Hidasta elämää

/ hanna

Hei kaikki, täällä ollaan!
Pahoittelut hiljaiselosta, ideoita kumpuaa joka tuutista, toteutus jää vetämättömän olon jalkoihin.
En ole jaksanut aiheesta juurikaan somessa huudella, mutta olen ollut jossain hämmentävässä taudissa enemmän tai vähemmän joulusta asti. Lämpöä on päivittäin, ei niin paljoa, että pysähtyisin. Kuitenkin tarpeeksi, etten jaksa täysillä. Akut eivät lataannu, vaikka nukkuisin kymmenen tuntia. Labrassa on ravattu, vuoronumerolappuja tuijotettu. Lapset ansaitsevat äidin, joka jaksaisi leikkiä. Väsymyksestä huolimatta jaksan kokea huonoa mieltä tästä ja monesta muusta. Joonaksen vetovastuu on jatkunut luvattoman pitkään. Odottelen energioita palautuvaksi, treeneihin ikävä, kirjaprojektin kimppuun kova hinku, reseptiikka odottaa testaajaansa.

Siinä se, en valita enempää. Toivottavasti olette pysyneet terveenä ruudun sillä puolen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKulunut viikonloppu oli kaunis, valoa, haleja ja lepoa enemmän kuin aikoihin. Lapsilla hyvä mieli, samoin aikuisilla. Kaikki mallillaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKeittiöön kuuluu kevättä, huomaan jättäväni timjamin ja rosmariinin kauppaan, etsiväni pehmeämpiä yrttejä ja kevyempää oloa. Korianteria on kaikkialla, padat saavat jo hiukan levätä ja nuuhkin auringon alta tulleita vihanneksia innoissani, joko niissä tuoksuisi aurinko?

Pojat jatkavat kasvuaan ja tarkkailuaan, maailman meininki kiinnostaa. Niissä määrin, että pääsevät pian päiväkotiin. Me Joonaksen kanssa sorvin ääreen ja mummikin saa hiukan huilia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEnergistä ja valoisaa viikkoa teille!

Related posts:

helsinki / kämp spa
Tonnikalapasta
Unikoulu

13 kommenttia
 • Pojat näyttävät niin isoilta jo.
  Muistan, kun pojat syntyivät. Siinä vaiheessa omaan laskettuun aikaan piti vielä olla useampi viikko. Kävi kuitenkin niin, että kuopuksemme otti pienen varaslähdön ja saapui maailmaan 22.8.

  No joka tapauksessa, on ollut hauska seurata poikiesi kasvua. Hassu sattuma vielä sekin, että meidän juniori on toisen teidän pojan kaima :)

  12.3.2018 13:37 ‐ MarjoH

  • Ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi!

   13.3.2018 13:45 ‐ hanna

 • Kiitos oksennustautia ja flunssaa ollut täälläkin koko viime viikon , nyt alkaa olla ohitse , mutta hyvän hiihto-jumppaputken katkaisi!
  Onko mykoplasmaa tutkittu, oireet näyttäisivät olevan samanlaiset!
  Paranemisiin!

  12.3.2018 15:51 ‐ Paula

  • Eniten ärsyttää just se, ettei pääse treenaamaan. Jospa pian paranisi, tsemppiä sinnekin!

   13.3.2018 13:45 ‐ hanna

 • Jaksamista ja pikaista paranemista. Suloiset kaksoset. :)

  12.3.2018 16:21 ‐ Pirjo Kallio

  • Kiitos paljon!

   13.3.2018 13:44 ‐ hanna

 • En tiedä miten sanoisin kuulostamatta hullulta stalkkerilta mut teitä on niin kiva seurailla ja lukea juttuja. Aitoa ja ihanaa elämää, arki on arkea ja juhla on juhlaa. Tuntuu melkein kuin tunnettaisiin! Kiitos kovasti blogista ja huipusta podcastista ❤️ Ihanaa kevään jatkoa teille kaikille!

  14.3.2018 19:56 ‐ Mimmu

  • Voi kiitos. Mimmu! Ihanaa kun seuraat ja viihdyt kanssamme, toivotan sulle parasta kevättä ja kaikkea hyvää!

   16.3.2018 10:23 ‐ hanna

 • Joonas, toiselta pahoista puhemaneereista kärsivältä puhetyöläiseltä toiselle: pelaappa viikonlopun kunniaksi uusimman podcastjaksonne kanssa juomapeliä ja ota huikka aina kun sanot ”tietyl tavalla” tai ”just se et”. Tiedän että omia täytesanoja ja fraaseja on tosi vaikea muuttaa, mutta kokeile kiinnittää huomiota siihen, miten muuten kuin ”tietyl tavalla” asiat voisi ilmaista ;)

  Podcastinne on mainio, mutta tämä maneerisi meinaa ajaa minut hulluuden partaalle

  16.3.2018 13:47 ‐ Riina

 • Lisäys edellisen kirjoittajan kommenttiin: Tai ”kuin siistii” . Arghh!!!

  Ja hei mites podcastin julkaisuajankohdaksi on luvattu keskiviikko EI TORSTAI. Mun mielestä se on kuulijoiden dissaamista, mikäli ei pysty pysymään luvatussa aikataulussa.

  16.3.2018 23:24 ‐ Katariina

 • Katariinalle kiitos palautteesta, viive ei ollut käsissäni, mutta olen siitä todella pahoillani. Ehkä ens keskiviikkona sitten tasan aamuysiltä! Hauskaa viikonloppua!

  17.3.2018 07:54 ‐ Hanna

 • Moi Hanna,
  Nyt on pakko kommentoida.
  Kuuntelen just teidän uusinta podcastiä ja mulle vaan tulee niin hyvä fiilis. Kiitos, että teette tätä! Mulle jää AINA hyvä mieli, kun kuutelen teidän jutustelua. Tää blogi ja podcast henkii sopivan arkista, tarpeeks gurmeeta menoa ja tuo mulle positiivista energiaa. Näiden vuoks nautin, kun saan saan uppoutunua niiden parii viikoittain.

  Kaikkee hyvää teille ja vielä kerran kiitos!

  PS. Please, julkaise sun kirja pian!

  17.3.2018 15:56 ‐ Essi

 • Kiitos Essi sun kommentista, tulimme iloiseksi molemmat! Kirja tulee syksyllä, lupaan raataa ankarasti nyt tulevina viikkoina, jotta se etenisi ehkä aiottua nopeammassa aikataulussa. Upeeta kevättä!

  17.3.2018 19:50 ‐ Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>