Hyvä lasi, parempi juoma (sis. alekoodin)

/ hanna

Yhteistyössä Decanter

Eräs ystävistäni omaa yhtenevän Riedel-lasikokoelman, joka aiheuttaa meikäläisessä aina välitöntä uhoamista hankkia samanlainen meille. Aina se on jäänyt, mutta nyt saimme pontta uhoamiseen, kun aloitimme yhteistyön Decanterin kanssa. Viime viikolla tyhjensimme eriparilasit kaapeistamme, ne olivat Riedelin laseja nekin, mutta setti oli sekalainen, me kun yhdistimme omat lasimme kun muutimme Joonaksen kanssa ensimmäiseen yhteiseen kotiimme. Lasikaappi piti sisällään yhden olutlasin, kolme portviinilasia, viisi samppanjalasia ja niin edelleen, järkihän siinä lähti kun ei saanut rivejä tasan. Luovuimme eriparilaseista, ne pääsivät ystävien uuteen ihanaan kotiin. Hyviä uutisia muillekin, joilla menee rikki yksi lasi kokoelmasta. Decanter myy laseja myös yksittäin, silkkipaperiin pakattuna. Eli ei hätää, jos kuuluu kilinää, onnea se vaan lupaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Valitsimme uusia laseja Decanterin asiantuntijan avulla, halusimme selkeitä säveliä, ei omaa lasia jokaiselle valkoiselle ja punaiselle, vaan yhtenevän ja meille toimivan kokonaisuuden. Decanterin meininki on juuri sitä mitä arvostan; mutkatonta suhtautumista viineihin ja elämään!

Päädyimme Veritas-sarjaan, jonka muotoilu ja laatu on juuri sitä itseään eli täydellisen kaunista. Samppanjalasi on niin kaunis, että sitä voisi vaan tuijotella. Niin teinkin, korkkasimme itsenäisyyspäivänä samppanjan puolisen tuntia ennen vieraiden saapumista ja fiilistelimme samppanjan lisäksi lasia. Nätti kuin nappi!

Vesilasit menivät uusiksi nekin, palaamme aiheeseen erillisen postauksen kera. Tämä on omistettu yksinomaan Veritas Champagne Wine Classille, kippis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANyt on aika päivittää ne lasit, paras joululahja ihan itselle. Tai miehelle –  Spiegelaun olutlasit on aivan parhaita, Joonas palailee aiheeseen, hän kun on meidän perheen bissemies.

Saatte koko Decanterin valikoimasta -20% alennuksen koodilla hannag – koodi toimii myös liikkeessä, muista mainita kassalla. Alennuskoodi voimassa 18.12. asti. (Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita, poislukien Riedel Sommeliers-sarja, viinikaapit sekä lahjakortit.)

Related posts:

so. much. fun.
kodin kauneinta keramiikkaa
Vodkapasta

9 kommenttia
 • Hei, innostuin ipa-laseista Decanterilla. Mihis alekoodi lisätään, jotta se toimii? Kiitos, jos tiedät vastauksen :)

  9.12.2016 21:47 ‐ Sanddu

  • Alekoodi syötetään maksuvaiheessa, testaa vielä pienellä tuo samainen koodi, se oli minulla epähuomiossa isolla kirjoitettuna ja saattaa olla, ettei siksi toiminut. Kivaa viikonloppua!

   10.12.2016 10:02 ‐ hanna

 • Eikus, taisikin koskea vain Riedeliä. Nevermind siis edellinen :)

  9.12.2016 21:49 ‐ Sanddu

  • Koskee kyllä koko valikoimaa, eli myös noita ipa-laseja. Onnistuitko tilaamaan?

   10.12.2016 01:35 ‐ hanna

 • Voih, kun piti eksyä Decanterin sivuille. Ilmeni tarvetta hankkia uusia laseja :)

  10.12.2016 15:41 ‐ Hanna

  • Tärkeitä juttuja noi hyvät viinilasit :) Kivaa viikonloppua!

   10.12.2016 15:55 ‐ hanna

 • Koodi ei toimi :(

  11.12.2016 19:15 ‐ Jenni

  • Voi ei! Testasitko pienellä, hannag -muodossa?

   11.12.2016 19:17 ‐ hanna

 • Kaikki mahdolliset vaihtoehdot testattu :(

  11.12.2016 19:26 ‐ Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>