Kävelyllä

/ hanna

Eilen oli iso päivä, lähdimme kävelylle poikien kanssa – en ole kyennyt kävelemään yli kilometriä kuukausiin, nyt kun se taas onnistuu, sitä arvostaa aivan hiton paljon. 

Kävimme terassilounaalla Ekbergillä, nautimme lasit viiniä (taivaallista!), veimme hajonneen iPhonen lasinvaihtoon (törkeän kallista, ei kannata tiputtaa uudestaan), saimme kukkakaupastamme valtavan kimpun hortensioita ja juttelimme nimijuhlan kukkasista. Kiitos Inbloom, ilman teitä ei olisi elämä ruusuilla tanssimista!

  
    
Ekberg lahjoi meitä leivillä ja kakuilla, olen aivan vietävissä kun eteeni ladataan hyvää leipää. Niin on Joonaskin. 

  

    
 Tänään mennään taas, suuntana Stockmann. Anton on jo niin iso, etteivät hankkimamme vaatteet mahdu hänelle. Vaipat on loppu, samoin harsoliinoja tarvitaan lisää. Ja mitä muuta, lista on loputon.. 

Samppanjaa sen sijaan on, sitä on tuonut ystävä jos toinenkin. Kiitos teille! Viinikaappimme on jälleen päällä, vedin töpselin irti tammikuussa. Illalla luvassa juustoja (ei tosiaan ainoatakaan pastöroitua) ja punkkua. 

Elämä hyvä. Ihanaa viikonloppua! 

Bugaboo Donkey -vaunut saatu 

Related posts:

Lohta avec soija-mirin ja piri piri
Vaatehuoneen muodonmuutos
Yksityinen neuvola ja kaksosraskaudesta palautuminen

8 kommenttia
 • Miten joku voi olla noin hyväkuntoinen kun vain viikko sektiosta?! Onnea ihanista kaksosista! Itsellä treffit toisen tulokkaan kanssa NKL:lla parin viikon päästä;)

  20.8.2016 12:22 ‐ Amanda

 • Ole varovainen, ettet saa rintatulehdusta kun ulkoilet.Se on niin petollinen pienestäkin tuulesta ja kannattaa rinnat suojata hyvin vaikka tuntuu lämpimältä.Rintatulehdus on niin voimia vievä ja kauhea .

  20.8.2016 17:12 ‐ Mannaryyni

 • Naita vauvakuvia on niin ihana katsella <3 Vaikka oma Emil on vasta 11 kk niin tuntuu etta tuosta ihan pikkuvauva-ajasta on jo ikuisuus. Pystyn niiiin samaistumaan tuohon riemuun kun kuukausien jalkeen pystyy jalleen kaveleen, liikkuun ja juomaan viinia. Niin kivaa etta lahdette heti reippaasti ihmisten ilmoille vauvojen kanssa, itse sain siitakin monelta taholta arvostelua. Mina olisin tullut hulluksi jos olisin ollut vauva-ajat vain kotona.

  21.8.2016 12:25 ‐ PW

 • Onnea Hanna! Muistan tuon ajan hyvin. Hommaa on valtavasti, mutta onni on niin suuri! Meidän kaksospojat täyttivät juuri 11 ja muistelen vauva-aikoja niin lämpin tuntein, vaikka rankkaahan se oli. Kaksosten äitinä oleminen on suuremmoinen lahja! <3

  21.8.2016 14:47 ‐ Kati/Villa Valko

 • Voi Hanna, näytät mielettömältä!

  22.8.2016 20:51 ‐ Riikka / Vatsasekaisin Kilinkolin

 • Kiitos Amanda onnitteluista, olen tosiaan toipunut hyvin sektiosta, kiitollinen siitäkin. Onnea sinulle tulevaan!

  Varotaan, villaa on ympärillä kun ulkona oleillaan. Kiitos muistutuksesta!

  Kyllä ulkomaailma kiinnostaa, sisällä ehti olla aika paljon ennen vauvojen syntymää. Arvostelua satelee aina jostain suunnasta, parempi vaan luottaa itseensä ja tehdä siten kuin itse parhaaksi näkee. Hyvää jatkoa sinulle!

  Lahja tämä on, ehdottomasti. Hämmentävän ihana sellainen!

  Kiitos ihana Riikka! Tämä taisi olla eka kerta kun laitoin oikein ripsariakin liikenteeseen. Halauksia!

  23.8.2016 14:58 ‐ hanna

 • Onnea mahdottomasti koko perheelle! Kahdessa on varmasti melko työmaa.. Miten yhdistät imetyksen ja alkoholin?

  23.8.2016 22:24 ‐ Sanni

 • Ihanaa vauvantuoksuista arkea ja ihanaa kun pääsette liikkumaan! Meidän toinen oli sellainen nirppanokka että suostui tissille VAIN vaakatasossa JA peittoon käärittynä. Näin mentiin 8 kk kun ei se pullokaan sitten ollut neidille mieleen. Niin että mene ja nauti vielä kun lämpöäkin piisaa! Ja kyllä, meinasin tulla hulluksi, usein, joka päivä. Ennakkoon kun ei tiedä millainen minimii sieltä tulee (ja hyvä niin):)) Aikansa kutakin onkin mun motto.

  31.8.2016 13:00 ‐ Mrs G

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>