pariisi / le cinq codet

/ hanna

hannag le cinq codet hannag le cinq codet hannag le cinq codethannag le cinq codet hannag le cinq codet hannag le cinq codetTerveiset Pariisista! Löysimme niin upean hotellin, että halusin jakaa sen teillekin. Le Cinq Codet, s’il vous plait!
Jos matkaatte Pariisiin, tulkaa ehdottomasti tänne, sikäli kun pidätte modermimmasta otteesta, pienistä hotelleista ja uudenlaisesta tavasta ottaa vieras huomioon. Saavuimme pihaan taksilla eikä meistä kumpikaan muistanut noukkia mukaamme käteistä, eikä kortti kuskille käynyt. Hotellin henkilökunta oli maksanut taksimme ennen kuin ehdimme Pardonne moi sanoa ja lisännyt sen huoneemme laskuun. Chapeau, mieletöntä palvelua.
Huoneemme on kahdessa kerroksessa, sänky on parvella. Sängyn vieressä on kylpyamme (ja siihen viereen kasasimme matkakirjastomme) ja pari pientä pulloa samppanjaa.
Luen niin mainiota kirjaa parhaillani, että vinkkaan siitä teillekin viimeistään tiistaina Instagramin puolella.
Sunnuntain jatkoa, meillä alkaa nyt kahden päivän loma. Vähän töitäkin, tutkimme kaupungin parasta salaattiantia – tästä sitten lisää myöhemmin.

Related posts:

helsinki / radisson blu plaza
Sata loistavaa reseptiä
Kotona keittiössä
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>