Vauvoista taaperoiksi

/ hanna

doritsalutskij.fi-vauvat-10Voihan rakkaus miten pieniä he olivat.

doritsalutskij.fi-vauvat-25 doritsalutskij.fi-vauvat-26 doritsalutskij.fi-vauvat-27 doritsalutskij.fi-vauvat-29 doritsalutskij.fi-vauvat-3 doritsalutskij.fi-vauvat-8Nyt he kiipeävät tuoleille ja tuoleilta pöydille, toinen hymyilee ja on aina tyytyväinen, toisella on kovasti asiaa ja usein asia HUUDETAAN MELKO LUJAA MAAILMALLE. Tanssivat mielellään vanhaa räppiä ja pitävät uudesta sohvastamme, sylkevät mustikoiden kuoret pois ja juovat mielellään vettä jossa on kuplia. Pitävät toisiaan kädestä, vievät lelut toistensa käsistä ja liikkuvat tiiminä. Hajoavat vain harhauttaakseen, jos vessanovi on jäänyt auki tai imuri on näköpiirissä.

Meidän taaperot, pitävät perheen liikkeessä.

Lähettäisivät teille varmasti terveisiä jos verbaalinen lahjakkuus olisi sillä tasolla, nyt tyytyvät lähinnä töristelemään, suhisemaan tai murisemaan, kuten vanhempi viestii. Ja viesti menee perille, isänsä kuulemma murisi hänkin ruotsinlaivan ruokapöydässä kun ruoka ei saapunut tarpeeksi sukkelaan.

Kuvat Dorit Salutskij

Related posts:

Kiitos onnitteluista
Yksityinen neuvola ja kaksosraskaudesta palautuminen
Parhaat hankinnat vauvavuoden ensimmäiseen puolikkaaseen

6 kommenttia
 • Kyllä sydän sulaa, kun saan ihailla teidän pieniä poikianne alkutaipaleellaan. Kiitos suloisista kuvista! Syysillan terveiset Kirsiltä.

  4.9.2017 22:28 ‐ Kirsi

  • Terkut sinnekin, kaunista syyskesää!

   5.9.2017 20:29 ‐ hanna

 • Hanna! Tämä ei nyt liity tähän postaukseen, mutta osaisitkohan sinä auttaa. Olen yrittänyt kovasti miettiä mihin Helsingin ravintolaan voisi mennä illalliselle vähän isomman porukan (13-15 henkeä) kanssa. Itse en ole keksinyt muita kuin Tony’s delin, joka sekin on hyvä vaihtoehto mutta mielelläni kuulisin muitakin ehdotuksia sinulta. Kiitos jo etukäteen!

  5.9.2017 00:06 ‐ Maiju

  • Heippa, lempiaiheeni! Omia suosikkejani ovat Basbas, Muru, Kuurna ja Atelje Finne. Tsekkaa alkuun nämä, jokainen on omaa luokkaansa ja olette varmasti tyytväisiä, riippuen toki millaista elämystä etsitte. Jos haluat seikkaperäisemmän selonteon miksi kutakin raflaa rakastan ja millaista paikkaa etsitte niin meilaa minulle, vastaan sit sulle suoraan.

   5.9.2017 20:32 ‐ hanna

 • Voi sä kirjoitat niin kivasti! Olen seurannut blogia melko kauan ja minusta tekstisi senkun vaan paranee. Tärkein on tietysti että sulla on näitä kivoja asioita joista kirjoittaa.
  Muriseminen on tehokasta!

  5.9.2017 09:37 ‐ kati

  • Voi miten mieltä lämmittävä kommentti, kiitos siitä!

   5.9.2017 20:29 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>