jauhelihakirjan synttärit

/ hanna

hanna gullichsen joonas laurila 400 g parhaat jauhelihareseptit Viime torstaina kokosimme median edustajat Winecellarsin tiloihin nauttimaan kylmistä juomista, kuumasta päivästä ja ennen kaikkea jauhelihasta.
400 g – Parhaat jauhelihareseptit -kirjalle nostettiin malja jos toinenkin. Elokuun ilta oli lämmin ja ihmisillä oli kivaa. Olemme niin kiitollisia, ettei tässä oikein muuta osaa sanoa. Kuvat, puhukaa puolestani!

hanna gullichsen joonas laurila 400 g parhaat jauhelihareseptit Viimeksi puheeni meni itkuksi, tällä kertaa se sujui ilman kyyneliä, kiitos Joonaksen joka oli tukenani. hanna gullichsen joonas laurila 400 g parhaat jauhelihareseptit Sihteerin ja Insinöörin liitto on kylmä. Kungfu Girl piileksii siellä Pellegrinon alla. Näillä tyypeillä on ihan omat juhlat. hanna gullichsen joonas laurila 400 g parhaat jauhelihareseptit hanna gullichsen joonas laurila 400 g parhaat jauhelihareseptit hanna gullichsen joonas laurila 400 g parhaat jauhelihareseptit hanna gullichsen joonas laurila 400 g parhaat jauhelihareseptit hanna gullichsen joonas laurila 400 g parhaat jauhelihareseptit hanna gullichsen joonas laurila 400 g parhaat jauhelihareseptit hanna gullichsen joonas laurila jauhelihakirja hanna gullichsen joonas laurila 400 g parhaat jauhelihareseptit Artoa haluan kiittää kirjan takakannen tekstistä. Hän on huippu, vatsalihakset kipeänä saa nauraa seurassaan. Suomi on kone, joka käy jauhelihalla. Mmm. hanna gullichsen joonas laurila jauheihakirjahanna gullichsen joonas laurila 400 g parhaat jauhelihareseptit hanna gullichsen joonas laurila 400 g parhaat jauhelihareseptit hanna g_04A5563_04A5500 hanna gullichsen joonas laurila 400 g parhaat jauhelihareseptit hanna gullichsen joonas laurila 400 g parhaat jauhelihareseptit
Erityisen isot kiitokset juhlassa mukana olleille yhteistyökumppaneillemme:
Santa Maria, Pirkka, Ruosniemen panimo, Vindirekt, Duni, Chez Marius, Elisa Kirja ja Support Your Local.

Käy tykkäämässä No Tofu Publishingin Facebook-sivusta, sinne päivittyy kuvia ja uutisia kustantamomme kulisseista.

Kuvat Dorit Salutskij

Related posts:

2014
Isänpäivä
Perheet safkaa

9 kommenttia
 • Hei Hanna! Nyt ihan pieni kritiikin- tai toiveen- poikanen blogiisi liittyen. Minusta olisi todella kiva jos ilmoittaisit blogissa eri kilpailujen voittajat. Olen aiemminkin kiinnittänyt huomiota siihen, ettet ilmoita ollenkaan kun voittajat on arvottu etkä ilmoita myöskään voittajien nimiä (nimimerkkejä). Sitä jää ikään kuin vain odottamaan, että mitenköhän kävi… ilmeisesti en ainakaan minä voittanut… jne.

  25.8.2015 09:42 ‐ Maiju

 • Moikka! Kiitos palautteesta, yritin etsiä arvontaa jonka voittajia en olisi huudellut – en löytänyt muuta kuin Instagram-arvonnat ja siellä on kyllä nimimerkeillä ilmoitettu voittajat. Kerrotko mitä kisaa tarkoitat, kiitos!

  25.8.2015 11:37 ‐ Hanna

 • Hauska idea tämä reseptikirja jauhelihasta! Isäni riemastui lukiessaan Ilta-Sanomista, kuinka kirjassa on myös ohje ruoalle nimeltään ”pääkallomuhennos”. Ruoka on nimittäin aika lailla sama kuin hänen bravuurinsa, joka kulkee meidän perheessä nimellä ”sörsselsöni”. Isäni vain lisää joukkoon sweet chili -kastiketta. Ja herkullista on! Meidänkin perheen koneet käy jauhelihalla! Kiva, että nyt tämä herkkuresepti menee jakoon niin moneen muuhunkin pataan ja mahaan! Aurinkoista syksyä!

  25.8.2015 17:58 ‐ Sanna

 • Kiitos kommentistasi! Molempi parempi, sörsselsöni ja pääkallomuhennos. Ihanaa elokuun jatkoa sulle!

  25.8.2015 21:13 ‐ Hanna

 • Voi vitsi, se on hankittava sekä tämä että skidien kirja. Kaksi edellistä on sen verran kovassa käytössä.

  26.8.2015 19:32 ‐ Miia

 • Hei Hanna! Tarkoitin kritiikilläni kaikkia näitä viimeisimpiä kirja-arvontoja, joihin itsekin olen täällä blogissa osallistunut (ei siis instagramissa), en ole ainakaan huomannut mitään ilmoituksia voittajista. Oletko lisännyt ne niihin vanhoihin postauksiin enkä ole älynnyt vain sieltä katsoa?

  27.8.2015 14:23 ‐ Maiju

 • Hei vielä, selasin taaksepäin ja se kilpailu nimenomaan, jonka voittajatietoa kaipailin, oli tuon 400 g -kirjan yhteydessä, piti kommentoida tänne kommenttilootaan!

  27.8.2015 14:27 ‐ Maiju

 • Blogisi on kaunis, mutta pakko vähän palata nillittämään että ärsyttää hieman tämmönen jauhelihakirja kun lihan syömistä pitäisi kovastipaljon vähentää..!

  11.9.2015 09:44 ‐ Kata

  • Hei Kata, kiitos palautteestasti. En kehoita ketään ostamaan lihaa, haluan antaa isnpiraatioita heille joille jauheliha on arjen pelastaja ja jotka sitä joka tapauksessa ostaisivat. Ihanaa syksyä sinulle!

   11.9.2015 12:40 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>