Helsinki / Lilla Roberts

/ hanna

hanna gullichsen lilla roberts helsinki hanna gullichsen lilla roberts helsinki hanna gullichsen lilla roberts helsinki hanna gullichsen lilla roberts helsinki hanna gullichsen lilla roberts helsinki Kun lähden lomalle, varaan yleensä ensin hotellin, sen jälkeen lennot. Näin taisi käydä viimeksi Pariisissa. Dubaissa pyörähdin taannoin ihan vaan tämän hotellin takia. Will Smith käveli ohitseni respassa, näytti suhteellisen tyytyväiseltä hänkin.
Tässä myös syy siihen, etten omista asuntoa – matkustan ja syön rahani, päätös johon olen erinomaisen tyytyväinen.
Hotellini etsin usein  Tablet Hotels’in tai Small Luxury Hotels of the World’in kautta. Jos valitsee noista kahdesta, ei tarvitse pettyä. Olin innoissani kun huomasin uuden Lilla Robertsin kuuluvan jälkimmäisenä mainittuun.
Saimme kutsun tulla tutustumaan, ihastuimme hiiteen! Haven on ollut suosikkini Helsingin hotelleista, nyt vaihtui ykkössijan pitäjä – Lilla Roberts oli aivan ihana! Jos varaat huoneen, suosittelen Lux-luokan huonetta, jossa oli tilaa ja valoa, tyyliä ja mikä parasta – kylpyamme! Kotonamme on Unikulman sänky, niin oli tuolla hotellissakin, hyvät unet tuovat asiakkaan takaisin, sen tietää hotellin johtokin.
Joimme huoneessa ennen illallista pienen pullon samppanjaa (sen tietävät kaikki kolme ihmistä jotka minua snapchatissä seuraavat / h.gullichsen) ja söimme aamupalaa sängyssä (sen tietää jokainen Instassa meikää seuraava / @hannagullichsen). Alakerran baari tarjoili tyylipuhtaan Whisky Sour’in. Ainoa miinus siitä, että kuntosali oli vielä keskeneräinen. Tämän raportoi mieheni, joka oli seisonut salin oven takana aamulla klo 06:00.

Parasta kotikaupunkimatkailussa on se, että kotoa voi kävellä hotellille, eikä turvatarkastuksia eikä lentokenttäjonoja tule missään vaiheessa vastaan.
Kiitos Lilla Roberts, tulemme uudestaan. Seuraavalla kerralla vähän isommalla porukalla.

Lilla Roberts
Pieni Roobertinkatu 1-3

Related posts:

e-kirja kaupan päälle
Minä ja hän
Pehmoista kashmiria, hehkuvaa ihoa ja mystinen tuoksu

8 kommenttia
 • Kuulostaa ihanalta! Uskollinen Haven fani joutuu kyllä ensi kerralla testaamaan tämän hotellin. Täytyypä miehen kanssa heti kaivaa kalenterit esiin ja alkaa suunnittelemaan treffi-iltaa :)
  Ps. Tsemppiä midNightRuniin! Itse en taida viime vuoden personal bestiäni rikkomaan, mutta vaikka sitten hölkäten ja tunnelmasta nauttien..
  – Veera

  29.8.2015 14:44 ‐ Veera

 • Tsemppiä juoksuun sinullekin!

  Ja rentoa lomaa jos Lilla Robertsiin päädytte ;)

  29.8.2015 15:31 ‐ Hanna

 • Huippua, alankin neljänneksi Snapchat-seuraajaksesi!

  30.8.2015 09:27 ‐ Ansku

 • Lilla Robertsia on kyllä testattava!

  -Heidi
  http://tiskivuorenemanta.blogspot.fi/

  30.8.2015 12:16 ‐ Heidi K.

 • Kiitos Ansku, ihanaa sunnuntaita!

  Tee se, tuskin petyt. Kivaa elokuun loppua!

  30.8.2015 14:21 ‐ hanna

 • Mä kävin myös lataamassa tuon saman kirjan… Odotukset on korkealla :)

  30.8.2015 23:47 ‐ Satu

 • ”Tässä myös syy siihen, etten omista asuntoa – matkustan ja syön rahani, päätös johon olen erinomaisen tyytyväinen.”

  Olen ihan samaa mieltä! Nyt kun sain juuri elämäni ensimmäisen vakituisen viran, kaikki ovat kommentoineet heti että nyt sitten asuntolainaa hankkimaan… eipä tullut itselleni edes mieleen :) Vuokralla asumisessa on omat hyvät puolensa.

  31.8.2015 13:50 ‐ Maiju

 • Kippis Maiju sun vakituiselle viralle ja vuokralla asumiselle!

  31.8.2015 15:17 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>