Silkkiä, nahkaa ja juoksijan malja

/ hanna

Olemme jakaneet tuokioita Juoksijan järki -kirjajulkkareista Instagramin puolella jos seuraatte meitä siellä @hannagullichsen ja @joonas_laurila. Omalla tililläni taitaa mennä ihan kohta 20K seuraajan raja rikki, luvassa on mahtava arvonta sen kunniaksi.

Vihdoin ehdimme istahtaa yhdessä alas ja ladata kuvia tänne blogin puolelle, mieletön päivä muistuu mieleen uudelleen.

Juhlapaikaksi valikoitui Carelia, paikan entrecote ja ranut ovat kaupungin mahtavimmat, koskaan emme kyllästy! Vuokrasimme alakerran viinikellarin yksityistilaisuutta varten ja homma sujui kuin tanssi. Suosittelemme lämmöllä, ravintola on myös yksi kaupungin kauneimmista, eikä meitä haittaa lainkaan, että salissa emännöi ihanin Iisa, jota maa päällään kantaa.

JJ julkkarit H_J output 2048px 004Suukko päivän tähdelle, omalle universumilleni.

JJ julkkarit H_J output 2048px 005 Päivän ensimmäinen malja miehelle, joka teki hienon työn saattaessaan tarinansa kirjaksi asti. Vastaanotto on ollut sydäntään lämmittävä ja Joonaksen kalenteri täyttyy tilaisuuksista, joissa hän on puhumassa. Palaamme aiheeseen pian täälläkin.

JJ julkkarit H_J output 2048px 006

Samppanjan värinen, nerokkaasti leikattu poolokauluksinen silkkipaita ja nahkahousut eli nahkikset ovat minun syksyn virallinen univormu, haluaisin käyttää asua joka päivä. Kerroinkin jo, että nahkahousumetsästykseni on kestänyt kuutisen vuotta, olin jo heittää kirveen kaivoon, kunnes päätin vielä näitä yksiä sovittaa. Nää on just täydelliset, voi sitä riemua sovituskopissa! My o My, siinäpä putiikki, joka ei koskaan petä. Kaikki mustat luottomekkoni, joita olen käyttänyt vuosia, olen ostanut tuolta. Viimeisin punainen unelma josta satelee kysymyksiä Instan puolelle on sekin samasta putiikista, taitaa muuten päätyä seuraavan keittokirjani kanteen, oli sen verran ihasteltu tuolla Instan puolella, kiitos vain kaikille tuota kuvaa kommentoineille.

Kaunista lokakuista viikkoa!

JJ julkkarit H_J output 2048px 011 JJ julkkarit H_J output 2048px 013

Hannan asu My o My
Sillkipaita Vince
Nahkahousut Theory

Kengät Martiniano Minimal Nordic

Joonaksen asu The Men
Puku Harris Wharf London
Paita Schnayderman’s

Hannan meikki Keiku MakeUp

Related posts:

sininen ja valkoinen
White Guide Nordic ja Suomen parhaat ravintolat
Riistaburgerit ja puolukkamajoneesi

8 kommenttia
 • Onnea Joonakselle ensimmäisestä kirjasta!

  Näytät huisin kauniilta ja onnelliselta!

  16.10.2017 11:45 ‐ Marjukka / FFS

 • Kiitos onnitteluista, hän kiittelee vuolaasti tuossa vieressä.
  Kiitos myös kehuista, oli onnellinen päivä. ❤️

  16.10.2017 13:14 ‐ Hanna

 • Aivan super-kaunis tyyli <3

  16.10.2017 13:41 ‐ päivisusanna

 • Kiitos paljon!

  16.10.2017 13:58 ‐ Hanna

 • Aivan ihana, yksinkertainen ja elegantti asu sinulla Hanna! Itse arastelen silkin käyttöä, pelkään että kainaloihin tulee ikävät jäljet jos yhtään hikoaa… Onko mitään vinkkejä tähän? Paita varmaan on käsin pestävä?

  17.10.2017 12:15 ‐ Maiju

  • Moikka, kiitos kommentistasi! Tämä on melkoisen löysä, eikä hikoiluongelmaa silkin kanssa ole kun se hengittää niin hyvin. Luonnonkosmetiikaadödöt alkavat olla jo ilmeisen toimivia, lukaisisin sinuna vinkkejä vaikka Katja Kokon blogista! itse en juurikaan hikoile kainaloista, joten olen tässä vähän huono neuvomaan. Käsinpestävä tämä on ja olen sen pari kertaa pessyt ja moneen otteeseen tuuletellut. Höyrytän sileäksi.

   17.10.2017 13:08 ‐ hanna

 • Silkkipaita ja nahkahousut ovat kyllä upea yhdistelmä – ja tuon kyseisen paidan kauluksessa on makea juju. Toivottavasti löydän itsekin yhtä kivan.

  Hatunnosto teille molemmille sinnikkäästä ja sisukkaasta työstä, olette inspiroivia!

  18.10.2017 14:13 ‐ AnOn

 • Kiitos, onni tehdä rakkaansa kanssa työtä jota rakastaa, ja onni kun lukijani ovat noin upeita kuin sinä. Kaunista syksyä’

  18.10.2017 19:31 ‐ Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>