Pehmoista kashmiria, hehkuvaa ihoa ja mystinen tuoksu

/ hanna

temp-4.jpg Pehmeitä asioita, kuulasta ihoa ja lempeitä tuoksuja, niistä on tämä postaus tehty. Ihanasta arvonnasta, siitäkin.
Tästä Byredon tuoksusta lisää Instagramin puolella, löydät tarinoita ja mitä hienompia nimiä tunnisteella #smellslike. Omasi voit ostaa tietty Lahdesta, Petit St Louis -putiikista.

img_7410.jpg

En juurikaan meikkaile, Dermalogican skinperfect primer on päivittäisessä käytössä, muuten laiskailen. Nyt on uudet tuulet, olen innostunut ehostamaan itseäni äitiysloman aamuina kun vauvat nukkuvat ja kahvi on kuumaa.
Lumenen uusi Invisible Illumination on sarja jota maailman ihanin kauneusasianainen Mariela on ollut mukana luomassa. Se on sanalla sanoen täydellinen. Täydellinen sinulle, jos pidät kuultavasta ihosta, meikistä joka ei peitä vaan tuo esiin kantajansa kauneimmat piirteet ja hehkun. Onkohan ruudun takana teitä, jotka laillani vannoitte Lumenen seerumimeikkivoiteen nimeen, siihen joka poistui valikoimasta? No tässä on nyt siihen kaipuuseen vastaus, joka on vielä edeltäjäänsäkin ehompi! Se kantaa nimeä Instant Glow Beauty Serum, sävy on universaali, eli ei tarttee arpoa siellä hyllyllä että mikä olisi sinulle se sopivin. En ole vielä päässyt käsiksi kuin pariin puteliin, mutta aion ostoksille vielä tämän viikon aikana. Kuvan heleyttävä Instant Illuminizer on saatu lahjaksi Lumenen lanseeraustilaisuudessa. Tykkään satasella siitäkin!

temp-5.jpgMuistan hyvin kun ostin ensimmäisen Balmuirin Lausanne -takkini, se oli sijoitus jota pohdin aika tovin ennen hankintaa. Olihan se arvokas, mutta jos olisin tiennyt kuinka paljon tulen sitä käyttämään ja kuinka hyvässä iskussa se säilyisi, en olisi harkinnut niin kauaa. Ensimmäiseni oli tuo harmaa, siinä on hiukan leveämmät hihat kuin tässä uudessa mallissa, muita uudistuksia ei ole vuosien varrella tapahtunut. Hihojen kavennus oli ihan tarpeen, tuon harmaan hihat kun tahtovat osansa aamiaispöydän antimista, uudessa mallissa sitä ongelmaa ei ole.
Sittemmin olen saanut Balmuirilta valkoisen ja hiekanvärisen villiksen, joilla on molemmilla tärkeä rooli. Ai mihinkö sitä ihminen kolmea samanlaista vaatetta tarvitsee? Minäpä kerron. Harmaa on näistä turvallisin ja kotoisin vaihtoehto, jossa olen poikkeuksetta aina kun olen vilustunut ja nappaan sen mukaan kun olemme jossain mökkeilemässä tai muuten vaan luonnon armoilla. Vaikka on vanhin ja eniten käytetty, ei siinä ole nukan nukkaa. Enkä olisi sitä muutenkaan kampaillut, laiska kun olen.
Valkoista käytän kun teen kotitoimistopäiviä, se on ollut mukana palavereissa kodin ulkopuolellakin, kaverinaan pitkä villakangastakki. Hiekanvärinen on uusin kamu, sen paikka on erityistilanteissa, joita on ollut mm. lasten saapuminen maailmaan, sinne alle he pääsivät heti turvaan, jo laitoksella. Tämän kanssa olen juossut Stockalle ilman pienintäkään huolta siitä, että näyttäisinkö huolitellulta vai en. Jalkaan teräväkärkiset Acnen Marthat, hiukset tiukalle nutturalle, päähän isot mustat lasit ja pelko liiallisesta aamutakkilookista on turha.

img_7409.jpg
Jos jaksoit lukea tänne asti, haluan palkita sinut mahtavalla arvonnalla! Voit voittaa itsellesi oman kashmirtakin, luvassa olisi lämmin talvi ja pientä luksusta jokaiseen päivään. Eli jätä tämän postauksen kommenttiboksiin terkut Balmuirin tiimille, miksi juuri sinut pitäisi yllättää tällä ihanalla lahjalla. Voittaja valitaan 13.10. Voittaja saa valita mieleisensä värin ja koon.
Onnea (ja hyviä perusteluja) peliin!

Kisa on päättynyt, voittajaksi valittiin Balmuirin tiimin puolesta seuraava onnekas:

Tämä ihana ja laadukas neuletakki pitäisi minut aina lämpimänä, sekä töissä että kotona Olen semmoinen vilukissa, että tämä todella tulisi tarpeeseen. Olisi ihana loikoilla sohvalla ja käpertyä tähän neuletakkiin ja villasukkiin. Se kävisi sekä arkeen että juhlaankin, koska laadukas tuote on aina tyylikäs.
6.10.2016 14:20 ‐ Sanna

Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos osallistuneille!

Related posts:

Voita Nuoren naisen opas ja Essie-tuotepaketti
Parasta pienen ihmisen iholle (sisältää arvonnan)
Kotini on studioni

827 kommenttia
 • Samalla kun puoliso lähtee kiertämään maailmaa ja tropiikkia, saan itse jäädä palelemaan Suomeen talveksi. Balmuirin ihana neule tulisi tarpeen, pitämään lämpinänä!

  5.10.2016 09:32 ‐ Vierailija

 • Täällä myös luvassa paljon kotiaamuja, vauva nyt 4 viikkoa vanha. Kietaisumallinen neule on kätevä imetyksen kannalta ja helppo nakata päälle ja pois kun tulee näitä ihmeen kuumia ja kylmiä aaltoja jatkuvasti :D

  5.10.2016 09:37 ‐ Anna

 • Niin paljon kuin Suomea ja talvea rakastankin, en vain tarkene täällä. Käytän villaa koko ajan.

  5.10.2016 09:38 ‐ tiitu

 • Ihana Balmuir, ihana kashmir! Herkkäihoisena atoopikkona, vilukissana ja esteetikkona rakastan kaikkea pehmeää, lämmintä ja kaunista. Tässä vastaus kaikkiin toiveisiin talvea vasten:)!

  5.10.2016 09:39 ‐ Riikka Perkiö

 • Olisi ihana saada itselle vaatekaappiin kestävä, ajaton, lämmin ja käytännöllinen neule näin talven tullessa. Useimmiten tulee ostettua joidenkin ketjuliikkeiden vaatteita halpojen hintojen vuoksi, mutta parin käyttökerran jälkeen sitä aina miettii, että miksi ei osaa satsata laatuun ja kestävyyteen.. Noh, ehkä opiskelijabudjetti yhdistettynä lapsiperhearkeen on yksi tekijä, mutta toisaalta myös syy tehdä pieniä satsauksia omalle itselle =) olisipa ihana voittaa!

  5.10.2016 09:39 ‐ Annu

 • Pyörin tulevan talven kotioloissa pienen vauvan kanssa. Tälläinen takki olisi juuri se oikeanlainen ripaus hemmottelua, vauva-arjen pyörittämisen yhteydessä.

  5.10.2016 09:40 ‐ Juulia

 • Minulla oli viime vuonna tosi vaikea synnytyskokemus ja rankka vauva-aika, ja vaikka tyttö on jo melkein 18 kk tunnen että vasta nyt alan olla oma itseni. Nyt olen ollut 6 viikkoa ilman sokeria, jaksan meikata ja laittautua, tunnen itseni aivan uudeksi ihmiseksi. Uudelleensyntymisen kunniaksi tarvitsen tietysti myös uuden vaatekaapin, ja tämä ihana kashmirneule olisi täydellinen aloitus sille, varsinkin kun asumme vanhassa talossa joka on talvisin noin 18-asteinen. Aina kun on tällaisia kilpailuja ajattelen että kuka minä olen voittamaan, kun periaatteessa kaikki on hyvin, mutta nyt ajattelin että hei, kyllä minäkin olen sen arvoinen. Kyllä minäkin tarvitsen hemmottelua ja kauniita asioita.

  5.10.2016 09:40 ‐ Sandra

 • Kotona kolmen pienen pojan kanssa joutuu välillä hyvinkin äärirajoille oman jaksamisen ja voimavarojen kanssa. Tänäänkin herättiin viiden pintaan aamulla pienten vipeltäjien kanssa. Aamulla kuppi lämmintä kahvia ja tällainen pehmeä neule lämmittäisi tämän äidin sydäntä ja mieltä, ja auttaisi jaksamaan seuraavat tulevat kirpsakat aamut <3

  5.10.2016 09:41 ‐ Jemasi

 • Oman lapsen syntymän jälkeen olen alkanut entistä tarkemmin miettiä mitä materiaalia vaatteeni ovat. Pidän paljon sylissä pientä poikaani (ikä 8vk) ja tärkeää että vaatteeni ovat pehmoisia hänen ihoa vasten.

  5.10.2016 09:41 ‐ Saara

 • Balmuirin ihana takki olisi mahtava piristys kylmeneviin ja pimeneviin päiviin, joita tulen viettämään kotona töiteni loppumisen takia. Siihen olisi ihana kietoutua ryhtyessäni työnhakurumbaan.

  5.10.2016 09:41 ‐ Hanna

 • Ihana ja kaunis uusi villatakki olisi unelmien täyttymys, asusta kun asusta tulisi klassisempi ja pysyisipä sitä myös lämpimänä!

  5.10.2016 09:41 ‐ Riikka

 • Takista tulisi minulle lämmin jokapaikan takki, kylmään olohuoneseen iltaisin ja jäätäviin työpaikan neukkareihin päivisin. Olen hypistellyt takkia jo moneen kertaan Stokkalla, mutta en ole raskinut investoida.

  5.10.2016 09:41 ‐ Leena

 • Jag vill vinna därför att jag kommer från Peru och jag fryser ihjäl mig här i Finland. Plus att det skulle vara så roligt att vinna något nån gång i livet! Och speciellt nånting så mjuk och varmt som denhär! Har hört mycket bra om Balmuir, tyvärr min budget är limiterad. Nå, hoppas hoppas och crossing fingers!

  5.10.2016 09:41 ‐ Linda

 • Oi, tuommoisesta suloisesta vaatteesta haaveilen. Siksi, että ihoni on herkkä ja tekokuiduille allerginen, vauvavatsani kasvaa ja halajaa lämmikettä tuleviin kylmiin aamuihin. Suojaisi myös ihanasti rintaa kun vauva saapuu ja tammikuu vihmoo. Balmuirin mohairviltti lämmittää kotona varpaita, mutta sitä ei helposti saa takin alle:) Kaapissani olisi tälle klassikolle kunniapaikka <3

  5.10.2016 09:41 ‐ Eliisa

 • Tällaisesta olen jo kauan haaveillut, mutta opiskelijan budjetilla ei tällaiseen ole varaa. Olisi ihanan lämmin pitää päällä kun on lukemassa kylmässä kirjastossa!

  5.10.2016 09:42 ‐ Emilia

 • Syyslomamatka edessä, ja niin mielelläni kietoutuisin koneessa tähän kuopusta imettäessäni ja keräisin ihastuneita kehuja New Yorkin kaduilla uudesta upeasta takistani :)

  5.10.2016 09:42 ‐ Emilia

 • Olen kautta aikojen pahin mahdollinen vilukissa, en pääse talven viimaa pakoon sitten millään. Tähän villatakkiin haluaisin kuitenkin kääriytyä ja ottaa kylmät ilmat ilolla vastaan. Arvostan Balmuirin tuotteiden laatua ja olen varma, että saisin tästä vaatteesta luotettavan ja elinikäisen kumppanin.

  5.10.2016 09:42 ‐ Anni

 • Luxury for the student. Opiskelijan viimeinen tiukka vuosi edessä, ja Balmuirin villasta saisi lämpimän ja kauniin kaverin syksyn sekä tulevan talven öisiin graduhetkiin.

  5.10.2016 09:43 ‐ Venla

 • Olen erityisluokanopettajana ryhmälle poikia ja oma luokkatilamme on syksyisin ja talvisin kovin viileä. Huolimatta siitä, että päivät ovat vauhdikkaita, minä palelen, kun istuudun oppilaan viereen auttamaan tehtävissä tai kun luen koko luokalle satuhetkellä kirjaa. Balmuir lämmittäisi mukavasti työpäiviä.

  5.10.2016 09:44 ‐ Iita

 • Tuollainen ihan lämmin sopisi vilukissalle joka unelmoi vaikeasti toteutettavasta lomasta lämmössä. Jos tuollaisen saisi niin riittäisi ihan omalla kotisohvalla oleilu takkatulen ääressä.

  5.10.2016 09:44 ‐ Kati

 • Rakastan kotona olemista,kynttilöitä,syksyn ensi hetkiä,pimeneviä iltoja.Pitkän toiveen jälkeen saan nauttia näistä asioista poikani kanssa. Näen itseni kietoutuneena tuohon harmaan neuletakin lämpöön. Otetaan kirja käteen,koska niitä poikani rakastaa. Äidille kuppi teetä. Käydään sohvan nurkkaan. Neule lämmittää meitä molempia,on hyvä olla. Tämä olisi täydellinen ihanuus saada itselleni. Jotain näin kaunista,ja lämpöistä,ja laadukasta!

  5.10.2016 09:44 ‐ Suvi

 • Tämän vuoden alussa aloin vihdoin toteuttamaan omaa unelmaani,sairaanhoitajaksi valmistumista. Kotona kaksi pientä uhmaikäistä,mies elinkeinonharjoittaja ja itsellä järjetön kasa erilaisia kouluhommia tehtybä ja vielä toinen kasa tekemättä. Kohta ensimmäinen vuosi takana,paljon on ollut tressiä kaikesta ja itsensä hemmottelulle on jäänyt vähemmän aikaa. Neule olisi upea palkinto tästä hektisestä vuodesta!

  5.10.2016 09:44 ‐ Unelmia kohti

 • Väitän olevani yksi pahimpia suomen vilikissoja (nukun kesät villasukat jalassa ja jo nyt kaksi peittoa käytössä) , mikä olisi ihanempaa kuin ihana pehmeä ja lämmittävä villatakki. Voih,nään jo kylmät ja kirpeät syksy aamut kun herään ja voin lämmitellä kashmirtakin alla, ottaa kupin kahvia ja uppoutua gradun tekemiseen….

  5.10.2016 09:44 ‐ Jonna

 • Villis olisi aivan ihanaa hemmottelua vauva-arkeen <3 Ainakin minä tuppaan unohtamaan, että itsestäänkin pitää pitää huolta ja välillä on ihan suotavaa hemmotella itseäänkin tässä vauvavuoden tiimellyksessä.

  5.10.2016 09:44 ‐ Maiju

 • Haaveilen kokovartalovillapuvusta ja tuo villatakki on lähellä sitä! Palelen syksystä kevääseen sormia ja varpaita myöden, niin ulkona kuin sisälläkin, joten tuo Balmuirin villatakki olisi unelma, johon kääriytyä.

  5.10.2016 09:44 ‐ anniel

 • Tuntuu, että aamut pimenevät mitä pidemmälle syksyä päästään. Minulla on syksylle vain kaksi hankintaa jotka helpottaisivat omia arkiaamuja. Ensimmäinen, ja samalla realistisin, on wake-up lamp jotta heräisin aamuun mukavammin ja virkeämmin ja toinen on ollut tämä nimenomainen nuttunen jonka voisi kietoa ympärille kun sieltä sängystä pääsee ylös. Sängystä nouseminen ei tuntuisi läheskään yhtä kamalalle ajatukselle jos tämä odottelisi syliinsä vaatehuoneessa.

  5.10.2016 09:45 ‐ Satu

 • Aikaisemmassa elämässäni olen asustellut suomen Lapissa. Etelä-Suomeen palanneena sitä toivoisi että tännekin saataisiin kovat pakkaset ja hyytävä kaamos. Niitä mahdollisia pakkaspäiviä olisi mahtava viettää Balmuirin neuleeseen kääriytyneenä !

  5.10.2016 09:45 ‐ Suvi Piiroinen

 • Jokainen ruuhkavuosia elävä nainen ansaitsee mielestäni arjen luksusta. Tasapainottelu työn, perheen ja oman hyvinvoinnin kanssa ei aina ole helppoa. Pyrin muistamaan ja hemmottelemaan itseäni pienillä jutuilla arjen keskellä. Laadukkaat ja kauniit vaatteet sekä asusteet tuovat hyvän mielen ja antavat kantajalleen itsevarmuutta.

  5.10.2016 09:46 ‐ Marika

 • Kevään lapsena pimeä ja kylmä syksy olisi ehkä siedettävämpi uudessa villatakissa. Kashmiria en ole vielä päässyt itse kokeilemaan, onko lämpimyys ja laatu niin hyviä kuin tarinat kertoo?

  5.10.2016 09:46 ‐ miiti

 • Olen vasta muuttanut uuteen kotiin ja siellä on vielä niin kovin kylmä, että uusi ihana villatakki tulisi enemmän kuin tarpeeseen!

  5.10.2016 09:46 ‐ Emma

 • Hakusessa on ollut jo pitkään laadukas, kaunis ja pehmeä villatakki ja tässä olisi täydellinen! Tälle tulisi niin paljon käyttöä kun palelevaa sorttia olen.

  5.10.2016 09:46 ‐ RR

 • Tämä olisi työssäkäyvän opiskelijan kirpeiden pakkaspäivien pelastus! Kiireessä en millään ehdi vaatekaupoille, saatika että tuollaiseen ylellisyyteen juuri nyt olisi varaa. Yliopiston viileät luentosalit ja työmatkat syystuulessa ja talven pimeässä tuntuisivat luksukselta tuo ihanuus päällä.

  Lisäksi vanhat, nyppyiset akryylineuleet joutaisivat jo kirppikselle muita ilostuttamaan.

  5.10.2016 09:46 ‐ Telma Karjalainen

 • Rakastan Balmuirin laadukkaita ja pehmeitä sekä aina niin tyylikkäitä vaatteita! Kuitenkin haluaisin epäitsekkäästi voittaa tämän äidilleni. Hän on ollut niin vahva nainen vaikeina aikoina ja aina roolimallini. Hän ansaitsee luksusta tulevaan talveen <3!

  5.10.2016 09:46 ‐ Riikka

 • Oi, olisi ihanaa voittaa harmaa neuletakki! Kahden pienen lapsen äidille se olisi todellista luksusta. Plussaa on myös se, että voisin helposti imettää takki päällä pienempää vauvaa. Voin myös kuvitella kuinka ihanaa olisi juoda aamukahvia pehmoinen cashmereneule päällä :)

  5.10.2016 09:47 ‐ Heidi S.

 • Jag fryser alltid och nu när hösten är här och vintern närmar sig skulle Balmuirs tröja vara räddaren i nöden i alla situationer. Den skulle passa perfekt till jobbet, till AW till fest men också för hemma kvällar. Jag har drömt om denna tröja redan en längre stund och detta skulle vara en lyx grej om jag skulle vinna den.

  5.10.2016 09:48 ‐ Erica

 • Elämme sillä tavalla jännittäviä aikoja,että toteutimme elinikäisen haaveemme ja ostaa paukautimme rintamamiestalon unelmasijainnillamme,isolla puutarhatontilla ja pihasaunalla. Sydäntä kylmää tällainen vastuu ja sitoutuminen,mutta mieltä lämmittää ajatus tulevasta ja varmuudesta,että päätös oli oikea. Näen jo itseni hiippailemassa aamuvarhain pitkin narisevia lankkulattioita villasukat jalassa ja villatakki harteilla..muu perhe vielä nukkuu. Keitän kahvit ja avaan ihastuttavan keittiön ovemme ulos portaille johon aamuaurinko paistaa. Koira livahtaa ulos aamunuuhkimiselleen,minä istun portailla omenapuun alla kahvikupistani nauttien..joko näette lempihaaveeni ja tulevaisuudenkuvani uudessa kodissa? Ei tekisi lainkaan tiukkaa kuvitella harteilleni vielä balmuirin villatakkia. Harmi vain ettei siihen ole tämän talokaupan jälkeen ihan hetkeen varaa.

  5.10.2016 09:49 ‐ Jaimes

 • 4,5kk herkkäunisen vauvan äitinä arvostan vaatteita jotka pitävät minut lämpimänä kun käyn välillä 10-15 kertaakin tuudittamassa vauvaani uudelleen uneen. Tämä olisi täydellinen pelastus kylmeneviin syyspäiviin.

  5.10.2016 09:49 ‐ Hanna

 • Omalle äidille antaisin lahjaksi, vanhassa omakotitalossa olisi talven kylmyydessä käyttöä ♡

  5.10.2016 09:49 ‐ Sini

 • Kuten kaimani sanoi: tässäpä täydellinen vaate pienen lapsen äidille! Oma pikkuiseni kuusi viikkoa vanha ja parhain paikka on äidin sylissä. Ah, tuo ihana takki lämmittäisi meitä niin mukavasti. Ja luulenpa, että se pelastaisi tämän äidin monelta muultakin vaatekriisiltä, aikaa kun vaatteiden valintaan ei voi käyttää niin paljon kuin ennen… :-)

  5.10.2016 09:49 ‐ Hanna

 • Oi, voisko ihanampaa itsensä hellijää ollakaan kuin laadukas, ajaton ja lämmin villatakki! Neljän pienen alle kouluikäisen kanssa ulkoillessa se lämmittäisi kehoa ja mieltä! Neule pääsisi paraati paikalle – näytille ja käden ulottuville, josta se olisi helppo napata päälle. Olisi ihana saada joskus itselle jotain luksusta, joka näyttäisi ja tuntuisi hyvältä :) toivottavasti onnetar olisi puolellani!

  5.10.2016 09:49 ‐ Nelli

 • Tämä kaunotar olisi syntymäpäivälahja äidilleni. Näen häntä niin harvoin sillä itse asun Shanghaissa; tämä olisi kuin lämmin halaus kaukaa!

  5.10.2016 09:50 ‐ Salla Sorsa

 • Tämä olisi täydellinen lämmittämään päiviä vauvan kanssa vanhassa, talvella vetoisessa talossamme. Arjen luksusta <3 Lisäksi rakastan muutenkin Balmuirin tuotteita.

  5.10.2016 09:50 ‐ Petra

 • Rakastan aamutakkeja, torkkupeittoja ja pörröisiä sohvatyynyjä. Neljän pienen lapsen opiskelija äitinä aamuni ovat kaukana ylellisyydestä. Kuitenkin olen sitä mieltä, että arkikin kaipaa ripauksen luksusta ollakseen sujuvampaa ja onnellisempaa. Onnellinen äiti-onnellinen perhe. Jokainen nainen ja äiti ansaitsee elämäänsä ja arkeensa hivenen sitä luksusta ja ylellisyyttä (vaikkapa laadukkaan aamutakin muodossa)!

  5.10.2016 09:50 ‐ Janita

 • Mä näen itseni tämä takki päällä niissä kiireettömissä hetkissä, kun halaillaan ja pussaillaan 6kk ikäisen tytön kanssa aamulla tyttö samaan takkiin peiteltynä sekä niissä kiireisissä hetkissä kun sama neitokainen on puettu viimeisen päälle ennen kaupungille lounaalle lähtöä, mutta itsellä ei ole mitään päälle pantavaa. Tai tietysti tämän takin kanssa tätä pähkäilyä ei mun kohdalla enää olisi. <3

  5.10.2016 09:51 ‐ Marge

 • Voi mikä ihana villatakki! Juuri tein inventaariota vaatekaappiin syksyä ja talvea silmälläpitäen. Vauvavatsaa kasvattaa kaksi pientä rakasta ja suurin osa vaatteista jäänyt jo nyt pieniksi vaikka matkaa on vielä useampi kuukausi. Balmuirin villainen olisi varmasti käytössä päivittäin, vauvojen synnyttyä lämmittämässä myös heitä <3

  5.10.2016 09:51 ‐ Peppi

 • Voi mitkä kaunokaiset! Aloitin tänä syksynä uudessa virallisemmassa työpaikassa ja kärsin kaameasta työvaatekriisistä, villatakki-ihanuus helpottaisi tilannetta merkittävästi.

  5.10.2016 09:51 ‐ Sanna

 • Jään talvella äitiyslomalle ja tämä neuletakki sopisi täydellisesti kylmiin äitiyslomapäiviin sekä ensihetkiin uuden vauvan kanssa!

  5.10.2016 09:51 ‐ Iida

 • Neulon paljon ja todellakin arvostan laadukkaita neuleita, merinoa, kasmiria yms. Olisi kiva saada piiiiitkästä aikaa ”toisen” tekemä, oikea luksusneule. Siinä olisi takkia vuosiksi. En nääs ole ostanut itselleni neuleita useampaan vuoteen!

  5.10.2016 09:51 ‐ Suhve

 • Olen saamassa vauvan marraskuussa ja niin näen itseni kietoutuneena tähän ylelliseen villatakkiin vauvan tiukasti syleilyssä. Asun myös vanhassa puutalossa, jossa talvella on vetoista ja kylmää, joten lisäkerroksia kaivataan niin äidille kuin vauvalle. Vielä houkuttaa sekin, kuinka tämän villatakin avulla voisi muuntautua kotiäidistä kaupunkikelpoiseksi naiseksi: kashmiria päälle ja vähän valokynää silmien alle ja ei kun menoksi!

  5.10.2016 09:52 ‐ Anna S.

 • Täälläkin yksi kolmen pojan äiti, joka olisi onnesta ymmyrkäisenä saadessaan kietoutua tuohon takkiin pienen elokuussa syntyneen vauvelin kanssa :) Paljon kotiaamuja (ja päiviä ja iltoja) ja imetystä, joten mikä olisikaan parempaa kuin nauttia niistä tuon takin lämmössä :)

  5.10.2016 09:52 ‐ Eeva

 • Yksinkertaisesti siksi, että olen aina aivan umpijäässä! Kesät ja talvet..päiväkodissa työskennellessä oli aina yleinen vitsi näin alkusyksystä kun muut olivat vielä t-paidat päällä, kuljin minä fleece korviin asti vedettynä. Olisiha tämä nyt paljon tyylikkäämpi niin kotiin kuin töihinkin! Kaunis, käytännöllinen, luottotuote.

  5.10.2016 09:53 ‐ jh

 • Tarve olisi kauniille, ajattomalle, laadukkaalle ja lämpimälle neuleelle. Opiskelijoita kun ollaan molemmat vanhemmat tässä lapsiperheessä vielä vuosia ja niin tuomosta summaa ei olis ikinä varaa laittaa vaatteeseen :) Olisin kyllä ikionnellinen tästä lahjasta <3

  5.10.2016 09:53 ‐ Sara

 • Elämässäni on jännittävä vaihe menossa, välillä jännittää niin, että mahanpohjasta sieppaa ja koko kropan läpi humahtaa aivan hullu tunne: teenkö todella näin?! Lapsemme aloitti hoidon, ja minä jäin työttömäksi. Tai siis aloin toteuttaa unelmaani: kirjoitan kirjan! Oikeasti. Nyt se on sanottu. Läppärin seuraksi olisi ihana saada jotain pehmoista, johon kääriytyä. Uskon, että ihminen pystyy mihin vain, mutta lämpö lujittaisi ajatusta, luulen.

  5.10.2016 09:53 ‐ Noora

 • Upea upea Balmuir! Tuollainen ylellinen klassikko kuuluisi varmasti jokaisen naisen vaatekaappiin mutta minut se tekisi erityisen iloiseksi. Asun englannissa jossa sää on viholliseni kylmine ja kosteine ilmoineen ja palelen KOKO ajan. Lisäksi olen miehen työstä johtuen paljon yksin ja tällainen lämmin pala Suomea helpottaisi myös koti-ikävää.

  5.10.2016 09:53 ‐ Astheromansdo

 • Oih, Balmur ei ikinä petä! Tätä takkia usein hypistelleenä, voisiko se vihdoin olla minun? Toivottavasti! Hitto et on kylmä, on perus lausahdukseni. Tämä ihana villatakki voisi lämmittää minua niin kotona kuin kodin ulkopuolella. Ylellinen villatakki toisi ryhdikkyyttä ja tyylikkyyttä syksyn ja talven kylmeneviin päiviin ja iltoihin. Enään ei olisi ongelma mitä laitan takin alle, sellaista mikä ei näyttäisin hölmöltä kerrospukeutumiselta ja voisi vaivaantumatta vietää laatu aikaa lasillisilla ystävien kanssa. Oih, olisitpa mun<3

  5.10.2016 09:54 ‐ Jenni

 • Ai että, olisi ihana yllättää oma äiti jouluna tämmöisellä lahjalla. Hän olisi niin ansainnut laatua ja kauneutta yllensä!❤

  5.10.2016 09:54 ‐ Veera

 • Tämä Balmuirin ihana villatakki on pyörinyt mielessäni siitä asti, kun kehuit sitä paitsi hyvänä sijoituksena omaan vaatekaappiin, myös vauva-arjen pelastajana. Odotan marraskuun vauvaa, ja tänne satavuotiaan puutalon viileyteen kaivattaisiin kipeästi juuri Balmuirin kaltaista unelmanpehmeää lämmittäjää. Kolme vuotta sitten syntyneen esikoisen vauva-ajasta muistan kuinka kaipasin sitä, että olisin voinut pitää vauvaa ihollani ja olisimme yhdessä voineet kääriytyä päiväunille johonkin vastasyntyneellekin pehmeään villaan. Jos siis voitto napsahtaa meille, villatakille olisi tiedossa paikka paitsi minun vaatekaappini luottovaatteena, myös äidin ja tyttären yhteisenä univillatakkina.

  5.10.2016 09:54 ‐ Susanna Videnoja

 • 31.raskausviikko menossa, tarviiko sanoa enempää? :D mikään ei mahdu päälle, kiukuttaa, itkettää, pelottaa. 6 vuotiasta tytärtä pitäisi jaksaa viihdyttää. Mies on päivät pitkät töissä. Vähän jotain luksusta jos saisi niin piristäisi niiiin paljon!! En ymmärrä miten Hanna kannoit kaksosia 9.kuukaudelle asti, hatunnosto sinulle!!

  Onnea kaikille kisaan!

  5.10.2016 09:55 ‐ Jasmin

 • Olisi ihana saada pitää päällänsä jotain näin ylellistä ja pehmeää mitä ei ole ikinä ennen päällänsä pitänyt. En omista yhtä ainoaa aitoa ja pehmeää villatakkia. Ne muutamat mitä minulla on, ovat halpismerkkien rekeistä ja parhaat päivänsä nähneitä. Balmuirin tuotteita ihailen kovasti muutenkin, ovat niin kauniita ja laadukkaita. Olen vilukissa ja vanha kerrostalo asuntoni on syksyn ensi pakkasista aina talven paukkupakkasiin todella kylmä. Tämä päällä olisi ihana istua sohvan nurkassa ja polttaa kynttilöitä. Villatakki olisi ihana yllätys ja lupaisin vaalia tätä lahjaa kuin kukkaa kämmenellä ja kantaa tätä arvokkaasti. Yksinkertaisesti tarvitsen tämän!

  5.10.2016 09:56 ‐ AnniL

 • Balmuihin neuletakki kashmirin pehmeänä kuulostaa unelmalta. Palelen todella paljon ja Balmuir varmasti pitäisi vilunväreet loitolla. Työssä uudet haasteet odottavat ja uskon että Balmuirissa voi olla lämpimänä ja silti huolitellun oloinen niin palaverissa kuin reissussakin.
  Saat muuten vauva-arkenne kuulostamaan ihanan seesteiseltä ja teillä on niin kaunista kotona. Onnenne hehekuu tänne ruudun toisellekin puolelle. (*tähän sellainen iso peukku ja hymiö*)

  5.10.2016 09:56 ‐ Suvi

 • Villa- ja neuletakit on tällä neitillä jokapäiväisessä käytössä, ne vaan passaa niin hyvin kaikkien muiden vaatteiden kanssa yhteen ja ennen kaikkea niissä on hyvä olla. Mutta että niin luxus kuin Balmuir, ei multa sellaista löydy. Ihaillut vain olen. Kelpaisi. ”Sano Balmuir, kun haluat jotain täydellistä.” ;)

  5.10.2016 09:57 ‐ Sandra

 • Syksy on alkanut todella kääntämään nokkansa talven puoleen ja vihertävä kesä puiden lehdissä on muuttunut kellertevän punaiseksi syysruskaksi. Meillä töissä uudessa myymälässä Pohjoisesplanaadilla meren vieressä syystuuli tuo tuulahduksen myymälätilaan jokaisella oven avauksella. Mikä olisi ihanempaa kuin kääriytyä työpäiväksi balmuirin neuleeseen, toki sitä varmasti myös vapaallakin käyttäisin! Sehän olisi jouluna maalle mennessä ykkösasuni. <3

  5.10.2016 09:57 ‐ Maria

 • Oma arkisen kiireinen syksyni hiljentyi elämän suurten asioiden takia. Lohtuneuleen lämpimässä sylissä oman elämän pohtiminen ja arjessa jaksaminen voisivat sujua helpommin.

  5.10.2016 09:57 ‐ Mervi

 • Olen haaveillut Balmuirin tuotteista jo pitkään mutta vielä en ole saanut panostettua itseeni. Nyt kun hoidan kotona 3kk:n ikäistä tytärtämme, jää itseni huomioiminen vielä vähemmälle ja olo on usein ulkoisen habituksen mukaisesti hieman nuhjuinen. Tällä neuleella arkeen tulisi kertaheitolla aimo annos luksusta.

  5.10.2016 09:57 ‐ Teea

 • Oi kun olisi ihana työvaate, edustava ja tyylikäs. Tuskanhikitilanteessa neuletakin saa nopsasti riivittyä pois ja tilanteen helpottaessa taas päälle :)

  5.10.2016 09:57 ‐ Annikki

 • Viime aikoina kaikki ostokset on pyörinyt tulevan vauvan ympärillä, eikä itselleen tohdi ostaa muuta kuin mukavat alkkarit. Olisihan se luksusta saada jotain ihanan pehmoista muumimamman verhoamiseksi. Ei nuo äitiysvaatteet suurta luksusta suo.

  5.10.2016 09:58 ‐ Ira

 • Olisipa ihana saada lämmintä päälle! Aamu kulkee lapsen hoitopaikan kautta pyörällä töihin (isompi jo mukavasti itseohjautuu kouluun) ja matkalla on iso ylämäki! Aamukahvin juon niska hiessä, mutta työpaikallani vanhassa talossa tulee pian aika kylmä, työhuoneessa, jossa ikkuna tilkitään sairaalan pyyhkeillä. Tässä tilanteessa kietoutuisin lämpimään kasmiriin, voisi herättää myös hellyttävää kateutta työporukassa<3

  5.10.2016 09:59 ‐ Minttu

 • Uskoisin, että tämä olisi juuri täydellinen villatakki lämmittämään kaltaistani vilukissaa, joka on aina jäässä oli sitten kesä tai talvi. Eikä tarvitsisi miettiä, että kutittaako neule vai ei. Mikä olisi ihan täydellistä, sillä monet pitkät villatakit ovat sellaista matskua ettei niillä ole asiaa päälleni. Tulee jo lämmin tätä ajatellessa.

  5.10.2016 09:59 ‐ Tytti

 • Aloitin juuri yliopisto-opinnot ja voi kamala miten kylmä yliopiston luentosaleissa on! Kannan laukussani valtavaa huivia johon kääriydyn luentojen ajaksi, olisi ihanaa kun omistaisi pehmeän villatakin jonka sisään käpertyä kuuntelemaan opetusta…

  5.10.2016 09:59 ‐ Maria

 • haluaisin palkita äitini tällä aivan ihanalla villatakilla. Antaisin hänelle palan arjen luksusta ja toisin hymyn hänen kasvoilleen.

  5.10.2016 10:00 ‐ Eveliina

 • Hei, ihana arvonta <3
  Uutena oululaisena, paluumuuttajana kylläkin Ouluun olisi hienoa kantaa tätä vaatetta yllään ja "kehua" et kyl Oulusa osataan ja kehtaan sanua!! Joten ylpäenä oululaisena kantaisin tätä päälläni jokapaikassa ja kertoisin et oululainen yritys on tämän neuleen takana <3
  -Erja

  5.10.2016 10:00 ‐ Erja

 • Arvostan laatua ja kotimaista suunnittelua paljon. Minulla ei ole kuitenkaan ollut ikinä varaa hemmotella itseäni tällaisilla upeuksilla, sillä ensin kahden pienen lapsen äitinä opiskelin ja nyt valmistumisen jälkeen olen ollut työtön. Herkkäihoisena ja helposti palelevana, tämä neule toisikin valtavasti valoa syksyyni!

  5.10.2016 10:01 ‐ Satu

 • Täydellinen palkinto arvonnassa! Mielelläni mukana!
  Rakastan lämpimiä, kauniita ja ajattomia vaatteita. Kasmir olisi kaikkea tätä sekä luksusta ison perheen äidille, joka ostaa harvoin itselle mitään. Mieheäni juuri hemmottelin Kasmir-neuleella ja salaa toivon itsellenkin vaikka joululahjaksi lämmintä neuletta. Pienen vauvan kanssa se olisi mahtava juttu! Jospa nyt toive toteutuisi. Tästä tulisi varmasti vaatekaapin kuningatar.

  Ps. Sinulla Hanna on aivan mieletön blogi. Tykkään niin tyylistäsi kirjoittaa ja kuvata arkeanne. Ihanaa syksyn jatkoa koko teidän perheelle!

  5.10.2016 10:01 ‐ Tytti

 • Oi ihana arvonta!
  Olen kova tyttö palelemaan ja arvokkaan ajattoman neuleen voitto sopisi minulle kuin nenä päähän palelun estäjänä myös siksi, että alamme toivon mukaan pian rakentaa taloa mieheni kanssa ja budjetin mennessä seuraavat 25 vuotta sitten tiukoilla, ei arvokkaan neuleen voittaminen (sen ostamisen sijaan) olisi pahitteeksi :) Pankeista puheen ollen siellä pätee kuulemma naamaraja, eli ehkä laadukkaampi neule ylläni, saisimme paremman lainasuunnitelman tehtyä ;)
  Vaikka on hauskaa hassutella näissä arvonnoissa, täytyy myös myöntää että arvonta lämmittäisi mieltäni myös siksi, että meillä on ollut turhan rankkaa viime vuosina: toivottua lasta ei kuulu, mutta elämme edelleen toivossa ja jos onni potkaisisi, voisi neuletakkia käyttää sitten myös kasvavan masun kanssa :)

  5.10.2016 10:01 ‐ Jossu

 • Olen jo pitkään seurannut Hannan matkaa ja nähnyt usein hänen kietoutuvan tähän ihanuuteen. Meillä on miehen kanssa iltatähti-projekti menossa ja 6 vuoden pitkän ja vaiherikkaan matkan jälkeen näyttäisi siltä että pikkuinen tähän maailmaan saadaan. Haluisin niin kietoutua tulokkaan kanssa tähän lämpimään suloisuuteen.

  5.10.2016 10:01 ‐ Tiina Kananen

 • Olen haaveillut tästä vaatteesta nähtyäni sen täällä blogissa ja instagramissa.
  Takana on rankka vuosi, sisäilma ongelmien vuoksi sairastin 7kk hengitystieinfektioita, samalla huolehtien neljästä lapsesta yksin. Olemme muuttaneet 3kertaa vuoden sisällä. Nuorin on 2,5v ja hänen lisäkseen kolme teini-ikäistä lasta joille toimin pitkäaikaisesti sijaisvanhempana. Arki on hektistä ja Hannan kuvaama aamutakkilook- tunne on enemmän kuin tuttu. Rahat tulee panostettua pitkälti lasten vaatteisiin ja harrastuksiin, joten takki taitaa pysyä haaveissa vielä pitkään ellei onnetar suosi.
  Takista olisi iloa pitkään, eikä lämmin lohtukaan olisi pahitteeksi iltojen pimetessä ja säiden viiletessä.

  5.10.2016 10:01 ‐ J

 • Takki toisi kylmiin talviaamuihin miksei iltoihinkin pientä luksusta ja lämpöä. Ei tarvitsisi kylmästä kärsiä. Ihana ilta kuuman kaakaon ja kasmir takin kanssa! Tarvitsisin takkia, sillä tekokuituiset neuleet eivät lämmitä millään tavalla.

  5.10.2016 10:02 ‐ Julia

 • Lempimateriaalini! Haluaisin asua cashmerevaatteissa. Tällä hetkellä suosikkivaatteeni on hennon vaaleanpunainen cashmere-neule, jota käytän valehtelematta päivittäin. Pelkään päivää jona neuleeni luovuttaa tai kulutan sen puhki. Ehdottaisin myös virallista cashmeren merkkipäivää kalenteriin. Sitä voisi juhlistaa vaikka pukeutumalla cashmereen ja juomalla lasin kuohuviiniä ystävien kanssa.

  5.10.2016 10:02 ‐ Lena

 • Kotiäitinä olen itsekin viimeisen puolen vuoden aikana huomannut, mitä on arjen luksus ja miten suurta iloa pienillä valinnoilla voi tehdä. Koska lookin viimeistelyyn ei ole usein aikaa, on juurikin näillä varmoilla ja laadukkailla valinnoilla paikkansa myös kotiäidin vaatekaapissa. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että se, että äiti tuntee itsensä huolitelluksi, itsevarmaksi ja hyväksi omissa nahoissaan (ja vaatteissaan), heijastuu aina myös lapsen hyvinvointiin.

  5.10.2016 10:02 ‐ Merja

 • Koska edessä on hyppy uuteen arkeen. Edessä pimein aika vuodesta ja ruuhkavuosien ensimmäiset askeleet. Kietoutuminen lämpimän ja pehmeän kasmirin syleilyyn palauttaisi aina hetkeksi turvallisen äitiysloman muistoihin.

  5.10.2016 10:03 ‐ Tintti

 • Balmuirin tuotteet ovat I H A N I A. Mutta varaa niihin ei ole. Harmaassa luottovillatakissa hymyilyttäisi tavanomaista enemmän, otaksun.

  5.10.2016 10:03 ‐ Varpu

 • Är hemma med min snart 3 månaders lilla pojke. Vi njuter av hösten med långa promenader, sagostunder i soffhörnet och yoga på mattan tillsammans. Alla dessa aktiviteter skulle omfamnas och bli ännu mysigare insvept i en balmuir tröja!

  5.10.2016 10:03 ‐ Amanda

 • Olen erittäin kova palelemaan ja tuo Balmuirin Lausanne robe olis aivan täydellinen lämmittäjä ja ihanin syntymäpäivälahja täyttäessäni 55 vuotta. Töissä minua jo lämmittää ihana Balmuirin kashmirinen Helsinki huivi. Balmuirit on niin Super laadukkaita

  5.10.2016 10:03 ‐ Nina Norrmén

 • Istun töissä vetoisan ikkunan vieressä. Tällä hetkellä sisällä konttorilla jalassa villasukat ja sormissa hansikkaat, Balmuirin Lausanne robe lämmittäisi sekä kehoa että mieltä.

  5.10.2016 10:05 ‐ Piia

 • Ihana harmaan kietaisuneule tulisi tälle kahden pienen lapsen äidille tarpeeseen ja ahkeraan käyttöön. Toisi samalla ihanaa arjen luksusta johon voisi kylmillä ilmoilla kääriytyä ja samalla nappasta ne omat pienet rakkaat sinne syliin lämpimän neuleen sisälle ❤ Tämä varmasti myös toimisi nopeana ratkaisuna päälle laitossa kun vien toista lapsista aina kerran viikossa kerhoon☺

  5.10.2016 10:05 ‐ Laura Rautio

 • Opiskelen ja teen kolmivuorotyötä samaan aikaan. Neule motivoisi kävelemään kylminä talviaamuina kirjastolle ☺

  5.10.2016 10:05 ‐ Susanna

 • Juuri nyt on meneillään ajanjakso, jolloin maailma kolhii oikein urakalla ja tärkeät asiat sortuvat ympäriltä. Pehmoinen villatakki toisi varmasti hieman lämpöä niin kropalle kuin sielulle ja ilahduttaisi rämpiessä kohti parempaa huomista.

  5.10.2016 10:05 ‐ Saraj

 • Työpaikallani on to-del-la tehokas ilmastointi, villatakkia on tarvinnut jo nyt, saati sitten oikeasti talven tullen pakkasilla. Olisi ihanaa saada tyylikäs neule käytettäväksi, sellainen joka menee kaiken kanssa eikä mene käytössä miksikään (sellaisistakin kokemusta, hinta ei aina takaa laatua).

  Ja Lumene-vinkistä kiitos, menee testiin! Ihanaa syksyn jatkoa :)

  5.10.2016 10:06 ‐ Eeva

 • Satavuotta vanhan talon asukille upea lisä kylmiin aamuihin. Ja neljää lasta roudatessa jäähalleille ja siellä kannustaessa heitä, tämä lämmittäisi super hyvin.

  5.10.2016 10:06 ‐ Ritva

 • Rakastan kauniita asioita ja ihania vaatteita. Ostin kuitenkin vähän aikaa sitten puolison kanssa asunnon, enkä kehtaa laittaa itseeni rahaa. Välillä siitä kuulee kommenttia että ansaitsisi itsekin välillä jotain kivaa, mutta kun luonne ei vaan anna periksi. Tällainen arvonta olisi ihana voittaa, saisi oman hemmottelu hetken eikä tarvitsisi tuntea huonoa omatuntoa shoppailusta

  5.10.2016 10:06 ‐ Emmi

 • Kesä 2016 on sisältänyt raskaita asioita ja yli jaksamiseni. Tänä aamuna istuin tunnottomana, turtana ja kylmissäni keittiössäni. Vanha aamutakkini tuntui kolholta, kaipasin pehmoa ja lämpöä, sytytin kynttilän.

  Tuo villatakki lämmittäisi ja sen pehmeys hellisi.

  5.10.2016 10:06 ‐ Ninni

 • Rakastan neuletakkeja ja sitä, miten monenlaksia asukokonaisuuksia voi yhden neuleen ympärille luoda. Minulta puuttuu kuitenkin neule, joka olisi laadukas eikä sitä parin käytön jälkeen nyppääntyvää laatua kuin muut kaapistani löytyvät. Tähän neuleeseen olisi ihana kääriytyä viileänä aamuna ja ottaa pikkuruinen vauvakin sen suojiin heräilemään rauhassa uuteen päivään.

  5.10.2016 10:07 ‐ petra

 • Olen muuttamassa mieheni työn mukana Kanadan kylmimpään suurkaupunkiin, jossa kaikki lämmin ja kaunis tulee enemmän kuin tarpeeseen. Voin kuvitella itseni kääriytyneenä tähän lämmittävään ihanuuteen aina kotona ja mikä parasta, voisin edustaa kaunista, suomalaista brändiä toisella puolella maapalloa!

  5.10.2016 10:07 ‐ Elke

 • Tarvitsisin juuri tällaista huoletonta ja lohduttavan ihanaa tyylikkyyttä nyt tähän tilanteeseen. Poikani, jolla on myös harvinainen neurologinen sairaus, aloitti juuri ekaluokan ja minä osittaisen hoitovapaan. Eli teen töitä noin 7-13 ja herätys aamulla on noin klo 5-6 ja tämän lisäksi yöheräämiset ja hyppiminen öisin kolmessa eri sängyssä. Herään siis silmät ristissä ihan viime tingassa ehtiäkseni töihin, joten lookkini koostuu pierulegginseistä ja rasvaisesta nutturasta! Ripsarin laittaminen jää usein aamuisin vain haaveeksi.. Haaveilen hyvästä haltijakummista, joka aamuisin taikoisi minut tyylikkääksi ja tämä takki ajaisi hiukan tätä virkaa <3

  5.10.2016 10:07 ‐ Taija

 • Ihana Balmuir! Tuon neuleen todellakin haluaisin vilukissana omistaa. Pääsisi hyvään kotiin ja ahkeraan käyttöön, niin kotona pimeinä syysiltoina kuin töihinkin. Helppo yhdistää monen kanssa. Lupaisin kohdella sinua kuin kukkaa kämmenellä <3

  5.10.2016 10:07 ‐ Henna

 • Ensimmäistä ja erittäin toivottua lastamme odotamme syntyväksi nyt lokakuussa. Tuo cashmereunelma olisi tälle tulevalle äidille syksyn ja talven kylmiin päiviin enemmän kuin tervetullut ❤️

  5.10.2016 10:07 ‐ Mari Puruskainen

 • Ihan rehellisesti? Aloitan uuden työn ja en ole tietenkään varautunut vaattein. Uusi työ on smart casual ja minä olen streetwear. Mutta kukapa pehmeyttä vastustaisi? Uskon että olisimme hyvä pari, Balmuir ja minä. Saisin herkkyyttä ulkokuoreen ja itsevarmuutta pääkoppaan.

  5.10.2016 10:09 ‐ Annu

 • Haluan pyristellä pukeutumisessa mahdollisuuksian mukaan eroon tekokuiduista, haluan ylleni klassikkoja, jotka ei ole neljä kertaa vuodessa so-last-season, ja jotka on tehty pidettäväksi, aikaa ja pitoa kestäviksi luottovaatteiksi. Ei voisi olla monikäyttöisempää vaatetta.

  5.10.2016 10:09 ‐ Sari

 • Meillä on 4kk ikäinen neiti, jonka kanssa teen pitkiä kävelylenkkejä ja lämmikkeeksi sopisi mainiosti Balmairin neule. Kietaisumalli sopisi hienosti myös imetystä ajatellen! Lähikuukausina kaikki aika on mennyt vauvan hoitamiseen, olisi ihanaa hemmotella hieman itseään myös.

  5.10.2016 10:09 ‐ Heidi

 • Olisipa jotakin kantaa täällä Italiassa, muodin mekassa, neuletta jonka juuret ja ajatus ovat lähtöisin innostavan naisen unelmasta josta tuli totta.
  Unohtamatta kodin tuntua, kodin joka on maailmallakin aina Suomessa.

  5.10.2016 10:09 ‐ Iina

 • Ihana ja kaunis neule! Olisi ihana saada itselle jotain noin erityistä talveksi, kolmen pienen lapsen äitinä jää monesti omat ostokset tekemättä :-)

  5.10.2016 10:09 ‐ Sinit

 • Mitäpä kiireinen kuuden lapsen kotiäiti voisi enempää toivoa, kuin klassista, hyvälaatuista, villatakkia, jonka voi helposti nakata päälle. Jonka voi yhdistää moneen menoon ja asuun.
  Valitettavasti budjetti ei anna myöten tätä ihanuutta ostaa, mutta jospa onni suosisi, kerrankin!

  5.10.2016 10:10 ‐ Heljä

 • Olisi erittäin kivaa, jos voittaisin kyseisen villatakin! Se lämmittäisi vilukissaa kylmissä luentosaleissa ja olisi taatusti luotto villatakki❤

  5.10.2016 10:10 ‐ Josefiina

 • Kun aamuyöstä ryntää tassuttamasn, hyssyttämään, silittelemääm sadatta kertaa vauvaansa, olisi tämä oiva apu viluiselle ja väsyneelle äidille. 50-luvun talossa syysviima puhaltaa ikkunoista ja oman peiton lämmöstä olisi kiva siirtyä tämän lämpöisen ja pehmoisen takin syleilyyn, kun ravaa pinnasängyn laidalle turvaamaan vauvan unta.

  5.10.2016 10:12 ‐ Emma

 • Takille olisi kovasti käyttöä. Uskon, että se tekisi hyvää tulehtuneille nivelille ja lämmittäisi kylminä päivinä myös mieltä.

  5.10.2016 10:13 ‐ Satu

 • Meillä on itseasiassa kaksi kylpytakkia, minun ja hänen. Jostain syystä aina molemmat ovat kuitenkin kadonneet omalta paikaltaan, mies kun on opetellut käyttämään molempia. Tarvetta olisi nyt takille, johon mies ei uskaltaisi koskea!

  5.10.2016 10:13 ‐ Katariinaaa

 • Se lämmittäisi niinä iltoina ja aamuina kun ikävöin toisessa maassa asuvaa poikaystävääni. Se lämmittäisi myös niinä aamuina ja iltoina kun matkustan hänen luokseen taikka menen häntä lentokentälle vastaan. Se toimisi siis lohduttajana että olisi mukana onnen hetkissä♡

  5.10.2016 10:14 ‐ suvi nieminen

 • Superkaunis neuletakki, jonka hankintaa olen myös harkinnut pidempään, vielä raaskimatta sitä ostaa. Olen itsekin äitiyslomalla ja pieni poika kainalossa tämä toisi extralämpöä tuleviin kylmiin päiviin! Neuletakit ovat myös maailman paras vaatekappale pienen lapsen kanssa ja tämä vielä sellainen, että näyttäisi aina sinne Stockalle mennessä hyvältä helpolla!

  5.10.2016 10:14 ‐ MinnaS

 • Opiskeleva kesän lapsi, joka inhoaa kylmyyttä, haluaa kietoutua juuri tuollaiseen ihanan pehmeään, lämpimään, kestävään ja ajattomaan villatakkiin kylminä syksy- ja talvipäivinä yliopiston kolkoissa luentosaleissa ja kirjastossa gradua naputtaessa.

  5.10.2016 10:15 ‐ Riikka

 • Kylpytakki osoittautunut vauva-arkea eläessä yhdeksi tärkeimmäksi ja eniten käytetyksi vaatekappaleeksi. Ostin uuden vauvan synnyttyä 9kk sitten ja alkaa olla jo sen näköinen että uusi olisi paikallaan. Aikaisempi ollut puuvillainen ja kuinka ihana olisi talvea ajatellen saada pehmeää ja lämmintä cashmiria päälle.

  5.10.2016 10:15 ‐ Freya

 • Mun sydän jätti ehkä pari lyöntiä välistä kun luin tästä arvonnasta!! Olen selaillut ja listannut useasti balmuirin tuotteita, joita pikku hiljaa haluan hankkia itselleni ja kotiini. Listani kärki vaihtuu yhtä usein kun näen uusia tuotteita :D nyt ykkösenä kuitenkin komeilee juuri tämä neuletakki ja syy siihen on se, että maaliskuussa saan syliini kauan odotetun pikkuisen, jonka haluaisin enemmän kuin mielelläni kääriä nukkumaan viereeni tämän neuletakin sisään ❤️

  5.10.2016 10:15 ‐ Jasmin

 • Olen rakastunut! Niin rakastunut saksalaiseen mieheen, että edessä on omaisuuden realisointi ja maastamuutto. Tarvitsen siis hyvän peruspuvuston, muutaman erinomaisen peruselementin, joilla aloittaa uusi elämä toisaalla. Tämä ihanuus olisi erinomainen kulmakivi: turvallinen ja tyylikäs (kuten myös mies, joka saa minut tekemään kaiken tämän ;) ) !
  Kiitos inspiroivasta blogista!

  5.10.2016 10:15 ‐ Aino

 • Rakastan neuleita ja käytän niitä tämmöisenä vilukissana usein. Useisiin omistamiini neuleisiin on kuitenkin kertynyt nukkaa ja olenkin halunnut pitkään hankkia neuleen, joka kestäisi vuodesta toiseen. Balmuir on muutenkin ihana!

  5.10.2016 10:16 ‐ Juliaaaaa

 • Voittaessani lahjottaisin palkinnon äidilleni, joka asuu Lapissa ja on oikea vilukissa!

  5.10.2016 10:16 ‐ Katri Sirviö

 • Talvella sekä kisojen että hiihtolenkkien jälkeen olisi mukava pukeutua lämpöiseen neuleeseen, jossa saisi palautua mukavasti ja pehmoisissa tunnelmissa!
  – 17-vuotias kilpahiihtäjä

  5.10.2016 10:16 ‐ Bettina

 • Neule- ja villatakkihullu täällä hei. Rakastan erilaisia kuoseja ja materiaaleja, ja suomalaista designia! Jos tämä on yhtä pehmeä ja lämpöinen, kuin miltä näyttää, niin tämän vilukissan syksy ja talvi on pelastettu. Kauniskin vielä, ni kehtaa viedä kyläänki.

  5.10.2016 10:16 ‐ Jenni K

 • Jos minulla olisi tällainen takki, se lämmittäisi ja ilahduttaisi minua jokaisena päivänä nyt jo kaivattuun kevään lämpöön saakka – tänä talvena ja tulevina.

  5.10.2016 10:16 ‐ Tuula

 • Nyt olis tarvetta laadukkaalle, tyylikkäälle ja lämpimälle vaatteelle! Olen hoitovapaalla ja alan tehdä yhtä projektia töihin. Palavereihin pitäisi saada joku siisti vaate, joka ei tuoksuisi vauvan pulklulle (vaikka miun mielestä se onkin ihanaa)! Tää vois olla siihen täydellinen. Joo, ja turha varmaan mainitakaan tuota talouspuolta ;)

  5.10.2016 10:17 ‐ Annukkaa

 • Siksi, että unohdan aivan liian usein olla itseäni hellä ja pehmeä. Tämä neuletakki kutsuu kohtelemaan itseään hellävaraisesti ja hyväksyen.

  -Äiti neljälle-

  5.10.2016 10:17 ‐ Satu

 • Kauneuden ja muodin rakastajana äitiyslomalla en ole jaksanut panostaa itseeni juuri yhtään. Vauva on valvottanut paljon ja arjesta on tullut selviytymistä, mutta onneksi blogit ja kuuma kahvi sohvan nurkassa on auttanut jaksamaan vaikeina hetkinä. Villatakki tulisi enemmän kuin tarpeeseen, se toisi hymyn huulilleni ja siinä voisi asua ensi kevääseen asti ainakin ;)

  5.10.2016 10:17 ‐ Noora

 • Ihan Balmuir!<3 Kukapa tuollaista neuletta voisi vastustaa. Olen haaveillut pehmeästä laaduukkaasta neuletakista jo pidempään. Täydellistä yksilöä ei ole vielä tullut vastaan, mutta luulen, että olemme nyt kohdanneet ;) Balmuirin huiveista minulla on kokemusta ja ne ovat huippulaadukkaita, joten tällainen monikäyttöinen laadukas klassikko omaan vaatekaappiin olisi huippujuttu!

  5.10.2016 10:18 ‐ Anna

 • Voi, tämä on ihan ikiviluisen ihmisen unelma :)

  5.10.2016 10:18 ‐ Pippuri

 • Opettajana joudun viettämään aikaa ulkona välituntivalvonnassa ja olisi ihanaa tuolloin kietoutua lämpimään kashmirneuleeseen.

  5.10.2016 10:18 ‐ Stella

 • Tahtoo luksusta, tämmöseen ei ikinä oo itellä varaa. Täydellinen neuletakki hakusessa, toivotaan että arpaonni suosii☺️

  5.10.2016 10:19 ‐ Miia

 • Ylellinen, arkinen, ikuinen Balmuir! Tämä tulisi käyttööni kokouksiin, kaupungille tai kissan kanssa sohvalla maaten! Myös pieni vauvamme arvostaisi lämmintä, pehmeää materiaalia. Hankin vaatteeni aina sillä silmällä, että niitä voi käyttää kauan, siksi klassiset mallit ja hyvät materiaalit ovat välttämättömät. Sellainen kutina on, että tämä neuletakki olisi juuri sopiva ja pitkäikäinen lisä pieneen vaatekaappiini.

  5.10.2016 10:19 ‐ Johanna Aromaa

 • Syntymäpäiväni 17.10 lahjaksi ihanaa kashmiria Balmuirilta;)

  5.10.2016 10:19 ‐ Lea Karusuo

 • Olen pahimman luokan palelija :-) Lähes aina kylmä! Paleluun ei auta karaisu, juoksen läpi tuulen ja tuiskun, varpaat ja koko vaatetus läpimärkänä, pyöräilen kaatosateessa ja voin mennä jääkylmään veteen, mutta silti varsinkin paikallaan ollessa palelee. Juostessa ja yli 25 asteen helteessä ei yleensä ole kylmä. Työpaikallani on turhan tehokas ilmavaihto ja 99% työpäivistä palelen. Työkaveri jo ehdotti, että minun pitäisi hakea Kelalta päätöstä soveltumattomuudesta Suomen ilmanalaan ja muuttaa johonkin palmun alle :-D
  Lämmikkeelle siis olisi todella tarvetta!

  5.10.2016 10:19 ‐ Mari

 • Mikä voisi olla ihanampaa kuin aamulla herättyäni kääriytyisin kashmiriin. Jokainen aamu olisi aurinko ja lämpö by Balmuir.

  5.10.2016 10:20 ‐ Virpi Koskinen

 • Olen matkalla kohti kestävämpää ja laadukkaampaa vaatekaapin sisältöä. En kuuna päivänä ole päässyt testaamaan balmuirin tuotteita ja nyt olisi sille hyvä sauma. Tällä hetkellä opiskelijana ei voi kuin haaveilla näistä tuotteista, mutta valmistuttuani lupaan hankkia itselleni kyseisen ihanuuden.

  Neuleen voittaminen olisi parasta arjen luksusta minulle. Uskon rakastavani sitä sen ajattomuutensa ja erinomaisen materiaalinsa vuoksi elämäni loppuun saakka.

  5.10.2016 10:20 ‐ roosa

 • Vilukissan unelmien täyttymys ❤️

  5.10.2016 10:21 ‐ Miina

 • Rakas villapeittoni on mennyttä. Lapsen siihen leikkaamat kummituksen silmäreiät ovat levinneet liian suuriksi, eikä kääriytyminen ole enää mahdollista. Pelastaako Balmuir minut?

  5.10.2016 10:21 ‐ Ella

 • Olen haaveillut Balmuirin cashmere-tuotteista koska olen ikuinen vilukissa! Meille syntyy vauva Marraskuun alussa ja ennen tätä muutamme vielä uuten kotiin. Kuinka ihanaa olisi kietoutua lämpöiseen ja laadukkaaseen neuletakkiin vauva sylissä ja jopa näyttää tyylikkäältä uudessa kodissa.

  5.10.2016 10:22 ‐ Jutta Palmroth

 • Tässäpä olisi täydellinen lahja lokakuun lopussa syntymäpäivää juhlivalle äidilleni, joka ansaitsee vain parasta<3

  5.10.2016 10:24 ‐ Annemarie Kangas

 • Oo… ihanaa. Voisin vain kuvitella itelleni tuollaista ihanuutta päälle. Varsinkin kun tämän talon pojat on lämminverisiä ja itse palelen jatkuvasti. Myös tulevan pienokaisen laskettuaika lähestyy kovaa vauhtia ja aamuisin joutuu johonkin kietoutumaan. Tämä olisi täydellinen siihen ♡

  5.10.2016 10:25 ‐ Päivi Niemi

 • Sain juuri elämäni suurimmat mätkyt ja siinä haihtui toive päivittää vaatekaappia aika pitkäksi aikaa. Balmuirin tuotteet ovat juuri nyt kaukainen unelma, vaikkakin brändi on tullut tutuksi etenkin yrittäjä Heidi Jaaran tarinan kautta. Naisyrittäjänä ja samalla tavalla isompia onnistumisia (kuin pelkkää elinkeinonharjoittamista) tavoittelevana pidän häntä inspiroivana esimerkkinä omalle yrittäjyydelleni. Villatakki toimisi muistuttajana, että kaikki on mahdollista kun uskoo itseensä ja on valmis tekemään töitä <3

  5.10.2016 10:25 ‐ Kaisa

 • Terveisiä Espanjasta!

  Vielä täällä tarkenee, mutta alkuvuodesta lämpö asteet sisällä ovat alle +16, joten tälle olisi todella paljon käyttöä. Veto käy ikkunoista ja kaikki lämpö häviää jäätäviin kiviseiniin. Ihana olisi kietoutua tähän takkiin <3

  5.10.2016 10:25 ‐ Anni

 • Asun Saksassa ja voisin tehdä Balmuiria tunnetuksi täällä. ;)

  5.10.2016 10:26 ‐ Erja

 • Täällä palelen kylmässä luokassa ja mietin miten ihmeessä tarkenen edessä olevan talven kun nyt jo aivan jäässä. Kärsin valkosormisuudesta ja huonosta ääreisverenkierrosta. Viime kevään ja tämän alkusyksyn etsinyt täydellistä Neule/villatakkia Tukholmaa myöten mutta vielä en ole löytänyt. Tämä olisi ihana!

  5.10.2016 10:27 ‐ Jenni / Meidän Koti

 • En ole vielä raaskinut ostaa itselleni Balmuirin tuotteita. Katsonut ja haaveillut kylläkin. Arvostan laatua ja Balmuirin vaatteita ihaillessani olen huomannut kuinka laadukkaasti ne on tehty. Minun vaatekaapista puuttuu ehdottomasti tärkeä klassikko kasmir -neule, joten mieluiten käpertyisin sen sisään kylmiä ilmoja pitelemään<3

  5.10.2016 10:27 ‐ Hanne

 • Vauva nyt 3kk vanha, Neule olisi ihana lämmike meille molemmille tulevan syksyn ja talven viileyteen. Sen lisäksi neule on kätevä myös imetyksen kannalta.

  5.10.2016 10:27 ‐ Jasmiina

 • Raskauden vuoksi on viimeaikaiset vaatehankinnat olleet enemmän käytännöllisiä kuin ihan oman tyylin mukaisia. Odotan jo niiiiin kovasti, että pääsen talvella täydentämään vaatekaappia ja nauttimaan taas hyvän ryhdin ja itsevarmuuden tuovista laadukkaista talvivaatteita. Tähän kaipuuseen sopisi täydellisesti tuo takki!

  5.10.2016 10:28 ‐ Johanna1

 • Kolmen pienen lapsen äitinä osaan arvostaa pieniä asioita; kääriytymistä lämpimään neuletakkiin, kynttilänvalossa rentoutumista omassa kodissa. Neuletakki olisi myös syksyn viileiden aamujen pelastus!

  5.10.2016 10:28 ‐ Satu L

 • Laadukkaalle, kestävälle designille on aina paikkansa esteetikon vaatekaapissa. Lisäksi vietän talveni pitkällä sairaslomalla, ei edes vauvaa sylissä lämmittämässä. Tämä lohduttaisi ja lämmittäisi kuin pehmeä syli.

  5.10.2016 10:30 ‐ Petra

 • Rakastan Suomen kylmää talvea ja minusta on ihanaa liikkua talvella luonnossa. Lenkin jälkeen olisi ihanaa tulla kotiin ja kietoutua lämpimään ja ihanan pehmeään neuletakkiin ja tunnelmoida kynttilän valossa.

  5.10.2016 10:30 ‐ Petra Karppinen

 • Balmuirin neule olisi kyllä aivan unelma omistaa<3 Piristäisi kyllä sekä mieltä, että ehkä hieman hmm väsynyttä ulkomuotoa..
  Tämä pienen vauvan ja vajaa 3-vuotiaan kotiäiti tulisi neuleesta ikionnelliseksi :)

  5.10.2016 10:30 ‐ LauraV

 • Täällä vedellään rv 41+0, ja olo alkaa olla sen mukainen. Pehmeä neuletakki tulisi varmasti tarpeeseen kunhan beibi viimein suostuu syntymään ja päästään sylittelemään sohvalle :)

  5.10.2016 10:31 ‐ Unnukka

 • Tätä minä tarvitsen!

  Asumme yli 200 vuotiaassa talossa ja ajatus siitä, että talvi on tulossa koputtaa koko ajan takaraivossa. Tänä talvena en kuitenkaa ole töissä vaan kotona nyt 4kk vanhan vauvamme kanssa. Neule olisi pelastus niihin kylmiin aamuihin ennen kuin takkojemme tunnelmallinen rätinä alkaa luovuttaa lämpöä. Tämän neuleen kanssa ei tarvitsisi miettiä omaa lämpimänä pysymistään vaan keskittyä vain vetämään perillisen päälle villatakkeja ja lisätä klapeja uuniin. Plussana myös, että samassa koltussa onnistuisi neuvolat ja kauppareissutkin.

  5.10.2016 10:31 ‐ Rokkirusetti

 • Upea arvonta! Olisin ikionnellinen pukiessani kashmiria päälleni. Meillä kotona tippuu sisälämpötila reippaasti talvisin ja lämpöisestä villatakista olisi suuri ilo ja lämpö.

  5.10.2016 10:31 ‐ Ida

 • Oi että tulisi tarpeeseen, toiveiden täyttymys lämpöisestä villatakista..❤️ Kuuden lapsen äitinä ei kyllä heti tule mieleen ostaa kallista villatakkia. Jospa onni suosisi kotiäitiä. Kaunis, klassinen ja tyylikäs!

  5.10.2016 10:31 ‐ Anna kovesjärvi

 • Mikä ihanuus ja ylellisyys! Olen henkeen ja vereen villatakki-ihminen, rakastan lämpöä ja luonnonmateriaaleja. Luonnonmukaisuus ja ekologisuus on lähellä sydäntäni ja ketjuliikkeiden halvat tekokuituneuleet tympii kertakäyttöisyydellään! Lapsiperhearkea pyörittäessä ja erityislapsen kanssa eläessä yrittäjämiehen puolisona tällainen lämpöinen yllätys piristäisi mieltäni (lähes!) loppuelämäkseni! ;) ajattelen aina että omistan niin huonon arpaonnen, että en viitsi osallistua arvontoihin. Nyt otin tietoisen riskin! ;)

  5.10.2016 10:31 ‐ Katja

 • Kotipäiviä on ja tulee olemaan paljon seuraavan vuoden aikana, sillä vieressäni tuhisee ensimmäinen oma pieni lapsi <3 ja kotona on ihana olla rennoissa vaatteissa, leggingsit ja pitkä neuletakki on lemppari yhdistelmäni. Rakastan yli kaiken neuletakkeja ja tuollainen kestävä ja ajaton olisi täydellinen. Se sopisi niin kotiin kuin menoihinkin. Kun myöhemmin palaan takaisin töihin, niin tuollainen sopisi täydellisesti toimistolookkiin. :) Olen kauhea vilukissa, joten olisi ihana kietoutua lämpimään neuleeseen pakkasen paukkuessa ikkunoiden takana.

  5.10.2016 10:32 ‐ Minna

 • Näin opiskelijana tulee istuttua pitkiä aikoja kirjastolla, joka syksyisin/talvisin muuttuu sietämättömän kylmäksi. Tämä villatakki lämmittäisi ja piristäisi pitkäksi venyviä syysiltoja ja toisi hieman luksusta arkeen.

  5.10.2016 10:33 ‐ Nelli

 • Ikuisena vilukissana Kävin eilen hypistelemässä juurikin näitä villatakkeja, mutta ah! ja voi! kulttuurialan liksoilla näistä voi vaan haveilla. Olisin superonnellinen jos voisin tulevana talvena kietoutu omaan Balmuiriin! ❤️

  5.10.2016 10:33 ‐ AnuK

 • Pehmeään balmuiriin olisi ihana kääriytyä tulevana talvena <3

  5.10.2016 10:34 ‐ SillySally111

 • Oi että, olisipa ihana saada kokea jotain näin ylellistä! Juuri annoin kankaisen ja epämukavan aamutakkini vaatekeräykseen, sillä se ei lämmittänyt, ei ollut kaunis eikä näin ollen tuonut iloa. Olen tehnyt kotona suurta raivaustyötä ja haaveillut siitä, että vaatekaapissani olisi vähän, mutta kestäviä, kauniita ja yhteensopivia vaatteita. En haluaisi enää yhtään samantien nukkaiseksi menevää villapaitaa, kulahtavia housuja tai muuta sellaista. Balmuirista olen lukenut blogista, mutta olisi ihana saada itsekin kokea. Kuulostaa täydelliseltä, arvostan!

  5.10.2016 10:34 ‐ Tiina

 • Tämä tulisi niin tarpeeseen! Olen ainainen vilukissa ja 2,5 vuotta kotona olleena vaatekaappi on täynnä reikäisiä rytkyjä, koska a) en jaksa panostaa ja b) laitan ne vähäisetkin roposet mieluummin kahden pienen pojan vaatteisiin, koska ulkoillaan paljon. Imetän nuorimmaista ja kärsin toistuvista rintatulehduksista, joten sikälikin lämmin vaate tulisi kovalle käytölle :)

  5.10.2016 10:34 ‐ Minna

 • Pehmeä neule vasten ihoa,
  siitä olisi kantajalleen iloa.
  Kasvavaa vatsaa lämmittäisi,
  aina kun siihen käpertyisi.
  Ei haittaisi talven viimat ja tuulet,
  Tässä oiva lämmike mulle, vai mitä luulet?

  Ihana arvonta, joten mukana ehdottomasti! <3

  5.10.2016 10:35 ‐ Henriikka H

 • Ihana arvonta Hanna, kiitos siitä! Minulla on kotona 10 päivän ikäinen tyttövauva, esikoiseni. Hän tuhisee vieressäni tätä kirjoittaessani. Miksi tarvitsisin tuon ihanan villatakin? No, tottakai siksi, että minä ja pieni rakkauteni voisimme kietoutua kylminä syys- ja talvipäivinä sen lämpöön sylittelemään ja ruokailemaan rinnalle. Äidin on myös hyvä saada juuri nyt pientä hemmottelua ja tuo ihana villatakki olisi juuri sitä missä suurimmassa määrin. Lisäksi se sopisi töydellisesti viime talvena hankkimani Balmuirin Kid Mohair kaulahuivin kaveriksi <3

  5.10.2016 10:36 ‐ Kristiina

 • iän myötä olen vasta oppinut, että materiaalilla on väliä, ja vihdoin tuntuu että itseensäkin pitää ja voi panostaa, varsinkin kun on pieni lapsi joka on vienyt koko ajan ja huomion itseensä viimeisten kahden vuoden aikana. Jos ostan tytöllekin kashmir villapaitoja ja pipoja, niin miksei äitikin voisi pukeutua mukaviin ja hyviin vaatteisiin.

  5.10.2016 10:36 ‐ Annap

 • Kotiäitinä ei ole varaa tuollaiseen ylellisyyteen, tuollainen olisi ihana tällaiselle vilukissalle kun viilettää mennä kahden pojan kanssa. Ja olisi ihanaa että ei tarvitsisi miettiä että näyttääkö nyt tyylikkäältä vai ei.
  Ja sattuu tuo arvontapäivä olemaan minun syntymäpäiväni. Tämä olisi ihana piristävä ja lämmittävä yllätys! <3

  5.10.2016 10:36 ‐ HeidiW

 • Ihana Balmuir! Tykkään Balmuirin ajattomista ja laadukkaista tuotteista ja neuleiden suurkuluttajana tämä arvonta vaikuttaa mahtavalta.

  5.10.2016 10:36 ‐ Minde

 • Laskettu aika on jo ohitettu ja odotus on kova. Mikä olisikaan siis ihanampi paikka kääriä uusi tulokas näin kirpeinä syyspäivinä, kuin ihanan pehmeä neuletakki. Tietysti vähän luksusta myös äidille, joka kaipaa istuvia ja tyylikkäitä vaatteita äitiysvaatteiden jälkeen.

  5.10.2016 10:38 ‐ Piia

 • Neule olisi ihana valmistujaislahjaksi! Valmistun pian lastentarhanopettajaksi ja töissä käytössäni on ollut pitkä neuletakki, joka on ikävästi nukkaantunut, eikä loppujenlopuksi ole kovin lämmin… Palelen myös melko helposti, joten tälle olisi todellakin paljon käyttöä ja vanha saisi väistyä uuden tilalta :)

  5.10.2016 10:38 ‐ Noora

 • Haaveilen jo itseni kääriytyneenä lämpimään villatakkiin. Ja mikä ilahduttavinta niin luin että takki ei nyppäänny. Jään haaveilemaan mahtavasta takista

  5.10.2016 10:39 ‐ Viktoriina

 • Ra-kas-tan yli kaiken pehmeää ja ylellistä kashmiria, mutta opiskelijabudjetilla tällaisiin sijoituksiin ei ole yksinkertaisesti taloudellinen tilanne antanut mahdollisuutta. Tähän neuleeseen olisi ihanaa kietoutua tiedekuntamme hieman vilpoisessa kirjastossa päivien venyessä illan tunneille asti. Toisaalta uskon, että tästä tulisi ikuinen luottotuote, joka kestäisi vuosia ja valikoituisi päälleni tilanteessa kuin tilanteessa.

  5.10.2016 10:40 ‐ Helenat

 • Tässä paljouden maailmassa, itselleni on tärkeintä tuotteiden laatu (kurkkaan aina ensimmäiseksi vaatteiden tuoteselosteen) ja Balmuirin tuotteissa se tuntuu olevan kohdallaan. Olisipa mahtavaa omistaa tuollainen lämmittävä ja pehmeä ihanuus!!

  5.10.2016 10:41 ‐ Johanna

 • Tämä ylellinen ja ihastuttava neule olisi tarpeen tuomaan lämpöä viluiselle ja lämpöä rakastavalle.

  5.10.2016 10:41 ‐ Vierailija

 • Juuri tätä luottovaatetta vaatekaappini on kaivannut. Pitäisin sitä arvossa etenkin nyt raskauteni loppupuoliskolla ja myöhemmin talvivauvan syntyessä. Hormonihöyryissä näen sieluni silmin meidän molempien kietoutuneen kyseiseen materiaaliunelmaan.

  5.10.2016 10:41 ‐ Iris

 • Tämä ihanuus voisi mennä joululahjaksi omalle ihanalle äidille ja parhaalle mummulle. Aina auttamassa lasten hoidossa ja muutenkin mukana elämässämme. Tämä olisi huikea kiitos hänelle kaikesta avusta. Because she’s worth it :)

  5.10.2016 10:41 ‐ Mervi

 • Tämä 5kk ikäisen tytön äiti kaipaisi pientä luksusta pimeneviin iltoihin ja viileneviin syyspäiviin pikkuneidin kanssa. Tämä takki sitä todellakin toisi!
  Tällainen luottovillatakki tulisi todella tarpeeseen kiireisen arjen keskelle -arjenpelastajaksi. Ihanaa syksyä ❤️

  5.10.2016 10:42 ‐ Hannele

 • Uskolliseksi kumppaniksi, kirpeitä syyspäiviä lämmittämään, talvi-iltojen iloksi, kauniin kehon ympärille kietaistavaksi ja matkakaveriksi! Kiitos.

  5.10.2016 10:42 ‐ Meiju

 • Olisi ihana kietoa vauva lämpimän villatakin alle nukuttaessa ja imettäessä.Ehkä myös itselleni palkinto ja luksusta arkeen :)

  5.10.2016 10:43 ‐ Laura

 • Rakastan Balmurin tuotteita ja olisi tosi hienoa saada tällainen kaunokainen. Sen lisäksi arvonta sattuu vielä nimipäivälleni! Olisipa hulppea nimipäivälahja!

  5.10.2016 10:44 ‐ Taina

 • Hei Balmuir-tiimi!
  ! Kolmen pienen lapsen äitinä, kun lasten hankinnat menevät liian usein omien hankintojen edelle, mikä on hyvä, mutta silti nainen kaipaa jotain luksusta elämäänsä. Tämä olisi juuri sitä! Samalla takki olisi oiva välikappale kylmää syys/talvi-ilmaa vastaan näille maitoa täynnä oleville rinnoille.. Joten, toivon täysin rinnoin, että onni osuu kohdalleni<3

  5.10.2016 10:44 ‐ Iidana

 • Lämpimään ja pehmeään Balmurin neuleeseen olisi ihana käpertyä syksyllä! Lämpöistä syleilyä tarvitaan, jotta jaksetaan kahta kauheammin etsiä sitä unelmien lopputyöpaikkaa ja saisin maisterinpaperit ulos!

  5.10.2016 10:44 ‐ Laura T

 • Rakastan syksyn ja talven pimeitä viikonloppuaamuja, kun herää aikaisin, mutta ei ole kiire minnekään ja puoliso vielä nukkuu. Sytytän pari kynttilää, laitan musiikin soimaan taustalle, juon kupin kahvia tai teetä ja nautin. Ihanan pehmoinen ja lämmin villatakki kruunaisi ehdottomasti nuo hitaat talviaamut. Lisäksi itselleni on tärkeää, että päällä on jotain laadukasta, mutta myös eettisesti ja ekologisesti valmistettua.

  5.10.2016 10:46 ‐ Henna

 • Talvi tulossa ja mua palelee jo nyt, joten tarvitsen ton ihanan villatakin ihan välttämättä :)

  5.10.2016 10:46 ‐ SeijaN

 • Vuoden alussa elämääni saapuu ilostuttamaan vielä mahassa matkaavat kaksi tyyppiä, Hannan vinkkien mukaan kyseinen takki on juuri omiaan siihen tarkoitukseen kun heidän kanssaan elämää ihmettelen!

  5.10.2016 10:48 ‐ Helena

 • Kahden kesävauvan jälkeen perheeseemme on saapumassa marraskuun alussa talvivauva. Olen joutunut miettimään pääni puhki vaihtoehtoja pienen varmasti lämpimänä pitämiseen. Tämä olisi yksi ihana vaihtoehto. Kietoa vauva lämpimään minun ja villan väliin. Toki kesävauvanikin (jotka alkaa olla jo aika isoja tyyppejä) saisi kömpiä myös syliin lämmittelemään.

  5.10.2016 10:50 ‐ Tiarella

 • Tällaiseen olisi ihanaa koteloitua talveksi! Mukaan pitkälle lennolle, kirjastoon gradutalkoisiin ja sänkyyn sunnuntaiaamuisin…

  5.10.2016 10:50 ‐ Nirali

 • Lähes neljän, lapsen kanssa kotona vietetyn, vuoden jälkeen syksyssä puhaltavat uudet tuulet. Lapsella päiväkoti ja itsellä yrityksen perustaminen! Tarvitsen rohkeutta, varmuutta, arjen luksusta,tyyliä ja turvaa. Tätä kaikkea tuo Balmuirin ihanuus minulle tarkoittaa.

  5.10.2016 10:51 ‐ Katja Ojanen

 • Asun Walesissa ja näin ulkosuomalaisena yritän haalia mahdollisimman paljon suomalaisia tuotteita, jotta olo tuntuisi kotoisemmalta. Talvet täällä eivät tietystikään ole ihan niin kylmiä kuin Suomessa, mutta talojen eristys on niin huono, etten Suomessa ikinä ole ollut niin kylmissäni kuin täällä! Jostain syystä en kuitenkaan omista lämpimiä ja kauniita ”loungewear” vaatteita ja yleensä talvet menevätkin miesten kollareissa. Olisikin siis kiva tuntea itsensä vähän naisellisemmaksi Balmuirin villatakissa <3

  5.10.2016 10:52 ‐ Mea

 • Syksy ja talvi ovat olleet lempivuoden aikojani aina. Mikä olisi ihanempaa kun aloittaa ensimmäinen vuosi ”aikuisena” (tirsk, täytän 30v. marraskuussa) käpertyen laadukkaaseen, pehmeeseen ja aikaa kestävään neuleeseen (punaviinilasi kädessä, kynttilän valossa tietenkin). Ei mikään ^_^

  5.10.2016 10:52 ‐ Meeri H.

 • Tämä Balmuirin ihanuus toisi ripauksen luksusta nykyiseen vauvantuoksuiseen kotiarkeen, ja se toimisi yhtälailla kodin ulkopuolella! Yksinkertaisen tyylikkäänä se antaisi asulle kuin asulle faceliftin! Ja tottakai, tuntuisi ihanalta myös pienen pojan palleroista poskea vasten!!

  5.10.2016 10:53 ‐ Elina

 • Olen vilukissa, laukussa aina joku huivi tai neule! Balmuiria laukusta ei vielä löydy. Olisin onnekas jos saisin viettää talven Balmuiriin käärittynä.

  5.10.2016 10:53 ‐ Caro

 • Hei Balmuirin tiimi! Maailmanmatkaajana, villinä sieluna elämä heittelee mitä uskomattomimpiin seikkailuihin. Kun sanot asioille ”Kyllä”, Joskus löydät itsesi keskeltä kauneimpia vuoristomaisemia tai kirkkaita, yksinäisiä hiekkarantoja, toisinaan juokset käsikynkässä rakkaasi kanssa pitkin vilisevän kaupungin katuja. Kaiken jännittävyyden keskellä sitä tarvitsee jotain lämmittävää, pehmeää ja ylellistä. Se lämpö, se jokin pysyvä mukavuus pitää jalat maassa, kun pää on pilvissä. Se saa olon itsevarmaksi ja luottavaiseksi – minä pystyn kyllä.

  Ihanaa syksyä teille <3

  5.10.2016 10:54 ‐ Laura K

 • Lämmin, tyylikäs ja kestävä neule puuttuu vielä vaatekaapistani. Tämmöinen vilukissa kun olen, niin Balmuirin neule pelastaisi mun syksyn ja talven!

  5.10.2016 10:55 ‐ Jenni

 • Koska kerrankin minä olen sen arvoinen!

  5.10.2016 10:55 ‐ Veronica

 • Kaikki värit ovat syötävän herkullisia, mutta kyllä tuo harmaa Lausanne olisi se, joka syksyn ja talven viileydessä lämmittäisi ja ilahduttaisi kaikkein eniten.

  5.10.2016 10:56 ‐ Hanna-Mari

 • Kahden pienen lapsen äitinä ei jää rahaa ostaa itselleen mitään. Ja talvella työelämään palatessa olisi ihanaa saada uusi ja laadukas neule pitämään lämpimänä ❤

  5.10.2016 10:56 ‐ Niina

 • Ihana ihana Balmuir!
  En omista yhtäkään laadukasta neuletta ja tänä syksynä olen ajatellut sellaiseen säästää. Tämä neule olisi pala luksusta kiireiseen nuoren naisen työarkeen.
  Vaihtoehtoisesti antaisin neuleen äidilleni syntymäpäivälahjaksi loppuvuodesta. Hän jos ketä ansaitsee sen <3

  5.10.2016 10:57 ‐ emmmiR

 • Olisipa upeaa, kun saisi kokeilla, että miltä luxus tuntuu!
  Niin monta kertaa olen haaveillut ihan oikeasta kashmir vaatteesta, mutta minun kohdallani se tarkoittaisi osamaksukauppaa, joten haaveeksi on jäänyt.
  Entäpä jos nyt onni potkisi, oikein isosti :)

  5.10.2016 10:57 ‐ Enna

 • Ahh Balmuir! Yhtäkään villtakkia en kyseiseltä merkiltä omista mutta sellainen olisi enemmän kuin tarpeen, varsinkin tänne pohjoiseen saapuneiden pakkasten ansiosta! :D

  5.10.2016 10:57 ‐ Ninni

 • Ei mulla ole yhtään muita parempia perusteluita. Onnea kaikille arvontaan! Ansaitsisimme sen, ihan jokainen!

  5.10.2016 10:58 ‐ Anu

 • Hometalosta pakenemisen ja 7vk evakkoasumisen jälkeen ei ole kovin montaa vaatetta kaapissa. (Sädesieni pilasi meidän ihanat vaatteet, varsinki kalliit toppavaatteet) Kolmen lapsen, miehen sekä oman vaatekaapin sisältö ei täyty kovin nopeasti. Tämä neule pelastaisi kyllä äidin vaatekaapin.

  5.10.2016 10:58 ‐ Kristina

 • Jos takin saisin sitä rakastaisin, hyvänä sitä pitäisin ja se minua.

  5.10.2016 10:59 ‐ Iina

 • Voi että, miten ihana arvonta! Olen rakastunut Balmuirin tuotteisiin jo kauan sitten ja aina käyn niitä ihailemassa missä vain voin. Sääli, etten vielä omista yhtäkään tuotetta heiltä, koska pikkulapsiperheessä rahoille valitettavasti on paljon muutakin käyttöä.

  Olisi kiva voittaa tästä arvonnasta ihka ensimmäinen Balmuirini :) Talven tullessa taaperon ja pikku vauvan kanssa kotoillessa lämpimälle neuleelle taatusti löytyisi käyttöä! Miten ihanaa arjen luksusta se olisikaan!

  Ps. Kiitos Hanna kivasta ja tsemppaavasta blogista! Hauskaa syksyn jatkoa teidän söpölle perheelle!

  5.10.2016 11:00 ‐ Anni

 • Olen käynyt kesän aikana läpi rankan avioeron, jossa sisintä on revitty vereslihalle.

  Ihanan pehmeä neuletakki parantaisi varmasti haavoja omalta osaltaan.

  5.10.2016 11:00 ‐ Annika Mäki

 • Olen äärimmäisen vilukissa, ja vanhassa kivitalossa tuppaa vetämään vähän sieltä sun täältä nurkista, niin tulisi äärimmäisen tarpeeseen neule erityisesti talvisin! Ekstraa siitä että se näyttää noin hyvältä.

  5.10.2016 11:01 ‐ fruktoosi

 • Tanssivalle vilukissalle!
  Olisi ihana laittaa hyvä kiertämään ja antaa hypersuper täydellinen lahja ulkomailla opiskelevalle tyttärelleni, joka on jo useamman vuoden haaveillut kasmir-neuleesta. Taidan tietää millä lahjon itseäni joulupukin nimissä :)

  5.10.2016 11:02 ‐ Liisa

 • Vaatekaapin inventaariossa laitoin kaikki huonolaatuiset, keinokuituiset neule- ja villatakit kierrätykseen, huonon omatunnon varustamana. Niin monta turhaa, epäekologista ja eettisesti arveluttavaa hankintaa, joiden hinnalla olisin saanut laatua jos olisin sellaisen päälle ymmärtänyt. Samalla asetin itselleni ehdottoman kiellon ostaa enää yhtä ainutta halpaa ja lähes kertakäyttöistä vaatetta komerooni vaan tästedes vähemmän on enemmän. Tästä lupauksesta en ole lipsunut, vaikka muutaman kerran on lähellä ollutkin. Tsemppaan itseäni vanhan kansan viisaudella, ”köyhän ei kannata ostaa halpaa”. Kaappini jäi kuitenkin surullisen vähän vaatteita ja pelkäänpä, että tulevana talvena on tiedossa palelua bussipysäkillä ja lempparineule tulee kulumaan puhki, sillä varallisuus ja elämäntilanne ei tällä hetkellä riitä usean sadan euron neuletakkihankintoihin. Käyttäisin sitä aina ja joka paikassa!

  5.10.2016 11:03 ‐ elliliina

 • Mikä ajankohtainen arvonta, kun ulkona pimenee ja viima kylmenee. Olen muutaman vuoden haaveillut kashmirneuleesta, ihanan ajatonta, laadukasta ja pehmeää. Neule saisi harmaankin päivän tuntumaan luksukselta.

  5.10.2016 11:03 ‐ Marjut

 • Heippa! Tällä 10 kk ikäisen pikkunakkimakkaran äidillä on 13.10 synttärit ja tämä villatakki päällä olisi ihana juhlistaa keski-iän kynnystä ja sitä, että elämä on nyt just aika ihanaa juuri tällaisena ja tämänikäisenä kaikkine sen täydellisyyksineen ja epätäydellisyyksineen… Niin ja cashmere on mun yks heikko kohta.. i just l-o-v-e it :)

  5.10.2016 11:04 ‐ Anna Nordberg

 • Tälle klassisen tyylikkäälle ajattomalle laatuneuleelle olisi todella iso ja huutava aukko vaatekaapissani. Juuri valmistuneena englannin opettajana, minulla ei ihan vielä ole mahdollisuutta käpertyä tällaiseen ihanuuteen, vaan pitää yrittää pärjätä atooppista ihoani kiusaavilla, sähköisku-vaaralla varustetuilla asioilla, joita kai neuleiksi kutsutaan. Voi miten olisi ihana oppilaatkin yllättää ja osoittaa että opettajakin voi sävähdyttää muutenkin kuin kasalla kotitehtäviä; by being absolutely fabulous.

  5.10.2016 11:04 ‐ Mindis

 • Ihana Balmuir! Itse rakastan Balmuirin tuotteita ja vannon niiden kestävyyden ja esteettisyyden puolesta. Arvostan laatua, mutta tiedän äitini arvostan vielä enemmän. Hän viettää syntymäpäivää marraskuun alussa, enkä keksi täydellisempää lahjaa kuin tämä olisi, hänkin kun on suuri Balmuirin ystävä. Tiedän, että hän tulisi hyvin onnelliseksi ja villatakille olisi paljon käyttöä . Toivon sydämeni pohjasta, että pääsisin lahjomaan äitiäni tällä ihanuudella! Ihanaa syksyä!

  5.10.2016 11:04 ‐ Laura Rokama

 • Kestävämmästä kulutuksesta innostuneena olen alkanut rakentaa vaatekaappiani uudelleen, etsien lähes ikuisesti kestäviä ja tyylikkäitä vaatteita osaksi arkeani. Kaikenlaisissa neuletakeissa ongelmana on nyppyyntyminen ja venyminen jo muutaman kuukauden käytön jälkeen. Mikä siis olisikaan ihanampaa kuin pitkä avioliitto luottokashmirneuleen kanssa!

  5.10.2016 11:04 ‐ Iina

 • Kesä ja syksy ollut ja on edelleen aika rankkaa. Vauvaa kovasti perheeseen toivotaan, mutta vielä ei ole hän tulostaan ilmoittanut, hoidot välillä raskaita. Välillä olisi ihana hetkeksi paeta maailmaa johonkin pehmeään ja ihanaan. Uskon että tämä takki olisi juuri se. Ja taas jaksaa jatkaa, luottaa ja toivoa.

  5.10.2016 11:05 ‐ Minttu

 • Oooooh aamulla Meikkuun kulkiessa tutisin ja haaveilin lämpimästä neuletakista. Sun ihana blogipostaus jo hieman lämmitti ja tuo takki olis kirsikka kakun päällä!

  5.10.2016 11:12 ‐ Elena Rmk

 • Voi, olen juuri tekemässä massiivista garderoobin uudistusta ja tyhjensin puolet vaatekaapin sisällöstä kierrätykseen. Haaveena on täyttää se nyt laadukkailla, pitkäikäisillä ja eettisesti tuotetuilla vaatteilla mutta kukkaro kertoo että uudistus tulee olemaan hidas ja pitkä prosessi. Ihanan ihana Balmuirin neule nopeuttaisi tuota urakkaa mahtavasti ja lämmittäisi näin talvea vasten sekä vilukissan hartioita että mieltä :)

  5.10.2016 11:13 ‐ Henna

 • Ei kahta ilman kolmatta….
  Tuli väkisinkin mieleen vanhan kansan sanonta mennä päiviä miettiessäni.
  Edellispäivänä mies irtisanottiin todella pitkän työuran päätteeksi ja eilen sain sydäntä kylmäävän soiton, kun poikaa vietiin ambulanssilla sairaalaan. Onneksi selvittiin parilla tikillä ja hetkellisellä hyperventilaatiolla.
  Mielellään kolmas yllätys voisi tulla Balmuirin unelmanpehmeän takin muodossa ❤️

  5.10.2016 11:14 ‐ Päppis

 • Rakastan ylellisiä tuotteita, mutta viimeiset 7vuotta opiskelleena tällaisiin ihanuuksiin ei ole ollut varaa. Nyt vihdoin valmistuin psykologian maisteriksi ja tämä olisi mitä ihanin valmistujaislahja ikuiselle vilukissalle.

  Jokainen nainen ansaitsee tämän ihanuuden!

  5.10.2016 11:16 ‐ Kristiina

 • Aivan ihana kilpailu! Olen vilukissa ja asun vanhassa, talvisin kylmässä asunnossa jota kuitenkin rakastan. Aidot, pehmeät luonnonmateriaalit ovat parasta mitä tiedän, ja toivon voivani jonain päivänä hankkia tämän balmuirin unelmalämmikkeen. Muita kommentteja lukiessa tuli kuitenkin sellainen olo, että monella muulla olisi sille vielä itseäni enemmän tarvetta – omia iltojani lämmittää ikivanha, pörröinen angoravillatakki. Balmuirille tsemppiä vaikeaan valintaan, Hannalle kiitos kilpailusta ja kanssavilukissoille toivon kaikille onnea arvontaan ja lämpimiä syyspäiviä <3

  5.10.2016 11:17 ‐ Lena*

 • Muutin juuri Sveitsiin, Lausannen viereen, muutaman kuukauden ikäisen vauvani kanssa. Maa on ihastuttava, mutta kotimme on jäätävän kylmä! Neuletakki olisi täydellinen tuparilahja, johon voisimme kietoutua yhdessä vauvan kanssa.

  5.10.2016 11:19 ‐ Johanna

 • Olen päättänyt siirtyä halpavaatteista laadukkaiden ja pitkäikäisten vaatteiden täsmäsijoituksiin ja villa-ja kasmirvaatteet ovat nousemassa lemppareiksi. Ei vähiten sen vuoksi, että sairastan Reynardin oireyhtymää, jossa esim. sormien verisuonet supistuvat ja reagoivat kylmyyteen liian nopeasti, joten lämpimät vaatteet ovat ensiarvoisen tärkeitä sen estämiseksi. <3

  5.10.2016 11:20 ‐ Sari

 • Kahden peiton alla vietetyn yön jälkeen tekisi Balmuirin kashmirvillatakki aamuistani täydellisen, kun voisin käpertyä siihen ja siirtyä lempeästi keittelemään aamukahvia, ilman huolta tutinasta ja hampaiden kalinasta. Rakastan myös huolettomuutta ja tyylikkyyttä, tämän villatakin myötä ei tarvisi huolehtia enää näistäkään yllättävillä kauppareissuilla, viikonlopun brunssihetkillä tai kirjastolla opiskellessa talven pimenevissä illoissa.

  5.10.2016 11:21 ‐ Henna

 • Pienen vauvan tuoreena äitinä (ja tunnettuna vilukissana) toivoisin saavani olla palelematta koko kylmän ajan. Yöheräämiset untuvapeiton alta ja ulkona vihmoma kylmyys eivät houkuttele, mutta ne ovat väistämättä edessä. Ihania syyspäiviä t. toinen leijonapojan äiti.

  5.10.2016 11:22 ‐ Riikka

 • Ajattelen itseni kääriytyneenä villatakkiin ja onnellisuus valtaa mieleni jo ajatuksesta. Kauniit ja aikaa kestävät vaatteet ovat pientä arjen luksusta. Parhaassa tapauksessa vaate saa tuntemaan olon itsevarmaksi ja vapautuneeksi. Balmuirin neuletakki päällä hymyilisin onnellisena ja välittäisin sitä myös ympärilleni kauniina syystalvena.

  5.10.2016 11:22 ‐ hannah

 • Antaisin tämän neuletakin vaimolleni yllätyksenä, koska joutunut kestämään väsynyttä, äkäistä minua ja pitkiä työvuorojani. Palkallani ei tälläisiä ei saata ostaa, koska vaimoni tällä hetkellä työtön ja palkkani menevät laskuihin ja lasten tarpeisiin. Tässä olisi jotain, mitä antaa vaimolleni mistä hän haaveilee. Idean tähän sain, kun vaimo hehkutti arvontaa ja ajattelin, että vähintä, mitä voin tehdä niin osallistua itsekkin.

  5.10.2016 11:22 ‐ Niko

 • Meillä koulussa käy järkyttävä ilmastoinnin tuuli ja luennoilla pitää aina olla neuletakki + huivi että tarkenee. Tuo Balmuirin neuletakki pelastais kyllä tulevan talven luennot. :)

  5.10.2016 11:22 ‐ Ira

 • Aivan ihana, pitäisin tuota varmaan aina :) lokakuu tuli ja tein päätöksen että nyt on aika alkaa elää ”paremmin”! Tarkoittaa meillä että äitikin voisi ottaa enemmän omaa aikaa itselleen,lenkkeillä&syödä terveellisemmin! Perusjuttuja mutta jotenki ne jäivät kun kaksoset syntyivät.Elämä vain oli ekat vuodet kaksosten kanssa aika ”vauhdikasta” ! Nyt on aika pistää äiti kuntoon ja tuo ihana vaate toisi siihen ison piristyksen!

  5.10.2016 11:23 ‐ Jenni

 • En ikipäivänä raaskisi ostaa itselleni mitään noin hienoa. Olen käyttänyt vuosikausia äidiltäni saamaa French Connectionin merinovillaista liehuneuletta. Valokuvia katsellessani olen huomannut myös käyttäneeni vuosikausia samoja vaatteita. Siinä ei sinällään ole mitään pahaa, mutta vaihtelu virkistäisi ruuhkavuosien alle tallaantunutta.

  5.10.2016 11:23 ‐ Pia

 • Ihana arvonta!
  Tuosta takista olen haaveillut tooosi kauan, mutta koska palkkani ei ole kovin iso niin ei ole vielä tullut kuukautta, jossa olisi jäänyt rahaa ihanaan neuleeseen. Aina on joku muu lasku, joka on tärkeämpi kuin neuletakki. Nytkin palelen viileässä toimistossa, tuon voittamisen jälkeen ei palelisi.

  5.10.2016 11:26 ‐ Minna

 • Tämä olisi ollut täydellinen tänään kun aamupakkasessa vaunuttelin 4 kk ikäinen tyttö.

  5.10.2016 11:26 ‐ Nina

 • Ihana arvonta! Pitkään olen haaveillut laadukkaasta neuletakista. Tällä hetkellä joudun tyytymään huppariin aina kun palelee. Juuri tuollaisen tummanharmaan haluaisin.

  5.10.2016 11:26 ‐ Johanna

 • Antaisin tämän itseasiassa omalle äidilleni, koska mikään ei ole niin ihanaa kuin yllättää rakas ihminen ja nähdä kuinka hän tulee onnelliseksi. ❤️❤️❤️

  5.10.2016 11:26 ‐ Jannica

 • Oijoi tulipa hyvään saumaan – jään huomenna äityislomalle, ensimmäiselleni. Tuohon pehmoiseen unelmaan olisi upea käärityä niinä kaikkina jänninä, uusina ja todennäköisesti hieman väsyneinä aamuina.

  5.10.2016 11:26 ‐ Anu

 • Täytän kohta 30-vuotta, tämä olisi ihana synttärilahja itselle!

  5.10.2016 11:26 ‐ Saara

 • Ruuhkavuodet! Kaipaan lämpöä ja lohtua…

  5.10.2016 11:27 ‐ Sanna K

 • Olen aikamoinen vilukissa syksyisin ja talvisin ja miettinyt, minkälainen ”villatakki” lämmittäisi kutittamatta, mutta tässähän on ratkaisu, hinta vaan on esteenä, etten pysty tämmöistä lämmikettä hankkimaan.

  5.10.2016 11:27 ‐ Susanna Poikulainen

 • Ehkäpä tämä takki tekisi tyylikkäään jopa minun hompsuisesta olemuksesta! Vilua vastaan!

  5.10.2016 11:28 ‐ Tii

 • Oi miten ihanaa, pehmeää ja lämmintä luksusta tämä olisikaan. Herkkä ja erityisesti talvipakkasista kärsivälle iholleni pehmeää puettavaa.

  5.10.2016 11:29 ‐ Ellu

 • Vastavalmistuneella oman alan töitä etsivällä ei ihan hetkeen olis varaa tähän luksukseen, mutta oisin sen ehdottomasti ansainnut piristykseksi ja lohduksi kylmenevään syksyyn! Toi harmaa näyttää etenkin just semmoselta, jonka alla paha maailma pysyis vähän etäämmällä.

  5.10.2016 11:29 ‐ Hannam

 • tänä syksynä olen etsinyt täydellistä neuletta, joka olisi itsessään niin tyylikäs ja lämmin, että sen voisi vain aamulla napata päälle… Kahden pienen päiväkoti-ikäisen pojan äitinä ja opiskelijana helpot ja tyylikkäät vaatteet ovat must. Niiden avulla saa varastettua aamuun joko vähän enemmän rauhaa omaan aamupalahetkeen tai poikien sylittelyyn. Tämän hetken kiireisessä elämäntilanteessa tuntuisi ihanalta kääriytyä täydellisen pehmeään paitaan yliopiston kalseissa lukusaleissa, voin kuvitella, miten niinkin pienestä asiasta saisi kaivettua tsemppiä, lämpöä ja onnea opiskeluun ja syyspäiviin.

  5.10.2016 11:30 ‐ Saana

 • Minua vaivaa halipula.
  Tahtoisin tuntea ympärilläni nuo lujat ja pehmeät kashmirilla kudotut hihat. Painaa poskeni olkapään untuvaiseen nukkaan ja kietoutua villan lämpöön. Sormella seuraisin silmukoiden pintaa, kuin leikkisin iholla.
  Olisin lähellä – kuin ajatus lemmestä.

  5.10.2016 11:30 ‐ Sari

 • Pehmoinen, monikäyttöinen ja kaunis neule olisi täydellinen minulle sillä meillä on 13 viikkoiset kaksostytöt ja heidän hoitamiseen menee yleensä niin paljon aikaa että yöpuvun saan vaihdettua yleensä vasta heidän lounaan jälkeen (tällä hetkelläkin tämä tilanne menossa :D ). Olisi siis mukavaa kun olisi tuollainen neule pitämässä vähän freesimpää lookia minulle arkeen kotona mutta voisin myös ottaa sen mökille mukaan ja myös kaupoilla käydessä heittää päälle. :)

  5.10.2016 11:30 ‐ Jenna

 • Vietän äitiysvapaata oman 6vk tyttöni kanssa, ja kaunis laadukas neule olisi juuri sitä mitä tytön kanssa kaivattaisiin syksyyn ja talveen! Ihanaa luksusta tänne verkkarihousujen luvattuun maailmaan vanhassa rintamamiestalossa, jossa talvella tulemme kaipaamaan lämpöä imetyshetkiin ja nokosiin sohvalla. Kun vihdoin uskallamme enemmän ihmisten ilmoille, voisin kuvitella siirtyväni tässä neuleessa iloisena vaikka mihin tuntien itseni hehkeäksi vaikka meikkaamiselle ei olisikaan jäänyt alkaa!

  5.10.2016 11:31 ‐ Sari G.

 • Voi, että tuossahan sitä hiihtäisi talvea kohti pienet sylissä! Pienet kaksospoikani ovat nyt 7 viikkoa vanhoja ja ennenaikaisesta syntymästä ja sairaala-ajasta alkaa nyt olla toivuttu ja elämä voittaa. Pukeutumiseen ei juuri näiden rytmittömästi nukuvien ja syövien pikkupossujen kanssa ole aikaa, joten Balmuir päällä sitä voisi olla sellainen casuaalisti chic mama.

  Tsemppiä sinnekin kaksosarkeen, kerropa joskus miten teillä nukutaan, kiinnostaa kovasti!

  5.10.2016 11:32 ‐ Possunen

 • Olen luultavasti kovin vilukissa ikinä! Jo ensimmäisinä syyspäivinä tekisi mieli kaivaa toppatakit esiin! Villatakki tulisi siis ehdottomasti tarpeeseen, jotta selviän tästä syksystä (saati sitten talvesta) ! Arvostan Balmuirin ihanuuksissa laatua, pehmeitä sävyjä ja arvoja jotka niistä huokuvat!

  5.10.2016 11:32 ‐ Nella

 • Viimeisen vuoden aikana olen kokenut vaikean raskauden, keskosvauvan sairaala-ajan ja samaan aikaan keittiössä sattuneen vesivahingon sekä siitä seuranneen evakkoajan väliaikaisessa asunnossa kahden pienen lapsen kanssa. Nyt kun asiat ovat vihdoin hyvin ja elämä on lopultakin tasoittunut, huomaan kaipaavani elämääni kaikkea pehmoista, turvallista, lämmintä ja lohduttavaa. Tällainen neuletakki olisi siihen täydellinen. <3

  5.10.2016 11:32 ‐ EevaK

 • Kaunis Balmuirin neuletakki pääsisi päivittäiseksi työuniformukseni: Työpaikallani on talvisin todella kylmä, ja värjöttelen koneen äärellä milloin mihinkin kääriytyneenä. Kaunista, pehmoista ja lämmintä neuletta olisi ilo käyttää joka päivä ja vieläpä näyttää ammattilaiselta!

  5.10.2016 11:34 ‐ paulii

 • Haluaisin antaa kashmir-aamutakin vaimolleni lahjaksi. Hän on sairastunut tapaturmallisesti muutama vuosi sitten ja tästä parantumattomasta sairaudesta huolimatta, hän on sinnikkäästi tavoitellut haaveitaan, eikä ole luovuttanut elämäniloaan. Arvostan vaimoani suunnattomasti ja toivoisin hänelle lämpimän pehmeitä aamuja pitkälle tulevaisuuteen.

  5.10.2016 11:35 ‐ Jep

 • Aivan ihana♡

  5.10.2016 11:36 ‐ Kirsi

 • Olen jo pitkään etsiskellyt hyvälaatuista neuletta. Arvostan hyvien materiaalien käyttöä ja sitä, että vaatteet kestävät aikaa, en ole niinkään uusien villitysten perässä juoksija, vaan toivon vaatteiltani laatua ja ajattomuutta. Olen melkoinen vilukissa, joten tuo takki olisi hyvä niin vilpoisiin koti-iltoihin kuin koulussa tunneillekin. Viikonloppuaamuisin olisi ihana kietoutua lämpimään ja pehmeään neuleeseen ja aloittaa päivä siten lempeästi. Täydellinen neule kerta kaikkiaan, juuri millaisesta voi vain unelmoida. Ihana.❤ Ja mukava kun pystyt tällaisen arvonnan järjestämään. Saa joku kovasti toivomansa takin, varmasti menee hyvään kotiin, kuka sen nyt ikinä voittaakin!

  5.10.2016 11:36 ‐ Tuulia P

 • Kiva arvonta! Töissä on kylmä syksyllä ja talvella ja olisi ihana kääriytyä tähän tyylikkäseen ja kotimaisen laatumerkin neuleeseen! Toivottavasti kerrankin onnistaa :)

  5.10.2016 11:37 ‐ Sanna

 • Hoitsun pitää pysyä lämpimänä! ;)

  5.10.2016 11:38 ‐ Mirella A

 • Oi miten kaipaisinkaan töihin tuollaista ihanaa pehmeyttä ja lämpöä mihin kietoutua! Istun täällä toimituksessa aina kahden elähtäneen fleecefiltin alla eikä niihin kietoutuneena kehtaa liikahtaa mihinkään. Olisi mukava palkita itsensä onnistuneesta elämäntapamuutoksesta ja sokerin poisjättämisestä vaikka tällaisella ihanuudella. :-)

  5.10.2016 11:39 ‐ Riikka Huttunen

 • Pehmeä kasmir toimii luottovaatteena ympäri vuoden, mutta ihanan kietaisutakin mentävä iso aukko kaapissa vielä on :) Tämä syksy on ollut ennenkokemattoman raskas. Työasiat ovat vieneet mukanaan kohtuuttoman paljon, samalla mielessä ovat pyörineet haastavat privaattipuolen asiat, joista ei vähäisimpänä vauvatoiveet, jotka vielä useiden kuukausienkin jälkeen ovat edelleen vain toiveita… Talven tullen kietoutuisin pehmoiseen kasmiriin ja haistattaisin pitkät vastoinkäymisille <3

  Kirjoitat Hanna kauniisti ja muistutat minua usein armollisuudesta itseäni kohtaan, kiitos siitä :)

  5.10.2016 11:40 ‐ Jutta

 • Vasta lähiaikoina olen löytänyt kashmirvaatteiden ihanuuden! Ennen ajattelin niitä rahantuhlauksena, nykyään luksuksena, jonka jokainen Suomessa talven viettävä ansaitsisi. Vielä etsin sitä luottovillapaitaa, joka säilyisi käytössä nukkaantumatta. Olisiko tämä kenties se? Kiitos Balmuirin tiimille, että teette Suomen talvesta selviytymisestä helpompaa!

  5.10.2016 11:41 ‐ Emma

 • Avignon huivi on ihan mahtavan ihana, niin voin vaan kuvitella miten ihana tuo takki on. :D

  5.10.2016 11:42 ‐ MariKo

 • Terveisiä Saariselältä Inarin kunnasta. Täällä on jo ensimmäiset pakkasyöt takana. Villikissana osaan arvostaa laadukkaita, kauniita & lämpimiä vaatteita. Viime yönäkin oli taas mahtavat revontulet taivaalla. Koiran kanssa yölliset pikku lenkit tarvitsevat lämmintä villaa päälle. Samoin aamukahvit yövuoron jälkeen lämpimään kääriytyneenä maistuvat.

  5.10.2016 11:43 ‐ Kristiina K

 • Ikuisena palelijana villapaita roikkuu olkapäillä elokuun puolestavälistä aina toukokuun loppuun. Ja koska poikaystävä kulkee kotona kuumuksissaan puolialasti läpi vuoden, ei pattereillakaan selätetä tätä ongelmaa. Hennesin rytkyt ei palvele käyttäjäänsä, laatua sen olla pitää!

  5.10.2016 11:43 ‐ Nea

 • Apua! Kuinka ihana arvonta!

  Olen toivonut tätä takkia niin kauan kuin muistan. Jokaisena syntymäpäivänä ja jouluna. Se on aina ensimmäisenä listassani, mutta kukaan lähipiiristäni ei ole tarttunut syöttiin, vielä. Tietävät kyllä toiveeni, laadun ja pehmeyden, koska olen toki vienyt heidät hipistelemään tätä Stockmannille enemmän kuin kerran. Olisinpa onnellinen ja täysin vailla talvisia tyylihuolia jos tämä päätyisi hyllyyni tätä kautta. ❤

  5.10.2016 11:44 ‐ Sanna-Mari

 • Pienet varpaat lämpimään käärin, kauneutta, pehmeyttä mielin määrin. Talven tuiskeet, arjen huiskeet, yhdessä kotona kaikki sylikkäin. Kauniina jaksan itseni kantaa, rakkautta ja iloa muille antaa.

  5.10.2016 11:46 ‐ Heli

 • Äidille lahjaksi, koska se on ansainnut parhaan mahdollisen lahjan kiitokseksi siitä, että on auttanut niin paljon kaikessa. Äiti rakastaa Balmuirin tuotteita ja kaikkea pehmeää.

  5.10.2016 11:49 ‐ Miikka

 • Ihana, ihana arvonta!
  Jos onnetar suosisi minua, antaisin palkinnon äidilleni (sillä ehdolla, että saan neuletta koska vaan). Äitini on mukavuudenhaluinen ja tyylikäs nainen, jolla on käytännössä aina kylmä.
  Viimeisen vuoden sisällä äiti on kokenut melkoisia vastoinkäymisiä läheisen kuolemasta lähtien.
  Loppujen lopuksi minut tekisi valtavan onnelliseksi nähdä äiti nauttimassa näistä arjen yllelisyyksistä!

  5.10.2016 11:50 ‐ Annika

 • Neljän tyttären viluinen äiti kaipaisi lämmintä ja pehmeää ympärilleen. Valitettavasti arki menee aina edelle ja ohi omien tarpeiden. Todella kaunis villatakki.

  5.10.2016 11:52 ‐ Ninni

 • Kuulostaapa täydelliseltä vaatteelta. Ei mulla varmaan oo sen parempaa syytä voittaa tätä ku muillakaan.. ajattelin, että tämä olis hyvä vaate kun palaan hoitovapaan jälkeen töihin. Meillä on usein aika kylmä toimistossa ja neule lämmittäisi varmasti myös vapaa-ajalla ulkoilessa taaperon kanssa.

  5.10.2016 11:53 ‐ Liisa

 • Olisi ihanaa saada tuollainen ylellinen kauneus ympärilleen.

  5.10.2016 11:55 ‐ Heleija

 • Oi, tulisin niin onnelliseksi tästä!

  Asun Saksassa. Pientä huonetta solukämpän kattohuoneistossa keskustan tuntumassa lämmitetään kaasu-uunilla, joka nököttää huoneen nurkassa. Sitä ei kuitenkaan voi jättää yöksi päälle. Seurauksena on luonnollisesti aamuisin todella, todella kylmä huone. Peiton alta ei huvita nousta kahvinkeittoon, kun heti ensimmäisenä koko nainen paleltuu kananlihalle.

  Olisi ihana saada heittää tämä yöpuvun päälle, kietoa tiukasti ympärille kahvin valmistumista odotellessa.

  5.10.2016 11:56 ‐ Liinu

 • Kylmyys aiheuttaa minulle nokkosrokon näppyjä ja pakko pukeutua todella lämpöisesti. Tämä ihanuus olisi vastaus talven kylmyyttä vastaan ja samalla ihana syntymäpäivälahja minulle☺️

  5.10.2016 11:57 ‐ Kaisa

 • Olen seurannut Balmuirin tarinaa ja ihaillut kauniita tuotteita blogeissa ulkomailta käsin. Opiskelen Saksassa lastentarhanopettajaksi ja vaalin suomalaisuutta ja suomalaisia arvoja. Balmuirissa yhdiytyvät molemmat. Suomenmatkoilta koitan hankkia aikaa kestäviä ja kauniita tuotteita uuteen kotiini, jotta tuntisin olevani lähempänä kotimaata.
  Rakastan syksyä kumma kyllä yli kaiken ja pimeneviä iltoja isossa nojatuolissa lämpimissä ja pehmeissä vaatteissa kirjoja lukien. <3 Balmuir toisi ihanaa luksusta arkeen ja sulostuttaisi syntymäpäiväni kuun lopulla.

  5.10.2016 11:57 ‐ Riina

 • Tuli ero, tuli muutto yksiöön lapsen kanssa. Viemärit tukkeutui, ei ollut makuuhuonetta, uuni oli edellisten asukkaiden jäljiltä kuin metsätorpan takkahormi ja turkiskuoriaistoukkajengi söi lempivillapaitani. Naapurikin kertoi, että talvella pitää hölkätä himassa ympyrää pysyäkseen lämpöisenä. No eipä haittaa! Nostin hanskat tiskistä ja ryhdyin putkimieheksi, nikkariksi ja tuholaistorjujaksi. Johan vetää viemärit ja alkovissa on seinä, turkkaritkin onnistuin karkoittamaan. Uunia en sentään pessyt, joku raja. Mutta köykäisille eristyksille en (ehkä) mahda mitään. Mielelläni vastaanottaisin lämpimikseni kauniin neuleenne. Tai lenkkarit. Tai nuohoojan.

  5.10.2016 11:57 ‐ Elmeri

 • Koska kashmir on ihaninta, mitä kylymän pohojolan ihiminen voi päällensä laittaa!

  5.10.2016 11:58 ‐ SannaKoo

 • Omistan jo ihanan Balmuirin pipon ja rakastan kaikkia teidän tuotteitanne. Nyt tarvitsen kuitenkin ehdottomasti tuon takin sydäntäni lämmittämään. Sitä on nimittäin pitkään kylmännyt. Olen kuuden lapsen äiti. Nuorimmainen lapsemme on vasta 6 viikkoa vanha. Koko raskausajan olin kuitenkin yksikseni viiden lapsen kanssa mieheni ollessa töissä Afrikassa. Ihana takkinne olisi juuri sopiva lahja, jolla voisin palkita itseäni siitä, että selvisin viimeiset 7 kuukautta ja saamme nyt vihdoin ja viimein nauttia koko kahdeksanhenkinen perhe yhdessäolosta.

  5.10.2016 11:58 ‐ Satu

 • Täällä toinen Kainuun tyttö (Hannakin on) haluaa Balmuirin kasmiria. Ihan huippuja kaikki teidän tuotteet.

  5.10.2016 12:02 ‐ Jaana

 • Neule tuli erityiseen tarpeeseen helmikuussa, kun astelen elämäni rakkaan rinnalla alttarille. Ulkona otettavien kuvien kannalta tällainen ihana lämpöinen asia olisi loistava, sillä koen talvitakin olevan liian jämäkkä hentoon hääpukuuni.

  Helmikuun jälkeen neule palauttaisi käytettäessä mieleeni kaikki ne onnenhetket joita koimme yhdessä tuona ikimuistoisena päivänä.

  5.10.2016 12:02 ‐ Sandra

 • Viimeinen vuosi opiskeluja luvassa, hirveästi kursseja ja vielä lopputyö. Varmasti helpottaisi stressi kun tällaiseen ihanuuteen saisi kääriytyä. Ja opiskelija budetista ei tarvinne edes mainita….

  5.10.2016 12:03 ‐ Vilmaannikki

 • Ostin viime keväänä ensimmäisen Balmuirini. Helsinki huivin johon rakastuin heti hiihtolomallamme Rukalla ihastuttavassa pienessä putiikissa. Olen käyttänyt sitä nyt syksyn viimoilla päivittäin, talvipakkasilla, lentomatkoilla, etelän helteissä iltasilla ja päivätorkkuja ottaessa kotona. Aina se vaan näyttää yhtä hyvältä eikä nyppyynny lainkaan. Olen haaveillut toisen värisestä samanlaisesta ja piposta jotka on ostoslistalla täksi talveksi. Olen etsinyt myös itselleni uutta täydellistä villatakkia ja tämä olisi vastaus etsintääni. Balmuir on vienyt sydämmeni. Ihoni on hyvin arka ja en ole aikaisemmin voinut käyttää lainkaan villa tuotteita. Nämä ihastuttavast kashmiri tuotteet eivät ärsytä ihoani lainkaan.<3 Marika

  5.10.2016 12:07 ‐ Marika Väisänen

 • Mummini, pian 91-vuotias syksynlapsi, arvostaisi aikansa tyylilyylinä tämän yllätyksen taivaisiin ja voisi sanoa kerralla kylmyydelle hyvästit. Tämän myöhäisen syntymäpäivälahjan – tai joululahjan – hän ehdottomasti ansaitsee <3

  5.10.2016 12:07 ‐ Inga

 • Balmuirin pehmeän hellivään neuleeseen uppoutuisin iltaisin teekupin äärellä hyvää kirjaa lukien, toisinaan paremman päälle kaupungille kun viinilasilliselle menisin, tyylikäs ja ajaton yhdistelmä. Lainaisin kaverille ja mummullekkin tätä luottovaatetta, josta pitäisin erittäin erittäin hyvää huolta!

  5.10.2016 12:08 ‐ Hanna K

 • Esikoiseni (1,5) keuhkokuumeen jäljiltä, tänään ensimmäisenä kotipäivänä, on uuden äidin takki aivan tyhjä. Ehkäpä se vanha joutaisikin jo pois ja uuden takin kanssa tulevaisuus olisi ehompi ja ennenkaikkea terveempi. Mukavaa syksyä sekä Hannalle että Balmuirin tiimille!

  5.10.2016 12:11 ‐ SuvituuliP

 • Olen jäänyt leskeksi 8v sitten. Palelen, kun ei ole läheisyyttä. Tuosta Balmurin neuletakista voisi löytyä lohtua ja lämpöä.

  5.10.2016 12:13 ‐ Eila Laitinen

 • Kaunis, ajaton, pehmeä, lämmin takki tekesi tästä palelijasta onnellisen.

  5.10.2016 12:14 ‐ Sanna

 • 8 viikon päästä esikoiseni olisi tarkoitus syntyä ja olisi ihana viettää ensimmäiset päivät (ja vuodet) yhdessä kashmiriin käärittyinä (minä sekä hän). Kashmir on yksi ainoista villoista, jotka eivät kutita minua ja sen laatu ja pehmeys häikäisee joka kerta. Veikkaan, että pienokainenkin olisi mielissään.

  5.10.2016 12:14 ‐ Disa

 • Voih, olen vähintäänkin vakuuttunut, että tuon neuleen voimin saisin gradun näpyteltyä painokuosiin! Ihanaa syksyä!

  5.10.2016 12:15 ‐ Heidi V

 • Kotini on myös työpaikkani. Tuollaiset kotivaatteet on enemmän kuin tarpeellisia. Lähi-Alepaan juokseminen tuossa takissa ei olisi ollenkaan niin noloa kuin vaikka kulahtaneessa yökkärissäni ;) ihania tuotteita <3

  5.10.2016 12:15 ‐ Miru

 • Menin juuri naimisiin ja aviomieheni on valitellut kotivaatteideni karuutta – tuo olisi siis mitä mainioin rouvavaate kotihetkiin (miksei toki kaupungillekin). Olisipa ylellistä kääriytyä virttyneiden trikoiden sijaan tuollaiseen takkiin, mieskin varmasti yllättyisi positiivisesti! Olen haaveillut tuollaisesta jo pitkään (Balmuirin tuotteiden laadukkuuden tietäen), mutta en ole raaskinut panostaa…

  5.10.2016 12:15 ‐ Sini/Nautiskellen

 • En ole itse raaskinut vielä omaani ostaa, monta kertaa olen tosin hypistellyt. Jos nyt kerrankin onni suosisi arvonnassa, olisin kyllä superonnellinen.

  5.10.2016 12:16 ‐ Sanna

 • Ostan lapsilleni lämmintä, laadukasta ja kestävää ja itselleni edukkaampaa ja ei niin laadukasta. Nyt olen aloittanut projektin, että teen vaatekaapistani siistin ja simppelin, harkituilla vaatekappaleilla täyttäen pikkuhiljaa. Tämä olisi avaintuote uudistuneeseen vaatekaapin sisältöön. Myös äidille joskus jotain ;)

  5.10.2016 12:18 ‐ Marjo Hill

 • Olisiko tämä pelastus paleluuni?
  Allergia ja vilu on huono yhdistelmä. Lampaan villa saa ihoni kutisemaan ja angora nenän ja silmät vuotamaan. Keinokuitu taas… No, se on keinokuitua. Olisin enemmän kuin onnellinen, jos saisin kääriytyä lämpöisen cashmer-neuleen syliin. Pitäisin siitä hyvää huolta ja tiedän jo nyt; RAKASTAISIN SITÄ! ❤

  5.10.2016 12:18 ‐ Sirpa Honkanen

 • Ihanan pehmoinen ja lämmin neule sopisi päälleni talven viimassa kuin nenä päähän! Olen uskomattoman paleleva sorttia (villasukat on kesällä enemmän kuin OK) joten kyseinen neule olisi minulle omiaan. Upea väri ja kaunis ulkonäkö vain kruunaaavat homman – hmm, eipä tule mieleen toista vaatekappaletta joka tulisi Suomen talvessa enemmän käyttöön ;)

  5.10.2016 12:19 ‐ Hillla

 • Ehdottomasti siksi, kun täytän parin viikon päästä vuosia!

  5.10.2016 12:19 ‐ Lilli P.

 • Elämän tuulet pyyhkäisseet läpi hennon vartaloni. Jättäen pienen jatkuvan palelun kroppaani. 13pvä tuonut aina onnea minulle. Nyt soisin sen tuovan suloisen lämpöisen Balmuirin lämmittäjäkseni ♡

  5.10.2016 12:20 ‐ Nina Viertola

 • Tuo upea harmaa luksusneule olisi joululahja itselleni. Palkinto puolentoistavuoden yrittäjänä olosta. Tänävuonna tuli virhearviointi ennakkoverojen kohdalla ja tässä mennään loppuvuosi ostolakossa ja odottaen ensi vuotta, jotta talous tasapainottuu. Kaunis ja laadukas neule lohduttaisi ja voisin se päällä vaikka maksaa niitä laskuja sitten hieman paremmilla mielin :)

  5.10.2016 12:21 ‐ Nelli

 • Oi ihana! Muutimme kesällä Hollantiin ja tuollainen lämmittäisi ihanasti talven kylmillä keleillä. Täällä, kun talot ei ole rakennettu ihan samalla tavalla kuin Suomessa. :)

  5.10.2016 12:22 ‐ Suvi

 • Tätä kaksosmasua voisi piilotella ihanassa neuletakissa. Talvella voisi vauvoja hoitaa lämpimän neuleen helmoissa ja samalla suojata rintani tulehdukselta ❤️❤️

  5.10.2016 12:22 ‐ Tiira

 • Kolmen lapsen mamma ilmoittautuu kisaan! Usean vuoden kokemuksella tiedän nyt, että mikään ei ole parempi satsaus perheen hyvinvoinnille kuin tyytyväinen ja LÄMMIN äiti :)!!! Siksi toivon todella, että arpaonni suosii! Balmuirin tuotteet ovat kauniita ja ajattoman ihania ja tyylikkäitä! Vaatteissa pätee ’ei se määrä vaan se laatu’. Tämä eksyisi päälle varmasti usein! Aurinkoista syksyä ja kiitos arvonnasta!!

  5.10.2016 12:23 ‐ Heidi

 • Olen aina ollut pahimman luokan vilukissa. Tällä hetkellä päiväni kuluvat kahden pienen lapsen kanssa leikkipuiston hiekkalaatikon reunalla istuen ja palelen siellä lähes poikkeuksetta. Eikä pieni luksus ja pehmeys tämän kotiäidin rintamaidon, valvottujen öiden ja puurolautasten täyteisten päivien rinnalle olisi yhtään pahitteeksi!!

  5.10.2016 12:23 ‐ Maiggis

 • Olisipa ihanaa kääriytyä tämän lämpöön ja josko se samalla lämmittäisi myös vatsassa kasvavaa kolmatta lastamme <3

  5.10.2016 12:24 ‐ Jenni

 • Oi! Balmuirin neule toisi lämpöä ja iloa kotiäidin arkeen! Ajaton ja taatusti kestävä neule olisi vaatekaapin luottovaate.

  5.10.2016 12:24 ‐ Heidi

 • Apua! Tuo takki on täydellinen! Olen haaveillut kyseisestä pehmeydestä jo viime talvesta saakka, jolloin pääsin käsin koskemaan ystäväni päällä ollutta villatakkia. Siitä asti takki on kolkutellut mielessä aina kun vilunväreet ovat kulkeneet kropassa. Ensimmäiset viileät syyspäivät ovat saapuneet ja kyseinen takki lämmittäisi vilukissan syksyä ja talvea. Opiskelijan budjetille takki on vaan turhan hintava.

  5.10.2016 12:24 ‐ Sara

 • Lasten vaatekaapit miltei päivitetty ihanilla luomupuuvillavaatteilla, kotimaisella villalla ja kaiken sään kestävillä varusteilla. Olisiko äidin vuoro saada jotain ihanaa luksusta ja vilukissaa lämmittävää?

  Uusiin työhaasteisiin vuoden alussa? Yksinäisiin iltoihin kotona? Mieltä piristämään ❤️

  5.10.2016 12:25 ‐ Sonja Lehtonen

 • Lämmittäisi kovin elämän myllerryksissä!

  5.10.2016 12:26 ‐ A

 • Tämä pehmentäisi vilukissan elämää suomen talvessa.

  5.10.2016 12:27 ‐ M

 • Lämmin takki ratkaisisi jokailtaisen (laitan kaiken aina valmiiksi aamua varten) vaatekriisini.

  5.10.2016 12:28 ‐ Gertrud

 • Herään aamuisin tulla töttöröllä ja käynnistää aamun kupilla kahvia. Yöhön on kuulunut usein n. 5-20 herätystä, usein jopa 15 min välein. Mietin juuri, että viimeksi olen nukkunut kahden lapsen äitinä (1v 11 kk ja 6kk) kokonaisen yön helmikuussa 2014! Tällaisenaan elämäni on silti täydellistä, en vaihtaisi mitään kahden pojan olemassa olosta pois. Silti tuo aamuinen hetki olisi vielä vähän parempi tuollaisessa ihanassa takissa. En tohtisi varmaan koskaan satsata itseeni noin paljoa, joten pidän peukut pystyssä arvonnan suhteen. Balmuir yrityksenä on kiinnostanut jo pitkään ja upeaa nähdä yrityksen kasvu ja kehitys viime vuosina. Tsemppiä siis myös Balmuirin väelle!

  5.10.2016 12:28 ‐ Hanna H.

 • Olen opintovapaalla miettimässä, mitä ihmettä teen isona…Talous on tiukilla, joten tämä olisi silkkaa ylellisyyttä ja luxusta. Sitäkin tarvitaan elämään välillä.

  5.10.2016 12:28 ‐ Pauliina

 • Olisi ihana yllätys saada tämä. Luksusta arkeen ❤️❤️ kotoilua varten.

  5.10.2016 12:28 ‐ Tuire Lindström

 • helpottaisi kummasti paluuta talviseen suomeen afrikan lämmöstä, jossa arki on täyttynyt humanitaarisen työn haasteista.

  5.10.2016 12:28 ‐ riikka

 • Työskentelen lasten parissa päiväkodissa, jossa on suuret ikkunat. Ikkunat tuovat päiviimme suuresti iloa; on niiden läpi tarkkailtu niin vuodenaikojen vaihtelua kuin Ison omenan laajennuksen työmiehiäkin (sekä lapset että aikuiset). Ikkunoista johtuen vanhan talon ongelmat kuitenkin koroatuvat: tavattoman kuuma kesällä ja aivan jäätävää alkusyksystä loppukevääseen. Lopputuloksena käärityminen kylmänä aikana eli syyskuusta huhtikuuhun kaikkiin mahdollisiin vaatteisiin villasukista fleeceihin. -Ja kyllä ne ohikulkijat työmiehiä unohtamatta katselevat meitä täällä sisällä huvittunein ilmein. Tarvitsisin siis jotain ihanaa ja lämpöistä työpäivieni pelastukseksi. Ehdottomana luksuksena se että samoissa vaatteissa kehtaisi vielä poistua työpaikalta julkisilla kohti kotia.

  5.10.2016 12:29 ‐ Jäätynyt pingviini näyteikkunassa

 • Ikuinen vilukissa kun olen,on villatakki välttämätön vaate itselleni. Villatakin täytyy kestää käyttöä ja ko. takki on lisäksi ajaton ja monikäyttöinen,siis täydellinen omiin tarpeisiin;)

  5.10.2016 12:29 ‐ Saara S

 • Koska poikaystävän huppari ei aina riitä.

  5.10.2016 12:30 ‐ Taina

 • Tåältä tulee mummo jonka reumakolotukset .saisivat ihana ja pehmoisen vaatteen ylleen ja aina eläke tai työviikon päätteksi sai kääriytä siihen ja antaa ajatuksen viedä vaikka pienille päikkäreille .tai haaveilulle tv mummo

  5.10.2016 12:32 ‐ Mummo

 • Oi, tämä tulisi tarpeeseen! Työskentelen kuntouttajana neurologisesti monisairaiden ihmisten parissa, ja vaikka rakastan työtäni niin työpäivät ovat usein henkisesti raskaita. Olenkin huomannut, että töiden päätteeksi on rauhoittavaa kirjaimellisesti kietoutua johonkin pehmeään ja lämpimään, se rentouttaa ja auttaa kuluttavasta työstä palautumiseen. Tällainen takki olisi täydellinen, kuin villainen halaus, ja on niin kaunis ja tyylikäs että voisin käyttää sitä jo työpäivänkin aikana!

  5.10.2016 12:34 ‐ Mari

 • tästä tulisi uusi turvaneuleeni. juuri nyt, saatuani varmistuksen endodiagnoosille, haluan panostaa omaan hyvinvointiini kokonaisvaltaisesti, kaikin keinoin, entistä paremmin. tämä olisi ihana <3

  5.10.2016 12:34 ‐ sofia

 • Balmuir on osa unelmaa, jonka ansaitsee jokainen. ❤

  5.10.2016 12:35 ‐ Silbaboallu

 • Koska mua palelee!

  5.10.2016 12:35 ‐ Henna

 • Tuleva äiti kaipaisi tämän lämmittämään itseään ja masuasukkia❤️

  5.10.2016 12:37 ‐ Mari

 • No eipä tulisi ikinä itse ostettua, en raaski. Miten itselle on niin vaikea ostaa mitään , kalliimpaa ainakaan, aina menee lasten (joita on neljä…) ostokset edelle. Ja sitäpaitsi mulla on ihan just synttärit ;) Ihana arvonta ja ihana perhe teillä Hanna!

  5.10.2016 12:39 ‐ Sanna

 • Rakastan kauniita, laadukkaita, kestäviä ja ajattomia vaatteita, joita voi käyttää monien eri asukokonaisuuksien kanssa ja missä tahansa tilanteessa. Käytän vaatteitani vuosia ja tunnen niiden arvon.

  Rakastuin tähän kashmir-takkiin heti, siihen ylellisyyteen, pehmeyteen ja lämpöön, jota voin sen kuvitella tuovan arkeeni opiskelun keskelle.

  Lokakuun lapsena olen aina rakastanut syksyä, sitä että tulee pimeä ja kylmä, luonto on täynnä värejä ja saa pukea lämmintä ylle.

  Vaalin luontoa ja kotimaatamme ja ilahdun kaikesta suomalaisesta yrittäjyydestä.

  Hetki sitten en vielä tiennyt koko yrityksestänne mitään. Nyt olen selannut nettisivunnekin läpi ja pelkästään ihaillut.

  Balmuir taisi tulla jäädäkseen.

  5.10.2016 12:39 ‐ Lyydia Aho

 • Tämä kyseinen Balmuirin neuletakki on mielestäni yksinkertaisesti _kaunein_ mitä tiedän. Siitä tulisi päivittäinen työuniformuni. Tiedän myös etten säästäisi sitä vain office-käyttöön, vaan siitä tulisi minulle toinen iho. Niin pehmeä, lämmin ja turvallinen sekä samalla niin elegantti ja tyylikäs. UPEA.

  5.10.2016 12:40 ‐ Reetta

 • Moikka!
  Niin ihana unelma neule<3
  Tahtoisin Balmuirin neuleen ehdottomasti sen takia,että voisimme pienen poikani kanssa siihen kietoutua yhdessä kun ollaan kotosalla ja juuri tultu vaunulenkiltä syysilmasta!
  Olisi ihana omistaa laadukas ja arvokas neule joka varmasti säilyy ikuisuuden niin kauniin ulkonäön ja materiaalin vuoksi!
  Ja tietty mama saisi luksusta arkeen!
  Näen jo itseni Balmuirin kaunis neule päällä työntelemässä onnellisena vaunuja ja hörppimässä kuumaa juomaa<3
  Kauniita syyspäiviä sinne:)

  5.10.2016 12:40 ‐ Hanna

 • Tuo Balmuirin Lausanne robe olisi aivan täydellinen lämmittämään kylminä Pohjois-Norjan aamuina! Olen kotona kuopuksemme kanssa vielä tammikuuhun asti, joten olisi aivan ihanaa kääriytyä kasmiriin niin aamuisin kuin iltaisinkin vauvan kanssa ja katsella ikkunasta merta sekä lumihuippuisia vuoria! Kenties isoveljetkin malttaisivat hetken viihtyä äidin kainalossa pehmoisen ja lämpimän kasmirin suojissa. ☺️

  5.10.2016 12:41 ‐ Norjalaistunut suomalainen

 • Voi ihanuus! Sekin on jo riittävä syy saada tuo kaunokainen kaappiin ja päälle, mutta onhan tähän tarvekin olemassa. Täällä hytisen hyisessä Finlandia-talossa, ulkotakki päällä, mutta kaukaa viisas olisi kantanut kauniin, lämpöisen ja kevyen Balmuirin laukussaan mukaan. Saisinko olla kaukaa viisas seuraavalla kerralla?

  5.10.2016 12:43 ‐ karkki

 • Palelen jo nyt ja kylmät ilmat ovat vasta edessä. Mieheni lämmikkeenä on pumpulihääpäiväksi ostettu Balmuir-kaulahuivi ja nyt minä tarvitsisin omani. Rakastan lämpöä, pehmeyttä, kauneutta ja rakkautta! Juuri näitä asioita edustaa tuo upea takki.

  5.10.2016 12:44 ‐ Sanna

 • Olen viettänyt lukemattomia päiviä ja öitä tyttäreni kanssa Lastenklinikalla ja muissakin sairaaloissa. Siinä arjessa ei ole mitään luksusta, vaan oma ulkoinen habitus muistuttaa lähinnä ruumiin ja vinttikoiran sekoitusta, vaikka kuinka yrittäisi hankalissa olosuhteissa välillä ihmismäistyä. Yöt lattialla ohuen lakanan alla ovat kylmiä ja pitkiä, mutta enpä niitä missään muuallakaan voisi kuvitella nukkuvani. Tuokoon tämä takki sairaala-arkeen edes hieman lämpöä ja pehmeyttä.

  5.10.2016 12:47 ‐ Riina

 • Tuon sisälle minäkin pienet lapseni sylittelisin iltasatuhetkinä talven tullen.

  5.10.2016 12:47 ‐ Susanna

 • Ihana tuo olisi omistaa, mutta jos onni potkaisisi niin antaisin tuon äidilleni. Eilen alkoi sytostaattihoidot ja tuo varmaankin olisi ihanan lämmin tunteja kestävän hoidon ajan, jonka sairaalassa viettää istuskellen tai pötkötellen.

  5.10.2016 12:50 ‐ Mirja

 • Onpa hienostuneet värit ja pehmeältä näyttävät ja toivottavasti tuntuvat kuosit. Tämä äiti ja sairaanhoitajaopiskelija tahtoisi uutta ylellistä täydennystä kaappiinsa. Olisi ansaittu voitto ja piristys pimeyteen! :) Pakko hankkia ainakin jotain muuta tähän sarjaan kuuluvaa.

  5.10.2016 12:52 ‐ Yasmine

 • Oi, laadukas pehmeä neule on kaapissani haave vain! Olen tässä syksyn aikana siivonnut vaatekaapistani pois kaikki nuhjuiset neuleet ja jäljelle jäi vain harva. Opiskelijana rahatilanne ei kuitenkaan anna myöten satsata oikeasti laatuun, joka myös kestäisi aikaa. Siispä tämä pehmoinen ja kaunis villatakki tulisi ilahduttamaan ja lämmittämään päivien viilentyessä, sekä tuomaan hieman luksusta opiskeluarjen keskelle. :)

  5.10.2016 12:52 ‐ Laura

 • Voisin varmasti ostaa neuletakin, jos pihistelisin hieman arjessa. En kuitenkaan raaski. Haluan mielummin sijoittaa pennoset pieniin tyttöihini, kuin itseeni. Takki on kuitenkin sellainen, josta olen unelmoinut ja sopisi lämmittämään itseäni, kun olen kotosalla 2 lapsen kanssa miehen tehdessä töitä apinana :D.

  5.10.2016 12:54 ‐ Petra

 • Minulla ei ole koskettavaa tarinaa lapsista enkä yleensä palele helposti Suomen talvessa, vaan nautin jopa kylmästä ilmasta. Haluaisin kuitenkin voittaa tämän lämpimän luksus-villatakin itselleni, sillä pitkään jatkuneen valtavan stressin tuloksena olen alkanut palelemaan kotonamme, joka on ollut ison remontin keskellä jo monta kuukautta. Koska remontin myötä rahat ovat tiukilla, en ole saanut pitkään aikaan mitään ostettua itselleni, ainakaan luksusta. Olisi huippua voittaa, koska en halua ostaa sekunda-paskaa halvemmista vaatekaupoista sillä mielestäni olen ansainnut edes yhden kunnollisen villatakin, joka kestää ikää ja miellyttää silmää ja lämmittää riutunutta mieltä ja palelevaa kehoa.

  5.10.2016 12:54 ‐ Julia Tamminen

 • Toimiston konttorirotta täällä terve! Toimiston ilmastointi on yleensä vähän turhankin tehokas ja valmiiksi kipeät, näyttöpäätteen lannistamat olkapäät tarvisivat vähän hellyyttä ja lämpöä; eli pehmeän neuleen.

  5.10.2016 12:56 ‐ Shini

 • Voi että! Tämä tulisi kuin tilauksesta odottamaan Joulun seutua, jolloin saan toisen lapseni!! En ole ostanut itselleni juuri mitään muutamaan vuoteen imetysliivien ja mammafarkkujen lisäksi, sillä olen toista kertaa raskaana lyhyellä ajalla. Tuo pehmoinen harmaa lämmittäisi sekä minua että vauvaani. Pidän itselleni peukkuja! :)

  5.10.2016 12:57 ‐ Toinen Hanna

 • Musta on tullut vilukissa, ja vanha villatakkini on käytössä melkein joka päivä, näyttääkin jo siltä, vaikkakin palvelee vielä ihan hyvin. Olisi kiva saada vähän vaihtelua talvipukeutumiseen, materiaalikin kun on niin ihanaa, villa tuppaa kutittaa.

  5.10.2016 12:58 ‐ Mia-Maria Vartiainen

 • Tuo olisi kyllä loistovaate! Etätyöpäivinäkin voisi pukeutua samalla siistiin ja lämpimään vaatteeseen :)

  5.10.2016 13:02 ‐ -M-

 • Tröjan i Kashmir skulle jag faktiskt ge bort! Min enda, sötaste och mest fantastiska moster har precis fått diagnosen tjocktarmscancer. 24/10 ska hon genomgå en stor operation och efter det kommer hon att behöva allt mjukt och varmt i världen. Bästa presenten❤️

  5.10.2016 13:08 ‐ Henrietta Gahmberg

 • Parempaa palkintoa ei vois olla. Mulle annettiin saikkua, burn outtia näköjään. Kolmen pienen lasten äidin pää ei jaksa yhtään enempää

  5.10.2016 13:09 ‐ Sandra

 • Koko kesä meni uusvanhaa kotia remontoitaessa, projekti vei ja vie edelleen kaiken ajan ja valitettavasti myös tilin miinuksen puolelle. Syksyn alkaessa jäin työstäni opintovapaalle ja yritän energisenä jakaa huomiota kahdelle lapselle, lopuille remppahommille, gradulle, siipalle ja normaalille huushollin pyörittämiselle. Omaan itseeni ja hyvinvointiini satsaaminen on näistä syistä ollut pakko laittaa vähän sivummalle. Olisi ihana kääriytyä tuohon neuleeseen, ottaa kuppi kahvia ja käydä gradun kimppuun villasukat jalassa. Saisin itsekin lisää virtaa mukavasta mutta silti huolitellusta vaateparresta.

  5.10.2016 13:10 ‐ Pm

 • Nukunkin villan ympäröimänä, sillä minulla on aina kylmä. Tähän kietoutuneena lämmin tunnelma sisältänikin leviäisi ympärilleni.

  5.10.2016 13:11 ‐ Anne

 • Palelen syksyn tullen helposti. Kilpirauhasen vajaatointa pitää huolen että vilun tunne on tutuin tunne talvisin. Tuo ihana neule helpottaisi oloa ja eloa.

  5.10.2016 13:12 ‐ Riitta Summanen

 • Balmuirin tuotteita olen hypistellyt ja ihaillut kauan! Olen pohjoisesta, Oulusta kotoisin (tällä hetkellä Etelä-Koreassa opiskelemassa) ja mainostan aina niin ylpeänä pohjoista osaamista mahdollisuuden saadessani. Useamman kerran olen yhdestä kasmir-huivistani kertonut kysyjille!

  Jännityksellä odotan miten tarkenee Suomeen palata pian, kun lämpötilat kuulemma jo lähellä nollaa! Tähän olisi ihana kietoutua koulun penkillä.

  Hyvää syksyä ja kiitos aidosta blogista, onnenne paistaa tänne Aasiaan asti!

  5.10.2016 13:12 ‐ Laurap

 • Kyllä näyttää ihanan lämpimiltä nuo neuleet. Nämä ovat niitä luottoklassikoita joista ei luovuta ikinä. Ulkona on tänään niin hyytävä syyssää ja tänne viileään toimistoon on tullut valittua vain puuvillaa. Tulisi tarpeseen tänääkin…

  5.10.2016 13:18 ‐ Asta

 • Ihana villatakki! Työskentelen päiväkodissa pienten piiperoisten parissa ja siksi töissä tulee usein vietetttyä aikaa lattian rajassa missä vetää. Olisi ihana laittaa tuollainen unelma päälle. Uskompa, että pehmoiseen syliin olisi myös lapsilla ihana käpertyä satua kuuntelemaan <3

  5.10.2016 13:20 ‐ Maikki

 • Balmuirin tuotteet ovat täydellisiä ja ne todella toisi kaivattua luksusta köyhän opiskelijan arkeen=) HOAS:n asunnoissa tunnetusti säästetään lämmityksestä(+15 sisälämpötila) niin varmasti tämä lämmittäisi ihanasti.

  5.10.2016 13:22 ‐ Hanna Karjalainen

 • No 1. Hyvä myyntipuhe 2. En ole vielä koskaan omistanut oikeasti lämmintä, kaunista ja kestävää neuletta 3. En koskaan hankkisi enää uutta jos moisen saisin

  5.10.2016 13:24 ‐ Riina

 • Piristäisipä moinen villatakki tämän nuutuneen äidin mieltä valtavasti. Vauvavuoden syksyn pukeutuminen olisi edes hitusen helpompaa Balmuirin avulla. Ja imetyskin onnistuisi näppärästi. Haluan.:)

  5.10.2016 13:24 ‐ Asta

 • Toimistossamme on aamuisin keskimäärin -2 asteen lämpötila, joten neuletakki tulisi todella tarpeeseen. Kahvikuppi lämmittää sormet, mutta kaikki muu, mukaan lukien aivot, onkin sitten jäässä. :D

  5.10.2016 13:26 ‐ Mira

 • Kyllähän tuo lämmittäisi tulevana talvena ja toisi ripauksen luxusta arkeen. Nykyään tulee kiinnitettyä enemmän huomiota vaatemateriaaleihin; ei kiitos akryylille ja muille keinokuiduille! Kashmir olisi se kaikkein ihanin villatuote <3

  5.10.2016 13:27 ‐ Pirre

 • Rakastan villapaitoja ja -takkeja! Kun joskus muinoin ostin ensimmäisen kashmirneuleeni oli se rakkautta. Nyt ei enää kelpaa mikään muu kuin kashmir. Pehmeämpää ja miellyttävämpää materiaalia saa hakea. Balmuirin tuotteissa pidän heidän värimaailmasta ja ajattomista malleista. Voisin ottaa joka ikisen Balmuir kashmirtuotteen.

  5.10.2016 13:32 ‐ Susanna

 • Suomi tarvitsee tänään rohkeita yrityksiä, joilla on unelma ja visio. Balmuir on yksi näistä kortensa kekoon kantajista. Niin olen minäkin. Pienempi kuin Balmuir mutta ylpeä ja iloinen siitä työstä mitä teen kotimaisena yrittäjänä. Yrittäjyys on kuitenkin myös uhrauksia, sillä jätin kotiin kolme kuukauden ikäisen vauvani. Mutta kun meillä on iltaisin yhteistä aikaa niin kovin mielelläni kietoutuisimme Balmuirin villatakin lämpöön, ihan kumpikin.

  5.10.2016 13:32 ‐ Kastehelmi

 • Väkivaltaisen suhteen jälkeen alkamassa vihdoin uusi elämä. Pehmoinen kashmir lienee parasta, mitä yksinäiselle vilukissalle talven kynnyksellä voisi tapahtua.

  5.10.2016 13:33 ‐ Lilja

 • Kun ratikka on myöhässä ja kylmä tuuli kalisuttaa hampaita, kun suihkun jälkeen kaipaa ylleen jotain lämmintä ja pehmeää tai kun toimiston ilmastointi saa olkapäät kohoamaan kohti korvia – silloin olisi ihana kietoutua kashmirin lempeään syleilyyn.

  5.10.2016 13:35 ‐ Tanja

 • Olen menossa talven aikana kauan odotettuun ja vaikeaan leikkaukseen, Balmuirin neuletakissa olisi ihana toipua kotona. Toipilaana ollessa oloa helpottaisi ja lohduttaisi taatusti tuo ihanuus!

  5.10.2016 13:37 ‐ Lina

 • Oi. Lämpimät, väljät neuletakit ovat kyllä niin monikäyttöisiä ja turvallisia. Ostin opiskeluaikana vaalean harmaan kashmiria sisältävän luottoneuleen, jota kutsuin ”koiraksi”. Neuleeseen kietoutuneena oli turvallinen olo aloitella jännittyneenä uutta harjoittelujaksoa tai pakertaa tenteissä. Opiskeluvuosien aikana ”koira” hiutui käyttökelvottomaksi, ja uudelle olisi kyllä tarvetta. Olisi ihana satsata kerralla laatuun, mutta näin vasta valmistuneena budjetti ei oikein anna myöten. Laitan siis peukut pystyyn ja toivon että arpaonni suosisi! :)

  5.10.2016 13:37 ‐ Linnea

 • Oh, pehmoa mulle ja bebelle! Tuollaiseen haluamme kääriytyä, sydän sydäntä vasten. Eipä muuten hävettäisi lähteä kotoa tuo takki päällä, habitus kun tuppaa tätä nykyä olemaan enemmän väsynyt mutsi -osastoa.

  5.10.2016 13:39 ‐ Tiina

 • Oi, ihana joka paikan ja hyvän mielen takki <3 <3 <3

  5.10.2016 13:41 ‐ Marja

 • Oho, mikä arvonta! Olen haaveillut Balmuirista jo useamman vuoden ajan. Harmikseni minulla ei ole siihen varaan. Olen sellainen vilukissa, että päälläni on monenmonta vaatekerrosta. Kyllä ei ole hehkeä näky. Siltikin olen syksyn ja talven lapsi. Kylmän ja kolean kontrasti lämmittelyyn ja lämpöiseen, siinä on vain jotain erityistä. Unelmani Balmuirin villiksestä elää! Kaunis, laadukas lämmin Balmuirin villis. Siitä tulisi heittämällä ykkösvaatteeni. Siihen olisi ihana kääriytyä ja käytössä se olisi niin töissä kuin kotonakin. Arki tuntuisi juhlavammalta, kun päällä saisi käyttää Balmuirin ihanaa villistä.

  5.10.2016 13:42 ‐ Jenni

 • Ei ole mitään syytä, mitä joku ei olisi jo kommentissaan maininnut. Jokainen meistä taatusti ansaitsee kyseisen takin ja varmasti kaikki haluaisivat suoda sen myös toiselle ihanaksi lämmikkeeksi. Itsellä kyse on hinnasta, yksinkertaisesti tuon hintainen vaate on lompakolle liian kallis, vaikka se kestäisikin ajan patinaa. Ilolla pitäisin ja itseäni lämmittäisin ❤️

  5.10.2016 13:43 ‐ Katja Korelin

 • Olen jo nyt näin ensimmäisinä pakkasaamuina aivan valmis muuttamaan palmujen alle… No, se ei valitettavasti ole mahdollista ja tällainen lämmike tulisi kyllä enemmän kuin tarpeeseen! Balmuir on tuttu merkki entuudestaan mm. huivien, kynttilöiden ja käsisaippuoiden muodossa, mutta nämä neuletakit ovat kyllä menneet itseltä täysin ohi.

  5.10.2016 13:44 ‐ Liisagogo

 • Kehoni voisi olla ansainnut tämän lämmittäjän, 7 vuoden syömishäiriön jälkeen, nyt puoli kiloa vajaa normaalipainoisena. Ehkä söisin se päällä grillimakkaran, siitä on tullut uusi suosikkini :)

  5.10.2016 13:44 ‐ Nupi

 • Olen suuri Balmuirin fani ja rakastan kashmiria. Olen myös krooninen vilukissa, eli tämä villis on aivan kuin suunniteltu minulle. Ihmettelen vaan yhtä asiaa: Miksei minulla jo ole sellaista? :-)

  5.10.2016 13:44 ‐ Lallu

 • Voi kun tämä olisi ihana, ihka ensimmäinen, kauan haaveilemani Balmuir!

  5.10.2016 13:46 ‐ Iida

 • Olen Balmuirin tuotteita ihaillut jo kauan. Useamman vuoden olen haaveillut laadukkaasta ja ajattomasta villatakista joka säilyisi kauniina ja pehmeänä vuosia. Taloudellinen tilanne ei ole tätä hankintaa vielä sallinut, olisi ihanaa jos arpaonni osuisi kerrankin kohdalle <3

  5.10.2016 13:47 ‐ Veeruska

 • Koko kansainvälinen tiimimme on hajoitettu, ihmisiä irtisanottu, luotu epävarmuutta… Nyt tarvitsen lämpöä ja pehmeyttä elämääni, tarvitsen Balmuirin syleilyä.

  5.10.2016 13:49 ‐ Leena

 • Klassista, kaunista, arjen ylellisyyttä, siksi haluaisin.

  5.10.2016 13:51 ‐ Elina

 • Kehoni kaipaa Balmuirin lämpöä, hoivaa ja lempeyttä.

  5.10.2016 13:52 ‐ Salla Lihtonen

 • Tyttöni täyttää kohta 2 vuotta. En ole viimeiseen reiluun kahteen vuoteen ostanut itselleni mitään kunnollisia vaatteita paitsi välttämättömiä pikkareita ja sukkia. Haluaisin ja tarvitsisin siistin neuletakin toimistolle lämmittämään ja hellimään minua, kun ulkona pakkanen paukkuu ja kylmä ilma tihkuu ikkunan raoista sisään.

  5.10.2016 13:56 ‐ Annin äiti

 • Tämmöinen ihanuus kuulostaa tutustumisenarvoiselta! Yhtään Balmuiria ei ole minulle vielä kotiutunut. Jotenkin ajaudun kaupoilla aina sinne lasten hankintoihin… Ihanaa olisi tämmöiseen kääriytyä ITSE!

  5.10.2016 14:00 ‐ Ansku

 • En pidä talvesta enkä lumesta vaikka olenki talven lapsi. Olisi ihanaa kääriytyä sohvannurkkaan johonkin noin ihanaan ja ylelliseen ei tällä pienituloisella mummolla ole varaa kun vaan haaveilla moisesta.

  5.10.2016 14:00 ‐ Pirjo kuittinen

 • Tämä auttaisi varmasti myös meidän kuukauden sisällä syntyvää pienokaista pysymään lämpimänä sekä täällä kotimaassa että vuoden vaihteen jälkeen muuttamisen jälkeen ulkomailla. Ja mikä piristäisi enemmän viileinä iltoina siellä kaukana kuin pukeutua suomalaiseen lämpimään, kauniiseen neuletakkiin.

  5.10.2016 14:02 ‐ Johanna

 • Olen koko raskausajan miettinyt, että ihanaa tämän jälkeen voi taas käyttää mitä vain vaatteita. Meinasin jo ostaa valmiiksi nilkkamittaisen neulemekon, kunnes tajusin: senkö muka rullaan kainaloihin kahvilassa, kun imetän. Hahaa.

  En juurikaan omista neuletakkeja, mutta sellainen lienee välttämättömyys jatkossa. Suosin luonnonkuituja, koska ne eivät hiosta. Minulla on vähän kropan termostaatti rikki – aina liian kuuma tai kylmä. Luonnonmatskut auttavat! (Mutta imetys taitaa vain lisätä hikoilua, jaiks.)

  Tähän takkiin kietoutuisin mieluusti talvivauvan kanssa, kun vanhan talon seinät hohkaavat kylmää. Enkä todellakaan ole tyyppi, joka haluaisi tinkiä tyylistä eli siksikin tämä takki olisi nappivalinta. Ajaton ja kaunis klassikko!

  5.10.2016 14:04 ‐ Emmi-Liia

 • Lämmin ja pehmeä villatakki olisi ihana ja lohdullinen etenkin niinä kylminä talviaamuina jolloin joku kuudesta lapsesta (tai yhden lapsen pitkäaikaissairaus) on valvottanut edellisenä yönä ja peiton ulkopuolella oleva maailma ei jaksaisi huvittaa. Kotihoidontuella ei vaan pysty laadukkaaseen sellaiseen panostamaan vaikka haluaisi.

  5.10.2016 14:08 ‐ Laura

 • Tänä aamuna viimeksi totesin että voisi heittää koko vaatekaapin sisällön menemään jos saisin muutaman uuden laadukkaan vaatteen tilalle. On kamalaa olla kolmekymppinen, kaupoissa on tarjolla teinivaatteita ja tätivaatteita, valitse niistä sitten. Lisäksi oma kroppa on raskauden ja imetyksen jäljiltä niin erilainen ettei mikään tunnu sopivan ja epätoivo valtaa vaatekaapilla harva se päivä.

  5.10.2016 14:08 ‐ Pikku

 • Oih, tästä olen haaveillut jo kauan! Kuinka täydellistä olisikaan kietoa itseni ja pieni poikani lämpimään turvaneuleeseen syyspäivien viiletessä. Juuri nyt tuo neule lämmittäisi tätä tuoretta äitiä kovin monella tasolla. Ihastuttavia tuotteita koko Balmuirin mallisto muutenkin täynnä, ei voi muuta todeta!

  5.10.2016 14:10 ‐ Paula

 • Olen opetellut pitämään syksystä ja talvesta, mutta paleluun tuskin totun koskaan.. Kaikista paras lämmittäjä olisi tietenkin oma puoliso, mutta kun sellaista luxusta ei tällä hetkellä ole elämässä läsnä, on iso tarve tälle Balmuirin takille. :)

  Kääriytyisin takkiin hyvin luultavasti yötä päivää, vilukissa kun olen!

  5.10.2016 14:11 ‐ Pinja

 • Meillä on tapana taaperoni (1v3kk) kanssa hakea yhdessä lehti laatikosta aamuisin. Hän aina innoissaan hyppää syliini, kun kysyn mennäänkö hakemaan posti, jännittävä asia pienelle ihmiselle. Nyt kylmien aamujen tullen olen joutunut salaa hipsimään yksin laatikolle jotta en palelluttaisi häntä eikä ulkovaatteiden pukeminen aamutuimaan oikein innosta. Balmuiriin voisimme yhdessä kietoutua ja jatkaa lehden haku perinnettä läpi talven.
  Keksin kyllä kymmeniä muitakin syitä miksi Balmuirin haluaisin mutta tässä tärkein <3

  5.10.2016 14:14 ‐ Henna

 • Oi mikä ihana luksusjuttu olisi! :) Syksy ja kylmenevät kelit kesänlämmön jälkeen ei ole suosikki vuodenaikani. Mutta kietoutuessani tähän tyylikkääseen, lämpimään ja pehmoiseen ihanuuteen tuntisin oloni mukavaksi ja onnelliseksi! Ehdottomasti tarttisin tämmöistä suloisuutta tuomaan lämpöö näihin keleihin. Balmuirin tuotteita on kyllä ollut ostoslistallani – toistaiseksi en ole raaskinut ostaa. Tästä olisi hyvä aloittaa, eikö? :)

  5.10.2016 14:15 ‐ Aino

 • Oih kasmir❤️ Tuleva talvi kotona esikoistyttären kanssa. Ei olisi ihanampaa kuin yhdessä käpertyä pehmoiseen,lämpimään kasmirneuletakkiin!

  5.10.2016 14:17 ‐ Laura

 • Juuri tänään 5.10.2016 autooni oli murtauduttu ja ikkuna lyöty rikki, sekä tavaraa anastettu. Päivä pilalla :( Iloa odottavan äidin arkeen toisi uusia neule.

  5.10.2016 14:19 ‐ Susan

 • Graduaamujen selätykseen tuo ihana neule ja kuppi kuumaa toimisi mainiosti! Olen muutenkin enemmän kauniit kotivaatteet tiimiä – ei verkkareita edes kotona.

  5.10.2016 14:21 ‐ ystävällinen hei

 • Moikka sinä, joka luet näitä vastauksia. Kirjoitan mun äidin puolesta. Mun äiti on maailman paras äiti ja haluisin sen hänelle sanoa, jos osaisin jo puhua. Huomaan, että äiti on ollut viime aikoina vähän surullinen, kun meillä ei tuo imetys oikein lähtenyt toivotulla tavalla sujumaan. Pikku hiljaa me ollaan siirrytty korvikkeeseen ja vaikka äiti muille esittää, että tämä on ihan ok, niin minä kyllä huomaan, että äiti potee huonoa omaatuntoa tästä ja on vähän surullinen. Mulle tärkeintä kuitenkin on kuinka ihanasti äiti huolehtii ja rakastaa minua. Eikä sillä ole mitään väliä, vaikka maito tulee pullosta. Olen huomannut, kun lähdemme kaupassa käymään äiti käyttää edelleen raskausajanvaatteita ja kotona selailee kännykällä nettikauppoja, mutta ei kuitenkaan osta mitään. Ehkä meillä ei ole rahaa tai sitten äiti ajattelee, että ei viitsi tuollaisiin tuhlailla, kun ollaan kuitenkin niin paljon kotona. Nyt äidin kotilookki koostuu villasukista ja vanhasta collegeasusta ja kaipaa pikaista muutosta. Siksi mä toivoisin, että äiti voittais tämän neuletakin itselleen, niin päästäisiin yhdessä siitä nauttimaan. Pehmeyttä, läheisyyttä ja korviketta. Ja tietenkin sitä tärkeintä rakkautta, kietoutuneena tähän pehmoisen neuletakkiin. Äiti olet niin kaikkien ihanien neuleiden arvoinen! P.s Äidillä oli synttärit viime sunnuntaina 2.10. Terveisin: Paavo, kohta 2kk ja 2 viikkoa vanha, niin reipas ja nauravainen poika :)

  5.10.2016 14:26 ‐ Mari Hämäläinen

 • Emme aio tehdä kolmelle lapselle (ehkä) enempää sisaruksia (vaikka äiti potee kroonista vauvakuumetta). Nyt on lupa ostaa kaappiin laadukkaita vaatteita, kun olen (likimain) niissä mitoissa kuin haluankin olla (okei vähän hyllyy joka puolella mutta aion hoitaa ne ajatuksen voimalla pois päiväjärjestyksestä). Balmuir on merkki, jota en ole edes rohjennut hypistellä kaupassa. Olisi ihana hypistellä tietäen, että se on oma☺

  5.10.2016 14:29 ‐ Marjukka

 • Voi tuo neule olisi unelma! Olen mahdoton vilukissa enkä ole tähän päivään mennessä omistanut yhtäkään kunnon neuletta. Opiskelijabudjetilla on vähän hankala panostaa laadukkaisiin materiaaleihin ja olisikin ihana päästä nauttimaan ripauksesta luksusta. :)

  Ihanaa syksyä teidän perheelle, Hanna!

  5.10.2016 14:32 ‐ Katariina

 • Ripaus laatua ja luksusta tulisi kyllä niin tarpeeseen! Syksy on ollut pitkälle jatkuneesta lämmöstä ja upeista säistä huolimatta kuluttava ja voimia vievä. Käpertyisin kiitollisena kehräten tähän Balmuiriin elpymään ja voimia keräämään. Tämän myötä ulkoinen hehku olisi kunnossa – ja vähitellen jälleen myös sisäinen. :)

  5.10.2016 14:33 ‐ Laura

 • Tämä olisi unelma vaate ensin näin äitiyslomalla ja myöhemmin niin työvaatteena kuin vapaa-ajallakin! Arvostan suuresti pitkäikäisiä ja ajattomia vaatteita, joihin voi luottaa vuodesta toiseen. Helppohoitoisuus, josta Hanna aiemmin kertoi plussaa sekin! Kuka ei haluaisi arjen luksusta vaatekaappiinsa?

  5.10.2016 14:36 ‐ Riikka-Maria

 • Talven oletettu lämmittäjä lempattu pihalle juuri ja uutta ei ole vielä näköpiirissä – tässä olisi ainakin apua ensihätään ;)

  5.10.2016 14:38 ‐ kiiander

 • Rakastan kaikkea pehmeää. Balmuirin villatakki tekisi kotoilusta pimeinä talven iltoina vieläkin pehmeämpiä. Viereen vielä lasi punaviiniä, tummaa suklaata ja joku hyvä kirja, ihana koti-ilta!

  5.10.2016 14:38 ‐ Iina

 • Tämä on testi.

  5.10.2016 14:44 ‐ H

 • Villatakki on lempivaatteeni: Aamulla puen sen ensimmäiseksi heräämisen jälkeen päälle. Ei ole mitään parempaa, kuin juoda aamukahvia sohvalla villatakki päällä ja jalat villapeiton alla. Töissä olo on kuin pakastimessa ilman mahdollisimman isoa villatakkia ja paksua huivia. Illalla kotona on saatava heti kotipöksyt jalkaan ja tietysti villatakki päälle. Vanha villatakki alkaa ymmärrettävästi olla loppuun kulutettu, joten Balmuir tulisi tarpeeseen. Olisi ihanaa sekä näyttää hyvältä että olla palelematta ;-)

  5.10.2016 14:46 ‐ Maija

 • Vihdoinkin päälläni olisi jotain laadukasta ;) Halpoja ketjuvillatakkeja kaapit täynnä ja jo parin käyttökerran jälkeen nukassa. Tämäkö kestävää kehitystä? Ei todellakaan. Jos voittaisin Balmuirin ja saisin tuntea sen pehmeyden…-luulen, että viimeistään silloin ymmärtäisin, että menneisyyteen ei olisi paluuta. Ei varmasti jäisi ainoaksi Balmuiriksi!

  5.10.2016 14:47 ‐ Anna

 • Tässä olisi mahtava lahja 50- vuotta täyttävälle äidilleni! Arjen luksusta :)

  5.10.2016 14:48 ‐ Oona

 • I H A N A ! En koskaan osallistu blogien yms kilpailuihin sillä koskaan en mitään voita mutta tätä mahdollisuutta ei voi ohittaa! Olen vuosikausia haaveillut oikeasta kashmirista, tästä herkkähipiäisen laatua rakastavan unelmasta, mutta köyhänä opiskelijana ei tälläiseen vain ole mahdollisuutta. Balmuirin takista olen vain nähnyt kuvia (unia myös) enkä koskaan ole päässyt edes koskettamaan tätä helmeä. Syksyn viiman lisäksi Takki pelastaisi jopa minun opiskelijamotivaation sillä luentosaleissa on niin kylmä että peruspusakat eivät pidä lämpimänä ja energia menee vain käsien puhalteluun kuin itse opiskeluun. Joten tämä on juuri sitä mitä kipeästi tarvin ❤

  5.10.2016 14:49 ‐ Hanna

 • Nyt on arvonta palkinto kohillaan ! Minä elämän syvistä vesistä pintaan pyrkivä olen neuleen tarpeessa ennen kaikkea laadukkaan sellaisen !

  5.10.2016 14:53 ‐ Leena

 • Mielestäni minun tulisi voittaa tämä ihanuus sillä olen edelleen tässä ja voisin käyttää sitä! Kaksi alle kolmevuotiasta huonosti nukkuvaa joista toinen pian vuoden ikäinen sairastelut putkeen reilu puoli vuotta ja itselleni todettiin juuri kilpirauhasen liikatoiminta. Jospa saisin itseni ja poikani nyt syksyksi kuntoon ja voisin kietoutua Balmuirin takkiin, ottaa pojat kainaloon, lukea heille iltasadun ja toivoa parempia yöunia:)

  5.10.2016 14:53 ‐ eveiinah

 • Esikoiseni syntyessä lämmitin häntä äitini kutoman villatakin suojissa. Suukotin, suputin kauniita sanoja ja lohdutin. Nyt lapseni on kuusi vuotta, edelleen sylini lämpö on tärkeä. Villatakkini ei enää lämmitä päästä varpaisiin pientä isoa linnunpoikaani. Kaikista pehmeimmän, lämpimimmän sylin hänelle tahtoisin tarjota edelleen. Siksi osallistun.

  5.10.2016 14:55 ‐ Sanna

 • För att jag fyller år nu i oktober och lite kashmir i livet är aldrig fel ❤

  5.10.2016 14:56 ‐ Nina Sarelin

 • Mieheni matkustaa paljon ja koti tuntuu kylmältä ilman häntä. Kasmiriin voisin kääriä itseni lisäksi suloisen pienen poikamme. Ja Rakastan kashmiria!

  5.10.2016 14:56 ‐ Maija Walden

 • Tää arvonta ei voi olla totta!! Olen unelmoinut Balmuirin hatusta, kaulahuivista, vuodevaatteista, sisustustyynyistä, vilteistä ja viimeisimpänä tästä neuletakista. Lupaan ja vannon käyttää neuletta rakkaudella, huolehtia ja vaalia jotta kukaan eikä mikään pääse meitä erottamaan.

  5.10.2016 14:56 ‐ Elina

 • Tykkäisin itsekin tästä hirveesti, mutta oikeasti mun vilukissa-äitini ansaitsisi tämän. Hän nukkuu kesät&talvet villasukkien, ranteenlämmittien ja villashaalien kanssa. Jos arpaonni osuu kohdalle, niin takki menee hänelle :-)

  5.10.2016 14:59 ‐ Sini

 • Balmuirin Lausanne olisi täydellinen vaate tähän äskettäin alkaneeseen ruuhkavuosiarkeen! Palasin juuri töihin kahden ja puolen vuoden vanhempainvapaalta ja parivuotiaat kaksoset sekä neljävuotias esikoinen aloittivat päiväkodissa. Vietän päivät tehokkaasti ilmastoidussa toimistossa, jossa sormia helposti konetta naputellessa alkaa palella, mutta aamut on yhtä tuskan hikeä kunnes saan jätettyä lapset päiväkodin hellään huomaan. Arkivaatteiden pitäisi sopia niin haalareiden pukemiseen kuin asiakkaiden tapaamiseen ja olla helposti kerrostettavia tuskanhikitilanteiden välttämisen varalta. Niinpä uskon,että minä ja Balmuirin ihana Lausanne olisimme match made in heaven!

  5.10.2016 15:00 ‐ H

 • Odotan esikoistani ja neule sopisi täydellisesti kasvavan mahan kanssa. Raskaana ei aina tunne oloaan hehkeeksi, mutta tuo neule lisäisi sitä oloa varmasti! Neuleen kanssa pysyisi sekä masu että äiti lämpimänä. :)

  5.10.2016 15:00 ‐ Nora

 • Olen pitkään ihaillut Balmurin tuotteita niin vaatteissa kuin kodin tekstiileissä. Laatu ja kotimaisuus ovat molemmat asioita, joita arvostan kovasti. Olisi ihana omistaa arvonnassa oleva yleellisyys tuote, johon voisi käärityä sekä kotona että miksi ei rentona työpäivänäkin .

  5.10.2016 15:03 ‐ Milamoon

 • Wow! Aina miettiny et tämmöseenkö raskis laittaa rahaan niin loppuis se paleleminen! Aivan ihanan tuntosta materiaalia ja varmana lämmittää tämmöstä vilukissaakin!:D Ottaisin enemmän ku mielelläni tämmöisin itselleni!

  5.10.2016 15:06 ‐ Enni

 • Asun junantuomana Lapissa, ja täällä talvi todellakin on pitkä, pimeä ja kylmä – ja samalla talvi on ehdoton lempivuodenaikani. Kaunis lämmin ajaton takki toisi luksusta, lämpöä ja naisellisuutta tänne osoitteeseen. Valkoinen olisi mieluisin väri, se sopisi niin kotiin, töihin kuin treffeille. <3

  5.10.2016 15:13 ‐ Iids

 • Aina näin lokakuussa, kun pimeys ja kylmyys ulkona iskee, tekee mieleni käpertyä jonkun lämpimän peiton ja paidan alle. Tästä lokakuusta on tullut vielä erityisen rankka, läheisen ihmisen äkillisen kuoleman jälkeen.

  5.10.2016 15:14 ‐ Riina

 • …koska olen sen arvoinen…

  5.10.2016 15:15 ‐ Paras versio itsestäni

 • Ostin juuri Balmuirin ihanan pipon syksyn kylmiä tuulia vastaan ja aamutakki olisi ihana täydennys vaatekappiini. Suihkuni on rikki eikä lämmintä vettä tule lainkaan, uuden termostaatin tilaaminen on kestänyt ikuisuuden. Olisi ihanaa, jos saisin kääriytyä Balmurin aamutakin lämpimään syleilyyn kuivateltuani jääkylmän suihkun jälkeen!

  5.10.2016 15:17 ‐ Minnie

 • Syntyi poika kevättalvella,
  hiukset kiharalla, vatsalla kipuilevalla.
  Ei äidin keho syntymäänsä kestänyt,
  jaksoi muttei ehjäksi jäänyt.
  Sijaan sylin rakastavan, täytyi vaunuun nukahtaa,
  kun äiti uneen tuudittaa.
  Nyt jälkeen puolen vuoden,
  saa viimein äidin syliin unen tuo poika kovasti kasvanut, kun äidin kehon on aika korjannut.
  Siis heitä helliäkseen..

  5.10.2016 15:17 ‐ Heidi

 • Taattua laatua, oletan. Tämä taitaa olla puuttuva pala kylmissä paikoissa harrastavien teinien äidin vaatekaapista. Näyttää juuri niin pehmeältä ja ihanalta, kuin mitä varmasti onkin. Tähän kietoutuisin pimeinä iltoina jo kotona takkatulen ääressä odotellen illan vaihtumista yöhön ja viimeisen harrastavan lapsen kotiinpaluuta. Tämä pelastaisi syväjäältä myös pelien aikana ja tämä takin alla kehtaisi sen takinkin riisua jäähallin kahvilassa näyttämättä urpolta;) Ja tuskin teinit häpeäisivät näin ihanaan vaatteeseen pukeutunutta äitiään edes aamuyön tunteina bussille mentäessä, vaikka tukka olisikin pystyssä.

  5.10.2016 15:18 ‐ Molly

 • Elämä on potkinut päähän viime aikoina aika kovin ottein ja monesta suunnasta… tämä ihana pehmeä neule lämmittäisi niin kroppaa, mieltä kuin sydäntäkin viilenevissä ja pimenevissä syyspäivissä ja varmasti piristäisi mieltäkin!

  5.10.2016 15:19 ‐ Paula L

 • Vaikka villatakki on aivan ihana ja sellaisseen vielä joskus itselleni hankin, niin tämän Balmurin villatakin haluaisin antaa äidilleni, joka on pitänyt minusta ja kolmesta sisaruksesta aina huolta. Hän on tätä monesti katsellut, mutta ei ole raaskinnut ostaa. Olisi mahtavaa antaa tämä äidilleni lahjaksi, sillä hän on tämän ansainnut. Hän on lujaa tekoa. Hänelle todettiin viime keväänä nivelreuma, joka aiheuttaa hänelle paljon kipuja jäsenissään. Olisin onnellinen, jos äitini saisi kääriytyä pehmeään villatakkiin, joka mahdollisesti tekisi säryistä siedettävämpiä.

  5.10.2016 15:19 ‐ Sarlotta

 • Kun lokakuussa paleltaa,
  Balmuirin kashmir -neule kropan lämpimäksi saa, voi sen pehmeyteen jopa nukahtaa.

  Saa syksyn tyyli uuden ilmeen, tulee lämpö kehoon, mieleen.

  5.10.2016 15:20 ‐ Runotyttö

 • Oi kyllä kiitos! Opiskelijabudjetilla tällaisesta voi vain haaveilla. Tee vilukissa suomalaisen suunnittelun ystävä :)

  5.10.2016 15:23 ‐ Sanna

 • Lämmin ja siisti, helposti puettava asu arjen hulinaan olisi paikallaan, mutta jos voittaisin, antaisin sen äidilleni. Koska äidit on ❤️. Kahden ihanan lapsen äitinä arvostan äitiäni uudella tavalla ja haluaisin hemmotella häntä, kiittääkin, kaikesta mitä hän on vuoksemme tehnyt.

  5.10.2016 15:24 ‐ Sofy

 • Ai että, miten ihana! Arvostan laatua ja kestävyyttä, ja tässä kasmir-takissa nämä kriteerit yhdistyvät kauniissa ja pehmeässä paketissa <3

  Kyllä kelpaisi tämä arjen luxus-tuote! :)

  5.10.2016 15:25 ‐ Ann

 • Olen mukavuudenhaluinen ihminen ja mukavuudenhaluisuus on lähtenyt vähän lapasesta pienen poikani synnyttyä. Kaikki ihanan pehmeä ja väljä tänne kiitos <3 mikäs sen ihanampaa kun käpertyä vauvan kanssa pehmeään villaan :)

  5.10.2016 15:26 ‐ Nea

 • Odotan loppumetreillä kaksosia syntyväksi meidän perheeseen. Raskausaika on ollut raskas fyysisesti ja henkisesti. Paha mieli esikoisen 4v. puolesta, kun äiti ei ole vähään aikaa jaksanut ulkoilla hänen kanssaan.
  Tämä ihanuus toisi kaivattua piristystä viimeisiin raskaisiin raskausviikkoihin ja lämpöä kun taas pääsen ulkoilemaan esikoisen kanssa ja näkemään se riemun hänen kasvoillaan kun äiti jaksaa taas tehdä kaikkea kivaa yhdessä.

  5.10.2016 15:26 ‐ Veera

 • Voi tämä tulisi niin tarpeeseen syksyn iltoja lämmittämään… Samalla pääsisin vihdoin Balmuir-kerhoon <3

  5.10.2016 15:26 ‐ juuliv

 • Rakastan ponchoja ja muita samankaltaisia villapaitoja. Olen kauan etsinyt sitä täydellistä vaatekappaletta, ja uskon että se on tuo.. Se tuo valoa elämään synkän syksyn, talven ja jopa arjen edetessä. Harva osaa arvostaa jotain niin täydellistä kuin Balmur. Tarvitsen sitä helpottamaan kaamosmasennusta ja opiskelija elämääni Tallinnassa.

  5.10.2016 15:27 ‐ Joanna S

 • Yksinkertaiset ikkunat, tuulessa lepattavat verhot, Englantilainen ”asumismukavuus”. Pehmoinen, lämmin ja lohduttava neule kotimaasta olisi tämän ja tulevien talvien todellinen pelastus.

  5.10.2016 15:28 ‐ Kirsti

 • Sattumaa vai kohtaloa? Olen haaveillut lämpimästä neuleesta, joka nyt olisi mahdollista voittaa omaksi. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän palelen, joten tämä neule toisi iloa ja ylellisyyttä keski-iän kriisiin. Lisäksi se toisi lämpöä syksyn pimeneviin iltoihin ja aikaisiin aamuihin. Tämä harteilla olisi mukava pysäyttää aika hetkeksi ja vain olla.

  5.10.2016 15:32 ‐ Amelie

 • Paluu työelämään häämöttää kotiäitivuosien jälkeen. Tämä uusi luottovaate pehmentäisi varmasti hypyn uudenlaiseen arkeen :).

  5.10.2016 15:37 ‐ Jemppu

 • Vuosi sitten siirryin työelämästä opiskelijaksi. Entinen työ oli vaatetuksen kannalta helppoa, kun työnantaja tarjosi työvaatteet. Nyt onkin ollut haastetta löytää vaatekaapista siistejä kouluvaatteita. Erityisesti kunnolliselle lämpimälle neuletakille olisi käyttöä, yliopistomme kylmän luentosalin lisäksi, kirjastoissa joissa tuuletus posottaa aina täysillä.

  5.10.2016 15:40 ‐ Riikka

 • Mikäs sen lämpimämpi ja laadukkaampi kotiasu ikuiselle vilukissalle olisikaan. Perhekin osaisi varmaan arvostaa enemmän tyylikästä Balmuir-mammaa niiden iankaikkisten kotiraappahousujen ja kodin ulkopuolisesta käytöstä poistetuiden neuleiden sijaan.

  5.10.2016 15:45 ‐ kirsikka

 • Balmuir, asia josta olen haaveillut tässä äitiys”lomani” ajan, mutta en ole saanut vielä asiakseni hankkia tätä luxusta.
  Meillä myös kaksoset jotka pian vuoden, he ”juoksevat” jo sisään ja ulos… Mikä siis olisikaan ihanampi lämmike ulkoilupäivien päälle? Tai kun tulee äkkilähtö lasten kanssa ihmisten ilmoille? Klassinen Balmuir.<3

  5.10.2016 15:47 ‐ Jaana Strandvall

 • Hei Hanna,
  Olen hiljattain löytänyt blogisi ja se tuo hyvää fiilistä normaaliin arkeen, kiitos siitä!
  Mitä kilpailuun tulee… kulunut vuosi on ollut hankala ja raskaskin, joten omasta itsestä huolehtiminen ja hemmottelu on jäänyt heitteille. Balmuirin Villatakki on erityisen kaunis ja tuo varmasti hyvänmielen voittajalleen.

  5.10.2016 15:48 ‐ Riikka

 • Hei!
  Toimin lastentarhanopettajana Oulun lähettyvillä. Aikaisina työaamuina olisi ihanaa kietoutua pehmoiseen neuletakkiin, kun lähden pimeään ja kylmään aamuun. Töissä lasten olisi miellyttävää nojata syliini kun he unisina ja kylmissään tulevat hoitoon aamuvarhaisella.

  5.10.2016 15:48 ‐ Tiina

 • Työnhakija saisi lisää ryhtiä ja iloa haastatteluihin.

  5.10.2016 15:49 ‐ Marjaana

 • Ihana luxustuote, mutta yksinkertaisesti ei itselle raaski hankkia. Lapsille (3) kun pitää hankkia kunnolliset lämpimät vaatteet koulutielle, niin sitä omat tarpeet heittää tällöin sivummalle :)

  5.10.2016 15:49 ‐ MariS

 • Väsyttää niin, että melkein itkettää. Vaikka talo on täynnä touhua (myös yöllä) on tämä äitiys välillä yksinäistä puuhaa. Sitä vallan unohtaa itsensä ja antautuu toisille. Mitäpä en noiden pienten vuoksi tekisi. Silti, pitäisi muistaa itsensä. Voi kuinka tuo pehmeä takki lämmittäisi, niin sydäntä kuin konkreettisestikin kuin lämmin halaus. Muistuttaisi että olen tärkeä.

  5.10.2016 15:57 ‐ Heidi

 • Kolmen lapsen äiti home-evakosta, tervehdys! Aina hytisevää lämmittäisi villa, johon kietoutua. Villasukat jalasta aina löytyykin.

  5.10.2016 16:00 ‐ Hanna

 • Ei varmaan kutita eikä pistele tuo niinkuin neuleet yleensä ;)

  5.10.2016 16:04 ‐ Sari

 • Laadukas ja lämmin neule olisi tarpeen syksyn viileydessä!

  5.10.2016 16:04 ‐ Mari

 • Olen vastikään löytänyt sinut instagramista ja sitä myötä myös blogisi, kumpa olisin bongannut aikasempaa sillä on ollut ilo seurata arkeasi kuvien kautta. Itselläni on kohta 6kk pieni miehenalku ja arki on ollut erilaista, taivaallista mutta silti omalla tavalla haastavaa. Miksi juuri minun tulisi tämä voittaa? Sillä toivon arkeeni pienen ripauksen luksusta ja tämä villatakki on juurikin sitä. Olisi ihana tuntea pehmeä neulos päälläni, käpertyä hyvän kirjan ja lämpöisen teekupin kanssa iltaisin sohvan nurkkaan kun lapsi mennyt nukkumaan – ja silloin saan seen oman aikani. ❤️

  5.10.2016 16:08 ‐ Niina

 • Takki olisi täydellinen lahja – minulla on sattumoisin 13.10. synttärit!

  5.10.2016 16:11 ‐ Saara

 • Lukiessani näitä muita kommentteja tulin siihen tulokseen, että kyllä joku toinen ansaitsisi tämän enemmän. Oishan se ihana lämmike minullekin talveksi! Ja kiva lisä reilu parinkymmenen vaatteen valikoimaani. Ja sopisi vielä imetyshommiinkin loistavasti!

  5.10.2016 16:20 ‐ Viivi

 • Herkän ihon omaavana kashmir on ainoa joka ei kutita ja siksi tuote olisi ihana!

  5.10.2016 16:21 ‐ Riikka

 • Allergikkona ja herkkähipiäisenä vältän kaikenlaisia villavaatteita, vaikka haluaisinkin niitä käyttää. Enemmän kuin mielelläni ottaisin tällaisen kauniin yksinkertaisen lämmikkeen itselleni, voisiko laatu olla ratkaisu villavaatteen ja ihon yhteistyölle? Ketjumyymälöiden vaatteita käyttävänä tuntuu käsittämättömältä että kovassa käytössä oleva vaate ei nukkaannu ja pysyy noin hyvänä kuin sinun omasi. Voiko se pitää paikkaansa? Jos saisin, niin näkisin itse.

  5.10.2016 16:25 ‐ Sikuriina

 • Balmuirin neuletakki olisi ihana – kuin lämmin halaus kylmiin talvi-iltoihin. ❤️ Näin kahden pojan yh-äitinä tämän hintaluokan vaatteet ovat haave vain, mutta ehkäpä arvonnassa onnistaa! Kaikkea hyvää myös teidän syksyynne! Olen jo pitkään seurannut blogistasi erityisesti reseptejä ja nyt myös uutta vauva-arkea kahden leijonanne kera.

  5.10.2016 16:27 ‐ Ansku

 • No olisihan tämä aika luksusta kotiäidille ja muistaisin varmasti mainostaa kaikille kuinka lämmin ja pehmeä takki on ❤️

  5.10.2016 16:29 ‐ Liisa

 • Voi olen niin pitkään toivonut tuota neuletta itselleni, mutta vielä en ole raaskinut sitä hankkia.. Olisin ikionnellinen jos voittaisin neuleen <3

  5.10.2016 16:29 ‐ henriikka

 • Syksy on saapunut. Vanhan puutalon asukkina, kylmä alkaa pikkuhiljaa hiipiä sisään. Olisipa ihana kääriytyä ylelliseen kashmiriin! Rakastan laadukkaita materiaaleja, mutta aina niihin ei itsellä ole varaa. Olen seurannut Balmuirin menestystarinaa. Niin hienoa, että suomalainen yritys on onnistunut luomaan näin upeita tuotteita!

  5.10.2016 16:38 ‐ Sirpa

 • Minulla on oikeastaan kaikki mitä tarvitsen. Paljon rakkautta, onnea ja iloa (materiaakin yllin kyllin). Erityisesti pieni ihmelapseni, joka tupsahti elämäämme vuosien odotuksen jälkeen, tuo valtavasti iloa ja onnea arkeeni. Viimeinen vuosi kotiäitinä on opettanut, että arjen pienet hetket ovat loppujen lopuksi niitä tärkeimpiä <3

  Rakastan kyllä Balmuirin tuotteita yli kaiken ja onnekseni olen pari vuotta saanut nauttia ihanan Helsinki-huivin lämmöstä. Tällaiselle vilukissalle se on täydellinen huivi asun kuin asun kaveriksi. Jos voittaisin, antaisin kashmir-takin kuitenkin anopilleni, joka on auttanut meitä lukuisin eri tavoin, erityisesti viimeisen vuoden aikana. Viimeksi eilen anoppi riensi lapsenhoitoapuun, kun minun täytyi päästä pään magneettikuviin ja mieheni oli työmatkalla. Anopit ja äidit rocks <3

  5.10.2016 16:38 ‐ Katja

 • Siis mä en kestä! Olen haaveillut tästä aamutakista jo monta vuotta – harmaana tietenkin. Olen sellainen vilukissa, että kääriytyisin tähän varmasti joka päivä! Varsinkin nyt odotan jo kauhulla marraskuuta, kun mieheni lähtee Etelä-Amerikkaan kuukaudeksi reissaamaan ja näin ollen iltaisin lämmittävä kainalopaikka sen mukana. Vielä en ole raaskinut sijoittaa tähän, mutta korvikkeitakaan ei oikein ole löytynyt, kun ihoni on niin herkkä, että monet villasekoitteet kutittavat mahdottomn paljon.

  5.10.2016 16:41 ‐ Ella

 • Noh, tulisi tarpeeseen edes jonkinlainen uusi vaate. Olen viimeksi ostanut viime vuonna yhden uuden vaatteen. Haluaisin hemmotella ihan vain itseäni, joten saanen haaveilla moisesta hemmottelusta aika kauan, mutta josko onnetar olisi nyt minulle suopea? Oih, onnetar kuule kutsuni ja yllätä minut!

  5.10.2016 16:43 ‐ Riikka

 • Teen raskasta työtä pienten lasten parissa ja olen työni ohella opiskellut ja valmistunut lastentarhanopettajaksi sekä kasvattanut nyt kolme vuotiaan tyttäreni Ainon. Viimeisten vuosien aikana olen ehkä unohtanut huolehtia itsestäni mutta pitänyt sitäkin parempaa huolta toisista ihmisistä. Helmikuussa meidän perheeseemme syntyy toinen lapsi ja täällä Rovaniemellä on silloin pakkasta yleensä -20 – -35 astetta. Lämpimälle ja laadukkaalle vaatteelle olisi siis käyttöä päivittäin ja olen ehkä jopa hieman sitäkin mieltä, että olisin ansainnut myös vähän luksusta elämääni.

  5.10.2016 16:46 ‐ Jenni-hei

 • No koska mun on aina vilu!

  – Elma -

  5.10.2016 16:47 ‐ Elma

 • Ikuinen vilukissa tarvisisi ehdottomasti juuri tuollaisen ihanan neuleen! ❤️

  5.10.2016 16:57 ‐ Riina

 • Balmuirin takki olisi klassikko, joka olisi helppo pukea ja lämmitäisi ihanasti syksyn kiireissä.

  5.10.2016 17:00 ‐ Anni

 • Pieni nyytti saapuu keskellenme tammikuussa ja uskoisin hänenkin arvostavan laadukasta ja lämmintä neuletta. Sitä paitsi uskon luottotuotteisiin!

  5.10.2016 17:10 ‐ Elina

 • Haaveilen aina vain tuollaisen laadukkaan, hyvännäköisen ja lämmittävän neuletakin omistamisesta! Balmuirin tuotteita oon ”salaa” ihaillut jo pitkään, vähän vaan ovat olleet turhan kalliita pitkään työttömänä olleelle… Nyt olen vihdoin saanut töitä, mutta joudun sen vuoksi asumaan osittain toisella paikkakunnalla. Arvostan siis erityisen paljon niitä hetkiä, kun saan vain olla kotona mieheni kanssa. Ja kun vilukissa olen, niin aina olen jotakin lämmittävää vaatetta laittamassa päälle. Tuollainen neuletakki pääsisi käyttöön kyllä sekä töissä että kotona, ja sitä olisi helppo käyttää nyt, kun maha kasvaa talvella syntyvän esikoisen vuoksi :)

  5.10.2016 17:13 ‐ Jii

 • Balmuirin tuotteet ovat ihanan laadukkaita ja ah, niin tyylikkään näköisiä. Olen jo pitkään haaveillut merkin ihanista huiveista, mutta lämmin villatakki olisi vielä sopivampi Suomen pitkään ja pimeään talveen. Vielä minulla ei kuitenkaan ole yhtään merkin tuotetta. Haluaisin kokea Balmuirin takin lämmön, laadukkuuden ja eleganssin ylläni. Takista tulisi suosikkivaatteeni useamman vuoden ajaksi. Niin ainakin uskon. :)

  5.10.2016 17:17 ‐ Janna

 • Rakastan talven pimeitä aamuja, kun muu perhe vielä nukkuu ja hiippailen keittiöön napsauttamaan kahvinkeittimen päälle. Sytytän kynttilän ja nautin hiljaisuudesta. Vilukissan aamun kruunaisi täydellisen pehmeä ja lämmin Balmuir ❤

  5.10.2016 17:18 ‐ Tytti

 • Meillä on vanha ja sanoisinko ’hyvin tuulettuva’ talo varsinkin talvisaikaan, siksi olisi kiva saada lämmin neuletakki. Remppa alkaa ensi keväänä, joten kaikki liikenevä raha menee siihen, joten mitään ylimääräistä ei ole nyt vara ostaa..

  5.10.2016 17:20 ‐ Nina

 • Opiskelijana kirjastopäiviä kertyy järjetön määrä ja mikään ei ole pahempaa kun kalisevat hampaat kirjaston hiljaisuudessa kun yliopiston kirjaston lämpötila lähentelee 15 astetta. Tuo upeaakin upeampi harmaa villatakki olisi omiaan lämmittämään lukutoukkaa ekonometrian kirjan äärellä ja vieläpä näyttämään huolitellulta vaikka hiukset olisivatkin sotkunutturalla ja lukulasit painautuneet naamaan kiinni!

  5.10.2016 17:20 ‐ Anniina

 • Koska olen sen ansainnut. Rahat on tiukalla säästökuurilla kun yllärinä odotellaan kaksosia meidän jo 4 henkiseen perheeseen. Tällä hetkellä vaatekaapissa vain ystäviltä lainattuja raskausvastteita.

  5.10.2016 17:23 ‐ Iina

 • Olen jättämässä ihanan kotimaani Suomen ja muuttamassa rakkauden perässä Hollantiin. Tämä lämmittäisi kylmissä sisätiloissa ja auttaisi teekupin kanssa pahimpaan koti-ikävään. ❤️ Ihanaa arjen luksusta, joka toisi mieleen Suomen kirpakat talvet vielä pitkään laadukkuutensa ansiosta.

  5.10.2016 17:24 ‐ Johanna

 • Neule olisi ihana valmistujais- ja töidensaanti lahja! Olen huomannut, että vaatekaapistani puuttuu laadukas, pitkä neuletakkia joka pelastaa aamun kuin aamun.

  5.10.2016 17:36 ‐ sannami

 • Pidemmittä puheitta, tämä olisi kaikinpuolin täydellinen neuletakki kylmiin iltoihin!

  5.10.2016 17:37 ‐ Mervi

 • Oululaista tyttöä palelee täällä etelän hyisissä syysviimoissa! Balmuirin muhkea villatakki lämmittäisi ihanasti ❤️

  5.10.2016 17:37 ‐ Annu

 • Täällä oli 451 varmasti hyvää perustelua kun saavuin. Mutta voi miten paljon kaipaisinkaan lämpöä ja pehmeyttä elämääni. Joskus niitä ei vaan löydä muutoin kuin villatakin muodossa.

  5.10.2016 17:41 ‐ iduska

 • Kaksi lasta,työ ja opiskelut, syksyä rakastava vilukissa joka voisi joskus olla huolitellun näköinen. Klassikkoa vaatekaappiin kaipaillen.❤

  5.10.2016 17:43 ‐ A

 • Esikoiseni, rakkaani, täyttää pian vuoden! Takana on uskomattoman ihana mutta toki myos haasteellinen vuosi. Asun New Yorkissa ja täällä Suomen äitiyslomista ja muista eduista saa vain haaveilla! Palasin töihin kun lapseni oli 6kk vanha. Onneksi kaikki on sujunut hyvin ja imetyskin jatkunut toivotulla tavalla (työhuoneessa on hyvä pumpata maitoa!). Olisi ihana saada kaunis, käytännöllinen ja ajaton Balmuirin villatakki, se toimisi niin kotona kuin töissä tyylikkäänä ja imetysystävällisenä vaatteena! Pyrin käyttämään mahdollisimman paljon suomalaisten merkkien vaatteita – päivää piristää kummasti kun joku huikkaa että ”kivat vaatteet sulla” ja voi sanoa että ”it’s from Finland!”. Pieni pala kotosuomea ihan ihoa vasten. Olemme tulossa parin viikon päästä Suomeen juhlimaan poikani ensimmäistä syntymapäivää suvun kesken. Olisi ihanaa jos kyseisissä juhlissa mummilassa voisin kietoutua Balmuirin unelmatakkiin. Ja sitten lentää se yllä takaisin tänne – toiseen kotiin.

  5.10.2016 17:44 ‐ Anni

 • Kantaisin ylpeänä tyylikästä suomalaista designia ylläni.

  5.10.2016 17:46 ‐ Laura Puska

 • Arvostan laadukkaita vaatteita, mutta harmikseni ne ovat usein kalliita, eikä minulla ole köyhänä opiskelija varaa niitä ostaa. Tässä on mahdollisuuteni toteuttaa yksi unelmani: laadukas, ajaton ja tyylikäs neuletakki

  5.10.2016 17:47 ‐ Jutta

 • Tällainen ihanan pehmeä neule olisi paras luottokaveri vapaa-aikaan. Syksyn viiletessä kotonakin alkaa olla viileä joten rento neule valikoituu usein päälle.

  5.10.2016 17:53 ‐ Laura

 • Koska en omista ainuttakaan fiksua vaatetta.

  5.10.2016 17:55 ‐ Anne

 • Oi mikä ihana arvonta. Pienen vauvan kanssa tämä todella tulisi tarpeeseen, mun toinen nimi kun on ”aamutakki”. Tätä ”ei niin kaunista” kaapua tosin käytetään ihan ympärivuorokauden. Balmuirin kaunis voisi korvata tämän jo niin kovin nuhjaantuneen version, samalla äiti saisi jotain niin kaunista, pehmeää ja ylellistä päälleen. Mun lempisanontojakin on ”You say bathrope, I say casual wrap dress. Let’s not get caught up on details” <3

  5.10.2016 17:56 ‐ Sofia

 • Tämä villatakki olisi mitä mainioin Vaasan kylmää merituulta vastaan. Sisämaassa 29 vuotta asuneena tähän ei ole osannut mitenkään varautua.

  5.10.2016 17:56 ‐ Karoliina

 • Päivien viiletessä olisi ihana kietoutua Balmuirin villatakkiin niin töissä kuin kotonakin. ☃️

  5.10.2016 17:57 ‐ Kaisa

 • Opiskelija-asunnossa pistetään patterit päälle vasta keskitalvella, siihen asti palellaan. Kunnon pehmoinen neule olisi ihana pistää aamulla päälle kun herää kylmyydestä. Opiskelijabudjetilla ei olisi myöskään ikinä varaa tuollaiseen ylellisyyteen, joten toiveeni ovat tässä arvonnassa!

  5.10.2016 17:58 ‐ Inari

 • Mitään noin ihanaa en vielä omista <3

  5.10.2016 18:04 ‐ Miia

 • Tosi ihana arvonta! Minun ihana äitini ansaitsisi niin tällaista hemmottelua. Hän on ihminen joka aina pistää muut itsensä edelle eikä ikinä raaskisi tai pystyisi ostamaan itselleen mitään näin arvokasta, vaikka todellakin olisi sen ansainnut. Parempaa äitiä en olisi voinut saada ja olisin niin onnellinen jos voisin ilahduttaa häntä tällaisella luksuslahjalla.

  5.10.2016 18:07 ‐ Mari

 • Tehokkaasti ilmastoidussa toimistossa tuollaiselle luksuslämmittäjälle olisi käyttöä ympäri vuoden ja plussaa vielä tyylikkyydestä!

  5.10.2016 18:10 ‐ Erika

 • Takki tulisi lämmittämään sekä äitiä että pientä poikavauvaa, jonka käärin takin sisälle.

  5.10.2016 18:15 ‐ Pirita

 • Kasmirin pehmeyttä ei voita mikään! Kerran ostin upean laukun josta olin aina haaveillut. Vieläkin käyttäessäni kyseistä laukkua olen onnellinen ja ylpeä laukkuni kantaja -sillä se on minun pieni luksusjuttuni ja saa hymyn huulilleni. Uskon, että tämä ylellinen Balmuirin neule tulisi olemaan vähintään yhtä tärkeä, kuin ihana laukkuni on minulle!

  5.10.2016 18:16 ‐ Lyde

 • Oodi Balmuirille!
  Harmaa nuttu,
  lämmin ja tuttu.
  Balmuir, arjen kohottaja ja kylmyyden poistaja.
  Maljan sinulle nostan ja
  Huivin, jos toisenkin ostan.
  Vaikka arvontaa tätä kaikki ei voi voittaa,
  On meidän tätä ihanuutta kaikkien pakko voittaa koittaa.
  Balmuir vie Suomea maailmankartalle,
  Ja viestiä pehmoista vie usealle.
  Kashmirii, villaa ja silkkii
  Niiden alla Hanna G vauvojen kanssa pilkkii.
  Kaunis villatakki, sinusta on moneen.
  Päättyispä arvonta monen kashmir-onneen!

  5.10.2016 18:23 ‐ Veera

 • Tyylikäs, kaunis, ylellinen mutta kuitenkin arkikäyttöönkin passeli neule vaihdevuosia potevalle työnpakertajalle. Ihana luonnon läheinen neule työpäiviin kun välillä paleltaa ja välillä poskia punottaa:).

  5.10.2016 18:25 ‐ mummo-ko

 • Oi että tuo antaisi lämpöä ja lohtua elämäntilanteeseeni ja ehkä jopa uutta intoa opiskella.

  5.10.2016 18:27 ‐ Mirka

 • Olen ihastellut ja hipistellyt tätä niiiiiin monta kertaa, mutta totuus vaan on se että rahat ei kerta kaikkiaan riitä :( ja osuisihan tämä aika hyvään ajankohtaan 30v lahjana jos arpi onni suosii!

  5.10.2016 18:32 ‐ Ramona

 • Talvella olen aina jäässä,
  vaikka olis pipo päässä.
  Sulaisin, jos tuon neuleen saisin,
  sisälle sen sukeltaisin.
  Nauttisin pehmeästä kashmirpesästä,
  näkisin unia auringosta ja kesästä <3

  5.10.2016 18:32 ‐ tuike

 • En voi sitä edes sanoin kertoa kuinka haaveilen tästä neuletakista. Kolmen tyttären äitinä teen hankinnat aina ensin tytöilleni ja sen jälkeen vasta itselleni ja kuten kuvitella saattaa, jään vain haaveilemaan omista hankinnoista. Arki on täynnä kiireitä ja shoppailemaan on välillä mahdotonta päästä. Nuorin neitoni 4kk viihtyy päivät sylissä ja yöunille hän nukahtaa äidin syliin tiukassa käärössä, mikäs olisi sen ihanampaa kuin käpertyä vauvan kanssa iltaisin lämpimän villatakin sisään – ja toivoa että hän tuntisi olonsa vähintään yhtä hyväksi kuin minä ja nukahtaisi silmänräpäyksessä.

  5.10.2016 18:34 ‐ Niina K

 • Takki olisi aivan ihana, tällä hetkellä asunnosani tehdään julkisivuremonttia ja ikkunoita vaihdetaan. Asunnossani eivät ole lämmöt päällä ja vanhoistakin ikkunoista vetää, tarvitsin ehdottomasti jotain lämmintä päälle puettavaa, muutenkin olen sellainen vilukissa joka on aina jäässä. Tälläkin hetkelle kahden peiton ja aivan jäässä edelleen!

  5.10.2016 18:37 ‐ jutta

 • Tästä luksusta arkeen. Tätä en hennoisi tällä hetkellä itse ostaa. Rakastan villatakkeja!

  5.10.2016 18:42 ‐ Salla

 • Palelen, vapisen ja tärisen,
  oi kunpa saisin kashmirtakin beigen värisen.
  Se kylmyyden veisi pois
  ja lämmin mulla vihdoin ois.
  Näin jäisi palelut,
  ja voisin unohtaa puolison villapaidan anelut.
  Ei kylmä talvi enää pelottaisi,
  takkiin kääriytyneenä posket lämmöstä helottaisi.
  Oi takki oothan mun,
  lupaan uskollisesti olla sisällä sun.

  Rakkaudella ja lämmöllä,
  Ikuinen Palelija -87

  5.10.2016 18:42 ‐ S

 • Olen tätä kashmirtakkia ihaillut ja haaveillut siitä jo pitkään mutta en ole raaskinut ostaa kun olen 2 pienen lapsen äiti ja lapset ovat olleet vielä niin pieniä ja aina sotkemassa äidin vaatteita :) Nyt lapset jo 2 ja 4v ja sotkevat nyt pääasiassa omia vaatteitaan. Kylmä talvi tulossa, joten tulisi kyllä ehdottomasti tarpeeseen!

  5.10.2016 18:43 ‐ Noora

 • Esikoinen on syntymässä marraskuussa, ja itse olen tolkuton vilukissa jopa kesällä. Tällainen takki sopisi minulle siis varmasti kaikkiin vuodenaikoihin. Silti en voisi kuvitella mitään ihanampaa, kuin kääriytyä vastasyntyneen kanssa lämpimään kasmirvillaiseen vauvakuplaan marraskuun pimeydessä! <3

  5.10.2016 18:46 ‐ Manski

 • Tämä neule olisi kuin unelma! Myös mahtava palkkio rankasta vuodesta! Opiskelen viimeistä vuotta lukiossa ja loppurutistusta opiskelussa ovat vaikeuttaneet monet tekijät. Eläminen atoopikkona sekä altistuminen homeelle ja sittemmin allergisoituminen sekä vasta koettu keskenmeno ovat koetelleet fyysisiä sekä henkisiä voimavaroja. Eläminen kahden kodin ja koulun välillä on kiireistä, puhumattakaan siitä, että käväisee aamulla aamulypsyllä isän kaverina, heittää pikkuveljen päiväkotiin ja kävelee muutaman kilometrin matkan bussipysäkille ja suuntaa kohti koulua. Kiireisen arjen keskellä neule olisi helppo vaate, joka toimii yhdistettynä mihintahansa muuhun vaatteeseen täydellisesti, sekä mikä parasta, mahtuu myös talvitakin alle! Luonnonmateriaalista valmistettu kasmir ei myöskään aiheuttaisi iho-ongelmia. Luultavasti olisi myös kovassa käytössä, koska siskoja sattuu olemaan kolme ja äiti jonka kanssa miltei kaikki vaatteet jaetaan!:D Tälläiset vaatteet ovat vain tulevaisuuden säästökohde tiukan opiskelubudjetin takia, onneksi aina saa haaveilla ja säästää!

  5.10.2016 18:47 ‐ Maria

 • Olisi ihana yllätys, jos kerrankin onni suosisi minua. Varsinkin nyt, kun olen solisluuleikkauksen vuoksi kantanut oikeaa kättäni kantositeessä 24/7 nyt kaksi viikkoa ja sama määrä on vielä edessä. Pukeutumiseen ei ole nyt tarvinnut panostaa, kun päälle ei saa kuin löysän isolla kaula-aukolla varustetun puseron ja juoksutrikoot. Miltä tuntuukaan, kun saa pukea normaalisti itsensä nätiksi ja varsinkin jos neuletakkina olisi balmuirin neule

  5.10.2016 18:49 ‐ Tiina S

 • Hei Hanna ja team Balmuir!

  Olisi ihanaa kerrankin voittaa jotain arvonnassa! Tässä perustelut miksi minun tulisi saada tuo ihanuus itselleni: Olen äitiyslomalla pienen poikamme kanssa. Kun nukutan häntä ulkona vaunuihin kaksi kertaa päivässä, olisi ihanaa kääriytyä lämpimään ja pehmoiseen villatakkiin ulkotakin lisäksi. Ei
  tarvitsisi palella syksyn tuulissa ja talven viimoissa, vaan voisi rennosti hytkytellä
  vauvan untenmaille. Ja miksi on erityisen tärkeää pitää nyt itsensä lämpimänä, on se
  että masussa kasvaa pienen esikoisemme pikkusisko tai -veli, joka syntyy ensi vuoden puolella. Sitten voin kääriä mun pienet rakkaat siihen. Ja toki taloudellinen aspekti; olen äitiyslomalla nyt kaksi kertaa peräkkäin ja sen jälkeen vielä hoitovapaalla, joten perheemme ainoa elättäjä on nyt mieheni. Balmuirin tuotteista voi vain haaveilla tässä elämäntilanteessa. Siksi arvonnan voitto olisi niin kovin mieluisa yllätys tähän hektiseen mutta ihanaan vauva-arkeen ja raskauspahoinvointikin saattaisi vähentyä tuohon ihanuuteen kääriytyessä.

  5.10.2016 18:50 ‐ Minttu

 • Muutin etelästä pohjoisen kylmyyteen vuosi sitten ja tuli talven aikana huomattua että viileähkössä sisäilmassa äidiltä aikanaan saatu ihana kasmirneule on korvaamaton keveytensä ja lämmittävyydensä vuoksi, sitä pidettiinkin kuin kukkaa kämmenellä. Kunnes eräänä iltana pyykkejä ripustaessani käteen sattui pesukoneesta kutistunut neule ja siihen loppui sitten se ihanuus. Varaa ei tule varmasti vuosiin opintojen vuoksi olemaan vastaaviin hankintoihin joten voiton kohdalle osuessa todennäköisesti itkisin onnesta ja uskaltaisin vihdoin kertoa äidille edeltävän kohtalosta..

  5.10.2016 18:51 ‐ sanna

 • Minulla on nimipäivät 13.10, joten mikä olisikaan parempi nimipäivälahja! :)

  5.10.2016 18:52 ‐ Tanja

 • Sovitin Balmuirin kotikentällä Oulussa viime joulun myyntipäivillä
  popup-kaupassa tätä harmaata unelmien aamutakkia/roskanvientitakkia/talvitakinalustakkia/syksyistä kauppatakkia/kotoista oleskelutakkia yms kolmena eri päivänä.
  Viime viikolla Helsingin Stockalla käydessäni etsin sitä taas hypisteltäväksi.
  Olen jo niin vanha,että minun pitäisi se saada ennenkuin en ehdi siitä jokapäivä nauttimaan.

  5.10.2016 19:03 ‐ tiina

 • Pehmoinen, ylellinen, kaunis, ajaton, kestävä ja vilukissalle välttämätön neule on paras tapa selättää pimenevien iltojen ja kylmenevän sään mukana harmillisesti hiipivä masennus. Kesän ja valon lapsi täällä kaipaa tuota upeaa neuletakkia pelastamaan kylmät päivät ja illat!

  5.10.2016 19:06 ‐ Susanna Kalmari

 • Kietoutuisin tähän ihanuuteen enemmän kuin mielelläni. Olen kokeillut tätä kaunotarta ja tiedän miltä se tuntuu iholla. Sitä kosketusta ei voi unohtaa.

  5.10.2016 19:07 ‐ Jarna

 • :O waudewille, oishan siinä kavereille kerrottavaa. Mahtaiskohan uskoa, että olisin muka voittanut noin arvokkaan ja ihanan <3
  Huomiota ainakin herättäisi, kun en muuten kalliita vaatteita ostele.

  5.10.2016 19:07 ‐ Pis

 • Oi oi, mitä ihanuuksia! Kotikäytössä lämmikkeenä on ollut nyt kaikenlaisia vanhoja filttejä, joten uusi luksuslämmitin olisi enemmän kuin tervetullut!

  5.10.2016 19:21 ‐ Misty

 • Oi, mikä ihanuus.
  Oma äitini kuoli 8 vuotta sitten, ikävöin häntä vieläkin. Onnekseni omistan ihanan esimiehen (tai siis naisen), joka on ikäänkuin ”varaäiti”, ja joka on jäämässä eläkkeelle. Antaisin ihanaa Balmuiria hänelle läksiäislahjaksi.

  5.10.2016 19:25 ‐ TerhiR

 • Lisää lämpöä syksyyn ja talveen, sielua palelee…

  5.10.2016 19:25 ‐ MerjaK

 • Très chic! Ylellinen ja kaunis Balmuirin takki on oikea oodi upeille ja sisukkaille naisille. Sen pehmeys hellii yhtä lailla elämän kolhiessa kuin sen enemmän ja vähemmän arkisten saavutusten hetkinä, ja se muistuttaisi, ”baby, your worth it”.

  5.10.2016 19:31 ‐ Jenni P.

 • Olen erittäin herkkäihoinen ja kaupan sekakuituvillatakit on mun pahimpia vihollisia. Koska en halua palella talvisin, olisi tämä Balmurin ihana kasmirneule parempi kuin hyvä! Pehmeys, lämpö ja ihon pysyminen olisi loistava yhdistelmä!

  5.10.2016 19:38 ‐ SusannaH

 • En ole koskaan omistanut mitään noin ylellistä, ihanaa ja pehmeää villaista unelmaa.

  5.10.2016 19:39 ‐ Arja

 • Tästä ihanuudesta olen haaveillut pitkään. Sille olisi tulevaisuudessa taas erityisesti käyttöä, kun toinen lapseni syntyy alkuvuodesta. Takista olisi varmasti iloa pitkään myös kotoilun jälkeen:)

  5.10.2016 19:42 ‐ Saara

 • Takki olisi ihana varmasti myös kotona mutta minä pukisin sen töihin ja kylläpä piristäisi työpäivää!

  5.10.2016 19:45 ‐ Sanna

 • Tuo olisi aivan täydellinen villatakki: sopisi loistavasti tällaiselle aina hieman viluiselle kotikissalle – näen (ja tunnen!) jo miten ihana tuohon olisi kääriytyä viileänä talviaamuna tai opiskelupäivän päätteeksi ja juoda rauhassa kupin kahvia. Kaipaisin myös vaatekaappini luottovaatetta – jotain jota voisi käyttää sekä yliopiston luennoilla että fiinimmissäkin iltamenoissa. Tuosta tulisi varmasti myös täydellinen lohtuvaate, joka lohduttaisi kurjimpanakin päivänä <3

  5.10.2016 19:47 ‐ Annafiinu

 • Kuka nyt kasmiria tropiikissa tarvii, paitsi minä, ikuinen vilukissa, joka tuskailee täällä jäätävän sisäilmastoinnin ja paahtavan kuuman ulkoilman välillä. Takki olisi kätevä myös mannerten välisillä lennoilla ja sitten taas Suomen talvessa, joka tuntuu varmaan miljoona kertaa kylmemmältä Florida-vuoden jälkeen!

  5.10.2016 19:49 ‐ Helena

 • Laadukas ja lämmin neule olisi mahtava syysiltoihin!

  5.10.2016 19:49 ‐ Reetta Heiskanen

 • Ihana arvonta. Toivon olevani onnettaren suosikki ja saavani tuon ihanan neuleen lämmittämään syksyn ja talven viimoihin. Elämäni rankin vuosi on menossa ja olisi mukavaa saada pieni pala onnea….

  5.10.2016 19:49 ‐ Anna E.

 • Kun harvoin ostan jonkin vaatteen, tulee sen olla rento, ihana ihoa vasten, helposti sovitettava muihin vaatteisiin ja pitkäikäinen hankinta. Neuleet ovat mun juttu, Balmuiria olen minäkin hypistellyt, mutta hankinta aina vain odottanut ”sitä oikeaa hetkeä”. Kohta on synttärini, mikä olisikaan hienompi lahja kuin vaatekaapin eka Balmuir :) Vähän luksusta elämään.

  5.10.2016 20:00 ‐ Tessa

 • Olen henkilö, joka muodostaa joihinkin vaatteisiin vuosien, jopa vuosikymmenten suhteen. Tämä Balmuirin takki vaikuttaa juuri niin uskolliselta kumppanilta!

  5.10.2016 20:02 ‐ Kaisa

 • Ihanan kaunis ja ajaton Balmuir takki toisi luksusta arkeen! Syksyllä ja talvella olen usein kylmissäni ja kaipaisin päälleni lämmintä puettavaa.

  5.10.2016 20:12 ‐ laura

 • Äitini täyttää syksyllä 60-vuotta ja jää samalla myös eläkkeelle. Haluaisin helpottaa tulevaa isoa elämänmuutosta ja kääriä ihanan äitini pehmeään villaan, Balmuirin yleellisen lämpöön.

  5.10.2016 20:15 ‐ Hanna

 • Hannan blogi muistuttaa, että äitiys on lämpöä ja luksusta, kauneutta, kodikkaita aamuja ja vauhdikkaita iltapäiviä, joita olisi ihanaa elää tuossa villatakissa! Olen kolmannen poikani kanssa vanhempainvapaalla, ja on ihan huippua, että äitiydestä kerrotaan nykyään muunkinlaisia tarinoita kuin niitä ainaisia kauhujuttuja.

  5.10.2016 20:16 ‐ Salla

 • Meille on syntymässä vauva muutaman viikon sisällä, jos siis ajallaan syntyy. Tämä olisi aivan ihana ottaa sairaalaan mukaan ja käyttää vauvaa hoitaessa. Voi käydä vaikka postin noutamassa, pelkässä Balmuirissa. Arjen luksusta :)

  5.10.2016 20:19 ‐ Heidi L.

 • Ihana arvonta! Meillä teinien menot ja hankinnat kiilaavat aina kuin varkain omien ostoshaaveiden edelle. Murrosiän myllerryksiä seuratessa Balmuirin neule lämmittäisi sekä mieltä että kehoa!

  5.10.2016 20:26 ‐ Johanna

 • Juuri tänään hypistelin tuollaista takkia Stockmannilla! Palelen 11 kuukautta vuodesta ja tuo takki olisi pelastus. Voisin tosin valita sen verran reilun koon, että takkiin mahtuisi sisälle myös mieheni! :)

  5.10.2016 20:27 ‐ Heidi

 • Vilukissana rakastan lämpöä & pehmeyttä…olispa ihanaa kääriytyä tällaisen sisälle pahaa maailmaa vastaan.

  5.10.2016 20:32 ‐ Anu

 • Ai, en ikinä osallistu arvontoihin, mutta nyt kolahti ! Siis aivan ihana takki, josta olen vaan unelmoinut.
  Laatu täydellinen ( kuulemani mukaan ) ja talvenaralle iholleni luulen olevan kuin tehty. Olisin superonnellinen neuleen omistaja : )

  5.10.2016 20:35 ‐ Jaana

 • Opiskelijana voin vain haaveilla Balmuirin kauniista kashmirtakista. Jos omistaisin tuon pehmeän ja lämpöisen takin, ei minulla enää olisi tekosyitä jäädä peiton alle kylminä syyspäivinä. Voisin käpertyä peittoni sijaan onnellisena kashmiriin ja kipittää luennolta toiselle.

  5.10.2016 20:36 ‐ Siiri

 • Vilukissa hytisee toimistolla hyytävän ilmastoinnin armoilla. Takki olisi kaunis ja lämmittävä ratkaisu.

  5.10.2016 20:36 ‐ Marja

 • Olisipa ihana kääriytyä tuohon talven tullen. Ottaisin palelevaisen mäyräkoirani helman alle :) Saisitte monta hännänheilutusta!

  5.10.2016 20:39 ‐ Minttu Rantanen

 • Syksyn ollessa sekä fyysisesti että henkisesti raskas,tekisi mielelle hyvää kietoutua lämpimään ja hengittää syvään,täällä Lapissa kun on jo kylmä ja paljon pakkasta.

  5.10.2016 20:45 ‐ Reetta

 • Ei kauaa kun olen 35v, ja kuvittelin et ei olemassa mulle sellaista työtä mitä rakastaisin. Meinasin jo löydä hanskat tiskiin sen haaveen edessä ja hankkia ”kunhan teen jotain”. Mut sitten tapahtui yhtäkkiä paljon, ja sain just mulle räätälöidyn työn. Luonnonmatskuihin jää koukkuun, mut niit voi bongailla lähinnä kirppiksiltä, koska unelma duunissa ei sit kuitenkaan ole kuin välttämättömiin riittävä palkka. Tää olis lahja, ja muistutus siitä ettei koskaan pidä lakata unelmoimasta vaan The best is yet to come!

  5.10.2016 20:45 ‐ Anu

 • Ah, mikä unelma. Olisikohan herääminen pimeisin talviaamuihin helpompaa, jos tietää, että voi nauttia aamukahvin kashmirtakissa. No kyllä varmaan olisi. Jos vaikka heräisi vähän aikaisemminkin :)

  5.10.2016 20:46 ‐ Kerttu

 • Tekstistä huokunut lämpö antoi jo esimakua tuon unelman rakkaudesta ihmisen keholle – aamuisin vilukissa kääriytyisi takkiin jo untuvapeiton alla, jotta koleiden aamujen jäätymisefektit jäisivät unholaan.

  5.10.2016 20:48 ‐ AG

 • Laadukas ja kaunis neule olisi ihan unelma näihin kylmeneviin syysiltoihin! Olen jo pidemmän aikaa metsästänyt laadukasta Kashmir neuletta, koska se olisi kylmempänä aikana myös niin monen asukriisin pelastaja, mutta opiskelijabudjettillani en millään veny niiden hintoihin.
  -Milka

  5.10.2016 20:56 ‐ milka ahonen

 • Rakastan villa- ja neuletakkeja sekä syksyä. Olen viimeisilläni raskaana eikä ulkotakit tahdo mennä enää kiinni. Uusi villatakki lämmittäisi ihanasti. Veikkaisinpa siitä uutta lempparia.

  5.10.2016 20:56 ‐ Eeva J

 • Olisi ihanaa pukea Balmuirin neuletakki, ensimmäistä kertaa. En omista kashmirneuletta ja ” The winter is coming”.

  5.10.2016 20:57 ‐ Tiina

 • Ostin kolme vuotta sitten pitkän harkinnan jälkeen hieman arvokkaamman kashmir huivin. En ole katunut hetkeäkään. Huivi kulkee kaulassa kesät talvet. Syynä pehmeys ja hellävaraisuus super herkkää ihoani vasten. Työskentelen vaatteiden parissa ja olen päässyt myös hypistelemään Balmuirin tuotteita, niin pehmeitä. Tästä syystä uskon Balmuirin kashmirtakin kanssa käyvän kuten huivini, kaiken kanssa sopivaan luotto vaatteeseen kun on ihana kääriytyä missä vain – ympäri vuoden. Syksyn myötä lämpötilat ovat laskeneet lähemmäs nollaa ja laadukkaalle, lämpimälle, pitkäikäiselle neuletakille olisi ehdottomasti käyttöä.

  5.10.2016 20:57 ‐ Maija Kuittinen

 • Näiden hienojen perustelujen keskellä pystyn vain toteamaan, että tuon minä niin haluaisin.

  5.10.2016 21:02 ‐ Niina

 • Asumme ihanassa villiviinien koristamassa vanhassa kivitalossa, mutta talvisin siellä on melkoisen kylmä -varsinkin sillä puolella rakennusta, minne ei aurinko päivisin paista. Ei ole kuitenkaan vilua, mitä ei laadukkaaseen kashmirvillaunelmaan kääriytymällä voisi korjata. Tämän takia Lausanne Robe olisi kuin näitä hartioita varten tehty. :)

  5.10.2016 21:02 ‐ Veera

 • Arki on välillä harmaata ja rankkaa, niin olisi ihana kääriytyä neuleeseen arki-iltana tai herätä lauantaihin kahvin ja lämpöisen neuleen kanssa <3

  5.10.2016 21:03 ‐ Liisu

 • Herkkä iho ja vilukissa. Siinä yhdistelmä joka vaatii materiaalin joka ei kutita, ei hikoile ja on lämmin mutta hengittää.

  5.10.2016 21:08 ‐ Hanna Kantor-Schneider

 • Loppuvuosi töissä tulee olemaan raskas, kun työpaikan fyysinen sijainti muuttuu töiden ohessa ja monen työntekijän (myös minun) työsopimus loppuu vuodenvaihteen jälkeen. Vastapainoksi tälle yritän tehdä kodista ja kotona olemisesta seesteistä ja rauhallista ”turvapaikkaa” itselleni. Neuleeseen kääriytyminen ja kynttilänvalo toisivat energiaa kaiken stressin ja muutoksen keskelle.

  5.10.2016 21:17 ‐ Lauram

 • Asun vanhassa, pikkiriikkisessä puutalossa. Rakastan tätä paikkaa, narisevia lattioita, vinoja seiniä ja pikkuruutuisia ikkunoita. Ainoa pieni nikottelemisen aihe on talon vetoisuus. Puulämmitys on ihana, se tuoksu ja rutiini, mutta yöllä ei tietenkään kukaan lämmitä, silloin tuhistaan untuvapeittojen alla. Sitten kun on aamulla viimeinen hetki, pakko kömpiä pois peiton alta oman rakkaan kainalosta, olisi pehmoinen ja superlämmin aamutakki todella tarpeen! Tähän asti asiaa on ajanut se untuvapeitto, joka päällä lähden haahuilemaan ympäriinsä ja se ei ole kovinkaan käytännöllistä, saati turvallista…

  5.10.2016 21:17 ‐ Paiksa

 • Odottavan äidin itsetunto ja hehku eivät ole aina olleenkaan todellisia. Voi kuinka tällainen aito materiaali, laadukas tuote saisi sen hehkun takaisin ja nostaisi itsetunnon paikalleen. Siitä olisi kerralla iloa ja onnea kahdelle, myös pienelle pojalle masussani❤️

  5.10.2016 21:19 ‐ Satu

 • Työskentelen koulussa, jossa ilmanvaihto ei pelaa ja jos siellä haluaa hengittää, ikkunat on oltava talvellakin auki. Siksi lämmike olisi paikallaan, ettei kymmentä kerrosta vanhoja villatakkeja tarvitse päällekkäin laittaa.

  5.10.2016 21:25 ‐ Kati

 • Laadukas. Luxus. Lämmin. Täydellinen. Balmuir. ❤️

  5.10.2016 21:25 ‐ Iina

 • Näin monen ihanan kommentin jälkeen tulee vääjäämättä tunne, että miten muka voisin asiaa enää paremmin perustella. Minä siis vaan haluan tuollaisen ihanuuden. piste.

  5.10.2016 21:27 ‐ mami

 • Hehkua, iloa, rakkautta, lämpöä.
  Sylin täydeltä – ihanuuden ytimestä.
  Aitoa onnea itselleni, läheisilleni ja muille kanssa eläjille! Parhaimmillaan parantaa ryhtiä ja vahvistaa itsetuntoa.
  Siksi Saara <3 Balmuir.

  5.10.2016 21:40 ‐ Saara

 • Oih ihana Balmuir! 2kk lapsen kiireisenä äitinä olisi ihanaa kun löytyisi tämä vaatekaapista. Sen voisi helposti pukea maitoläikkiä olevan paidan päälle kun yllätysvieraat ilmestyvät ovelle. Paljon mukavampaa myös toivottaa vieraat tervetulleiksi kun on huoliteltu olo. Glamouria joka päivään!

  5.10.2016 21:40 ‐ Katja Larissa

 • Voi vitsi, mä palelen saunassakin. Kylläpä olisi ihanaa saada noin laadukas takki. Olen niiin kyllästynyt nyppyyntyviin kertakäyttö vaatteisiin. Takilla kelpaisi myös mennä edustavana, mutta rentona työhaastatteluihin, pitäkää peukkuja!

  5.10.2016 21:41 ‐ pöllö

 • Viime aikoina on tullut paljon mietittyä oman vaatekaapin sisältöä. Ahdistaa nykypäivän väljähtäneet kertakäyttövaatteet, ihoa kutittavat materiaalit, kaikenlaiset turhat härpäkkeet. Olen ihaillut Lausanne-aamutakkia jo pitkään, se tuo mieleen levolliset aamut ja tietynlaisen riisumattoman, luonnollisen kauneuden. Arjen luksus on sitä parasta!

  5.10.2016 21:42 ‐ Mirja

 • Vilukissa kaipaa laadukasta ja ajatonta lämmikettä kylmeneviin päiviin. Arjen luksusta! Sopii niin moneen asukokonaisuuteeni, ehdoton luottovaate. Ja tuo beige – unelmien täyttymys!

  5.10.2016 21:45 ‐ Syystyttö

 • Koska:

  – olen opiskelija

  – olen tuore äiti

  – rakastan pelkistettyjä, elegantteja vaatteita mitkä kestävät vuodesta toiseen

  – tuo neule huutaa nimeäni

  – olisin todellakin tämän neuleen ansainnut

  – & olisi ihanaa pukea suomalaista päälle ainaisen H&M yms. ketjumallistojen vaatteiden sijaan

  5.10.2016 21:45 ‐ Pinkkis

 • Minusta on tulossa pian, pienen vauvan äiti ja uskoisin että vauva-arkea helpottaisi pehmeä ja lämpöinen neuletakki, jonka alle minä ja vauvani voisimme kääriytyä. Neuletakki toimisi myös varmasti lämmittävä kerroksena kaupungilla suhailuun!

  5.10.2016 21:51 ‐ Soon-to-be-mom

 • Koska taidan tarvita jotain tuollaista turvakseni niihin aamuihin kun tuntuu ettei selviydy tulevasta päivästä. Ja iltoihin lämmittämään ja muistuttamaan että selviydyin sittenkin.

  5.10.2016 21:53 ‐ Anna

 • Oi, kyllä olisi tämäkin äiti ikionnellinen! Käärisin myös pienokaiseni sen lämpimään syleilyyn.

  Hannalle onnea vielä kaksosista!

  5.10.2016 21:55 ‐ anna

 • Olen ikuinen vilukissa joka ei ole koskaan omistanut mitään näin ylellistä ja laadukasta vaatetta. Tällainen paita tekisi arjesta juhlaa ja juhlasta syksystä nautinnon!

  5.10.2016 21:55 ‐ Veera

 • Olipa kiva tulla blogiin lukemaan näin ihanan kuuloisesta tuotteesta. Voi kun tämän neuleen saisin! Mutta sitten itse asiaan… Melkoista kamppailua olen käynyt itseni kanssa, mutta en ole voinut lopettaa tämän blogin seuraamista vaikka välillä oma suru ja tuska on suunnaton. Samoihin aikoihin, kun Hanna sai kaksoset niin itsellä päättyi vuosien yritys sekä lapsettomuushoidot tuloksettomina. Viime kuukaudet ovat olleet elämäni synkintä aikaa. Siltä tämä blogi ja ihanat kaksoset tuovat iloa ja kauneutta elämääni. Toivottavasti saisin käpertyä tämä neule päällä ja kuuma teemuki kädessä mieheni kainaloon ja surra surut ja alkaa rakentamaan erilaista elämää kuin mitä suunnittelimme.

  5.10.2016 22:01 ‐ Liina

 • Tuommoiseen pyhätakkiin minäkin mielelläni kääriytyisin äitiyslomalla silloin, kun pitää tuntea itsensä hieman fiinimmäksi! Juhlistin raskaaksi tulemista hankkimalla Balmuirin kylpytakin, kovassa käytössä sekin kun sekä itse että mieheni vapaudumme vaatteistamme heti kotiin tultua. Kotona nyt vaan kuuluu olla kylpy- tai aamutakissa ja karvatohveleissa.

  5.10.2016 22:04 ‐ Riikka JV

 • Villatakki toimisi varmasti myös Italian talvessa, ainakin kostean kylmän karkoittajana.

  5.10.2016 22:05 ‐ Miia

 • Balmuirin Lausanne robe olisi minulle täydellinen, koska en omista yhtään villatakkia (tämä jo sinänsä vääryys ja osoitus laiskuudestani käydä vaatekaupoissa) ja lisäksi olen vilukissa.

  5.10.2016 22:08 ‐ Kreetta

 • Oi! Tästä on haaveiltu jo useampi vuosi. Ottaisinpa sen varmasti itsekin mukaan laitokselle alkuvuodesta. Kauhulla odotan jo mitä rytkyä sieltä saa niskaan ja veikkaan että tämä peittoaisi ne 6-0 :D Olisipa siinä mukava asustaa uuden tulokkaan kanssa ensimmäiset päivät (viikot) talven keskellä.

  5.10.2016 22:09 ‐ Nooraeevee

 • Ahkeraa ja aina muita auttavaa mummiani muistaisin. Lämmittäisi minun mieltä ja mummin hartioita!

  5.10.2016 22:09 ‐ Emmi M

 • Mahtava kotimainen tuote houkuttelee ylellisyydellään varsinkin, kun ollaan saatu esimakua kylmistä säistä. Toimii varmasti loppuelämän vaatteena.

  5.10.2016 22:10 ‐ Katri

 • Olen ihaillut tätä neuletta jo useampana vuotena, mutten ole hinnan vuoksi vielä raaskinut ostaa. Hoidan työssäni vauvoja öisin, jolloin tämä ihanuus olisi todellista luxusta. Työpaikalla melko kova ilmastointi ja hieman viileää talvisin.

  5.10.2016 22:11 ‐ Ella

 • ❤ tämä neule olis aivan täydellinen lahja omalle äidille joka kuuntelee,on turvana ja tukena suurella rakkaudella ja lämmittää mun mieltä yhtä ihanasti kuin tämä neule❤

  5.10.2016 22:12 ‐ Maiju

 • Vanhassa talossa palelee, aina kun vetää jostain. Vilukissalla vaikeaa. Veto laittaa niskan särkemään, pienen pojan kantelusta jumiutuneet lihakset huutavat lämmikettä. Laatuneule kotiäidille olisi lottovoitto ja viimein jotain itselle!

  5.10.2016 22:15 ‐ Mari

 • Voih, niin toivoisin tätä ylellisyyttä itselleni. Koska mä voin. Koska mä ansaitsen. :)

  5.10.2016 22:18 ‐ Ansa

 • Suosin kotimaista vaikka asunkin ulkomailla ja uskokaa tai älkää, Kaliforniaan tulee myös talvi ja talot ON kylmiä. Tämä olisi täydellinen tuote tulevaan talveen :)

  5.10.2016 22:21 ‐ Tuija H

 • Neule on kaunis, niin kaunis. Omalla tilipussillani en sitä pystyisi ostamaan, vaikka arvoisensa varmasti olisin. Ylpeydellä kantaisin, kaikille näyttäisin. Rakastaisin.

  5.10.2016 22:21 ‐ Evinsky

 • Vaimoni on ansainnut tuon kauniin neuleen, koska hän toi juuri kipeälle miehelleen teetä vaikka itse palelee koko ajan.

  5.10.2016 22:22 ‐ Miikka

 • Yli viidensadan sielunsisaren kanssa lähden kokeilemaan onneani.

  Balmuirin takki toisi lämpöä ja ylellisyyttä tähän kylmenevään ilmaan, jota olen odottanut innolla mutta joka on kohdellut aika julmasti siitä huolimatta: iho rohtuu ja flunssa piilottelee tossa silmien takana.

  Lämpimät vaatteet, kynttilät, tee ja stressittömyys…siinä mun Bucket List tälle syksylle. Balmuir mahtuis sille listalle mukaan. :)

  5.10.2016 22:32 ‐ Vipellys

 • Balmuirin lämmin halaus kipeitä niveliäni hoitamaan ja mieltäni piristämään.

  5.10.2016 22:34 ‐ Paula

 • Olen yleensä ulkona ovesta 15 min siitä, kun herätyskello soi. Olen erittäin aamu-uninen ja asetan unen meikkauksen ja kunnon aamiaisen edelle. Hyi minua. Pyrinkin valitsemaan vaatekaappini mahdollisimman helppoja vaatteita, joka loihtii minusta tyylikkään hetkessä ja vaivatta. Neule täyttää kaikki vaatimukset, mitä voin vaatteelle asettaa ja lämmittäisi ihanasti tulevana talvena aamuina, jolloin käsineet tai kaulaliina on unohtunut kiireessä kotiin.

  5.10.2016 22:39 ‐ Aleksandra

 • Tämä kaunis ja lämmin neule olisi täydellinen vaate loppuraskauden odotukseen ja ihanasti lämmittäisi Oulun viimassa.

  5.10.2016 22:39 ‐ Jonna

 • Tästä takista, joka toisi kotiäidin päiviin todellista arjen luksusta, olen haaveillut jo pitkään! Tällaiseen kietoutuminen olisi jokapäiväistä itsensä hemmottelua, toisi arjen rutiineihin kultareunuksen ja houkuttelisi heräämään syksyn pimeneviin kylmiin aamuihin.

  5.10.2016 22:48 ‐ Sari

 • Tämä pehmeä ihanuus lähtisi lämmittämään ystäväni harteita, joilla on ollut vähän liikaa painolastia yhden ihmisen kannettavaksi tänä kesänä. ❤️

  5.10.2016 22:54 ‐ Hanne

 • Balmuir merkkinä täysin vieras ja tuntematon tähän asti, varmasti Hannan kokemusten perusteella voisin veikata myös omaksi suosikikseni jatkossa. Enää tarvitsisi vain saada ensikosketus. ❤

  5.10.2016 23:02 ‐ Katja

 • Kylläpä paleleekin! Kylmä tuli yhtäkkiä, takki lämmittäisi :)

  5.10.2016 23:10 ‐ Elina

 • Oih ihana, kaunis, ylellinen Balmuir! Lämmittäisit kylminä iltoina ja aamuina. Saisit arkipäivänkin tuntumaan luksukselta!

  5.10.2016 23:23 ‐ Maikku

 • Olen tanssin opiskelija. Asun ja opiskelen tukholmassa. Vuokraan ihanaa, mutta h** kallista huonetta södermalmilta, tällä viikolla ilmojen viiletessä tajusin että ikkunani alla on reikä josta vuotaa sekä vesi, että tuuli sisään.Ei mikään iso ongelma, harmillinen vaan. Olen aina(viimeset 10 vuotta) unelmoinut kashmirista, käynyt kaupoissa hiplailemassa ja kävellyt päättäväisesti Lidliin pastaosastolle. Kyseinen neule maksaa kuukauden vuokran verran, ja tulevana freelance taiteilijana tuskin koskaan tulen saavuttamaan ekonomista tilannetta jolloin kyseinen unelmahankinta olisi mahdollinen. Näin tässä pilkahduksen onnesta ja onnekkuudesta, semmoista turvaa ja lämpöä jonka materian omistaminen parhaillaan voi tuottaa.
  -Ettei sisään pyrkivä syysviima ja opintotuen pienuus kalliissa kaupungissa lannistaisi kauneutta, lämpöä ja taiteentekemisen(sillä taidettahan tuo takki on!!) tärkeyttä! Hip!

  5.10.2016 23:39 ‐ Ida

 • Vilukissana kokisin suurta houkutusta pitää takki itselleni, mutta lopulta antaisin sen lahjaksi rakkaalle äidille, joka kärsii kylmästä vielä minuakin heikommin.

  6.10.2016 00:39 ‐ Toni

 • Niin paljon tykkään viettää iltoja parvekkeella syksyisessä tunnelmassa tee kupposen kera. Viluinen olen ikävä kyllä aina ollut ja tälläinen ihanuus tulisi tarpeen niin terassilla kuin muuten arjessa ja juhlassakin.

  6.10.2016 00:53 ‐ Alina

 • Takkia toivoisin itselleni – en palkintona, vaan lahjana. Koska aina välillä on hyvä lahjoa myös itseään niistä asioista joita on ollut, joita on nyt, joita ei ole ja joita ei tulekaan olemaan. Minä olen hyvä juuri näin.

  6.10.2016 01:17 ‐ Sofia

 • rakastan hyvälaatuisia villavaatteita – niitä vain on harmittavan vähän tarjolla, ja niiden hyvien hintalaput saavat tarkanmarkan tädin usein harkitsemaan ja päätymään vain ihastelemaan ja kiertelemään kuin kissa kuumaa puuroa.
  villatakki on jokapaikan asuste aamusta iltaan, arjesta juhlaan ja suomen kireistä pakkasista Kalifornian kuumien päivien jälkeisiin koleisiin öihin ja aamukahvin keittoon!

  6.10.2016 01:55 ‐ vilukissa

 • Ai että! Kyllä tämäkin kaksiviikkoisen mamma pistäisi mielellään tuo päällä menemään – ihana!

  6.10.2016 02:43 ‐ Sara

 • Onpas ihana! Tuo päällä viilettäisin Kalifornian syksyssä ja talvessa, eikä tarvitsisi enää edes kinuta tyttäreltä Balmuirin huivia lainaksi. :) Kiitos giveaway’stä!

  6.10.2016 02:49 ‐ Maija Lahdesmaki

 • Aloitin juuri uudessa duunissa uudella mantereella. Vuokrakämpässä on koleaa joskin sydämessä ja mielessä miltei kuumat oltavat. (Just hyvä näin siis!) Mutta olisi ihanaa kietoutua suomalaiseen (tulevaan) klassikkoon. (Ja mun täytyy lopettaa sulkujen käyttö, hahha).

  6.10.2016 03:55 ‐ Elina

 • Tämä tyttö täytti hiljan 50v..enkä omista yhtään luxus-vaatetta.
  Edessä on lasten ostama Lontoon reissu. Siellä olisi varmasti tarvetta lämpimälle vaatteelle.

  6.10.2016 04:26 ‐ Ulla H.

 • Olin ajatellut hankkia äidilleni juuri tuon Balmuirin ihanan villatakin syntymäpäivälahjaksi (90v. marraskuussa), mutta hän valitettavasti ehti kuolla. Nyt lämmitävä villis tulisi tarpeeseen ihan itsellenikin.

  6.10.2016 05:54 ‐ Virpi

 • Muuten muutama kuukausi takaperin pääkaupunkiseudulle töiden perässä. Vaikka kuinka nautinkin uudesta elämästäni täällä, kylmä mereltä tuleva viima, on jotain johon en osannut varautua. Kietoidun tällä hetkellä villaiseen viittaan, mutta neuletakki olisi talvea varten käytännöllisempi takin alle. Ihana postaus!

  6.10.2016 06:02 ‐ Hannamari Sivonen

 • Nyt haluaisin niin kovasti voittaa! Opiskelevalla perheenäidillä ei ole missään nimessä mahdollisuuksia hankkia itselleen mitään tuollaista: ensin tulevat aina lapsen hankinnat ja harrastukset ja kyllä koulukirjoihin saa uppoamaan kiitettävästi rahaa. Siihen päälle tavalliset elämiseen kuuluvat menot niin tuo takki on vain haave tässä elämän tilanteessa. Siksi olisin enemmän kuin iloinen jos onni suosisi ja neuleen voittaisin. Se lämmittäisi minua kylminä päivinä luennoilla ja sen kainaloon ottaisin rakkaani sohvalle päivän päätteeksi ❤

  6.10.2016 06:13 ‐ Kielo

 • Näistä perusteluista jokainen ansaitsisi oman, upean takkinsa. Itse, suomalaiseen pehmoisuuteen ja päättäväisyyteen kääriytyneenä, voisin vailla huolta antaa vuokrayksiön ikkunasta vetää hiukan lisää ja puurtaa rakkaiden kätilöopintojeni parissa, kirjaimellisesti suurella lämmöllä ihaillen vahvoja naisia ympärilläni.

  6.10.2016 06:31 ‐ Jutta

 • Kaunis, ihana ja täydellinen vaate itselleni, koska jo näillä keleillä palelen sisällä kuin ulkonakin.

  6.10.2016 07:12 ‐ Satu

 • Olen itse tähän asti käyttänyt kotona lähinnä huppareita ja verkkareita, ja nyt yritän karsia vaatekaappiani näistä ja hankkia tilalle kotivaatteita, joissa näyttää tyylikkäältä. :) tämä takki sopisi myös ihmisten ilmoille, mikä tekee takista vielä täydellisemmän. Opiskelijabudjetilla ei ole varaa kovin kalliisiin vaateinvestointeihin, joten olisi ihana voittaa tämä :)

  6.10.2016 07:25 ‐ Sofia

 • täällä olisi yksi opiskelija, jonka elämänlaatu paranisi huomattavasti, jos sattuisi saamaan tuollaisen takin. opiskelijabudjetin takia pakko asua tietenkin opiskelijakämpässä, jonka lämmitykseen ei tahdota satsata. balmuirin takki pelastaisi siis aamuni (kuten nyt, oli pakko palata takaisin peiton alle) ja varmasti muutkin vuorokauden ajat pehmoisella lämpöisyydellään. puhumattakaan myöhään venymistä tenttikirjasessioista…

  6.10.2016 07:29 ‐ aino

 • Ikuinen vilukissa ilmoittautuu! Ylellinen ja ikuinen villatakki tulisi tarpeeseen nyt näin viileiden ilmojen saapuessa!

  6.10.2016 07:43 ‐ Laura K

 • Miten kaunis, klassinen ja tyylikäs! Ja ennen kaikkea lämpimän näköinen. Palelen aina. Neule olisi täydellinen lämmittäjä.

  6.10.2016 07:48 ‐ Anna

 • En osaa perustella, miksi tämä ihana neuletakki tulisi antaa juuri m-i-n-u-l-l-e. Se kun kuuluisi näillä leveysasteilla ihan jokaisen naisen ylle! Lämmin, ikuinen ja ripaus ylellisyyttä – siitä on paras vaate tehty!

  6.10.2016 07:52 ‐ Emmi

 • Olen haaveillut Balmuirin aamutakista jo pitkään, rakastan kashmiria :) Etenkin nyt olisi pehmoiselle takille käyttöä, koska odottelen juuri omaa spesiaalitilannettani eli esikoista. Kevättalvella syntyvän beben voisi huoletta sujauttaa kashmirin lämpöön ja miten ihanalta villa tuntuisikaan tulevan äidin päällä ;)

  6.10.2016 07:57 ‐ Sonja

 • Hep! Vilukissan talveen tuo neuletakki olisi täydellinen! Ja voi kyllä, eihän ihminen yhdellä neuleella pärjää ainakaan Suomessa.

  6.10.2016 07:59 ‐ Tytti

 • Mulla ei ole perusteluna raskausaikaa, saati vauvaa. Mä olen ihan tavallinen opiskelija – sillä erotuksella, etten suostu pukemaan päälleni kuin luonnonmateriaaleja. Kashmirtakki olisi super joka aamun ja illan lisäksi niinä päivinä, kun istun tietsikan ääressä opinnäytetyön parissa.

  6.10.2016 08:22 ‐ Lotta

 • Vilukissana olen etsinyt pitkään hyvälaatuista pitkää villatakkia. Balmuirin malli vaikuttaa täydelliseltä, koska se kestää selvästi kovaa käyttöä ja selviää myös konepesusta.

  6.10.2016 08:30 ‐ Vive

 • Olen kova palelemaan, etenkin talvisin, joten villaiset ja lämpöiset neuleet ovat vaatekaappini kulmakivi. Tykkään satsata yleensä laadukkaisiin ja kauniisiin tuotteisiin, jotka kestävät aikaa ja näyttävät hyvältä usean käyttökerran jälkeen eivätkä nukkaannu heti. Balmuir on yksi suosikeistani ja siksi tähän cashmere neuleeseen olisi ihanaa käpertyä talveksi. (Etenkin kun Austraaliasta marraskuussa palaavana lämpötilaero voi olla melkoinen shokki)

  6.10.2016 09:14 ‐ Camilla J

 • Arkeensa luksusta kaipaavalle opiskelijalle tämä ihastus olisi todellinen unelmien täyttymys! Viime vuoden tammikuussa sisälämpötilamme oli n.14 astetta, toivottavasti tänä vuonna parempi mutta vähintäänkin traumojen sulattamiseen tämä ihana takki olisi välttämätön ;)

  6.10.2016 09:15 ‐ Sarra Keppola

 • Kiitos Balmuir, kun pystyt luomaan arjesta luksusta tuotteillanne.:)

  Olen haaveillut näistä takeista jo pidempään, eikä joulupukkikaan ole niitä ehtinyt minulle tuomaan.

  Rakastan kaikkea pehmeää ja lämpöistä ja juuri Nämä takit ilmentävät syysiltoja kynttilänvalossa lukien hyvää kirjaa. Mitään muuta arkeen ei tarvita.

  Toisaalta takki veisi paremmille unille lentokoneessa, ruuhkabussissa tai lämmittäisi uutta tulokasta talvella vaunu-unilla. Takille tulisi siis ahkeraa käyttöä ja sitä rakastettaisiin pitkään ja hellästi huoltaen:)

  6.10.2016 09:30 ‐ Joanna

 • Tällaiselle vilukissalle tuo olisi unelmien täyttymys! Takki menisi tilanteessa kuin tilanteessa sohvan nurkasta aina kaupungille saakka. Lisäksi atooppinen ihoni tykkää materiaalista.

  6.10.2016 09:44 ‐ Leena

 • Ikuiselle vilukissalle ikuinen takki, siitä minä unelmoin :)

  6.10.2016 09:50 ‐ Susanna

 • ”Just cashmere”

  6.10.2016 09:58 ‐ J

 • Muutettiin juuri kämppään, joka on kerrostalon kulmahuoneisto ja täällä on jo nyt kylmä! Innolla odotan talven pakkasia.. Odotan myös ensimmäistä lastani syntyväksi tässä ennen joulua, ja olisikin niin ihana kääriytyä pienen nyytin kanssa oikeasti lämpimään ja pehmeeseen neuleeseen talven kylmyydessä. (:

  6.10.2016 10:03 ‐ Kertttu

 • INHOAN palella! ja silti palelen jatkuvasti, oli sitten kesä, syksy, talvi taikka kevät. siispä mikään ei oli tärkeämpää kuin lämpimät, kestävät, kauniit vaatteet <3

  6.10.2016 10:08 ‐ pinja_p

 • Olen juuri aloittanut kätilöopinnot, tämä olisi täydellinen sekä koulun kylmiin luentosaleihin että vapaa-aikaan. Itsellä ei näin opiskelijana tälläiseen ole varaa. Tämä olisi siis täydellinen!

  6.10.2016 10:11 ‐ Helena

 • Rakastan käydä näpertelemässä Balmuirin vaatteita ja asusteita Stockalla käydessä, mutta yhdenkin tuotteen ostaminen vaatii minulta pitkään säästettyä rahaa ja budjetointia. Ei ole tämä sairaanhoitajan ammatti kutsumuksena palkan suhteen hedelmällisimmästä päästä.. Kuitenkin, laatu korvaa määrän ja vaatekaappia tyhjentäneenä olisin enemmän kuin kiitollinen jos omistaisin yhden ajattoman ja jopa mieltä lämmittävän neuletakin.

  6.10.2016 10:30 ‐ Anni

 • Kotonani ei toimi lämmitys ja ongelma korjaantuu ”hamassa tulevaisuudessa”. Tälle olisi tarve!

  6.10.2016 10:33 ‐ S

 • Olen ikuinen vilukissa ja kylmyys yllätti taasen tänäkin vuonna jo nyt! Elämästä nautiskelijana haluan tuntea oloni lämpimäksi, mutta tyylikkäästi pukeutuneena olin sitten töissä tai omaan kotisohvaan käpertyneenä. Lämmin, laadukas neule on minulle oikotie lämpöisiin hetkiin.

  6.10.2016 10:37 ‐ Lotta

 • Asun vanhassa, vähän vetoisessa talossa ja lämmin neule olisi juuri sopiva ja ihana. Teen muutaman päivän viikosta etätöitä kotona ja silloin aina muutaman tunnin istumisen jälkeen alkaa paleltaa; haaveilen tuosta kauniista neuleestä jonka voisi vetää päälleen!

  6.10.2016 10:45 ‐ Leena

 • Balmuirin takki olisi juuri sopiva minulle, koska minulta puuttuu täydellinen villatakki. Olen kauan etsinyt, mutta se on joko kuivaa ihoani kutittava materiaalia tai liian hintava minulle.

  6.10.2016 10:52 ‐ Milla

 • Tuosta neuleesta olen haaveillut ❤️

  6.10.2016 11:10 ‐ Miia

 • Eilen oli synttärit enkä saanut yhtään pehmosta pakettia ja palelen nyt jo viltin alla ja villasukat jalassa eli tulisi tooosi tarpeeseen plus että tuo näyttää mielettömän kauniilta!

  6.10.2016 12:01 ‐ Heidi

 • Tähän kääriytyisin heti aamulla herätessä ja mennessä herättämään viisi alakoululaista aamupalalle ja varmasti tarkenisi hipasta pannuhuoneellekkin laittaan ehkä se sammunut kattila uudelleen päälle… Koululaisten lähdettyä käperryttäisiin kolmen kotiin jäävän lapsen kans sohvalle äidin villatakin lämpöön.. Ja tässä upeassa ja laadukkaassa neuleessa odottaisin yömyöhällä saapuvaa miestä kotiin reissu työstä- ja olo suurperheen äidillä olisi kuin kuningattarella voidessaan kääriytyä näin laadukkaaseen vaatteeseen! ( jolla ei voi olla mahdollisuutta laittaa jotain nuin arvokasta ja laadukasta itselle).

  6.10.2016 12:04 ‐ Heli

 • Kyllä kelpaisi pimeneviin ja kylmiin päiviin ja iltoihin. Tulisi tarpeen erityisesti lapsen kanssa leikkipuistossa värjötellessä. Miksei aikuisillekin ole villahaalareita? :D

  6.10.2016 12:05 ‐ Anni

 • Kaipaisin tällaista laadukasta ja ajatonta neuletta ruuhkavuosia ja vauvavuotta pehmentämään, ja kylmeneviä iltoja lämmittämään <3

  6.10.2016 12:43 ‐ Karo

 • Heippa!

  Tässä aamupalapöydässä tätä postausta lukiessani ensimmäinen ajatukseni oli: mulle toi! Vietän tämän syksyn vaihdossa täällä Islannissa tuulen ja kylmyyden armoilla, ja nyt niiden kuuluisien syysmyrskyjen alettua ymmärrän, että minulta puuttuu täysin se sellainen siisti, lämmin ja laadukas neule! Islannin hintatason ollessa parikymppiselle opiskelijalle liikaa joudun kuitenkin tyytyä hytisemään ketjuliikkeiden villapaidoissa. Tämä neule toisi kipeästi kaivattua apua tänne Atlantin rannoille – sekä lämpöä että pientä luksusta ja vaihtelua kumisaappaat ja sadetakki -asuihin! Olisi niin ihana piristys arktiseen syksyyn, jos vaikkapa marraskuussa saarella vieraileva äitini pääsisi tuomaan mukanaan hieman Balmuria testattavaksi tänne ääriolosuhteisiin.. :)

  Terkuin jään ja tulen maasta,
  -R

  6.10.2016 12:45 ‐ Riina

 • Tarvitsen jotain pehmeää ja lämmintä suojaamaan talven kylmyydeltä ja maailman pahuudelta.

  6.10.2016 12:47 ‐ ElinaV

 • En omista mitään noin ihanaa materiaa, eikä minulla olisi ikinä varaa tuollaista hankkia. Yleensä viisi lastani saa kaiken ylellisen meillä joten tämä olisi äidin luxus. Tuntisin itseni vähintäänkin maailman upeimmaksi päälläni balmuirin villaa. Toivon että onni suosisi ja voisipa onni suosia jokaista tähän arvontaan osallistunutta.

  6.10.2016 13:29 ‐ Silja

 • Moikka, Hypistelen aina butiikeissa Balmuirin tuotteita ja arvostan suuresti heidän laatuaan ja tiestysti myös tuotteiden ihanaa pehmeyttä! Teen suureksi osaksi näyttöpäätetyötä tutkien ihmisen sairauksia. Talvisin toimiston ilmastointi huutaa hoosiannaa, valitettavasti sieltä tulee kuitenkin vain kylmää ilmaa, joten palelen jatkuvasti. En myöskään kieltäytyisi mahdollisuudesta kääriytyä tuohon ihanaan takkiin lauauntai-iltana hyvä kirjan seurassa nauttimaan syksyn pimeistä illoista.

  6.10.2016 13:39 ‐ Merja

 • Balmuirin monet ihanat tuotteet ovat omalla toivelistalla, mutta opiskelijabudjetilla ei ole niihin varaa. Lämmin neuletakki päällä jaksaisin paremmin kylmän ja pimeän talven yli sekä vetoisissa yliopiston luentosaleissa istumisen. Varmasti kandinkin kirjoittaminen olisi mukavampaa tämä päällä! Lisäksi tuleva työni lastentarhanopettajana tulee sisältämään paljon ulkoilua, joten lämpimiä villaisia vaatteita ei voi olla koskaan liikaa.

  6.10.2016 13:41 ‐ taru

 • Olen kotoilija ja hykertelijä henkeen ja vereen. Hykertely on sitä, kun sinulla on maailman onnellisin olo, ja hymiset ääneen. Uskon, että pukiessani tämän ylleni niinä aamuina, kun ei ole kiire minnekään, olisin maailman onnellisin. Uskon, että tullessani työmatkalta maailman ääristä, käyden ensin suihkussa ja sitten pukiessani tämän ylleni, olisin maailman onnellisin.

  6.10.2016 13:53 ‐ Reetta/valkoisentalonreetta

 • Tämä ihana ja laadukas neuletakki pitäisi minut aina lämpimänä, sekä töissä että kotona :) Olen semmoinen vilukissa, että tämä todella tulisi tarpeeseen. Olisi ihana loikoilla sohvalla ja käpertyä tähän neuletakkiin ja villasukkiin. Se kävisi sekä arkeen että juhlaankin, koska laadukas tuote on aina tyylikäs.

  6.10.2016 14:20 ‐ Sanna

 • Tarttisin myös tälläisen kun juoksen sushibuffassa ja vauvakinoissa Sellossa (huom!Vauvakinossa ei voi edes pimeyteen piiloutua kun siellä on valoisaa.. ;) ), että ei olisi niin väliä kuinka huoliteltu on, lähinnä siis piilottamaan itseäni tuohon niin ehkä muu olemus unohtuu :D T, 2kk tytön tuore äiti.

  6.10.2016 14:21 ‐ Julia

 • Viluiselle ja kutiavalle iholle kashmir on ainoa vaihtoehto. Kaunis, pehmeä ja ylellinen, toisi paljon iloa rankkojen kuukausien keskelle.

  6.10.2016 14:28 ‐ PolaR

 • Työni puolesta ulkoilen joka päivä. Tämä lämmittäisi varmasti takin alla, eikä vilusta olisi tietoakaan!
  Tiina

  6.10.2016 14:39 ‐ Tiina

 • Synkkämielinen syksy tarvitsisi jotain pehmeää ja lämpöistä <3

  6.10.2016 14:43 ‐ Suvi

 • Oioi!! Ihana neuletakki arvonnassa. Jos voittaisin, se olisi ensimmäinen arpaonneni ikinä. Olisin tulevan talven tyylikkäin ja onnellisin omassa Balmuirissa :) Vuosien unelmasta tulisi totta ja kylmyys saisi tyylikästä kyytiä.

  6.10.2016 14:50 ‐ Heini

 • Kashmirvillalla on hämmästyttäviä taianomaisia vaikutuksia iholle ja mielelle – kashmiria yllään elämä ja oleminen tuntuu jotenkin pehmeältä ja helpolta, erityisen ainutlaatuiselta♡
  Toivon hartaasti ikiomaa villapaitaa, lempivaatteekseni, kanssani lukemaan kirjaa, turvaksi lentokoneeseen, ulkoilemaan merelle, syleilemään vauvaa, juhlimaan öitä ja iloitsemaan aamuista♡

  6.10.2016 15:08 ‐ Jenna Tuominen

 • Asun Englannissa, lammitys on taalla hurjan kallista joten tama ehka auttaisi pienentamaan sahkolaskuja, heh. Ostan neuleita todella harvoin silla niita on vaikea loytaa hyvaan hinta-laatusuhteeseen, satun olemaan erittain tarkka laadusta ja taydellisesta istuvuudesta. Haussa on ollut jo pidempaan monipuolinen valjahko neule, joka menisi kotona, toimistolla ja kaikkialla siina valissa! Luulen, etta saisin tasta kauniista Balmuirista erittain pitkaikaisen ja yhteystyohaluisen kumppanin.

  6.10.2016 15:09 ‐ heidih

 • Sen lisäksi että tämä on kiistatta ihanin vaate, jonka olen koskaan nähnyt, kantaisin ylpeydellä ihan huikean suomalaisen yrityksen tuotetta, sillä tällaisten firmojen myötä olen entistäkin ylpeämpi kotimaastani Suomesta.

  6.10.2016 15:11 ‐ Anna V

 • Talvi on hankala ainakin kahdesta syystä. A) on kylmä ja B) atooppinen ihottuma pahenee. Kun nämä kaksi hankalaa asiaa yhdistää, syntyy pulma: mihin materiaaliin voisin pukeutua, joka lämmittää tarpeeksi eikä ärsytä ihoa? Tähän on ainoastaan yksi vastaus: kashmiiri. Helpota talveani ja elämääni, please!

  6.10.2016 15:57 ‐ Knirgi

 • Miksi helliä minua pehmeällä kashmirilla?
  Tämä syksy on ollut erityisen raskas ja sitä on edeltänyt raskas kesä ja kevät. Itsestä huolehtiminen on jäänyt muiden asioiden jalkoihin ja jaksaminen on koetuksella. Välillä katson peiliin tunnistamatta tuota kerta kaikkiaan nuutuneen ja uupuneen näköistä tyyppiä. Koetan muistaa helliä ja hemmotella itseäni tasaisin väliajoin. Kashmir muistuttaisi siitä, hemmottelisi silloinkin kun en itse muista. Lämmittäisi silloinkin, kun rakas kainalo loistaa poissaolollaan.

  6.10.2016 16:07 ‐ Tiia

 • Vilukissan ehdoton vaate näillä keleillä on tälläinen ihana villatakki, yksinkertaisesti :)

  6.10.2016 16:20 ‐ Lallu

 • Hei olisi mahtavaa voittaa balmuirin neule johon olen aivan rakastunut ja oisi pelastus kylmiin syysaamuihin, mutta olisi tietenkin käytössä ympäri vuoden! (Täällä kirjoittelee pohjoisesta Suomesta vilukissa)❤️ Olen aikaisemmin jo ihastellut näitä ihanuuksia Hannan päällä ja ihanahan se on ollut, näyttää niin lämpimältä, tyylikkäältä, ja pehmoiselta joka olisi pelastut päivään kuin päivään! Tarve neuleelle oisi suuri ja valtavan onnellinen ja kiitollinen oisin jos voittaisin neuleen, ja tämä talvi pysyttäisiin lämpimänä neuleen ansiosta!❤️❤️

  6.10.2016 16:36 ‐ Juuliet T

 • Olen päättänyt, että teen vauva-arjesta luksusta pienillä teoilla: aamukahvi kauniista käsintehdystä kupista, leikkokukkia piristämään kotia, kynttilöitä luomaan tunnelmaa pimeneviin iltoihin… Tämä ihana neule sopisi kuin nenä päähän tähän vauvakuplasyksyyn <3

  6.10.2016 16:45 ‐ Yacine

 • Balmuirin neuleet ovat ihania, tosin en omista vielä yhtään, mutta ovat olleet toivelistalla jonkin aikaa. Balmuirin neule on kuin lämmin halaus, joka vain jatkuu ja jatkuu.

  6.10.2016 16:46 ‐ Merja

 • Ystäväni.taistelijani sairasvuoteessa.hän ansaitsisi jokaisen liikenevän lämmönrippeen kuihtuvassa olemuksessaan.

  6.10.2016 16:50 ‐ Anna

 • Tähän arvontaan on pakko osallistua, sait sen verran hyvin ajatuksen minullekin myytyä. Koskaan en mitään ole voittanut, eli jos onni joskus potkii niin potkisipa nyt.

  6.10.2016 16:52 ‐ Anna

 • Haluaisin tuntea ympärilläni viime päivinä päässäni pyörineet sanat ”You are not lost, you are here”, jospa se auttaisi todella uskomaan ja luottamaan noihin sanoihin.

  6.10.2016 16:57 ‐ Sari

 • Nyt jo päiväni villapaidassa viettäen, voisi pehmeä kashmir helliä iltaisin vilukissan luitani:)

  6.10.2016 17:06 ‐ Pipsa

 • Esikoistani odottaessa minuun teki vaikutuksen tekstisi kohta, jossa kuvailit omien pienokaistesi päässeen lähellesi ja lämpöön juuri tuon ihanaisen takin uumeniin. Niin tahtoisin minäkin päästä tekemään!
  Kiitos mukavasta ja kauniista blogistasi!

  6.10.2016 17:27 ‐ Anna

 • Esikoistani odottaessa minuun teki vaikutuksen tekstisi kohta, jossa kuvailit omien pienokaistesi päässeen lähellesi ja lämpöön juuri tuon ihanaisen takin uumeniin. Niin tahtoisin minäkin päästä tekemään!
  Kiitos mukavasta ja kauniista blogistasi!

  6.10.2016 17:27 ‐ Anna

 • Lämpöä, kauneutta ja pehmeyttä syys- ja talvi-iltoihin! ❤️

  6.10.2016 17:28 ‐ Eerika

 • Balmuirilta löytyy kyllä upeita, ajattomia tuotteita.
  Juuri eilen äidin kanssa keskustelimme miten balmuirin kaltaisia ei ole enempää. Hyvät materiaalit, kauniit tuotteet! Huiveja ja muuta löytyy, innolla uusia tuotteita kokeilemaan.

  6.10.2016 17:34 ‐ Annastina

 • Olen aina haaveillut kashmirpaidasta, mutta näin työttömänä ei ole varaa ostaa. Ja mukavastihan tuo talvella lämmittäisi, myös sydäntä ;)

  6.10.2016 17:38 ‐ Asta

 • On ollut ihana seurata A:n ja E:n matkaa mahassa ja sen ulkopuolella:)

  Oman kääröni olisi määrä saapua maailmaan kahden kuukauden päästä, joten pian olisi tarvetta lämpimälle takille kahden ihmisen tarpeisiin:)

  6.10.2016 17:44 ‐ Ellu

 • Herranen mikä määrä kommentteja! Kerron silti, että minullekin tulisi lämpö ja pehmeys erittäin kovaan tarpeeseen sillä atoopikkona tekokuidut tuntuvat riipivän ihoa ja lämpötilat valuvat uhkaavasti nollan väärälle puolelle. Mulla on tällä hetkellä yksi luottoneule, joka on palvellut vuosia ja jonka kanssa tarkenen talvella ja jota voi pitää tuskastumatta yllään mutta joskus hänestäkin aika jättää ja balmuirin neule voisi jatkaa hänen perintöään.

  6.10.2016 17:48 ‐ Laura

 • Olen jo kauan etsinyt kaunista, lämpöistä ja ajatonta villatakkia joka olisi kaiken lisäksi monikäyttöinen.Aah tämä olisi täydellinen ja en ole koskaan voittanut yhdessäkään blogiarvonnassa!!!Omat pienokaiset voisi myös kömpiä takin suojiin vaikka eivät enää vauvoja olekaan❤️

  6.10.2016 17:58 ‐ Ansku

 • Aivan ihanan näköinen! Opiskelijana käteen jäävällä rahalla ei voi ostaa laadukasta ja hienointa juttua vaan on pakko miettiä säästääkö hätätilanteisiin rahaa vai tohtisko käydä kirpputorilla. Omistan aika monta villapaitaa/neuletta joista vanhin on varmasti yli 4v vanha ja niistä ei malta luopua koska ei tiedä saako uutta ikinä tilalle ! Palelen kokoajan ja huonolaatuiset paidat tekevät hallaa ihosairaudelle. Haluaisin vaatteen joka tulisi ihan erityistilaisuuksiin. Huoleton mutta tyylikäs.

  6.10.2016 18:07 ‐ Naksun

 • Haluiaisin yllättää itseni omistamalla jotain niin kaunista. Tai ehkä voisin yllättää jonkun muun:-)

  6.10.2016 18:12 ‐ Salla

 • Vilukissana hytisen töissä ympäri vuoden, tästä tulisi luottovaate!

  6.10.2016 18:16 ‐ Riikka L.

 • Kulutin juuri 15 minuuttia kun vain luin muiden ihmisten perusteluja sille, miksi heidän pitäisi saada tuo ihana pehmeä lahja. En enää tiedä, mitä voin tähän kirjoittaa. Miksi juuri minun pitäisi se saada, mikä minä olen sanomaan ja nostamaan itseni muiden yläpuolelle sen suhteen, että ansaitsisin jotakin enemmän kuin muut? En ansaitse, kaikkihan me sellainen ansaittaisiin yhtä kovin.
  Silti, olisihan se ihana. Toivottavasti se sulostuttaa minun talviaamujani.

  6.10.2016 18:19 ‐ Elina Alanärä

 • Villis tulisi todella tarpeeseen! Olen muuttamassa takaisin Suomeen ensi viikolla muutaman vuoden ulkomailla olon jälkeen. Vaikka syksy on epäilemättä kauneimmillaan, hytisen kylmyydestä jo kun ajattelen lähestyviä nollakelejä!
  Ihana neule toisi myös iloa juuri erittäin kipeästi päättyneen parisuhteen jälkeiseen sinkkuelämään.

  6.10.2016 18:32 ‐ Laura

 • Vietän päiväni hoitaen ihmisiä, rennosti päälläni vaatteet jotka joustavat. Vapaa-aikani rymyän metsissä milloin perässä puolukoiden, milloin hirvien. Täällä Suomen pohjoisessa kolkassa talvella tärkeintä on lämpimät vaatteet, jotta voi jälleen rymytä hangessa vyötäisiään myöten. Ylimääräisen kolikon sijoitan milloin kanoottiin, milloin uusiin vaelluskenkiin. Rakastan kaikkea tätä enkä vaihtaisi niitä ikinä pois.

  Joskus tulee kuitenkin hetkiä kun olen lähdössä maistelemaan viiniä ystävien kanssa ja haluaisi pukea muutakin päälle kuin vaellushousut. Silloin pukisin tämän neuleen. Hehkuisin ja hihkuisin, näytän somalta naiselta! Sen vuoksi tämän vaatekappaleen toivoisin onnettaren suovan minulle.

  6.10.2016 18:49 ‐ Mini

 • Jos voitan tuon neuleen, suoristan kyllä hiukseni, kun liikun julkisilla paikoilla se yllä. Neuleen ei tarvitse hävetä.

  Miksi sitten haluaisin tuon neuleen; se on varmasti kaikkien näiden kommenttien ja sen myötä kokeilemisen arvoinen.

  6.10.2016 19:03 ‐ A

 • Palelen aina ja kaikkialla! Tai no paitsi lämpiminä hellepäivinä ja etelänlomalla. Mutta olen myös herkkäihoinen ja siksi tuo olisi täydellinen. Pitkä villatakki on yksi vaatekaapin kulmakivistä.Arvostaisin sen ajattomuutta, kestävyyttä ja laatua! Opiskelijalla ei tosin ole varaa tuollaisiin luksustuotteisiin.

  6.10.2016 19:24 ‐ Alisa

 • Vilukissalle lämmin villatakki olisi ihaninta ikinä! Tuommoisista luksustuotteista ei voi muuta kuin haaveilla vaan. Ellei sitten sattuisi onni potkaisemaan :)

  6.10.2016 20:02 ‐ Saara

 • Haluaisin neuleen, jotta voisin antaa sen eläkkeellä olevalle äidilleni kiitokseksi kaikista niistä lukuisista neuleista, joita hän on minulle kutonut.

  6.10.2016 20:18 ‐ Marisa Kallioinen

 • Viime vuosina elämä on potkinut päähän oikein urakalla. Sitkeästi silti purtu hammasta, mutta veikkaan että oma Balmuir pehmentäisi silti hieman iskuja…. ❤️ Arjen luksusta.

  6.10.2016 20:20 ‐ Emma

 • Ihan unelmien vaate kyseessä. Balanssia Ajattomuutta Laadukkuutta Mukavuutta Unelmanpehmeyttä Ihanuutta Rentoutta. Vaaterakkautta.

  6.10.2016 20:20 ‐ Ulla-Maijeli

 • Eihän tähän voi vastata muuta kuin että tuo villatakki: pala taivasta, pumpulia, kauneutta. Huutaa nimeäni.

  6.10.2016 20:30 ‐ Merima

 • Olen nyt 7 vuotta sijoittanut lasten vaatteisiin, kenkiin ja harrastuksiin. Lenkkipoluilla jalassa kulkee juurikin 7 vuotta vanhat lenkkarit ja toppatakkikin on tainnut nähdä jo ainakin viisi talvea. Pitkäraajaisena ihmisenä sormet muuttuvat jääpuikoiksi heti kun lämpömittari lähestyy nollaa, vitsit kuin ihana olisi asiakastapaamisissa uusi neuletakki päällä tarjota ihmisille kylmän käden sijaan lämmin kädenpuristus…

  6.10.2016 20:56 ‐ rouvaH

 • Lapin kylmään talveen juuri oiva vaatekappale. Pakkaslapseni on tuloillaan helmikuulla, tuohon olisi kiva kääriytyä pitkinä kotiviikkoina.

  6.10.2016 21:07 ‐ L

 • Harvoin satsaan itseeni. Nyt olisi ihana saada jotain itselle. Lapsien tarve menee aina omieni tarpeiden edelle.

  6.10.2016 21:15 ‐ Johanna

 • Harvoin satsaan itseeni. Nyt olisi ihana saada jotain itselle. Lapsien tarve menee aina omieni tarpeiden edelle. Juuri otettu asuntolaina ei edesauta sitä että alkaisin ostamaan itselleni.

  6.10.2016 21:16 ‐ Johanna

 • No sattuipas, juuri tänään kävin hypistelemässä Balmuir tuotteita ja päätin palata pian takaisin. Kyllä jokainen mummi yhden Balmuirin tarvitsee, siispä joukon jatkona minäkin!

  6.10.2016 21:34 ‐ Villis

 • Hypistelin näitä juuri Stockalla ja lähes tippa tuli linssiin, niin suloinen ja pehmeä oli tuntu. Olen raatanut kuin hullu koko tämän vuoden kohti suurta päämäärää, yliopistotutkintoa, kevyesti siinä kokopäivätyön sivussa. Loppu ja maali häämöttää, pian olen valmis, ja tähän kashmirunelmaan kietoisin itseni palkinnoksi vuodesta – ja halaisin itseäni vielä päälle.

  6.10.2016 21:39 ‐ Veha

 • Vuosi sitten onnellisena tietämättä tulevasta ajattelin että ei 30 kriisistä tietoakaan. Nyt vuosi myöhemmin, vähän tökittynä, olen joutunut toteamaan että kyl se kriisi vaan sit hiipi hiljaa mutta nyt ollaan jo sellaisten elämäntapamuutosten äärellä ihan pakostakin että jonkinlaista sielun syväluodintaa on tulossa tulevan talven aikana. Sitä varten lokakuun sankari mielellään ottaisi hellään huomaansa jotain pehmeää, jonka alle käpertyä kun ei ole toista lämmittämässä.

  6.10.2016 21:45 ‐ Hanne

 • Oih, mikä arvonta. Olisin ikionnellinen, jos voitto osuisi kohdalleni :). Olen käynyt useaan otteeseen Stockkan Balmuir osastolla hypistelemässä sitä pehmeyttä mikä näissä tuotteissa on. Kukkaron nyörit kun ei vaan ole antaneet periksi. Jätinpä kerran Stockkan kuvastonkin keittiön pöydälle auki vinkiksi miehelleni missä Kari Aihinen kertoi kuinka varma lahjavinkki olisi vaimolle nimenomaan Balmuirin huivi :). Vielä ei ole vinkkiin tarttunut. Voi kumpa onni suosisi!

  6.10.2016 21:46 ‐ Sanna

 • Kun sanat eivät aina riitä kertomaan kiitollisuutta ja rakkautta äidille ❤ puhuisin Balmuirin lämmöllä :)

  6.10.2016 21:58 ‐ sari

 • Olen vilukissa pahimmasta päästä! Tuo takki päällä sormenpäät eivät taatusti olisi kauppareissulla vitivalkeat vaan ruusunpunaiset kuten kuuluu. Ah suosi onni minua!

  6.10.2016 22:08 ‐ Saara

 • Voi kuinka tämä luksus ilahduttaisi suurperheen äityliä!

  6.10.2016 22:13 ‐ Kristiina

 • Koska saaressa jossa asun tuulee aina ja mereltä, koska syysflunssa on vienyt jo voimat ja koska pesin juuri koneellisen(!) uusia(!!) duunivaatteitani pilalle pesukoneessa nenäliinan kanssa. Sniff.

  6.10.2016 22:14 ‐ Myrskyluodon nuhanenä

 • Olen tavannut ihanan miehen. Hän pyysi minut treffeille ja ohjeeksi sain: Tuo itsesi ja pue lämmintä ylle ♡.

  6.10.2016 22:19 ‐ Heidi

 • En ole ikinä koskenut kashmiriin.

  6.10.2016 22:26 ‐ Anu

 • Olen aina rakastanut erilaisia neule/villatakkeja. Valitettavasti ne eivät ole vielä olleet näin laadukkaita, joten kierrätys on kovaa. Ja kuinka tyylikästä tuollaisen takin kanssa olisi istua vaikka siellä hiekkalaatikon reunalla. Eikös se oli parasta itsensä hemmottelua, kun pieniin arkisiin asioihin saa mukaan hieman luxusta.

  6.10.2016 22:28 ‐ Laura E

 • Nyt jotain glamouria tänne kiitos! Olen raskaana viikolla 24 enkä todellakaan kuulu niihin hehkuviin odottajiin. Kremppa jos toinen vaivaa, urheilut on jätetty, kotitoimistossa yrittäjänä nyhjätään virttyneessä yöasussa iltapäivään saakka kunnes esikoinen haetaan päiväkodista. Ja vielä monta kuukautta edessä. Ihanaa aikaa mutta niin kamalaa.

  Miten ihana olisi heittää suloisen pehmeä ja ylellinen kashmir päälle. Vähän luksusta arkeen. Neuletakki olisi täydellinen kotipäivien piristäjä, ulkona näyttäytymisen pelastaja. Niin nyt raskauden aikana kuin varmasti sen jälkeenkin.

  Lupaan rakastaa ja huoltaa takkia tunteella ja suurella sydämellä!

  6.10.2016 22:33 ‐ Amal

 • Kolomen lapsen ja kolomen lapsenlapsen mummi tarvihtoo luillensa luatulämmikettä.

  6.10.2016 22:41 ‐ Tuula

 • Valmistun parin kuukauden päästä ja olen juuri aloittanut unelmieni työn sosiaaliohjaajana. Vaatekaappini huutelisi kovasti klassisten työvaatteiden perään, mutta opiskelijabudjetilla niihin ei ole ollut varaa. Joten täällä yksi vilukissa kaipailisi kovasti ihanaa uutta villatakkia, jonka kanssa jakaa monta yhteistä vuotta :)

  6.10.2016 22:50 ‐ Suvi

 • Ihana arvonta! Jos onni suosisi, olisi se minulle palkinto siitä suuresta elämänmuutoksesta, jonka tein lasteni vuoksi. Hyppäsin vakkariduunista bisneselämän pyörteistä tyhjän päälle kotiäidiksi, ollakseni enemmän läsnä lasten elämässä. Ja nyt tällä taloudellisella uhrauksella voin unohtaa nämä Balmuirin ihanuudet omakustanteisesti. Mutta kyllä tää on sen arvoista. En kadu lainkaan.

  6.10.2016 23:10 ‐ Johanna S

 • Aloittelevana yrittäjänä rahassa ei todellakaan kylvetä, mutta silti olisi kiva näyttää huolitellulta töissä muutamien yöunien jälkeen.

  6.10.2016 23:11 ‐ Julia

 • Myös itse haaveilen kovasti kietovani itseni ja 4kuisen poikani tähän ihanaan pehmeään neuleeseen kylminä syys- ja talvi iltoina. Nauttien toistemme arvokkaasta seurasta.

  6.10.2016 23:45 ‐ Ira

 • Viime talven hytisin näpit jäässä gradua kirjoitellen -neule olisi ihana palkinto valmistuneelle!

  7.10.2016 00:18 ‐ Mirja

 • Sotkin viime vuonna upouuden Balmuir-huivini johonkin mystiseen, tahmaiseen aineeseen (epäilen toffeeta). Luonto ei anna periksi ostaa uutta huivia, mutta aina tahran nähdessäni harmittaa. Robe lievittäisi varmasti harmitusta ja lämmittäisi mieltä tulevana talvena!

  7.10.2016 05:57 ‐ Ella

 • Tästä olen haaveillut. En nykyään enää nuku aamuöisin(Raskausviikko 33, yli käyrien kasvava maha) vaan herättessäni asunto on aina kylmimmillään ja kohta valvon talviöitä. Olisi siis mahtavaa kääriytyä lämpöiseen. Olen tehnyt periaatepäätöksen, että ostan vain sen, minkä haluan, en mitään kompromissiratkaisuja. Joten jos ei ole rahaa niin olen mielummin ilman kuin ostan laadultaan heikon tuotteen.

  7.10.2016 06:48 ‐ SuviS

 • Moi.
  Neule olisi takuu varma hyvän mielen tuoja ja itsetunnon kohottaja epävarmoihin fiiliksiin. Siihen olisi ihana kääriytyä tulevana talvena.

  7.10.2016 07:38 ‐ Maikki*

 • Oi, ihanaa kashmiria! En varmaankaan koskaan itselleni pysty tällaisia ihanuuksia ostamaan, siksi mukana tässä arvonnassa jos onni potkaisi kerrankin :)

  7.10.2016 07:57 ‐ SoileKoo

 • Koska kissani rakastaa kashmiria. Mikään ei saa kattia kehräämään yhtä äänekkäästi kuin kashmirin tuntu tassujen alla. Olemme molemmat vilukissoja ja haluamme pysyä lämpimänä kotosalla. Tähän takkiin mahtuisimme molemmat lämmittelemään talven kylminä iltoina!

  7.10.2016 08:16 ‐ Girl with a cat

 • Oi, mahtava arvonta! Käyn Stockan uudistuneella Balmuir-osastolla niin tiheästi kuolaamassa kaikkea ihanaa mitä sieltä löytyy, että saan seuraavaksi porttikiellon. Siinä jo itsessään syytä, sillä haluaisin asioida Stockalla jatkossakin. ;) Tuote viehättää ajattomuutensa, monikäyttöisyytensä ja laatunsa puolesta. Kovasta hinta-laatu-suhteesta huolimatta tiliotteen mukaan tämä jää kuitenkin vain kuolattavaksi…

  7.10.2016 09:15 ‐ Anna

 • Hei
  Tämä olisi niin hieno lahja avovaimolle, joka töissä palelee kokoajan.

  7.10.2016 09:27 ‐ Henri

 • Ihana <3

  Varmaan siksi ansaitsisin tämän, että tämän yh-äidin rahat menee lasten pukemiseen. Haluan, että tyttöni tuntevat ihoaan vasten silkkiset ja lämpimät luonnonmateriaalit. Ulkovaatteiden ja kenkien pitää olla säänkestäviä ja laadukkaita. Ja näiden väliin sitten sellaista kaunista mistä äiti ja etenkin lapset pitävät. Lasten pukeutuminen on siis minulle sydämen asia, olisi omakin pukeutuminen jos vaan… ;)

  7.10.2016 09:46 ‐ Maija K

 • Pehmoinen kashmir lämmittäisi vilukissaa syksyn ja talven tullen ihanasti. Minulla on kylmät kädet, mutta lämmin sydän. <3 Tyylikäs lisälämpö tekisi kyllä terää. :)

  7.10.2016 09:47 ‐ Suvi

 • Vuodenajat ovat todella mahtavia, mutta olen todella vilukissa. Aina on päällä villatakki; kesällä puuvillaa muuten villaa tai kashmiria. Olisi ihana yllätys pimeään syksyyn:)

  7.10.2016 10:09 ‐ Katri

 • Oih, mikä ylellinen ihanuus! Tavoitteenani on hankkia vaatekaappiini kauniita, laadukkaita ja aikaa kestäviä vaatteita…Aika alussa vielä ollaan, mutta pikku hiljaa saavutan tavoitettani. Hoitovapaalla ei ollut rahaa panostaa omiin ihanuuksiin, vasta nyt töihin palattuani pikku hiljaa yritän alkaa panostaa myös itseeni. En omista vielä yhtään kashmir neuletta, mutta pidemmän olen jo sellaisesta haaveillut, joten jos tälläisen voittaisin yksi vaateunelmistani toteutuisi!

  7.10.2016 10:24 ‐ Hanne

 • Koska se on täydellinen…Ja aitoja materiaaleja on niiiin vaikea löytää kun keinokuituisia, etenkään neuleita, en atoopikko pysty lainkaan pitämään. Olen myynyt kaikki keinokuituiset neuleeni ja hiljalleen investoinut aitoihin ihaniin – Balmuir kutkuttaa kovin, mutta hinnan johdosta ihastuminen vaatisi kokeilukappaleen. Tuo hiekanvärinen pienimmässä koossa, kiitos❣ #ainajäässä

  7.10.2016 10:32 ‐ Salla Sofia

 • Balmuir on aivan ihana! Aion hankkia puoli tusinaa kehumiasi keittiöpyyhkeitäkin. Huiveja minulla on jo useampiakin. Kashmirneule kruunaisi kaiken…

  7.10.2016 10:38 ‐ Pikoskin

 • Olen haaveillut juuri tuosta samaisesta neuleesta jo tovin, mutta hinta menee yli budjetin. Tiedän, että käyttäisin tuota vähintään 5 päivää viikossa, jos vain moisen saisin. IHANA!

  Balmuirille vielä sellaisia terkkuja, että mun Highland-viltti – jota käytän huivina – on aivan kuin uusi, vaikka olen käyttänyt sitä päivittäin (paitsi kesällä) varmaan 6 vuotta! Rakkain asuste ikinä.

  7.10.2016 10:43 ‐ Riikka

 • Omistin joskus opiskeluaikana kauhtuneen tekokuituisen, käytettynä itselle hankitun aamutakin. Menimme toukokuussa naimisiin ja toki olisimme voineet pyytää laadukkaat aamutakit häälahjaksi, mutta pyysimme ja saimmekin toisenlaisia lahjoja: kehitysmaihin vuohia, biokaasulaitoksia, puuntaimia, ammatteja naisille, syntymätodistuksia, ym.. ilolla luimme häiden jälkeen mitä hyvää rakkautemme oli muualla saanut aikaiseksi: uusia alkuja monen vähempiosaisen elämään! Nyt kuitenkin kylminä syysiltoina ja -aamuina olen haaveillut pienestä ylellisyydestä:aamutakista, johon voisi kietoutua!

  7.10.2016 10:44 ‐ Veera

 • Vihdoin saan ikioman kodin, jota olen odottanut liiankin kauan. Ne maailman tärkeimmät ”asiat”, mitkä tekee kodista kodin, löytyy jo – maailman ihanimmat pojat 3,5 kappaletta))) (tuo puolikas on kissa)… Balmuirin takki olisi kuin kirsikka kakun päällä – tekisi muutenkin upeista päivistä täydelliset…

  7.10.2016 11:35 ‐ Julia

 • Meille tulee vauva tammikuussa ja minakin haluan turvatakin niihin kylmiin talviaamuihin, kun joudun olemaan pois peiton alta. Se toimisi myos lampimana turvapaikkana pikkuiselle.

  7.10.2016 12:20 ‐ tiina

 • Koska olisi kätevä saada ”testikappale” ennenkuin tohtii ostamaan lähteä:) Ihanan näköisiä ja ylellisiä!

  7.10.2016 12:53 ‐ Kukkuu

 • Sain kaksi viikkoa sitten tietää odottavani kaksosia! Tieto toisesta matkustajasta tuli täysin puskista ja asiaa kestikin hetki sulatella. ”Kenellä muulla tässä maailmassa on kaksoset?” tuli pohdittua ja päädyit samantein ”blogilistalleni”. Samalla aloin seuraamaan sinua Instagramissa. Pari päivää kaksosuutisen jälkeen, näin ig-kuvasi, jossa pidät toista pikkuistasi sylissä kashmirtakkiin kietoutuneena. Minäkin haluaisin ensi keväänä kietoa omat pikkuiseni sellaiseen <3

  7.10.2016 12:55 ‐ soila

 • Mies ja tytär ovat niin kuumaverisiä, että kodin lämpötila on pidettävänä matalana. Minä sen sijaan palelen ja nukun collegejumppis päällä ja villasukat jalassa. :D Tähän olisi ihana kääriytyä ja mahtuisi varmasti vielä keväälle kasvavan vauvamasun kanssa. :) <3

  7.10.2016 13:22 ‐ Minea

 • Tutustuin tämän postauken myötä minulla aivan uuteen merkkiin Balmuiriin. Olisi ihanaa voittaa tuo lämmin takki talveksi, sillä opiskelijabudjetillani ei paljoa tuollaisiin ihanuuksiin ei ole varaa :)
  Se olisi upea palkinto, sillä saan opiskeluni kohta päätökseen ja olisin niin ansainnut tuon takin <3

  Kiitos Hanna inspiroivasta blogistasi :)

  7.10.2016 13:33 ‐ Ida Pispa

 • Talouden britti tuntee olonsa kotoisaksi kun hengitys huuruaa sisällä asunnossa. Minä en. En ehkä selviä Suomen talvesta ilman jotakin lämmintä, pehmeää ja turvallista. Tuo Balmuirin takki kuulostaa täydelliseltä!

  7.10.2016 14:15 ‐ annabanana

 • Iiiks! Täähän on just se takki, mistä instan puolella haaveilin. Ja nyt pitäis kirjoittaa, miks just minä haluan sen takin….Hyviä perusteluja on monella ja kaikki, jotka tähän vastaa niin ois varmasti ansainneet kyseisen takin. Toivottavasti jokainen saisi omansa jossain vaiheessa!
  Olen toivonut takkia mieheltäni jo useampaan otteeseen lahjaksi, vielä en ole sitä saanut… Vihjasin taas joku päivä tarvitsevani lämpimän takin, kun työhuoneessakin on niin kylmä, että koko ajan vaan paleltaa. Mies tokaisi, että sillä rahalla, mitä takki maksaa hän odottaisi, että kuljen se päällä sitten pelkästään. Eli alasti ja ainoastaan kashmirtakki päällä, siihen en vielä vastannut myöntävästi. Joten odottelen takkia edelleen… Jos mulla on onnea niin ehkä saan takin tätä kautta ja voin käyttää takkia omilla ehdoillani ja kenties yllättää mieheni joskus niin kuin hän on toivonut :)

  7.10.2016 14:30 ‐ Pauliina

 • Rakastan kashmiria ja olen pitkälti siirtynyt luonnonkuituisiin vaatteisiin. Pientä odottaessani olen entistä tarkempi materiaaleista, tuleehan käärö olemaan sylissäni paljon. Ihanan Balmuirin kaunis takki on vieläpä niin monikäyttöinen, että siitä tulisi luottovaatekappaleeni vauvavuoteen ja tuleviin vuosiin äitinä.

  7.10.2016 14:40 ‐ MillaVee

 • Tämän ihanuuden antaisin äidilleni, joka on minulle vahvuuden, sitkeyden ja lempeyden esikuva: hän leipoo ilahduttaakseen naapurin leskirouvaa, lukee innolla samaa satua tuhannetta kertaa 4-vuotiaalle naperolle eikä ikinä unohda lähettää nimipäiväkorttiakaan – vaikka jo 35 vuotta kestänyt kamppailu MS-taudin kanssa väsyttäisi kuinka. Hän ansaitsee kaiken tämän maailman pehmeyden <3

  7.10.2016 14:51 ‐ Petra

 • Kun illalla peittelen kuusi kullannuppuani unille ja pienennän vaihdetta, ehkä istahdan ensimmäistä kertaa päivän aikana, alkaa paleltamaan.
  Silloin kietoutuisin Balmuiriin, keittäisin kupin teetä ja katselisin hetken maailmaa arjen yläpuolelta. Hymyilisin.
  Onni on pieniä asioita.

  7.10.2016 14:51 ‐ Suvi Hotari

 • Täytin juuri 40 ja tämä olisi täydellinen lahja kaltaiselleni villatakkityypille.

  7.10.2016 15:18 ‐ Hanna

 • Kolmatta vuotta on joka ikinen ilta odottanut, uneksinut ja pohjattomasti kaivannut, että pääsis omaan kotiin. Pelännyt, ettei-.
  Mut tos takissa ois ihana kaivautua sykkyrään rakkaimman kainaloon, olla ja antaa vaan olla.

  7.10.2016 15:45 ‐ Venla

 • Tämä olisi täydellinen kylmeneviin iltoihin. Kuinka Kiva olisi kääriytyä lämpimään ja pehmeään kovilla pakkasilla, kun vanhantalon ikkunoista ja nurkista vähän vetää. Keittäisin pannullisen teetä, sytyttäisin kynttilöitä pitkin olohuonetta ja käpertyisin sohvalle nauttimaan tunnelmasta sekä pehmeästä ja lämpimästä takista/neuleesta.

  7.10.2016 16:44 ‐ Anni

 • Täällä köyhä opiskelija jolta jää koko syksyn väriloisto ohi kun istun yliopistolla nenä kiinni temppuilevassa Windowsissa! Pelastakaa loisteputkin kajoinen syksyni jotta voin larpata ihanaa höstmysiä, pliis! <3

  7.10.2016 16:44 ‐ Liina

 • Balmuirin takki olisi mulla mukana joka paikassa! Rakastan kašmirvillan tunnetta iholla. Se hoitaa mieltä ja kehoa se pehmeys. Villatakissa on kaunis leikkaus ja se sopii aamuhetkeen, ravintolaan ja siihen voi käpertyä illallakin. Ihana! Haluan!

  7.10.2016 17:16 ‐ Ruusa

 • Minulla ei ole enää pientä vauvaa rinnalla, jota pitäisi neuleihanuudella lämmittää, ovat jo melko isoja tyttöjä vaikka äidin lämmin kainalo vielä houkutteleekin. On sen sijaan aika ryydyttävä arki, ne ruuhkavuodet ja niitä kahlaillessa jonnekin tiskien, töiden ja tarhareppujen alle hautautunut minä. Minä oli joskus varma itsestään, tiesi mitä halusi ja loisti. Nyt neljänkympin kynnyksellä heilahtelee epätietoinen nainen suuntaan jos toiseen. Kukas sitä taas oltiinkaan? Vuodet kuluvat, elänkö ja käytänkö ne oikein?

  Tämän hämmennyksen keskelle tarvitaan voima-ankkureita. Asioita, jotka tuntuvat hyvälle, joista tulee hyvä olo. Asioita, joista tulee varma olo. Asioita, joiden avulla taas loistaa. Ja ne ovat yhä useammin sellaisia, joiden tiedän kestävän.
  Tiedätkö, eksistenssinahdistuksessa on konmaritettu ja kuorittu kermoja jonkin ytimen esiinkaivamiseksi. Ydin välillä vilahtaa esiin, tuntuu rauhalta. Kunnes katoaa ellei ole jotain johon kiinnittyä. Joku katsoo ehkä pinnalliseksi sen, että sitoo itsensä ja voimansa esineisiin, kuten kauniisiin neuleisiin. Minulle se kuitenkin on jotain pintaa syvempää. Jos jokin esine saa aikaan tunteen siitä, että tänään kaikki on mahdollista, totta ja oikeaa, on esine mitä tärkein. Haluan löytää lisää esineitä ja asioita, joiden kautta saan taas napattua kiinni minusta.Tällaisen voima-ankkurin näen tuossa Balmuirin ihanuudessa. Ja siksi sitä niin lämpimästi toivon.

  7.10.2016 17:55 ‐ SariKo

 • Rakastan vaatteita, joissa on tyyliä ja laatua. Harrastuksenani onkin etsiä näitä erilaisilta kirpputoreilta ja näin mahdollistaa se opiskelijabudjettiin sopivaksi. Tiettyjä ajattomia ihanuuksia on kuitenkin haasteellista kirpputoreilta löytää ja siksi toivonkin tämän ihanuuden päätyvän lämmitään tulevia kylmiä iltoja.

  7.10.2016 18:16 ‐ Salla Jansson

 • Tuollaisen syleilyyn kengurussahoidossa olisin aikoinani mielelläni kietonut varaslähdön elämäänsä ottaneet kaksoseni. Nyt viisivuotiaat mahtuvat onneksi edelleen äidin syliin, joten vahinko olisi vielä otettavissa takaisin.

  7.10.2016 18:31 ‐ Anni

 • I HAVE A DREAM:
  Harmaa pehmeys hellisi ihanasti ympäri vuoden.
  Olen vain kaupassa hypistellyt – oi jos oisit omani!

  7.10.2016 18:41 ‐ Ansku

 • On ollut rankka syksy ja nyt tarvitsisi lämpöä.

  7.10.2016 19:13 ‐ Eeva

 • Villaa vilukissalle, kotimaista kunniottavalle, luonnonmateriaalia luomulle, luksusta arkeen. Arvostan.
  Sanna Ö

  7.10.2016 20:19 ‐ Sanna

 • Olisi ihana saada vaate joka on täydellinen viluiselle kaikkiin hetkiin. Neljän pienen lapsen äitinä tulee ajateltua liian usein vain lasten pukeutumista.

  7.10.2016 20:41 ‐ Maria vuonokari

 • Näin alkusyksystä puuvilla vielä riittää, mutta tovin kuluttua kashmir toisi suloisen suojan talven tuulia vasten.

  7.10.2016 20:48 ‐ Sienna

 • Koska minä ansaitsen vain parasta, ihan niin kuin jokainen meistä. ❤️

  7.10.2016 20:57 ‐ Anna

 • Tarvitsen. Tai ainakin haluan.
  Vaikea perustella varsinaisella tarpeella, mutta eikös jokainen ansaitse vähän luksusta…

  7.10.2016 20:57 ‐ Kristiina

 • Olisi ihanaa kietoa ympärilleen jotain noin pehmeää ja lämmintä. Olen oikea vilukissa, ja tuollainen tyylikäs neule voittaisi mennen tullen kömpelöt hupparit, tai miehen fleece-takin minkä päälleni vedän kun vilu iskee! ;)

  7.10.2016 21:55 ‐ Emilie

 • Olen menettänyt tänä vuonna 2 hyvin läheistä ihmistä – menetys on valtava ja lämpimiä halauksia todella kova ikävä. Käpertyminen pehmeyden sisään tuo lohtua <3

  7.10.2016 22:07 ‐ HansuKoo

 • Nyppääntymätön, harmaa, pehmoinen neuletakki – pala taivasta maan päällä <3

  7.10.2016 22:34 ‐ Helen

 • Vanha omakotitalo ja kaupunki, joka antaa odotuttaa takan rakennuslupaa, siinäpä vasta Balmuirin mentävä aukko!

  7.10.2016 22:34 ‐ Emmi

 • Tovin olen jo pähkäillyt 60v. lahjaa äidilleni, ja tämä olisi mitä mainioin lahja antaa. Olisi aivan äidille sopiva ja hän kyllä arvostaa laatua :)

  7.10.2016 22:45 ‐ Kati

 • Äitini menehtyi yllättäen huhtikuussa ja tämä aiheutti kymmenien kilojen painonputoamisen, mutta vihdoin rakastan taas itseäni. Kaipaan lämpöä ja pehmeyttä. Äiti rakasti neuletuotteita, kutoi myös paljon itse. Oulun Stockmannilla hivelimme arvokkaita neuletuotteita, mutta köyhä ei pystynyt sijoittamaan. Ottaisin ylpeydellä vastaan ensimmäisen designtuotteeni Balmuirilta. Uskon sen tuovan mieleen äidin.

  7.10.2016 22:56 ‐ Maru

 • Atooppisen ihon vuoksi mikä tahansa villa ei käy, mutta pehmoinen kashmir pitäisi myös tämän vilukissan lämpimänä ihoa ärsyttämättä.

  7.10.2016 23:02 ‐ Kati H

 • Uuh mikä palkinto!! Lausanne olisi heittämällä ylellisin ja ihanin vaatekappaleeni ikinä – tällaista luksusta todellakin kaivattaisiin usein klo 5 alkaviin päiviin, kiitos aamuvirkun 1-vee tyttäreni.

  7.10.2016 23:09 ‐ mari w

 • Balmuirin ihanaiset yksilöt lämmittävät niin kehoa kuin mieltä. Ajatuskin tästä kaunokaisesta herättää sydämen pumppailemaan uutta rytmiä syys ja talvipäiviin. Hannan upea blogi ihanineen balmuirin tuotteineen ei varmasti jätä kylmäksi ketään <3 Olisi vain täydellistä kietoutua harmaaseen puseroon pieni poikani rintaa vasten ja nauttia <3

  7.10.2016 23:31 ‐ Nina Pudas

 • Huh, miten paljon kommentteja ja halukkaita voittajia, mutta toisaalta liekö ihmekään kun palkinto on mitä ihanin. On niin vaikeaa kaikkien näiden ihanien ja koskettavienkin kommenttien jälkeen perustella miksi juuri minun pitäisi voittaa, mutta jotenkin tuntuu että myös minä olisin tuon ihanuuden arvoinen. Pidetään siis myös peukkuja pystyssä täälläkin.

  7.10.2016 23:33 ‐ Sannu

 • Joka porukassa on se yksi kaikista pahin vilukissa. Vannon, että joka ikisessä elämäni yhteisössä se olen minä! Rukoilen Balmuiria pelastamaan nahkani, ja käännyttämään ”talvi on s**tanasta” -ihmisestä ”talvi voi joinain hetkinä olla lähes okei” -ihmisen.

  7.10.2016 23:51 ‐ Lisko

 • Koska vilu. Ihastelen jatkuvasti Balmuirin huippulaadukkaita tuotteita. Huivit varsinkin saavat sydämen läpättämään. Kantaisin takkia ylpeydellä täällä lahden takana.

  8.10.2016 05:59 ‐ Rouva R

 • Kylminä aamuina vauvan kanssa kaksin, lämmin villa olisi äidillekin kuin lämmin syli! :)

  8.10.2016 07:48 ‐ Ann

 • 7 viikkoinen tyttövauva ja hänen väsynyt äitinsä kietoutuisivat enemmän kuin mielellään tuohon pehmoiseen kaunottareen. Ripaus luksusta arkeen olisi tarpeen :)

  8.10.2016 09:14 ‐ JennyS.

 • Talossamme ei ole saunanpesän lisäksi muuta tulisijaa, joten Balmuiriin olisi mukava kääriytyä, kun koleus iskee. Tosin varmaan se olisi menoa takin myötä eli tulisi puettua päälle tilanteesta riippumatta. Ts. ei jäisi kaappia kaunistamaan…

  8.10.2016 09:18 ‐ Jaana H

 • Itselle muistutukseksi tästä ihanasta ja jännästä elämänvaiheesta, ehkä joka tuleviin häihin illan lämmikkeeksi :)

  8.10.2016 10:07 ‐ Senni

 • On MULLAKIN lapsia
  Oon väsynyt
  Ja pitäis mennä ulos
  SIKSI.

  8.10.2016 10:25 ‐ Ullami

 • Ihanuutta minulle! Täydellinen lisä kiireisen uraäidin vaatevalikoimaan, kenties viikonloppuiltojenkin suloinen lämmittäjä.

  8.10.2016 10:42 ‐ Tara

 • Hei!

  Molemmat lapset lähtivät yhtä aikaa maailmalle, toinen vaihto-oppilaaksi ja toinen opiskelemaan. Koti on oudon tyhjä, että voikin olla ikävä teinien toilailuja ❤️
  Ihana on lukea Hannan blogia uusista, uskomattomista elämänaluista.

  Olen pitkään ihaillut Balmuirin tuotteita. Ikävissäni tahtoisin kääriytyä pehmoiseen luksukseen, miettiä niitä maailmalla olevia.

  8.10.2016 11:06 ‐ Tuija

 • Koska Luottovaate! Kaikki vanhat vaatteenparretkin näyttäisivät ihanilta tuon parina, suoranainen facelifthän tuosta tulisi ja askel muuttuisi kevyeksi kun nuin kauniiseen kietoutuisi.

  8.10.2016 12:17 ‐ Veera S.

 • Muutin Helsinkiin opiskelujen perässä, ja poikaystävä jäi opiskelemaan vanhalle kotiseudulle. Etäsuhteeseen kaivattaisiin jotain, mikä lämmittäisi viikkoisin , kun kainalokaveri huitelee 130 kilometrin päässä. Helsingin tuulet ovat tottunattomalle armottoman kylmät.

  8.10.2016 13:28 ‐ Emmi

 • Kiitos Hanna blogistasi. Löysin sen hiljattain ja tykkään valtavasti tavastasi kuvata arkea rehellisesti, hauskasti ja omalaatuisesti.
  Isot pehmoiset villatakit ovat myös minulle osa kokonaisuutta ja en tiedä, minkä kanssa ne eivät sopisi kuin nenä päähän.
  Jos minun kohdallani kävisi tuuri, tahtoisin ehdottomasti lumivalkoisen balmuirin tulevaan vuodenaikaankin sopien. Punaisin huulet ja tuntisin oloni lumikiksi☺️.
  Ihanaa arkea perheesi kanssa!

  8.10.2016 13:39 ‐ Johanna Jäger

 • Oi miten ihana villatakki, täydellinen <3
  Kun ulkona syksy etenee, säät kylmenevät ja illat pimenevät ottaisin pienen vuoden ikäisen poikani syliini villatakin sisälle ja siinä me lämmittelisimme ja lukisimme iltasatuja nojatuolilla omassa kodissamme <3
  Sitten kun äidin on tammikuussa palattava lentoemännän työhön ja matkalaukkuelämän pariin, olisi villatakki ensimmäisenä pakattuna matkalaukkuun ja tuomassa äidille lämpöä ja pienen pojan tuoksun yksinäiseen iltaan hotellihuoneessa. Siihen voisin kietoutua ja se toisi minulle lämpöä ja lohtua varmasti hurjan isoon ikävään, kun olen erossa pikkuisestani.
  Toivon todella että saisin tämän villatakin,
  se merkitsisi minulle todella paljon <3

  8.10.2016 13:56 ‐ Pauliina

 • Takki olisi ensimmäinen luksukseksi luokiteltava vaate itselläni, koska en normaalisti raaski ostaa hintavia vaatteita. Odotan ensimmäistä lastani ja kaipaan hemmottelua, takki jäisi kivaksi muistoksi tästä ajasta :)

  8.10.2016 13:59 ‐ Tiina

 • Vilukissalle tämä olisi ihan täydellinen! Kauniit värit myös.

  8.10.2016 14:00 ‐ Katje

 • Olen aikamoinen vilukissa, joten tämä olisi täydellisen ihana lämmike varsinkin kylmeneviin syysaamuihin. Näyttää myös hemmottelevat pehmoiselta, juuri sellaiselta turvavaatteelta jota välillä kaipaa rankan työpäivän jälkeen.

  8.10.2016 14:14 ‐ Aurinko

 • Voi, tällainen olisi ihana tällaiselle vilukissalle, jonka ainainen paleleminen on lähipiirin vitsi. Lisäksi teen töitä kotona ja herkkä iho vaatii laadukkaat materiaalit.

  8.10.2016 14:19 ‐ Jenni

 • Balmuir -ylellistä lämpöä ja pehmeyttä! Ylellisyyttä on myös oma koti, jonne saamme perheen kanssa ensi viikolla muuttaa lähes puolen vuoden vesivahingosta johtuneen evakkojakson jälkeen. Vaikka tämä jakso elämästä on opettanut arvostamaan niitä pienimpiä ja yksinkertaisiakin asioita, sekä näyttänyt mikä todella on elämässä tärkeää, niin ei tämä äiti meinaa jatkossakaan unohtaa omaa hemmottelua eikä elämään pientä hohdetta tuovia luksuksen ripauksia. Tällä hetkellä lapsi on kuitenkin tärkein eikä rahkeita riitä edellä mainituista syistä johtuen itseni hemmotteluun, joten tämä voitto olisi enemmän kuin aikainen joulu minulle. Se olisi fyysinen todiste valosta, joka määrätietoisesti eteenpäin kulkiessa ja tarpeeksi monta askelta ottaessa aina tunnelin päästä kajastaa! Varmasti minä, niin kuin moni muukin, on arkiluksuksensa ansainnut!:)

  8.10.2016 14:20 ‐ Hilla

 • Stadin kylmiin koleisiin tuuliin Balmuir lämmittämään, niin hipiää kuin mieltä. Äitinä olo on ristiriitaisuuksien tie, paljon on onnellisia asioita ja sydän täynnä rakkautta ja iloa, sitten on asioita joiden kanssa kamppailla, epävarmuutta, pelkoa, osaamattomuuta. Riittäkö että tekee parhaansa ja vähän päälle? Miksi aina on huono omatunto teki miten hyvänsä? Kun pitäisi elää tässä ja nyt ja nauttia hetkestä. Sanojen pukeminen ilmoille kiinnostavasti on taito ja sinulla on se. Ihana lukea blogiasi ja nähdä elämänilosi, se on inspiroivaa!

  8.10.2016 14:30 ‐ Ellenlalellen

 • Villa vaan on yksinkertaisesti paras materiaali! Helppohoitoinen, pysyy puhtaana pitkään säännöllisellä tuuletuksella, ja lämmittää ihanasti. :)

  8.10.2016 15:27 ‐ Meeri

 • Takki toisi ihanaa luksusta viileisiin syys- ja talvipäiviin. Helpottaisi kestämään tulevan pimeän kauden paremmin.

  8.10.2016 15:29 ‐ Sanna

 • Hei, olisihan tuollainen neule aika luksusta! Kolmen pienen lapsen äitinä sitä ajattelee itseään aina viimeisenä… Tiedän, sen suhteen on petrattavaa ja tästä olisi hyvä alkaa. Ihanaa syksyä Hanna!

  8.10.2016 17:13 ‐ Laura

 • Nyt kun on ikää muutamilla vuosilla yli kahdenkymmenen, olen alkanut kiinnittämään huomiota materiaaleihin. Tuo olisi ihan superlämmin ja eritoten laadukas!

  8.10.2016 17:23 ‐ Mirkku

 • Oishan se tämänkin naikkosen aika saada eka Balmuir, eikö?! ❤

  8.10.2016 17:45 ‐ Hellu

 • Opiskelijan kuukausitulojen verran lämpöä ja pehmeyttä?! Hell yeah! Oma harmaa neuletakkini (akryylia) näyttää kolmen pesun jäljiltä siltä, että sitä on käyttänyt itseni sijaan naapurin koira niin purulelunaan kuin makuualustanaankin. Ja tämä vilukissa tarvitsisi lisälämpöäkin, olen varma, että neule pääsisi mukaan niin syysvaelluksille, kuin parvekkeella marraskuussa juoduille aamukahveillekin – vähän-liian-tehokkaasti ilmastoiduista luentosaleista puhumattakaan!

  8.10.2016 17:59 ‐ iituliina

 • Tuohon takkiin olisi ihana kietoutua pimenevänä syysiltana kynttilöiden valaistessa ja leffaa katsoessa.

  8.10.2016 18:03 ‐ HJ

 • Järkevän vaatekaapin kokoaminen menossa. Jokaisessa sellaisessa kuuluu olla cashmirneule <3

  8.10.2016 19:53 ‐ Ripazu

 • Asun vanhassa ikkunoista vetävässä puutalossa ja mikä olisi ihanempaa kuin kääriytyä vikuisena cashmirin sisään!

  8.10.2016 20:24 ‐ noowik

 • Apua, täällä on jo niin paljon huikeita perusteluja, että jokainen ansaitsisi mun mielestä oman pehmoisen villatakin. :) Itse haluaisin alkaa panostamaan laadukkaisiin vaatteisiin ja tämä Balmuirin villatakki olisi ensimmäinen hankinta omaan vaatekaappiini. Oma esikoiseni on jo 1,8v ja häntä ei kovin helpolla enää sylitellä pehmoisen villatakin uumenissa! Ehkä sen seuraavan kanssa sitten voisin jo kietoutua sohvalle imettämään ihanan kasmirin lämpöön. ;)

  8.10.2016 20:48 ‐ Mia

 • I-h-a-n-a! Täydellinen joululahja vilukissalle eli omalle äidilleni:)

  8.10.2016 21:04 ‐ Riina

 • Tämä mami olisi ihanan pehmoisen villatakin tarpeessa! Poikani on nyt 10 kuukauden ikäinen ja olen huomannut unohtaneeni itseni täysin, olen ostanut ihastuttavia vaatteita ihan liikaakin pienelle pojalleni, mutta itse kuljen edelleen vanhoissa rytkyissä. Ehdottomasti siis pitäisk saada vaatekaappiin upea neuletakki, joka pysyisi vuodesta toiseen laadukkaana ja ihan yhtä upeana!

  8.10.2016 21:22 ‐ Norppa

 • Tämä on juuri niitä neuleita, joista haaveilen ja joiden kuvittelen olevan vaatekaappini kulmakiviä vielä monen kymmenen vuoden päästä. Hyvään laatuun ja ajattomaan suunnitteluun kannattaa ehdottomasti panostaa!

  8.10.2016 21:32 ‐ Kata

 • Olen viluinen nainen ja tarvitsen tämän lämmikkeeksi.

  8.10.2016 21:42 ‐ Asta

 • Odottelen kolmatta poikaamme syntyväksi helmikuussa ja tänään totesin joka ikisen talvitakkini olevan jo nyt liian pieniä mahtuakseen kiinni vauhdilla kasvavan vatsan kohdalta. Sama juttu alkaa olla kaikissa muissakin yläosissa. Lämmin neuletakki tulisi enemmän kuin tarpeeseen kylmiä syys- ja talvipäiviä varten. Lisäksi tuollainen takki olisi ihanaa hemmottelua itselle tähän hulinan keskelle :)

  8.10.2016 21:54 ‐ KM

 • Ihana! Minua ei ole valitettavasti siunattu siloisella iholla ja varsinkin talviaikaan ihoni on kirjavan punainen ja kuiva ja nyppyinen ja… Tästä syystä poistun harvemmin kotoa ilman meikkiä eikä mitään pikaisia lähtöjä voi kuvitellakkaan. Mutta jos ovesta astuisi ulos tuo upea ilmestys päällään, niin siinä tapauksessa voisi tuntea itsensä tyylikkääksi ja itsevarmaksi jopa ilman meikkiä! Ja jos lisää vielä aurinkolasit ja korot, niin ei voi mennä pahasti vikaan!

  8.10.2016 22:22 ‐ Hanna

 • Koska se vaan olisi niin ihana, että koko pitkä ja kolea syksy olisi sillä pelastettu. Ja monet seuraavatkin syksyt.

  8.10.2016 22:30 ‐ TKS

 • Pitkiin ja hitaisiin viikonloppuaamuihin tuo olisi täydellinen. Meidän kotona on talvella todella kylmä ja tuohon kääriytyneenä herääminen olisi helpompaa arkenakin.

  8.10.2016 22:44 ‐ Liisa

 • Rakastan Balmuirin laadukkaita tuotteita ja käyn niitä aina välillä hypistelemässä. Toistaiseksi niitä ei ole ollut varaa kuitenkaan hankkia. Olisi ihanaa saada tuollainen ylellinen kauneus ympärilleni.

  8.10.2016 23:16 ‐ Irma

 • Jospa tämä takki taltuttaisi tämän vilukissan!

  8.10.2016 23:36 ‐ Johanna Kuusisto

 • Vauva-aikaa täälläkin vietellään, eli rauhallisia kotiaamuja ohjelmassa :) Takki toisi arjen luksusta tähän ainutlaatuiseen aikaan.

  8.10.2016 23:56 ‐ Meri

 • Edelliseen puoleen vuoteen on mahtunut aika paljon: muutto kahdestaan vuoden ikäisen lapsen kanssa ulkomailta Suomeen, lapsen semi yh:na toimiminen miehen asuessa ulkomailla, päiväkodin aloitus, uuden haastavan ja kiinnostavan työn aloitus, työtehtävien muuttuminen kolme kertaa puolen vuoden sisään, asunnon täysremontti ja muutto uuteen kotiin, onneksi sentään viimeinen miehenkin asuessa Suomessa. Nyt syksyn tullen vähän väsyttää tämä tahti ja olisi ihana käpertyä Balmuirin pehmeyteen.

  9.10.2016 00:44 ‐ Pee

 • Hei! Teette upeita tuotteita! Saisinpa tuon takin, nyt olisi aika antaa itselle jotain pehmeää ja ylellistä…

  9.10.2016 01:14 ‐ Heta

 • Tämä on mun ikihaave! Todellinen onnellisuusvaate :)

  9.10.2016 01:49 ‐ Susanna

 • Muutin lokakuun alussa yksin asumaan kuuden vuoden parisuhteen ja avoliiton jälkeen. Yksinolo tuntuu samaan aikaan kiehtovalta ja pelottavalta, asunnon pinnat ovat kovia ja kylmiä, vuoden pimein aika puskee päälle. Kun toisen kosketus ei enää tuo lämpöä, kaipaan jotain hellivää, johon kääriytyä. Vanhassa Finlaysonin mainoksessa sanottiin, että ”maailman ja ihmisen väliin tarvitaan jotain pehmeää”. Tuo kashmirtakki voisi olla sitä minulle tähän siirtymien syksyyn.

  9.10.2016 07:33 ‐ Tiina

 • Minulla on toisen lapseni laskettu aika maaliskuussa ja olisi ihan kietoa pienokainen tuon sisään pehmoisen lämpöön kuten kuvailit. Ja kuinka se lämmittäisi yön pitkinä imetystunteina. Muistan, kun esikoisen yöllisten imetysten aikaan nukahtelin nojatuoliin ja aina heräsin hetken päästä vilun tunteeseen. En usko, että tämän takin alla kävisi niin, vaan voisi lämmössä nukkua väsymystään pois.

  9.10.2016 09:32 ‐ Murkinamasu

 • Vain harvat ja valitut kappaleet pääsevät nykyiseen vaatekaappiini. Tällä Balmuirin kaunottarella kietoisin itseni lämpimään syleilyyn. Tarve tyylikkäälle neuletakille, joka toimii joka tilanteessa!
  <3:Manna

  9.10.2016 10:26 ‐ Maija

 • Hei,
  Juuri tuollaisesta olen haaveillut, mutta en ole raskinut ostaa. Rahat menee nyt tän pienen perheen (mä ja lapset) pyörittämiseen. Olen ilolla ja haikeudella seurannut Hannan matkaa, sillä itselläni on myös kaksospojat, tosin jo kouluikäiset. Pehmoinen kashmir saisi minut jälleen hehkumaan, ehkä jopa houkuttelisi elämääni sen oikean :D <3

  9.10.2016 10:28 ‐ Nana

 • Kuulostaa ihan liian hyvältä ollakseen totta! Olisipa ihana saada tällainen omaksi ja huomata takin olevan hintansa arvoinen ja omien epäilysten turhia.
  T.Julia

  9.10.2016 11:53 ‐ Julia

 • Täällä ainainen vilukissa,joka rakastaa kashmirin pehmeyttä ja lämpöä ja kärsii syksyn ja talven kylmyydestä.Olisi ihana kietoutua pehmeään turvalliseen lämpöön❤

  9.10.2016 11:56 ‐ Katja

 • Olisi ensimmäinen kashmir-tuote minulle ❤️

  9.10.2016 12:10 ‐ Johanna Lindfors

 • Materia ei tee onnelliseksi sanotaan, mutta lämpö, hellä kosketus ja kauneus kyllä tekee.

  9.10.2016 13:37 ‐ Saila Stenvall

 • Ihana kisa! Olen 7 viikkoisten kaksospoikien uunituore äiti. Pojat tulivat maailmaan ennenaikaisina viikolla 33. Olimme koko konkkaronkka sairaalahoidoissa erinäisten komplikaatioiden vuoksi reilun kuukauden, nyt harjoittelemme perhearkea kotona. Ottaisin mieluusti vastaan kashmirinpehmoista hemmottelua – rakastan pitkäikäisiä, hyvin suunniteltuja ja käytännöllisiä vaatteita! <3

  9.10.2016 14:12 ‐ Pin

 • Tahtoisin tuon ihanuuden itselleni. Olen kovin malttamaton, mutta ehkä tulevaisuudessa tulen sen hankkimaan – nyt rahatilanteeni ei sitä salli. Olisi aivan mahtavaa jos voittaisinkin kilpailun ja pääsisin nauttimaan tästä neuletakista jo tänä talvena!

  9.10.2016 14:49 ‐ Riikka

 • Haluaisin antaa neuletakin äidilleni, heimopäälliköksikin kutsutulle, joka on tämän vuoden aikana ollut kovilla. Monessa liemessä keitetty, mutta viime aikoina kovin ohuelle venytetty ansaitsisi jotain pehmeää ja ylellistä.

  9.10.2016 16:29 ‐ Selja

 • Minä olen nuori itsenäinen nainen, joka opiskelee liiketaloutta, yrittäjyyttä ja tiimijohtamista. Päiväni venyvät helposti 7.40-21 koulun ja töiden ansiosta. Käytännölliset ja laadukkaat vaatteet antavat itsevarmuutta ja toki pysyvät menossa mukana menemättä miksikään!

  9.10.2016 17:07 ‐ Karoliina

 • Pienet on mun tulot, mutta Balmuir lämmittäis mun sulot!
  -Kati

  9.10.2016 20:39 ‐ Kati S.

 • Voi, onpa vaikea keksiä perusteluja sille miksi ansaitsi tuon enemmän kuin muut, mielestäni kaikki tarvitsevat hieman pehmeyttä ja lämpöä elämäänsä. Itselleni tuo pehmeys ja lämpö henkisesti ovat tulleet viime aikoina tarpeeseen toista kertaa ravistelevan raskauden jälkeisen masennuksen myötä, ehkäpä se piristäisi myös materian muodossa

  9.10.2016 21:08 ‐ Noora

 • Olen jo jonkin aikaa käynyt kokeilemassa er Balmuirin ihanuuksia. Opiskelijan budjettiin ei valitettavasti mahdu tällaista luksusta. Ilahtuisin aivan suunnattomasti jos voittaisin! Syysterkkuja sinne!

  9.10.2016 21:57 ‐ Matilda

 • Onni on pieni ihminen tuhisemassa vatsan päällä, rakkaan käsi omassa kädessäni, ulkona puhaltava viima ja kynttilät pöydällä. Onni on turvallinen ja lämmin olo, jonka haluan tarjota niin itselleni kuin lapsellemme. Se olo muodostuu sohvannurkasta, teekupista, sienipiirakasta ja sen voisi kruunata pehmeällä neuleella, jonka sisään saisin käärittyä niin itseni kuin pienen tyttövauvani.

  9.10.2016 22:28 ‐ Hanna

 • Tänne onkin jo jätetty kauniita kommenteja, joten omat mahdollisuudet kyseisen pehmoisen luksuksen voittamiseen tuntuvat melkoisen pieniltä, mutta yritetään nyt kuitenkin!
  Oma arki on tällä hetkellä todella ruuhkaista ja viime ajat ovat olleet haastavia – näiden tekijöiden myötä omasta itsestä ja omasta ajasta huolehtiminen on jäänyt liiaksi taka-alalle.
  Tervettä itsekkyyttä itsekkin reseptiksi saaneena koen, että tämä luksus arjen keskelle voisi olla hyvä alku.

  Hieman enemmän ajatusta asialle antaneena kuitenkin tajusin, että tunnen naisen, joka ansaitsee tämän neuleen paljon ennemmin kuin minä – ja tämä nainen on äitini.
  Viimeinen vuosi on ollut hänelle rankempi kuin ikinä soisin ja nyt hänen täyttäessä loppuvuodesta täysiä kymmeniä haluaisin ehdottomasti mahdollisuuden antaa hänelle jotain näin kaunista ja lämpöistä.
  Takki saisi varmasti rakastavan omistajan, jota lämmittää täällä pohjoisen kylmässä.
  (Ja minäkin saisin ehkä takin joskus lainaksi – äidin puuteriselta hajuvedeltä tuoksuvana tietysti!)

  10.10.2016 02:54 ‐ Taru

 • Oi miten kauniita kommentteja/tarinoita.
  Balmuirin niin kaunis ja ylellinen villatakki olisi luxusta arjen keskelle. Olisin todella kiitollinen, jos onni osuisi kohdalle.

  Kaunista syksyä!

  Sanna

  10.10.2016 06:35 ‐ Sanna

 • Tämä olisi pala taivasta tähän pimeään ja ankeaan syksyyn, melkein kuin lottovoitto :)

  10.10.2016 08:21 ‐ Riikka

 • huoh. kirjotan tässä gradua aika huonolla menestyksellä. useammin tekisi mieli olla tuolla pöydän alla kun tässä äärellä. Voisiko oikeasti joku vaate tuntua pysyvältä halaukselta? sellasta tässä tarvittaisiin: voittajan viittaa ja tsempparia. että jälkikäteen sitä voisi kantaa pystypäin akatemisena naisena.

  10.10.2016 09:38 ‐ tintti

 • Olen laihduttanut maaliskuusta alkaen 25kg. Viimeiset 5kg tuntuvat olevan kauempana kuin lähtötilanne. Vaatevarasto on mennyt aikalailla uusiksi, eikä pitkäaikaistyöttömällä ole yksinkertaisesti varaa kaikkiin edes välttämättömyyksiin. Täytän lisäksi tässä kuussa 40, joten tämä palkinto olisi todellaki täydellinen syntymäpäivälahja, palkinto jo tähänastisesta laihdutusurakasta sekä loistava kannustin projektin loppuunsattamiseksi.

  10.10.2016 09:43 ‐ Sirpa

 • Oih! Yhtään sen vähempää, tämä on mun villatakkiunelmien villatakki <3

  10.10.2016 11:00 ‐ madsanna

 • Pidän mielelläni jotain lämmintä takkia tai vilttiä hartioillani aamuisin heti herättyäni sekä iltaisin rauhoittuessani ennen nukkumaan menoa. Nykyinen ”kotitakkini” on vain tosi lyhyt enkä ole vielä toistaiseksi löytänyt kaupoista mieluista pidempää mallia. Pehmeä ja lämmin Balmuirin kashmir takki olisi kyllä ihana. Siihen olisi ihana kääriytyä ja saada siitä lämmön, turvan ja rentouden tunteen, elämä kun on välillä aika stressaavaa ja epävarmaa. Balmuirin takki on lisäksi kauniin näköinen, joten voisin tuntea itseni samalla naiselliseksi ja tyylikkääksi, myös kotioloissa.

  10.10.2016 13:21 ‐ Saana

 • Olen jo useana talvena haaveillut ihanasta, pehmeästä Balmuirin kashmir-neuletakista, mutta opiskelijana minulla ei ole ollut varaa investoida näin laadukkaaseen neuleeseen! Kyseisen merkin vaatteissa minua viehättää kauniit, selkeät linjat ja tuotteiden laadukkuus. Tulevana syksynä ja talvena olisi ihanaa kietoutua lämpöiseen unelmaan, joka lämmittäisi tulevan luku-urakan alkaessa.

  10.10.2016 14:19 ‐ Noora

 • Miksikö? No siksi koska asun vanhassa talossa jonka nurkista vetää sisään ja tarvitsen jotain lämmintä itseni ja maailman välille :)

  10.10.2016 16:30 ‐ Katri

 • Tämän syksyn kahvihetki saisi pehmoisen ja lämpöisen, uuden tuttavuuden. Minä, pari kuukautinen poju ja termari

  10.10.2016 17:03 ‐ Kati

 • Tämän syksyn kahvihetki saisi pehmoisen ja lämpöisen, uuden tuttavuuden. Minä, pari kuukautinen poju ja termari oltais kallion kupeella, vieressä meren tuoksu. Siinä meillä olis sit kahvipaussi, ei haittais mereltä käyvä syksyinen tuulahdus, kun kietouduttaisiin neuleen alle. Nautiskeltaisiin loppusyksystä ja talven tulosta. Voi että meillä olis hauskaa.

  10.10.2016 17:09 ‐ Kati

 • Olen ikuinen vilukissa, kesäiltaisinkin puen villasukat jalkaan. Mikään ei ole niin ihanaa, kun pukea päälleen pehmeä villatakki. Kietoutua sisään, omaan maailmaan ja jättää ruuhkavuosien huolet edes hetkeksi ulkopuolelle. Kashmir lämmittäisi minua, fyysisesti ja henkisesti, ympäri vuoden.

  10.10.2016 18:19 ‐ Marjo

 • Neuleet vaan on niin ihania! Palelen jatkuvasti ja laahustan kotona hirveissä fleecetakeissa, olisi ihana välillä pukeutua kotonakin vähän fiinimmin ettei tarvitsi aina pelästyä kun ovikello soi.

  10.10.2016 18:49 ‐ Joanna

 • En ole koskaan omistanut mitään ”ylellistä”. Haaveillut sitäkin useammin. Perheen pienimpien tarpeet ovat aina ajaneet omien edelle. Arjessa on onni, mutta tämä päällä siihen tulisi myös ripaus luxusta ;)

  10.10.2016 21:03 ‐ Soikku

 • Olen ikuinen vilukissa:) Balmuirin luksus neuletakki pitäisi minut ja kaksi pelastettua kissanpentua lämpimänä tulevana talvena…

  10.10.2016 21:06 ‐ Kisu

 • Oi, tähän minä kääriytyisin niin valoisina päivinä, kuin niinä harmainakin. Polttaisin Rewinedin viiniltä tuoksuvia kynttilöitä, ja katsoisin olohuoneeni taulukollaasia, pohtien milloin oikein matkalle taas pääsisin. Mikäli Islantiin pyöräni kelaisivat, olisi päälläni tämä. Tämä ihanuus.

  10.10.2016 21:39 ‐ A.

 • Voi ihanuus mikä arvonta..! Olen haaveillut kashmir-aamutakista siitä hetkestä kun ihanuutta pääsin erään ystäväni luona kerran koskettamaan…se mieletön pehmeys, lämpö ja tunne iholla, johon ei voisi uskoa vaatekappaleen pystyvät…en olisi uskonut, jos en olisi kokeillut…ja enemmänhän se on kuin vaate – itselleni ajatus omasta ajasta, arjen luksuksesta, hyvästä olosta ja rauhoittumisesta – mitä sitä voisi kiireisessä arjessa enemmän tarvita. Kun sain ajatuksen tuosta taivaallisesta pehmeydestä päähäni, päätin että jokin kaunis päivä olen sen ansainnut ja panostan ja hankin sen itselleni. Miten kummassa sitä onkin itselleen niin ankara, vielä ei ole tullut hetkeä että olisin tuon pehmeyden itselleni sallinut. Omassa syksyssä on edessä rankkaa puurtamista – pitkien päivien ja vaativan työn ohella olen vihdoin päättänyt saada graduni valmiiksi, joka joitain vuosia sitten jäi kesken työelämään vauhdilla siirtyessä ja uppoutuessa. Tuo tekemätön ja puolivalmis saavutus on viime vuodet ollut alituinen ja kokoajan alitajuinen stressi ja aihe, jonka saavuttamattomuudesta olen itseäni kovin piiskannut, vaikka samaan aikaan olenkin työelämässä paljon saavuttanut. Kesällä päätin, että tästä on päästävä eroon. Ja että minä haluan tämän syyn olla ylpeä itsestäni, että en luovuttanut. Päivät ovat pitkiä, vapaa-aika ja nautinnot vähäisiä, että sen saavutan. Kashmirihanuus olisi asia jonka ajattelisin lahjaksi itselleni tästä ponnistuksesta. Mutta ehkäpä sen voisi sallia jo vain siksi, että päätin olla luovuttamatta ja käydä töihin..? Olisipa yksi kaunis motivaattori lisää työn edistämisessä, mukana pitkään muistuttamassa itsensä ylittämisestä myös. Ja oppisi sitä kautta olemaan itselleen myös armollisempi. Sitä tarvitaan – aina.

  11.10.2016 01:11 ‐ Iti

 • Kaikkihan me kaipaamme pientä luksusta arkeen.

  11.10.2016 08:26 ‐ Laura

 • Oi ihana ihana kashmir ❤️ Kuinka lämmin ja pehmeä se onkaan ihoa vasten varsinkin näin syksyisin ja talvisin. Vaikka ei olisi aamulla aikaa kuin repäistä hiukset ponnarille, rasva kasvoihin ja heittää tämä ihanuus päälle, olen varma että selviäisin päivästä itsevarmana. Tämä päällä ei mikään tuuli tunnu liian riipaisevalta. Olen jo jonkin aikaa miettinyt tätä itselleni lahjaksi, tämä arvonta tuli kuin tilauksesta. Balmuir tekee kiireisestä arjesta luksusta, jokainen nainen olisi sen arvoinen!

  11.10.2016 08:39 ‐ Johanna

 • Olen melkoinen vilukissa talvisin, tuollainen olisi ihana lämmike :) Lisäksi mieheni on hyvin tarkka omasta pukeutumisestaan ja kävi jopa minunkin vaatteeni läpi kun en itse laiskuuttani sillä hetkellä jaksanut (mitkä lähtevät kierrätykseen tai kaatikselle) :D Joten nyt olisi kaapissa tilaa uusille ihanuuksille!

  11.10.2016 10:16 ‐ moonangel

 • Ihminen tarvitsee lohtua. Olen löytänyt jo lohtuteen. Sitä juodessani kääriytyisin mielelläni tähän lohtuneuleeseen.

  Olen käymässä läpi vaatteitani, joten upealle luomukselle on kaapissa valmiina jo henkari. ❤

  11.10.2016 10:35 ‐ Hebulba

 • Villatakki-nainen ja rakastaja täällä päivää… tuo tulisi tarpeeseen!

  11.10.2016 12:27 ‐ Kaisa-Sofia

 • Lähetin poikaystävälleni kuvan tästä takista ja hän kommentoi vilpittömän innostuneesti: ”Pue tuo päällesi, kun haluat että kosin!”. Tätä syksyä lämmittäisi eniten laadukas Balmuir ja maailman ihanimman miehen rakkaus.

  11.10.2016 12:53 ‐ Reetta

 • Koska haluaisin antaa sen mummeliäidilleni, joka hoitaa vakavasti sairasta isääni kotona. Haluaisin viedä äidin matkalle, mutta koska hän ei nyt pääse irti kotoa, pitää keksiä jokin ihana juttu kotiin hymyilyttämään! Tuo hiekan värinen pilvipuuhka olisi ihana pehmoisella äidilläni.

  11.10.2016 13:03 ‐ Sanni

 • Balmuir omaa upeat arvot ja Heidi on tehnyt upeaa työtä… Syksy on ollu rankka ja olisi ihanaa kääriytyä tähän unelman pehmeään neuleeseen keräilemään itseään kasaan kohti uusia tuulia! :)

  11.10.2016 13:56 ‐ Em

 • Balmuirin menestystä on ollut upea seurata! Ja Helsinki huivi on ehdoton huippu talveen.

  11.10.2016 15:28 ‐ TuulaK

 • Tänä syksynä olen jatkanut vuoden alussa alkanutta elämäntaparemonttia, kirjoittanut opinnäytetyötä ja viimeistellyt opintojani sekä aloittanut rakennusprojektin mieheni kanssa. Kaikki ihania asioita, mutta välillä stressaa ja väsyttää. Talven tullessa on onneksi vähän aikaa hengähtää ja rentoutua, ja tuollainen villatakki yllä se tuntuisi varmasti vieläkin ihanemmalta :)

  11.10.2016 16:11 ‐ maria.r

 • Hei Balmuir,
  Menen naimisiin tulevana talvena. Ylellinen kasmir-neule sopisi paremmin kuin hyvin kotimaista laatua ja kauneutta rakastavalle morsiamelle hääneuleeksi kun kylmä yllättää :)

  11.10.2016 16:56 ‐ Sanna stuu

 • Tämä päiväkotitäti haluaisi näyttää hyvältä/tyylikkäältä edes joskus ja unohtaa kylmyyden.

  11.10.2016 17:44 ‐ AnnaMm

 • Jos minulla olisi tuo neule, muuttaisin siihen asumaan ja voisin luopua asuntolainasta. Säästyneillä rahoilla pelastaisin maailman! :)

  11.10.2016 23:28 ‐ Mari

 • No sattuipa sopivasti, kun on koko viikonlopun yli ja vieläkin ollut kylmä täällä ja kiukuttanut. Mieli on ollut yhtä harmaa kuin sää ulkona, kovin kotoisalta siis tuntuu. Ihan vaan väärällä tavalla.

  Muutin tosiaan kuukausi sitten Barcelonaan, ja unelmaahan tämä on ollut, mutta kyllä muuten kun surettaa, niin surettaa sitten kunnolla. Kun on perhe ja rakkaat kaukana, niin pienetkin murheet tuntuu suurilta. Olisikin ihanaa kääriytyä syksyn (kyllä, se on alkanut täälläkin, ja menee muuten luihin ja ytimiin jo nyt!!) keskellä suomalaiseen neuleeseen, ehkä se helpottaisi koti-ikävää.

  Kivaa syksyä!:)

  11.10.2016 23:37 ‐ Jenna

 • Opiskelijana elin pitkään siinä ajatuksessa, että minulla ei ole varaa arvokkaisiin ja kestäviin vaatteisiin. Vähitellen olen alkanut kuitenkin ymmärtää, että mitä laadukkaampia vaatteita ostan, sitä pidempään ne säilyvät kauniina ja käyttökelpoisina, joten lähikuukausina myös muutama luonnonkuituneule on säästämisen tuloksena ilmestynyt vaatekaappiini. Tukan pystyyn nostattaviin ja hiostaviin akryylisekoiteneuleisiin ei ole tämän jälkeen ollut paluuta!

  Balmuirin neule olisi todella unelmien täyttymys, voin jo tuntea sen pehmeyden ja lämmön ihollani pimenevän syksyn viileinä iltoina.

  12.10.2016 00:24 ‐ EmmiM

 • Antaisin neuletakin maailman parhaimmalle äidille, omalle äidilleni. Hän täytti juuri puolipyöreitä ja olisin halunnut antaa hänelle lahjaksi itsetehdyn villatakin, mutta sellainen ei minun käsissäni puikoilla synny juuri nyt. Olen kahden alle kouluikäisen lapsen äiti ja odotan kolmatta ;)

  12.10.2016 01:02 ‐ Stella

 • Oi tuo olisi täydellinen täydentämään vaatekaappia noin arkeen kuin juhlaankin!

  12.10.2016 11:09 ‐ Emmi

 • Haluan osallistua arvontaan, koska tärkeä ystäväni ansaitsi huomionosoituksen!
  Hän on suurenmoinen ja suurisydäminen leijonaemo, joka jaksaa aina puolustaa muita ihmisiä hankalissa elämäntilanteissa ja taistella heidän puolestaan tai rinnallaan – toisinaan omien voimiensa äärirajoilla! Hänellä on uskomaton oikeudentaju ja hän uskaltaa rohkeasti ja perustellusti ottaa kantaa asioihin.
  Hänen kanssaan vietettyjen hetkien jälkeen elämä tuntuu aina jotenkin kevyemmältä.
  Raskaan, matalapalkkaisen työnsä ja yksinhuoltaja-arkensa vuoksi olisi upeaa voida ilahduttaa ja voimauttaa häntä tällaisella ihanalla arjen luksustuotteella!

  12.10.2016 11:46 ‐ Mia

 • Syksy on yksi kauneimmista vuodenajoista. Silloin saa kutsua ystävät illanviettoon takkatulen ääreen, sytyttää kynttilöitä, tarjota kenties lasi hyvää viiniä ja pitää harteilla jotakin lämmintä ja kotoisaa, mutta samalla niin kaunista ja tyylikästä.

  Näihin hetkiin valitsisin Balmurin neuleen.

  12.10.2016 12:34 ‐ Veera

 • Oi miten neule olisikin ihana. Olen kiinnostuneena katsellut Balmuirin nettisivuja aina toisinaan ja reilu vuosi sitten tilasin kaulahuivin alennusosastolta. Olen vankasti sitä mieltä että se on paras huivi mitä minulla on ikinä ollut, joten uskon että neule olisi varmasti myös ihan täysi kymppi. Mieluusti siis sellaisen ylleni laittaisin. Luksusta tavalliseen arkeen. Sitähän kaikki tarvitsevat.

  12.10.2016 15:47 ‐ paipura

 • Pitkän syksyn ja tulevan kylmän talven iloksi, jotain kaunista jota kietoa päälle ja tuntea iholla. Voisinko onnellisempi olla?

  12.10.2016 18:49 ‐ Elsba

 • Balmuirin arvot (laatu, luotettavuus, joustavuus ja aitous) kuvaavat hyvin juuri sitä, mitä itsekin arvostan kaikessa, niin ihmisissä kuin tuotteissakin. Tuo neuletakki on kaiken tuon lisäksi vielä todella tyylikäs ja hyvännäköinen, joten ei voi muuta todeta kuin että tuossa on kerrassaan erinomaisesti onnistunut tuote! Pukisin tuon neuleen ylleni enemmän kuin mielelläni, tietäen voivani luottaa sen alkuperän ja valmistuksen eettisyyteen laadusta tinkimättä.

  12.10.2016 23:40 ‐ Eeva

 • Oi ois ihana, olen vilkuilla eikä toistamiseen ihanuuden olisi kyllä muuten varaa ❤

  13.10.2016 08:41 ‐ Leena

 • Ah, mitä värejä!
  Jalona tavoitteena ja suunnitelmana oli neuloa itselle pitkä villatakki, itseni ja opiskeluaikatauluni tuntien aion ottaa tosi rennosti ja lupasin sen valmistuvan talveen 2025 mennessä. :) näyttää kuitenkin siltä, että sitä ennenkin tulee talvi, ainakin eilen Keski-
  suomessa tuli lunta. Hrrr, Balmuir ja villatakki, teitä kaipaan niin! <3
  (parempi myöhään kuin ei milloinkaan, niinkuin aina.)

  13.10.2016 11:58 ‐ Essi

 • Tämä jos mikä auttaisi opintojen loppusuoralla! Gradun kirjoittamisesta tulisi luksusta ihana kashmirtakki päällä, se pitäisi minut tyylikkäästi lämpimänä (sen sijaan että istuisin läppärin äärellä pyjamassani, köh). Balmuirin ihanuus tsemppaisi, motivoisi ja tarjoaisi myös lohduttavan pehmoisen halauksen.

  13.10.2016 12:31 ‐ Piia

 • Koska se vaalea on vaan niiiiin ihana ♥.

  13.10.2016 13:42 ‐ Kati

 • Hei vaan!
  Tällainen neuletakki olisi aivan unelma. Odotan esikoistani, jonka laskettu aika on 30.10. Olisipa aivan ihanaa saada jokin uusi, lämmin ja pehmoinen vaate itselle puettavaksi kun raskaus on ohi!<3 pientä hemmottelua kovasta ponnistuksesta.:)

  13.10.2016 15:34 ‐ Suvi A.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>