Kustantamomme jouluale kirjojen ystäville

/ hanna

img_1136
Alexan positiivinen ja lempeä Nuoren naisen opas on jo tuhansilla suomalaisilla tuomassa iloa ja vinkkejä matkalaukun pakkaamiseen, nerokkaisiin kampauksiin, nuoren naisen talouden hallintaan ja moneen muuhun. Seuraavan 30 tunnin ajan Alexan kirja on -30% alennuksessa verkkokaupassamme. (Tarjous loppuu tiistaina 13.12. klo 15.00.) Postikuluja ei veloiteta, ne menevät aina meidän piikkiin.

no_tofu_publishing_4Omat keittokirjamme ovat joulualessa nekin, saat kaksi yhden hinnalla.

HS Ruoka hehkutti Jonnan Salaattikirjaa viime viikolla yhdeksi vuoden parhaista keittokirjoista. Tämä Katja Bäcksbackan arvostelu kannattaa lukaista, jos olet pohtinut kirjan hankkimista. Salaattikirja muutti meidän salaattimaailman totaalisesti, kiitos siitä Jonnalle.

Kustantamomme hyllyltä löytyy myös sydäntäriipaiseva, kohtukuolemista kertova valokuvateos Tyhjä syli, Kaisu Joupin koskettava ja tärkeä kirja, joka on tuonut valoa pimeään heille, joita tämä tragedia on koskettanut.

Rakkaudentäyteistä alkanutta viikkoa!

Related posts:

Spinach shrub cocktail
Voita Nuoren naisen opas ja Essie-tuotepaketti
Verkkokauppamme kirjat suoraan postilaatikkoosi ilman postimaksuja

4 kommenttia
 • Saako Alexan kirjaa esim. Akateemisesta?

  12.12.2016 20:16 ‐ HannaK

  • Löytyy kyllä!

   12.12.2016 20:23 ‐ hanna

 • Tilasin viikko sitten sunnuntaina kirjan.Toivottavasti ehtii jouluksi…

  19.12.2016 17:27 ‐ Ulla H.

  • Hei, tuolloin postitetut kirjat pitäisi olla jo vastaanottajilla. Laitatko meiliä hanna.gullichsen@gmail.com niin selvitetään asia ja fiksataan sulle kirja ennen joulua.

   19.12.2016 20:13 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>