Maailman paras salaattikirja ja sen uusi painos

/ hanna

Kun kustantamomme juhlisti Jonna Vormalan Salaattikirjan julkkareita, olin muhkeasti raskaana, kuten alla olevasta kuvasta käy ilmi. Söin hulluna salaatteja raskausaikana, onneksi mulla oli käsissä tämän kirjan käsis ja sain testata sen alusta loppuun. Timanttinen, sitä se on. Mullistaa salaattimaailman ja kääntää skeptikoiden päät. Makuja on vaikka muille jakaa, nälkää ei jää kenellekään. Jonna ymmärtää salaattien maailman ja osaa kirjoittaa sen auki meille muillekin, meillä on kotona jatkuvasti joku salde kierrossa. Toukokuuta odotellessa, päästään käsiksi kaikkeen ihanaan! Alla linkki muutamaan kirjasta löytyvään ohjeeseen, joita media on ottanut omakseen, kokkaa sieltä, jää koukkuun ja tilaa koko kirja.

Höylätty parsasalaatti, seesamikana-herkkusienisalaatti, kikherne-pinaattisalaatti, täydellinen thaisalaatti ja saksanpähkinä-perunasalaatti.

Kirja löysi heti yleisönsä ja Hesarin Katja Bäcksbacka tykkäsi kirjasta hänkin, lue arvionsa kirjasta täältä.

Jäävuoren_huippu_18Onnellinen kirjailija ja ylpeät kustantajat. Jonna on yksi voimanaisista, joita ihailen suuresti. Hiustyylinsä taisin pihistää, nyt kun alan miettiä mistä inspiksen lyhyeen tukkaan sain.

Jäävuoren_huippu_21 Salaattikirjan ensimmäinen painos on myyty loppuun ja uusi on saapunut painosta, otimme sen uudella kansikuvalla, tältä kirja nyt näyttää.
Paras lahjaidea itsellesi tai kevään sankareille, joita me kaikki oikeastaan ollaan. Selvittiin pitkästä talvesta, eikös se ole jo tarpeeksi suuri syy hankkia keittiöön uutta inspistä ja kehoon energiaa hyvän ruoan kautta.

Verkkokauppaan pääset tästä. Postitamme kirjat suoraan kotiisi, ilman postikuluja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat kirjajulkkareista Dorit Salutskij

Related posts:

vitosen pussi
pariisi / le cinq codet
Käy sisään, Freska!

4 kommenttia
 • On kyllä timanttinen teos tämä kirja! Yksi harvoista ostetuista lähivuosina, yleensä lainaan.

  12.4.2018 12:16 ‐ Laura

 • Kiitos Laura kommentista, olen tosi iloinen kun sinäkin löysit tämän kirjan! Mahtavaa kevättä ja maukasta kesää!

  12.4.2018 12:17 ‐ Hanna

 • Tää on kyllä aivan huippu opus, kaikki ohjeet niin hyviä. Nyt ehkä 7 tehty, mutta onneksi on parsa-aika, nyt taas kevyesti kohti kesää.

  14.4.2018 19:18 ‐ TerhiR

  • Ihana kuulla, kiitos kommentista. Ja kaunista kevättä ja kesää sinulle!

   16.4.2018 12:53 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>