesta
Haalareita ja ensimmäisiä ruokahaaveita

9 kommenttia
 • Niin hieno ja rohkea podcast. Kiitos.

  3.1.2018 12:46 ‐ Eevi

 • Kiitos Eevi. Kaunista vuoden alkua!

  3.1.2018 12:57 ‐ Hanna

 • Olet niin suloinen. Ja rohkea. Itku tuli, kun kuuntelin tuon.Tekee kovin pahaa aina, kun kuulee koulukiusaamisesta, tai ihan mistä vain kiusaamisesta.
  Omakohtaista kokemusta minulla ei asiasta ole, mutta olen luvannut itselleni vuosia sitten puuttua AINA tilanteeseen, jossa näen kaltoinkohtelua. Ja vanhassa työpaikassa kiusaamiseen puutuinkin. Se on jotenkin niin hullua, aikuinen ihminen kiusaa toista aikuista, ihan sekopäistä!

  4.1.2018 14:23 ‐ Reetta/valkoisentalonreetta

 • Hei, kauhea ja niin tärkeä aihe. Kiitos kun uskallat puhua noin rohkeasti omasta kokemuksestasi. Tuollaista ei toivoisi kenellekään.
  Kiitos ihanasta blogistanne ja podcastista, johon olen nyt jäänyt koukkuun. Oli hauskaa kun yhdessä podcastissanne mietit että mitähän tyypit tekevät kuunnellessaan podcastianne. No, minä olen nyt useampana iltana kuunnellut sitä samalla kun värittelen. Olen jäänyt siis koukkuun podcastinne lisäksi aikuisten värityskirjoihin, LOL. Suosittelen kokeilemaan, erittäin rentouttavaa kun on saanut lapset nukkumaan. :)
  Kiitos vielä, olet upea!

  4.1.2018 21:10 ‐ Orvokki

 • Nyt tiedän mitä teen huomisaamun. Kiitos jo etukäteen; melkein itku tulee jo ajatuksesta. Miljoona sydäntä ❤️

  5.1.2018 01:17 ‐ Sofia

 • En juuri koskaan kommentoi blogitekstejä, mutta tällä kertaa tuntuu tärkeältä antaa palautetta viimeisestä podcastista. Kiitän aitoudestasi! Todella rohkeaa ja arvostettavaa jakaa omakohtaisia kokemuksia asioista, jotka ovat satuttaneet. Jokaisen nettihuutelijan tai kiusaajan pitäisi kuunnella tuo podcast ja ymmärtää, mikä vaikutus sanoilla on. Itkin mukana, kun kuuntelin. Herkkyytesi on vahvuus, jatka(kaa) samaan malliin! <3

  5.1.2018 09:44 ‐ Leena

 • Oli koskettava keskustelu. Lastani kiusattiin myös ala-asteella ja se oli kyllä niin raskas aika. Asumme ulkomailla, ison kaupungin läheisyydessä pienessä maalaispitäjässä. Syynä kiusaamiseen oli hyvä koulumenestys ja kunnianmoisuus kaikessa urheilussa, musiikissa jne. kiusaamista kesti pahana noin vuoden(kukaan ei halunnut/uskaltanut leikkiä tai vaikkapa vain puhua lapselleni). Opettajia vaihtui tähään aikaan tiuhasti eikä heitä tilanne kiinnostanut, yksi luuli auttavansa sillä, kun sanoi paussin aikaan, että ”hyvä kun sä istut täällä yksin”?! Yksi äiti, kun asiasta varovasti puhuin, sanoi että lapseni pitäisi mennä hoitoon. Tilanne oli klassinen oli kiusaaja jolla oli kannustajat ja loput pelossaan vaan hyväksyivät mitä tapahtuu. Tietysti tälläkin kiusaajalla oli monia uhreja,
  Nyt lapseni on yläasteella(täällä luokkajaot menevät tason mukaan) ja päässyt kivalle luokalle. Mutta oli se vaan niin hemmetin raskas aika! Oon kiitollinen, että tyttäreni ei ole uhriutunut vaan jopa hiukan vahvistunut tapahtuneesta. Saman koin kun kuuntelin sinun tarinaasi:)

  6.1.2018 16:33 ‐ mlh

 • Kiitos tästä podcastista. Kosketti lujaa.

  7.1.2018 00:05 ‐ Johanna

 • Kiitos että nostatta tämän tärkeän aiheen esiin. Itseäni on kiusattu koulussa koko ala-asteen ajan ja nyt olen opettaja. Pyrin päivittäin työssäni opettamaan lapsia kuinka olla hyvä toisille <3 Olet inspiroiva ihminen, arvostan!

  9.1.2018 13:51 ‐ Mari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>