jäävuoren huippu

/ hanna

jonna vormala food from hellJonna Vormala on yksi upeista naisista, joiden kanssa olen saanut tehdä töitä. Tämä ruoan parissa touhuava ja aikaansaava moniosaaja auttoi meitä kovasti kirjaprojekteissamme ja siellä kulisseissa se idea sitten syntyi – kustannamme hänen mielettömän maukkaan salaattikirjansa, joka kantaa nimeä Jäävuoren huippu. Tervetuloa tiimiin, Jonna!

Kirjan kuvaa Suvi, hän on osalle teistä varmasti tuttu. Kuviinsa voisi jumittaa ikuisuuksien ajaksi, taisin itsekin taas tehdä niin kun kävin nappaamassa tuon linkin.
Vormalan tontti löytyy täältä, käykää vakoilemassa. Älkää klikatko tuota linkkiä ollessanne nälkäisiä. Epic fail, jonka senkin ihan ite tein.

Olemme mukana elokuun alkupuolella kun ensimmäisiä kuvia napataan talteen, näyn oman kamerani kanssa paikalla ja kerron sitten teillekin lisää. Luvassa on salaattien, leipien, tahnojen ja ihanien kastikkeiden lisäksi valtakunnan parhaimmat keittiövinkit, naisen hihassa on ässä jos toinenkin! Houkuttelisi paljastaa niistä jokunen jo tässä, mutta antaa hänen itse kertoa.

FullSizeRender

Jäävuoren huippu on kaupoissa se on keväällä 2016, samaan aikaan kun luonto jälleen heräilee.

Related posts:

Karitsanpotkaa kolmessa vartissa
Quesadillat, avokadoa ja greippiä
Graavilohta, mätiä, tartarpihvi ja iso lasi viiniä, kiitos

2 kommenttia
 • Hei!

  Yritin tilata kirjastoon kirjaasi
  Jäävuoren huippu : salaattikirja. Bookista ei kirjaa saa tällä hetkellä ja muihin verkkokirjakauppoihin meillä ei ole sopimuksia. Voisitko lähettää kirjan meille laskun kera.

  Tiedustelee
  Maarit Taarlahti
  luettelointi
  Imatran kaupunginkirjasto
  Virastokatu 1
  55100 Imatra

  25.5.2018 14:11 ‐ Imatran kaupunginkirjasto

  • Toki, laitan tulemaan!

   27.5.2018 10:10 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>