helsinki / kämp spa

/ hanna

hannag kämp spaTassuni tahtovat Thaimaahan, mutta kalenterini ei lähde edes keskustelemaan asiasta. Sain kuitenkin ruksittua iltapäivästä pari tuntia tyhjää ja suuntasin Kämp Day Span tiskille. Kuumakivihieronta kiinnosti, olen vilukissa vuoden ympäri ja rakastan eteerisiä öljyjä. 80 minuuttia kului taitavissa käsissä, hoitohuoneesta läksi ihan uusi ihminen. Se uusi ihminen käveli ihan pokkana tiskille ja otti vielä 25 minuutin päähieronnan! Nyt on hierottu myös pää, ajatus lienee kirkas kun aloitan illan työt.
Plussaa osaavasta, läsnäolevasta hoitajasta. Miinusta vaan ja ainoastaan siitä, etten tiennyt mistä/keneltä olisin voinut hoidon jälkeen tilata lasin skumppaa. Olen nähnyt liikaa skumppakuvia Instagramista, käykääpä kuikkaamassa #kämpspa. Jostain ne ovat sitä saaneet.

Kuumakivihieronta kustansi 149 euroa, päähieronta 49 euroa. Sillähän lentäisi Pariisiin, kuiskaisi korvaani se vanha ihminen. Tämä uusi tyyppi vakuutti sille, ettei Pariisin lennoille ole juuri nyt minkään valtakunnan käyttöä. Itsensä hemmottelulle sen sijaan oli. Uusi tyyppi ehdottomasti jatkoon! Optimistina se loi blogiin spa-kategorian.

Minulla olisi teille pyyntö: kertokaahan minulle Helsingin vierailun arvoiset hoitolat, lähden tämän uuden tyypin kanssa kierrokselle.

Kämp Spa

Related posts:

Taivaallisen salaatin tähtinä päärynä ja sinihomejuusto
Poronkäristys uunissa, puikulamuusia ja karpalohilettä
Kainuun kasvatti ja Fiskars Norden

6 kommenttia
 • Mua kiinnostaa kans!

  11.3.2015 19:13 ‐ Eeva

  • Lähdetäänkö yhdessä kierrokselle beibe?!

   11.3.2015 19:19 ‐ hanna

 • jolie spa?

  12.3.2015 16:40 ‐ anynomous

  • Se onkin jo listalla, kiitos vinkistä!

   12.3.2015 18:48 ‐ hanna

 • Hei,
  Richardinkatu 2 on Kauneussalonki Helsinki jossa on Ewa..tekee ihania eteerisen öljyn kera ihania hoitoja…suosittelen <3
  -Maria

  15.3.2015 17:25 ‐ Maria

 • Mun vakkaripaikkoja on Helsingin Erottajan Day Spa. Monipuolinen paikka, ja ihan ytimessä. Tyks!

  26.3.2015 16:06 ‐ Tuire

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>