kiitos dubrovnik

/ hanna

IMG_8823 IMG_8845 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_8979 OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dubrovnik, kiitos lomaviikosta. Nautimme eritoten tuoreesta kalasta, auringosta ja lämpimästä merivedestä. Hotellin uskomattomasta näkymästä ja suuresta parvekkeesta, niistäkin pidimme. 179 porrasaskelmaa rannalle ja takaisin ylös oli päivittäinen liikuntanumeroni, tuntui takareisissä. Viimeisenä iltana yritin laskea yhteen viikon aikana ravattuja rappusia, mutta nukahdin päästyäni lukuun 358. Game of Thrones-kirtueille et minua saanut, vaikka suuri fani olenkin. Winter is coming luki mukissa jota myytiin jokaisessa turistikaupassa, jätin sen hyllyyn, koska sen pohjasta kuikkasi susi. Se olisi liikaa hiljaisiin aamuihini.
Parasta oli veneretki pienille saarillesi ja kipparimme meille esittelemä poukama, jossa ei ollut ristin sielua. Uskaltauduin snorkkelin kera siniseen luolaan, ei meinannut uskoa tarinaa äitinikään! Hengitin veden alla, olin enemmän läsnä kuin ehkä koskaan.
Kirkas vesi, se koukuttaa. Saa varmasti palaamaan.

Mieleenpainuvin annos? Anjovista, rucolaa ja oliiviöljyä.
Täydellisyys löytyy usein sieltä, missä rohkeus karsia on voittanut halun lisätä vielä vähän jotain.
Pätee niin lautasella kuin elämässä yleensä.

Related posts:

Hanna G. ja pojat
Silkkii
Miten (ja miksi) teidän podcastia kuunnellaan?

2 kommenttia
  • Ihanat lomakuvat! Ja, aurinko sekä meri ;) ah!

    Joo, nuo rappuset.. mulla on joka päivä 303 rappusta kauppaan ja 303 takas, eli ihanat 606 : D… ja, en ees laske yhteen, paljonko niitä on tullut kipitettyä tämän puolen vuoden aikana!

    26.7.2015 15:43 ‐ mia k.

  • Heh, parasta hyötyliikuntaa ;)

    29.7.2015 08:01 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>