Hotelliyön voittaja

/ hanna

hannag hotel kämpKiitos teille sadoille kisaan osallistuneille, Hotel Kämpin edustajat olivat valinneet voittajaksi Sophian, alla olevalla kommentillaan:

Isoäitini Liisa, 79- vuotias teräsmamma toimi isoisäni omaishoitajana kotona 11 vuoden ajan. Mamma hoiti pappaa rakkaudella jättäen oman elämänsä ja menonsa taka-alalle.
Pappani eli sänkypotilaana ja menehtyi tämän vuoden lokakuussa. Mammani on tehnyt surutyötä jo pitkän aikaa ja nyt hän pikku hiljaa alkaa eheytyä. Teatteri on hänen sydäntään lähellä.
Koska mammani ei ole sattuneesta syystä pystynyt matkustamaan Turusta ja olen asunut jo usemman vuoden Helsingissä, voisin tällä lahjakortilla järjestää isoäidilleni unelmien viikonlopun Helsingissä. Kutsuisin hänet vierailulle uuteen kotiimme, menisimme syömään ja teatteriin. Viikonlopun kruunaisi upea yöpyminen Hotel Kämpissä.
Kiitos ja mukavaa joulua!

_MG_9101Onnea voittajalle, olet saanut minulta sähköpostia! Toivotan kaikille rauhallista joulua!

Kuvat Dorit Salutskij

Related posts:

Nilkkurimuijan luottopopot
Joulustressistä viis, Lidliin siis!
Keittiöelämää kesäkuussa

2 kommenttia
  • Voi että, menipä hotelliyö ihanaan tarkoitukseen! :)

    Ihanaa ja tunnelmallista joulun aikaa sekä sinulle että lukijoillesi! T. Johanna

    23.12.2015 18:43 ‐ Johanna K

  • Kiitos Johanna, samoin sinulle!

    23.12.2015 20:22 ‐ Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>