Lapsen huoneen Lundia (+etu lukijoille)

/ hanna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Muistatte ehkä parin viikon takaisen kirjoituksen, jossa kerroin Lundian suunnittelupalvelusta. Asentajat kävivät kylässä ja reilussa tunnissa pojan huone koki melkoisen muutoksen. En meinannut malttaa odottaa hänen saapumistaan koulusta, otin pikku tirsat sängyllään ja tuijottelin uutukaista perheenjäsentämme.
Ollaan tästä koko perheen voimin niin innoissamme, että mietityttää miksei tehty tätä jo aiemmin! Sekasotku on tiessään, kun kaikelle on oma paikkansa. Tokaluokkalaisen sanoin:

En edes muistanut tätä kirjaa! Saanko vaihtaa peliajan lukuajaksi?

Kyllä saat! Skidi tekee läksyt tätä nykyä omassa huoneessaan ja osaa auttaa siivoamaan, nyt kun tietää minne mikäkin kuuluu. Järjestys on itsensä luoma, rakkaimmat esineet uupuvat näistä kuvista, ne kun löysivät paikkansa vasta auringon laskettua.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Normann Copenhagenin My Chair -tuoli muutti pojan työtuoliksi, hän kun haluaa yltää ylimmille hyllyille ja se vaatii tuolilla seisomista – tämä yksilö on tarpeeksi vakaa siihen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Näitä Lundia System -laatikoita aion tilata vielä muutaman lisää, ne löysivät heti paikkansa ja istahtivat myös väriensä puolesta täydellisesti huoneeseen. Bokseissa asuu aarteita viikkorahoista kännykkään ja sen laturiin, enempää en tiedä, poika pitäköön salaisuutensa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Meillä on kaikki Tatu ja Patu -kirjat, luulin hukanneeni tuon Ihmeellinen joulu -kirjan. Löytyi nyt kun latasin tämän kuvan. Tatu ja Patu pihalla on yksi lempparikirjoistamme, tutustukaapa jos ei ole vielä lukulistalla. Varmat naurut joka kerta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaikki ystäväni jotka ovat hyllyn nähneet, ovat olleet innoissaan – ehkä jopa vähän yllättyneitä raikkaasta kokonaisuudesta. Jos lapsuudessa jonkun kotona olikin se kellastunut mäntyinen hylly, jossa oli rivissä palkintopokaaleja ja ylioppislaskuvia, on samainen kotimainen kaunotar muuntautumiskykyinen ja toimii myös meillä minimaalisista linjoista pitävillä.

Mitäs tykkäät kokonaisuudesta? Jos tykästyit, niin ehkä innostut tästäkin:

Koodilla HannaG saat -15% alennusta Lundia System-säilytyslaatikoista 30.6.2016 saakka!

Yhteistyössä Lundia

Related posts:

paina pääsi tähän, halaa mua vähän
Lapsellisia lomahommia
Sporttivaatteiden pesusta

3 kommenttia
  • Osaatko arvioida paljon tällaiselle kokonaisuudelle olisi tullut hintaa? Tosi kivan näköinen!

    27.4.2016 12:51 ‐ anna

  • Hei, hylly ei näy kuvassa ihan kokonaisuudessaan, se jatkuu vielä oven taakse ja on todella korkea. Mitat ovat 265cm X 248cm X 50,5cm ja tämän kokonaisuuden hinta on n. 2500 euroa.

    27.4.2016 14:59 ‐ hanna

  • Hei, näyttää ihan uskomattoman hyvältä ja raikkaalta! Etenkin tuo työpöytäratkaisu mielyttää omaa silmääni.

    30.4.2016 18:02 ‐ Tiita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>