Harjaa hampaat, huuhdo suu, hammaspeikko lannistuu

Harjaa hampaat, huuhdo suu, hammaspeikko lannistuu
10.12.2017 Hanna
Kategoriat: kauneus, yhteistyö, yleinen

Kaupallinen yhteistyö Oral-B (sisältää arvonnan)
OralBHannaG1Otsikon teksti on -79 syntyneelle tuttu jostain tarrasta kylppärin peilin päällä – ja minähän kuulkaa harjasin ja huuhdoin, pois kaikki hammaspeikot!

Rakastan hampaidenhoitoa ja olen onnellinen terveestä suusta, sen jälkeen kun ravasin skidinä vuosikausia oikomishoidossa ja sain vihdoin purukaluston sotilaalliseen riviin, olen pitänyt arvokkaista legoistani huolta. Muistan yhä miltä tuntui valita hammashoitolassa alimmasta laatikosta yksi pieni lelu (sininen hyrrä oli lempparini) tai tarra hoidon päätteeksi, niistä pienistä lahjoista tulin aina tosi iloiseksi ja ne saivat jaksamaan sen piinaavan pitkän ja toisinaan kivuliaankin tien kohti tervettä suuta ja suoria hampaita.

Äitini on vanhalta ammatiltaan erikoishammashoitaja, meillä oli kotona aina xylitol-purkkaa tarjolla, ja pojat sitä pureskeltiin! Harjat vaihtuivat tiuhaan ja komennus hammaspesulle ei unohtunut äidiltä koskaan, liekö siitä peruja sekin, että kiinnitän uusissa ihmisissä aina ensimmäisenä huomion hampaisiin.

OralBHannaG7Hoidetut hampaat ja terve iho, siinäpä ne tärkeimmät palaset omissa aamu- ja iltarutiineissa. Säännöllisen hampaidenpesun lisäksi lankaan hammasvälit litteällä langalla (ne pyöreät langat ovat kamalia!), pesen ja putsaan aina myös harjaspäät kunnolla, pidän pesupisteen puhtaana senkin. Se on mun mielestä tärkein ominaisuus kylppärin hammasmukin ympärillä.

Olen käynyt läpi oikomishoitoa myös aikuisiällä, kokemuksia voit lukea arkistoista. 

Alahampaat on viimeisimmän oikomishoidon jäljiltä lukittu langalla, eikä putsaaminen ole ihan iisiä. Siksikin valintani on sähköhammasharja.

Sähköhammasharjan käyttäjä olen ollut koko aikuisikäni, laiskana muijana tuo tavallisen harjan kanssa operointi tuntuu työläältä, ja mikä pahinta, painan tavisharjalla hampaita ja ikeniä ihan liikaa. Uudella Oral-B Genius Rose Gold -harjalla ei pääse sitäkään tapahtumaan, vekotin kun huutaa hoosiannaa ja kieltäytyy harjaamasta täydellä teholla jos painat liian lujaa.
Eikä siinä vielä kaikki, se kertoo halutessasi myös päivän sään, uutiset ja sen, oletko harjannut jo takaa tarpeeksi vai pitääkö siirtyä jo kalustossa toisaalle. Uskomatonta mutta totta.

IMG_3202 Good afternoon? No, menihän se vähän myöhäiseksi tuona aamuna, myönnetään. Yrittäjän arjen totuuksia, joskus se kukonlaulun aikaan aloitettu kuittien selvittely valmistuu vasta puolilta päivin.

Enlight1154Reilun vuoden ikäiset kaksospoikamme ovat hekin jo  sähköhammasharjan käyttäjiä, hellällä ohjelmalla pestään aamuin illoin. Tyypit ovat harjaamisesta (ja xylitol-pastilleista) innoissaan, juoksevat suu auki kylppärin ovelle heti kun mainitsemme hampaiden pesusta, äitinsä poikia.
OralBHannaG4Esteetikkona ei minua varsinaisesti haittaa sekään, että harja on nätti kuin mikä. Arjen pyörittäminen lasten kanssa ei aina ole sitä siisteintä touhua, siksi on ihanaa kun saa pysähtyä toviksi kauniiden asioiden äärelle. Pari minuuttia aamuin illoin, sekin aika on jo hyvä tovi, kun sen antaa ihan vaan itselleen. Tai anna se lahjaksi hänelle, josta välität. Tämä harja on varmasti yksi joulun parhaista ja hyödyllisimmistä lahjoista.
Äitini piti tällä tapaa huolen tyttärensä hampaista vielä senkin jälkeen kun olin kotoa pois muuttanut, lähettämällä pukin mukana sähköhammasharjan.

OralBHannaG3Haluaisitko ilahduttaa ystävääsi jouluna Oral-B Genius Rose Gold -harjalla? Tai haluaisitko moisen kaunokaisen omaan kylppäriisi? Jätä kommenttiboksiin puumerkkisi ja harja voi olla sinun, voittaja arvotaan 15.12. ja voittajaan ollaan suoraan yhteydessä, voittajan nimimerkki kerrotaan myös täällä, tässä samassa postauksessa. Hymyä huuleen ja onnea matkaan!

Oman harjasi voit ostaa esimerkiksi täältä.

 

Edit 16.12.2017 _ Voittaja on selvinnyt ja voittajaksi arvottiin Maija seuraavalla kommentilla:

Voi kyllä,minä tarvitsisin! Lapset ovat omineet sähköhammasharjani. Vanhan sellaisen. Akku jo niin huono,ettei montaa pesukeraa riitä. Ja kuinkas ollakaan,kun kolme lasta harjaa hampaat ja ois vihdoin mamin vuoro? Akku loppu,huoh.

-Maija

Onnea Maijalle ja kiitos kaikille kisaan osallistuneille!

367 kommenttia

 1. Annina 10 kuukautta ago

  Vaihdoin sähköhammasharjaan pari vuotta sitten luultuani ensin, etten tarvitse sellaista minnekään ja nyt ei ole enää paluuta vanhaan. Hampaat puhdistuvat paljon paremmin ja puhdas ja raikas suu nyt on niin lähtökohta hyvään päivään kuin paras asia, mitä ennen nukkumaanmenoa voi tehdä. Vasta hetki sitten opin myös, että kannattaa harjata hampaat aamulla jo ennen syömistä. Nyt heikkouteni on enää pepsi max, jota tulee juotua ihan liikaa 🙂 Antaisin harjan lahjaksi parhaalle ystävälleni!

 2. Julie 10 kuukautta ago

  Oi, kyllä mä tuon tahtoisin. Sillä todella on väliä minkä suuhunsa päivittäin surraamaan laittaa! 🙂

 3. Tanja 10 kuukautta ago

  Ilahduttaisin sähköhammasharjalla rakasta siskoani <3

 4. maikki 10 kuukautta ago

  Oispa mieluinen voitto,ostoslistalla ois tällä hetkellä useemmalle lapselle sähköhammasharja.
  Mahtava arvonta.

 5. SaraR 10 kuukautta ago

  Täytyy myöntää että itselle haluaisin kyseisen harjan. Entinen alkaa olla jo hyvin kuljetun tiensä päässä ja haluaisi jo kovasti eläkkeelle.

 6. LauraV 10 kuukautta ago

  Itselleni lahjoittaisin. Otin itselleni tavoitteen saada hymyni kuntoon näin aikuisiällä, kun olen lapsuuden ja nuoruuteni pelännyt hammaslääkäriä. Nyt pikku hiljaa mm. ilokaasun ja ihanan hammaslääkärin avulla olen voittanut pelkoni ja enää muutama käynti ja olen saanut hymyni ja itseluottamukseni takaisin. Olisi ihana päästä jatkamaan kotona hyvää hampaiden huoltoa hyvällä sähköhammasharjalla.

 7. Marjo Hill 10 kuukautta ago

  Kauniit, hyvää tekevät tavarat – parasta!
  Mukana arvonnassa, kiitos! 🙂

 8. Jenni 10 kuukautta ago

  Oi tähän kyllä kelpaisi päivittää pitkään palvellut, parhaat päivänsä nähnyt nykyinen Oral B!

 9. Linda 10 kuukautta ago

  Mukana!! Pitkään ollut mielessä, että täytyisi ostaa…

 10. NinaR 10 kuukautta ago

  Olisipa ihanan näköinen harja, tulisi todellakin tarpeeseen vanhan harjan alkaessa olla jo aikansa elänyt 🙂

 11. AnnaMm 10 kuukautta ago

  13v. Tyttäreni toivoo joululahjaksi sähköhammasharjaa. Edellinen sanoi sopimuksen irti viime kuussa:(

 12. ona 10 kuukautta ago

  Mukana! 🙂 oma sähköhammasharja kaipais jo päivitystä, heh..

 13. Eveliinam 10 kuukautta ago

  Voi hampaat.. ne omat ”häpeäpilkkuni”.. Olen aina ollut huono ja unohteleva, mitä tulee hampaiden hoitoon. Yrittänyt olen useasti ja eritoten panostanut harjaustarvikkeisiin, mutta ei niin ei.. Jospa tällä kaunokaisella saisi tsempattua itsensä!

 14. Rea 10 kuukautta ago

  En olisi ikinä uskonut että sanon tämän: on kyllä tyylikäs sähköhammasharja! Sitä ei tarvitse laatikkoon kätkeä 🙂

 15. Iida 10 kuukautta ago

  Tämä olisi loistava joululahja pikkusiskolle!

 16. Tuulia P-R 10 kuukautta ago

  Terve suu on itsellenikin hyvin tärkeä asia, heijastuuhan suun terveys koko kroppaan, puhumattakaan siitä, että hymy on koko ihmiskehon kaunein asia. Siispä päätyisi tuo hammasharja itselle, ja sen myötä myös muiden perheenjäsenten käyttöön, jos sen voittaisin!
  Ps. Sulla on todella ihana ja mukaansatempaava kirjoitustyyli, vaikka näinkin arkipäiväisistä asiasta kirjoitatkin! Kiitos siitä, mukava lukea. 🙂

 17. Anna 10 kuukautta ago

  Antaisin harjan joululahjaksi pitkään sairaslomalla olleelle ystävälleni.

 18. TittiKoo 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharja ihan must, muuten ei tule kunnolla harjattua

 19. Janina.N 10 kuukautta ago

  Kaunis hammasharja. Aikomus olisi hankkia sähköllä toimiva joten tää olis huippu! ☺

 20. Leena 10 kuukautta ago

  Minulla on uusi sähköhammasharja, mutta tämä olisi kiva lahja vaikka äidille.

 21. Tuulia 10 kuukautta ago

  Entinen vetää viimeisiään, pätkii ja tökkii 😀

 22. Maaki Knuutila 10 kuukautta ago

  Olisi mieluinen lahja ihan itselle. Hammaslääkäri jo hiukan moitti kun harjaan käsipelillä liian voimakkaasti, niin ikenet ei tykkää.

 23. Noora 10 kuukautta ago

  Voi miten nätti! Tahtoo tuollaisen! ♥️

 24. Marjo 10 kuukautta ago

  Oi tuo olisi ihana joululahja minulle. Olen monta vuotta haaveillut sähköhammasharjasta, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi hommata. Ja tuo värikin olis just mun väri.. Täytyy toivoa parasta 🙂

 25. Emmiina 10 kuukautta ago

  niin kauan ollut tarkoitus hommata sähköhammasharja, tulis todellakin käyttöön! 🙂

 26. Minna.s 10 kuukautta ago

  Itselleni tämä joululahjaksi,suun terveys ja puhtaus on todella tärkeää

 27. Annafiinu 10 kuukautta ago

  Miten voikaan olla noin kaunis hammasharja! Vallan ihastuttava!

 28. Iisa 10 kuukautta ago

  Olisi mieluinen!!

 29. Sanela 10 kuukautta ago

  Uudelle sähköhammasharjalle olisi tarvetta, vanha alkaa olee vaihto kunnossa. Toi ulkonäkö on kyl plussaa 🙂

 30. Hansku-Maria 10 kuukautta ago

  Ollaan pitkään haaveiltu sähköhammasharjasta poikaystävän kanssa. Yllättäisin hammasharjalla siis rakkaimpani.

 31. Noora R 10 kuukautta ago

  Mulla on kovin samanlaisia kokemuksia oikomishoidoista ja kyllä vaan nyt aikuisella iällä osaakin sitten kummasti arvostaa omaa purukalustoaan! Sähköhammasharjat on best ja toi ois kyllä melkosta arjen luksusta! Mukana siis arvonnassa!

 32. Noora 10 kuukautta ago

  Antaisit harjat tyttäreni 1v tytölle ja poikani 5kk tytölle.niin tärkeää on pienestä asti opettaa suunhoitoa!

 33. Sari 10 kuukautta ago

  Tahtoisin kyllä tämän. ❤️ Olisi ihana joululahja itselle.

 34. Jonna 10 kuukautta ago

  Rakastan sähköhammasharjaa ja oon ehkä vähän ylihuolehtivainenkin suun pesijä 😀 mut voiko edes huoltaa liikaa, tuskin. Mut olisi huippua päivittää harja tähän uuteen! Suuhygienia on kyllä tärkeintä ihan koko muuta kroppaakin ajatellen. Mie niin toivon et voitan tän <3

 35. Nina Lindahl 10 kuukautta ago

  Tämä olisi paras joululahja koko perheelle!

 36. Mari 10 kuukautta ago

  Oi, oispa mahtava juttu omistaa tuollanen kaunokainen! Jos se meille muuttaa niin lupaan sille hyvän kodin ja ahkeraa käyttöä!

 37. Iisa 10 kuukautta ago

  Mieluinen olis!:)

 38. Pia Peltonen 10 kuukautta ago

  Itselle menisi 🙂

 39. Emma 10 kuukautta ago

  Tää olisi mieletön lahja meidän koko perheelle! Vanhemmat ja kaksi poikaa, tulisi kyllä koko porukan käyttöön. Nuorimmaisella ei vielä ole kuin yksi hampaan puolikas, mutta kolmivuotiaan veljen hampaat pestään sähkiksellä. Puhdasta ei tulisi muutoin ikinä kun hädin tuskin jaksaa olla sitä 2min aloillaan. Oma pitäisi uusia kun on kulunut jo kovin. Mutta hei! Tää ois huippu!

 40. Reetta 10 kuukautta ago

  Kylläpä kelpaisi. Vanha Oral harja sanoi juuri sopimuksen irti ja ilman sähköhammasharjaa on orpo olo.

 41. Maiju 10 kuukautta ago

  Itselleni haluaisin. Terveet ja hyvät hampaat ovat itselleni kunnia-asia. Edellinen Oral B-harjani onkin jo kohta 8 vuotta vanha.

 42. Anna 10 kuukautta ago

  Oih, tämä on kaunein sähkis ikinä, ilahduttaisi niin paljon aamujani ja iltojani.

 43. Reetta 10 kuukautta ago

  Voi että,tuo olisi täydellinen joululahja,itselle. Koska 2 lapsen äitinä itsensä huolehtiminen voi joskus unohtua,siispä haluan ilahduttaa harjalla itseäni. 🙂

 44. Hurvaus_ 10 kuukautta ago

  Tämä sopisi meille, teknologiakeskeiselle miehelleni ja hammasputsaus vihaaja

 45. Jaana 10 kuukautta ago

  Olispa ihana voittaa! =)

 46. HannaH 10 kuukautta ago

  Voi miten kaunis hammasharja! Mukana!

 47. Ira 10 kuukautta ago

  Ei sitä todellakaan pärjäis enää ilman sähköhammasharjaa 🙂

 48. Maiju 10 kuukautta ago

  Tämä kaunokainen olisi ihana joululahja minulle ja poikakaverilleni <3

 49. Ansku 10 kuukautta ago

  Täällä toinen, joka rakastaa hampaidenhoitoa! Toivottavasti siis onni suosii ja sähköhammasharjani päivittyy tähän täydelliseltä kuulostavaan versioon.

 50. Eveliina 10 kuukautta ago

  Tuo olisi kyllä tarpeellinen eli mukana ollaan! 🙂

 51. Pinja 10 kuukautta ago

  Olen vasta hiljalleen tajunnut hammashoidon tärkeyden, teininä kiinnosti hampaat paljon vähemmän. Uusi, kaunis hammasharja varmasti saa innon hampaiden hoidosta pysymään ja muuttumaan elinikäiseksi rutiiniksi. Vähän päälle parikymppisenä kun aloittaa legoista huolehtimisen, niitä kehtaa varmaan aikuisenakin esitellä. Itselleni siis lahjoittaisin tuon kaunokaisen!

 52. Mallu 10 kuukautta ago

  Oih, tuon kauniin sähköhammasharjan haluaisin ja tarvitsisin kyllä itselleni.

 53. Saara 10 kuukautta ago

  Tälle olisi käyttöä! Lapsilla on jo omansa, mutta aikuisilla ei.. 🙂

 54. Elina 10 kuukautta ago

  Oij hieno harja! Täältä löytyisi muutama suu ja ihana koti sinne☺️

 55. Silja 10 kuukautta ago

  Tulis tarpeeseen!

 56. Niinantiinus 10 kuukautta ago

  Mukana arvonnassa. Vanha sähköhammasharja alkaa olla tiensä päässä, joten tämä tulisi tarpeeseen.

 57. Jonna 10 kuukautta ago

  Kyllä, ehdottomasti mukana. Tuon väristä sähköhammasharjaa voisi jopa esillä pitää.

 58. Krista 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharja vetelee tässä lapsiperhetaloudessa viimeisiään, eikä uutta ole vielä päästy hankkimaan. Tämä tulisi tarpeeseen!

 59. HeidiKoo 10 kuukautta ago

  En pahastuisi yhtään, jos omassakin kylppärissä surraisi näin nätti harja! 🙂

 60. Manna 10 kuukautta ago

  Ihana ja tuikitarpeellinen lahja minulle itselleni, joka olen saanut tavisharjalla ikenet huutamaan hoosiannaa ja hammaslääkärilta käskyn heittää käsivehkeet hel….. kuuseen. Koukussa hampaiden pesuun!

 61. Kiki 10 kuukautta ago

  Oma sähköhammasharja tulis tarpeeseen, yleensä pestään miehen kanssa hampaat samaan aikaan mutta taloudessa vain 1 harja joten hätäisenä tapauksena harjaan hampaat tavallisella harjalla eikä se tulos ihan samaa luokkaa oo… Eli olis kiva voittaa oma harja!

 62. Niina 10 kuukautta ago

  Oi kyllä! Täällä juuri tikit suussa, naama turvoksissa ja mustelmilla iloitsen siitä, että vihdoin ja viimein pääsin viisaudenhampaista eroon ja suunhoito helpottuu kovasti!

 63. Sari Koo 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharjalla on ollut merkittävä osuus siihen, että ennen hammaskiven poisto oli jokavuotinen ilo ja nyt vain joka 2. tai 3. vuosi. Ei haittaa.
  No mutta ruusukultainen, tällaisia asioita kutsuisin arjen luksukseksi!

 64. Jarmo 10 kuukautta ago

  Tarvetta olisi!

 65. Sari 10 kuukautta ago

  Edellinen sähköhammasharjani kuoli parisen vuotta sitten ja siitä lähtien uusi on ollut hankintalistalla. Rakastan sitä puhtauden tunnetta sähköhammasharjakäsittelyn jälkeen. Nuorena meillä ei kotona sähköhammasharjaa ollut, mutta tätini luona yökyläillessä sähköhammasharja viuhui ahkerasti, sillä kun sai hampaat ihanan puhtaiksi. Toivon voittavani tämän itselleni

 66. Elina 10 kuukautta ago

  Olisikohan tämä sellainen sähköhammasharja, joka säväyttäisi minut ja voittaisi puolelleen. Nimmerk. Vanha kunnon pepsodent on luottokapine eli mukana arvonnassa.

 67. Mariah 10 kuukautta ago

  Oih! Sähköhammasharja on ollut ostoslistalla pitkään, mutta jotenkin kummasti sen hankkiminen vaan aina lykkääntyy. Tiedän että älyharja tekisi hyvää, tuppaan itsekin painamaan hammasharjaa ihan liikaa ja pelkään että teen samoin harjatessani leikki-ikäisten lasteni hampaita. Esikoiselta lähti tänään eka hammas, sähköhammasharja olisi täydellinen merkkaamaan tätä pientä, isoa virstanpylvästä.

 68. Kris 10 kuukautta ago

  Jeeee, mukana!!! 🙂

 69. Lounatuuli 10 kuukautta ago

  Olen haaveillut tästä jo pidempään. :–)

 70. Martina 10 kuukautta ago

  Tämä olisi aivan täydellinen lahja rakkaalle anopille, joka juuri haikaili uuden sähköhammasharjan perään.

 71. Jonna 10 kuukautta ago

  Teini-iän kynnyksellä oleva tyttäreni toivoo joululahjaksi hammasharjaa, joten tälläisen saaminen olisi varmasti super cool!

 72. Hannaa 10 kuukautta ago

  Onpa kaunis ♡ Kelpaisi kyllä omaan kylpyhuoneeseen.

 73. Anu 10 kuukautta ago

  Antaisin lahjaksi miehelleni (jonka mielestä normiharja on the best of the bests). Yhteinen kylppärin kaappi kun on, käyttäisin sitä toki itsekin.

 74. Ulla 10 kuukautta ago

  Kovasti olisi kiva antaa harja nuorimmsiselle lahjaksi.

 75. Mervi 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharja olisi todella tarpeen! 🙂

 76. Miia 10 kuukautta ago

  Tämä menisi isälleni ❤️

 77. Terhi 10 kuukautta ago

  Mukana arvonnassa. Jos kauniilla sähköhammasharjalla saisi 1,5vuotiaankin innostumaan aiheesta niin olisi ihan parasta!

 78. Osku 10 kuukautta ago

  Vaimoni vanha sähköhammasharja alkaakin jo olla vaihdon tarpeessa. Hyvin palvellut harja ei jaksa enää pitää virtaa 🙁

 79. Maarit 10 kuukautta ago

  Kyllä kiitos. Ihana joululahja.

 80. Jii 10 kuukautta ago

  Hahah, tuo litania (Harjaa hampaat, huuhdo suu jne.) on myös sua kymmenisen vuotta nuoremmalle tuttu, koska mummilassani on (tai ainakin ennen oli) sellainen vanha hammasmuki, jossa on tuo teksti 😀 Tuo hammasharja on niin kaunis!

 81. Hilppa Tolonen 10 kuukautta ago

  Vitsi, meidän harjamasiina kaipais päivitystä ja tämä olis just hyvä!

 82. Emppu 10 kuukautta ago

  Tuttu loru myös pari vuotta nuoremmalle. 😉 Mukana arvonnassa siis.

 83. Veera 10 kuukautta ago

  Olispa nätti hamppiharja!

 84. Jukkis 10 kuukautta ago

  Hieno on!

 85. Hanna 10 kuukautta ago

  Vanha Oral huutaa jo hoosiannaa…..ihana olisi tämä kaunotar:)

 86. Minna T. 10 kuukautta ago

  Inhoan sähköhammasharjan tärinää ja nenän puutumista. Harjaan aina silmät kiinni, ettei ala huimata.

 87. Helena Pirhonen 10 kuukautta ago

  Sähköhammarjani on vaihdon edessä, joten tämä tulisi tarpeeseen!

 88. Viola 10 kuukautta ago

  Kyllähän tuolla pesisin omat ja kahden pienen tytön hampaat! Tosin nuoremmalla niitä ei vielä ole. Mutta sitten kun tulevat. 🙂 Pääsisköhän tuolla eroon hammaspesu-taisteluista tuon vanhemman neidin kohdalla?

 89. Mirja 10 kuukautta ago

  Tytär palaa Meksikosta kotiin jouluksi, kuukausia siellä ollut. Ja käsipelillä siellä pessyt hampaansa. Välillä viestitteli, että voikun oisi sähkäri ( ja suklaata) . Tämän laittaisin pakettiin ( ja sitä suklaatakin). Mutta saisipa hampaansa kunnolla puhtaaksi uudella sähkärillä.

 90. Johanna 10 kuukautta ago

  Kyllä kelpaisi!

 91. Piipaa 10 kuukautta ago

  Oi, tämä ois ihana!

 92. Jenna T. 10 kuukautta ago

  Meillä on aikuisten kesken yhteinen sähkäri, mutta oma olis enemmän kuin kiva! Ei tarvis mm. huolehtia väsyneenä ja unenpöpperöisenä että minkäs värinen harjaspää oli hänen jne. Tän harjan luxustoiminnot kuulostaa siltä, että hampaiden pesusta tulis ihan parasta viihdettä!

 93. Tuuli 10 kuukautta ago

  Pistäisin tämän meidän perheen pukinkonttiin 🙂 Täällä käytetty sähköharjaa melkein koko ikä ja nykyinen harja vetelee viimesiään. Mitään näin luksusharjaa ei pysty koskaan itse ostamaan joten kokeillaan arpaonnea 🙂

 94. Ringa 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharjaa parempaa keksintöä ei olekaan! Hampaista tulee oikeasti puhtaat ja suu pysyy raikkaana pitkään. Oon ihan rakastunu sähköhammasharjaani, mutta se alkaa vedellä jo viimeisiään eli uus sähköhammasharja tulisi enemmän kuin tarpeeseen! PS. Hyvää joulunodotusta kaikille!

 95. Kahjo-Kerttu 10 kuukautta ago

  Oih! Tulis kyllä tarpeeseen, edellinen sanoi just sopimuksensa irti ja oon pohtinut uuden hankkimista. Tuo olisi vielä kauniskin 🙂

 96. Kerstin 10 kuukautta ago

  Kyllä kelpaisi päivittää kylppärikunnan nykyinen Oral B Black tuollaiseen Rose Gold -kaunokaiseen! ❤️❤️❤️

 97. Johanna 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharja olisi ikenien takia parempi kuin tavallinen harja 🙂

 98. Hanna -79 10 kuukautta ago

  Kyllä kelpais hampaita puhdistaa tuolla 🙂

 99. Tuija 10 kuukautta ago

  Uuden ja paremman sähköhammasharjan hankkiminen on suunnitelmissa. Tämä voitto osuisi siis kohdalleen ☺

 100. Ella 10 kuukautta ago

  Oispa ihana saada uusi sähköhammasharja!

 101. Annekka 10 kuukautta ago

  Kotona käytän aina sähköhammasharjaa, mutta matkoilla olen vielä kuljettanut perinteistä. Esittelemäsi harjan laturilla varustettu matkakotelo houkuttelee paljon reissaavaa!

 102. Minna 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharja on ollut käytössä pitkät pätkät jo ja lapsetkin hurruttaa sillä. Toi olis ihana piristys vanhan sini-valkoisen tilalle ❤️.

 103. Anna 10 kuukautta ago

  Oiva joululahja omalle perheelle, arvostaisivat varmasti 🙂

 104. Katri 10 kuukautta ago

  Ihana arvonta❤️ Mukana todellakin!

 105. Hanna 10 kuukautta ago

  Tämä olis kiva! Koko perhe surruttelee sähköharjalla mutta lapset on vähän laiskoja kunnolliseeb pesuun. Tämä sähikäinen varmasti auttaisi asiaa!

 106. Greetta 10 kuukautta ago

  Olen jo kauan miettinyt sähköhammasharjan ostoa. Tämä olisi kaiken muun hyvän lisäksi nättikin!

 107. Ritva 10 kuukautta ago

  Olisi ihanaa saada tämä pukinkonttiin teinipojalle❤.

 108. Kaisa 10 kuukautta ago

  Tekisitte hammasläkärini oikein onnelliseksi, jos sähköhammasharjan saisin, sillä hamppilääkäri on jo monta kertaa kehottanut, että ”voisit ottaa sähköhammasharjan käyttöön”.

 109. Milla 10 kuukautta ago

  Kyllä kelpais!

 110. Sanna 10 kuukautta ago

  Uusi harja ilahduttaisi kovin tätä sähköhammasharjoihin jo vuosia sitten hurahtanutta!

 111. Sanni 10 kuukautta ago

  Uus harja tulisi tarpeeseen.

 112. Minde 10 kuukautta ago

  Itselleni lahjaksi. Neuroottisen tarkkaan olen hampaistani lähes aina huolehtinut ja kaipaisin uutta sähköhammasharjaa, sievä ulkonäkö on pelkästään plussaa ☺

 113. Iina 10 kuukautta ago

  Uusi sähköhammasharja on jo sekin joulun ostoslistalla, enkä pahitteeksi pistäisi jos sen tätä kautta kuusen alle saisin! Onni potkaisee tai ei, hyvä vinkki jäi ainakin tästä käteeni. Meillä siirrytään päälle vuotiaan pojan kanssa myös sähköhammasharjaan, mitenkä edes tullut ajatelleeksi. Jotenka kiitos tästä!

 114. Johqu 10 kuukautta ago

  Mukana!

 115. Monica 10 kuukautta ago

  Itselleni joululahjaksi. Nykyinen sähköhammasharja on vanha ja väsynyt.

 116. HennaM 10 kuukautta ago

  Vanha vetelee jo viimeisiään ja ruusukulta ois NIIN mun väri! 🙂

 117. Annukka 10 kuukautta ago

  Itsellä on hampaat nuorena oiottu ja myös rautalanka alahampaissa pitämässä palikat paikoillaan. Uuden sähköhammasharjan hankinta on ollut jo hetken omalla listalla niin tämä tulis todella hyvään saumaan!

 118. Emppu 10 kuukautta ago

  Kiva arvonta ja pepsin suurkuluttajana täälläkin sähkäriharjaa kaipailtaisiin ehjien hampaiden toivossa. Mukavaa joulunodotusta koko perheelle!

 119. Alina 10 kuukautta ago

  Mukana arvonnassa!

 120. E 10 kuukautta ago

  Vanhan akku alkaa vedellä viimeisiään, uudelle olis tarvetta!

 121. Kaarina 10 kuukautta ago

  Kyllähän tuon kaverin kanssa aamunsa aloittaisi ja iltansa lopettaisi aivan ilolla!
  Kiitos inspiroivasta blogista ja kaunista joulun odotusta 🙂

 122. Nelly 10 kuukautta ago

  Ah tämä olisi ekaksi sähköhammasharjaksi oikein menevä peli ! 🙂

 123. sannamaija 10 kuukautta ago

  Oma sähköhammasharjani ei huuda hoosiannaa, lähinnä requiem repertuaarissa, eli uudelle olisi tarvetta!

 124. Elisa Rouhiainen 10 kuukautta ago

  Oi tää olis hieno!

 125. Jekku 10 kuukautta ago

  Ompa kivan näköinen harja, jos voitan niin lupaan pestä hampaat aamuin illoin! 🙂

 126. Erika 10 kuukautta ago

  Omaan käyttöön olisi kyllä tarve, täällä myöskin harjataan tavallisella harjalla liian kovaa!

 127. Pauliina 10 kuukautta ago

  Meillä koko viisi henkinen perhe pesee hampaat sähköhammasharjalla! Se on ihan ehdoton myös lasten hampaille 🙂 nykyisistä harjoista toinen on jo niin vanhaa ja tehotonta mallia, että olisi aika uudelle, jolla taas pestäisiin hampaita monen monta kertaa!

 128. Henna 10 kuukautta ago

  Ihana tämä uusi ruusukulta! <3 Mukana arvonnassa 🙂

 129. Emppu 10 kuukautta ago

  Olisipa huippu lahja! Mukana arvonnassa 🙂

 130. Terhi 10 kuukautta ago

  Vau, kerrankin tyylikäs sähköhammasharja! Oma nykyinen surruttelee viimeisillään, joten tämä pääsisi omaan kylppäriini.

 131. Paula 10 kuukautta ago

  Hieno! Vanhassa harjassa alkaa akku hyytyä, tämä tulisi siis tarpeeseen.

 132. Sanna 10 kuukautta ago

  15v pojalleni! Laiska putsaamaan hammasvälejä vaikka kuinka muistutan. (Jäkätän).

 133. Tupu 10 kuukautta ago

  Ruusukulta ilahduttaisi myös esteettisesti kylppärissä!

 134. Maija 10 kuukautta ago

  Ihana harja, jonka haluaisin itselleni!

 135. Laura 10 kuukautta ago

  Tulisi tarpeeseen, vanha sanoi sopimuksena juuri irti!

 136. KK 10 kuukautta ago

  Oi, tuo olisi täydellinen lisä kylpyhuoneeseeni <3

 137. Julia 10 kuukautta ago

  Ihana! Tälläinen olisi kova täälläkin taaperon kanssa 🙂

 138. Neea 10 kuukautta ago

  Mukana arvonnassa. On kyllä hienoin sähköhammasharja minkä olen nähnyt 🙂
  Omani on se halvimmasta päästä joten tulisi kyllä tarpeeseen.

 139. Noora 10 kuukautta ago

  Hävettää myöntää mutta täällä on yksi joka pesee vieläkin tavallisella hammasharjalla. Sähköhammasharjasta olen vain unelmoinut ja joskus vihjaillut miehelleni että sellainen olisi kiva lahja mutta hän ei ole tajunnut.. niinpä jos voitto tulisi tänne niin pitäisin harjan itselläni, se nimittäin tulisi tarpeeseen.

 140. Anna 10 kuukautta ago

  Oi mikä kaunotar! Törmäsin tuohon jo aiemmin jossain ja jäi mieleen kummittelemaan. Olen vankkumaton sähköhammasharjan kannattaja, entinen OralB on sanomassa sopparia irti, joten tämä tulisi meille kuin tilauksesta. Terve suu on pääasia! :0) Kiitos kivasta blogista ja instasta, sekä podcasteista jotka ovat aivan huippuviihdyttävää kuunneltavaa!

 141. Minna 10 kuukautta ago

  Kelpaisi

 142. Jenni 10 kuukautta ago

  Vau, olisi kaunis ja tehokas harja rutiineja piristämään!

 143. SusannaS. 10 kuukautta ago

  Vanha sähköhammasharja alkaa olemaan jo tiensä päässä, joten tämä olisi ihana.

 144. Eunika 10 kuukautta ago

  Upea✨

 145. Emmi 10 kuukautta ago

  Oi toi on niin kaunis! Tarvitsisin kyllä uuden sähköhammasharjan, vanha saa olla latauksessa koko ajan. Eli itselleni, kiitos ❣️

 146. Mummo 10 kuukautta ago

  Mummokin mukana arvonassa ..omat hampaat suussa ..olisi kiva sähkärillä pörrätä hampaat puhtaaksi .tv mummo

 147. JuliaR 10 kuukautta ago

  Olisi kyllä todellakin tarvetta uudelle, kauniille sähköhammasharjalle 🙂

 148. Salla 10 kuukautta ago

  Tulisi käyttöön ja vielä ilahduttaisi ulkonäöllään!

 149. Lotta 10 kuukautta ago

  Oih,uusi sähköhammasharja ollut jo tovin mietinnässä,joten tälle olisi itsellä käyttöä!!

 150. A 10 kuukautta ago

  Tämä olisi täydellinen ❤️

 151. Nekkutyttoe 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharjan vannoutunut käyttäjä täälläkin, olisikohan aika päivittää uudempaan malliin?

 152. -----almis----- 10 kuukautta ago

  Tuosta ilahtuisi koko perheemme!

 153. Pia 10 kuukautta ago

  Olispa mieluinen! 🙂

 154. Sirkka 10 kuukautta ago

  Koko perheen toiveharja!

 155. sonja 10 kuukautta ago

  Tyttärelle joululahjaksi

 156. MinnaH 10 kuukautta ago

  Uudelle sähköhammasharjalle olisi tarvetta!

 157. Paula Toljamo 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharja ois kyl huippu!

 158. Saija 10 kuukautta ago

  Itsekkäästi haluaisin tämän itselleni 🙂 Oma sähköhammasharjani lopetti pari päivää sitten toimintansa, joten tämä tulisi todella tarpeeseen!

 159. Iida K 10 kuukautta ago

  Jos arpaonni suosii, tämä menee äidille joululahjaksi!

 160. Maija 10 kuukautta ago

  Voi kyllä,minä tarvitsisin! Lapset ovat omineet sähköhammasharjani. Vanhan sellaisen. Akku jo niin huono,ettei montaa pesukeraa riitä. Ja kuinkas ollakaan,kun kolme lasta harjaa hampaat ja ois vihdoin mamin vuoro? Akku loppu,huoh.

 161. Johanna 10 kuukautta ago

  Ilo silmälle ja hampaille! Saattelisi eläkkeelle nykyisen, jo väsähtäneen sähköhammasharjamme.

 162. Saara 10 kuukautta ago

  Joo. Itselle!

 163. Essi 10 kuukautta ago

  Kelpais!

 164. Sonja 10 kuukautta ago

  Tämä menis just hyvin yhteen mun kihla- ja vikhkisormuksen kanssa, match made in heaven siis. Minä ja tää harja ❤️

 165. Laura 10 kuukautta ago

  Olispa somaa saada tuollanen, vois jättää ihan näkyville!

 166. Satu A 10 kuukautta ago

  Oui! Täällä pitäisi oma harja päivittää.

 167. Susanna 10 kuukautta ago

  Mukana arvonnassa!

 168. MaijaLiisa 10 kuukautta ago

  Kyllä kelpaisi!

 169. Marle 10 kuukautta ago

  Oma sähköhammasharjani hajosi joten ajattelin, että pesen miehen koneella. Mutta tänäänkin kävi niin, että unohdin vaihtaa harjan ja nyt on ihan hirveä tunne. Eli kyllä minä oman koneen tarvitsen. Ja kauniinkin vielä!

 170. Hannah 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharjani olisi uusimisen tarpeessa. Olen vain siirtänyt ja siirtänyt uuden ostamista.
  Minulla on viha-rakkaussuhde hampaiden hoitoon: tuntuu, että vaikka tekisin mitä, ne silti reikiintyy ja lohkeilee. Ehkä johtuu käyttämistäni lääkkeistä ja myös siitä, että perintönä ei ole tullut kovinkaan vahvaa purukalustoa. Ja kaiken lisäksi omaan vahvan pelon hammaslääkärikäyntejä kohtaan ja huomenna olisi pakko olla rohkea ja mennä!!!

 171. NooraAnsa 10 kuukautta ago

  Täällä myös yksi innokas hampaiden pesijä! Tässä yritin muistella, milloin hankimme viimeksi uuden sähköhammasharjan perheeseen. Siitä on aivan liian kauan! Kyllä nämä hampaat haluaisivat testata uutta ja vielä noin kaunistakin sähköhammasharjaa. Olisi kyllä iloinen yllätys meidän perheeseen, jossa kaikki huolehtivat hyvin hampaistaan. Ja ei tarvitsisi enää kiukustua, kun akku on loppu hammasharjasta edellisen jäljiltä.

 172. matonen 10 kuukautta ago

  Olisipa ihana kääriä harja koko perheen yhteiseen joulupakettiin!

 173. Hilmaiida 10 kuukautta ago

  Ah. 26 vuotta sain nauttia hammasystävällisestä elämästä. Sitten hormonitoiminta muuttui ja hampaat myös. Tälle olis tarvetta!

 174. Kirsi 10 kuukautta ago

  Kaunis on harja! Ehdottomasti haluaisin sen itselleni. Terveet, puhtaat hampaat ja ystävällinen hymy ovat paras ”meikki” mitä ihmisellä voi olla.
  Itse olen lopettamassa vuosia jatkunutta on-off tupakointiani. Aika on varattu hammaslääkärille ja suuhygienistille, voin sitten aloittaa savuttoman elämän puhtaalla kalustolla. Uusi, ihana harja olisi loustava bonus, kun vielä perinteisellä hankaan legojani.

 175. Paula 10 kuukautta ago

  Omat hampaani yllättäisin kyseisellä tällä varmaankin tehokkaalla laitteella!

 176. Karkki 10 kuukautta ago

  Oma suu kaipaisi kovasti sähköä! Lapsella oma Oral jo onkin, miten sitä itsensä suhteen on saamaton….

 177. Luumu 10 kuukautta ago

  Tämä harja tulisi tarpeeseen!
  Kaunis ulkonäkö ei luonnollisesti haittaa ollenkaan. Nykyinen sähköhammasharja tuli tiensä päähän ja nyt mieheltä salassa etsin pukinkonttiin uutta harjaa.

 178. Tiina A. 10 kuukautta ago

  Uudelle harjalle olisi käyttöä. Mukana ollaan!

 179. Kaika 10 kuukautta ago

  Oi miten ilolla tuolla pesisin!

 180. Sofia 10 kuukautta ago

  Lahjaksi itselleni olisi tähän elämäntilanteeseen pieni valon pilkahdus

 181. Stella A 10 kuukautta ago

  Tämä tulisi vanhan tilalle, joka irtisanoi sopimuksensa kuukausi sitten =)

 182. Janna R 10 kuukautta ago

  Oi, olisipa ihanaa vaihtaa vanha sähköhammasharja (Oral-B sekin) tuliterään ja noin kauniiseen yksilöön. ❤ Minulle huolellinen hampaiden pesu + lankaus ovat tärkeitä rutiineja, koska käytän yöllä purentakiskoja.

 183. Emppu 10 kuukautta ago

  Olisi jo aika vaihtaa uudempaan sähköhammasharjaan entisen tilalle !

 184. Tiina H 10 kuukautta ago

  Voin vieläkin tuntea sen kivun hampaissa, kun rautoja kiristettiin oikomishoidossa. Muutamaan päivään ei sitten syöty mitään kovaa 😉 eli oman purukaluston käyttöön tulisi tämä harja!

 185. Anu K 10 kuukautta ago

  Jatkuvien erilaisten hammasongelmien kanssa kamppailevana uusi sähköhammasharja tulisi tarpeeseen! Se voisi innostaa taas hoitamaan hampaita paremmin!

 186. Anu 10 kuukautta ago

  Noin kaunista hammasharjaa pitäisi hyvillä mielin vessan pöydällä. Tuohan on kuin koru! 🙂

 187. Marika Mattsson Prinkkilä 10 kuukautta ago

  Näin raskauden viimeisellä kolmanneksella tämä upea harjanen ilahduttaisi sekä käyttäjää että hammaskalustoa 😉 Kaikkea hyvää! <3

 188. Jaana 10 kuukautta ago

  Oijoi tämä olisi ihan mahtava joululahja meidän perheelle ❤️

 189. Henna 10 kuukautta ago

  Ihana ruusukultainen hammaspeikonpelätin! Tänne kiitos!

 190. Josette 10 kuukautta ago

  tämä menisi lahjaksi miehelleni <3

 191. Laura 10 kuukautta ago

  Tämä tulisi yhteislahjaksi meidän poppoolle. Vanhasta, edullisesta sähköhammasharjasta alkaa tehot pikkuhiljaa heiketä..

 192. Enna 10 kuukautta ago

  Oih, tahdon 🙂

 193. Sari 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharja tulisi itselleni käyttöön, koska minulla ei sellaista vielä ole.

 194. Anu 10 kuukautta ago

  Kyllä kelpaisi uusi sähköhammasharja, vanha alkaa olla jo loppu ja pitää säilyttää jatkuvasti laturissa.

 195. Emilia 10 kuukautta ago

  Minulle! Hankinnan alla tämä!!:)

 196. Marie 10 kuukautta ago

  Mukana arvonnassa! Pitkä oikomishoito nuorena, ikuisesti kiitollinen suomalaiselle terveydenhoidolle – terveet hampaat ovat aarre, sitä sanomaa jaan pojilleni päivittäin.

 197. MinttuW 10 kuukautta ago

  Tämä olisi itselle ihana joululahja! Oma vanha sähköharja jo vuodelta käpysota.

 198. JennaK 10 kuukautta ago

  Ehdottomasti mukana! Itsekin pitkän oikomishoidon käyneenä osaa arvostaa tervettä ja hyvin hoidettua purukalustoa.

 199. Justiina 10 kuukautta ago

  Tän parempaa joululahjaa ei voisi saada!

 200. VeeraH 10 kuukautta ago

  Kaunis yksilö! Ottaisin itselle käyttöön vanhan sähkiksen tilalle. Oksensin tossa 8kk esikoisen raskausaikana joten hampaat olivat myös kovalla koetuksella, uudella moottorilla varustettu harja tekis hyvää!

 201. Rita 10 kuukautta ago

  Oi, tätäkin esteetikkoa miellyttää juurikin tuo ruusukullanväri eli mukana ehdottomasti arvonnassa 🙂
  Entinen Oral-b sähköharja onkin jo vuosia palvellut ja pelkään koko ajan sen tekevän viimeisen palveluksen niin tulisi kyllä tuo tarpeeseen.

 202. Alise 10 kuukautta ago

  Meidän sähköhammasharja kaipaisikin päivitystä, joten olisi huippua voittaa. 🙂

 203. Sanni R. 10 kuukautta ago

  Mukana arvonnassa 🙂

 204. Tiina 10 kuukautta ago

  Oi kuinka sievä! Tahtoisin <3

 205. Janna 10 kuukautta ago

  Itselleni haluaisin kyseisen harjan ❤️

 206. Janna 10 kuukautta ago

  Itselleni haluaisin ❤️

 207. Saaraa 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharja on ainoa oikea! Tuo on kyllä k-a-u-n-i-s!

 208. Annikki 10 kuukautta ago

  Kyllä kelpaisi!

 209. Sara 10 kuukautta ago

  Oi, oispa kaunis ja tarpeellinen lisä kylppäriin!

 210. apple 10 kuukautta ago

  Tosi kivannäköinen hammasharja! Mukana siis arvonnassa 🙂

 211. Tuulia 10 kuukautta ago

  Antaisin harjan lahjaksi äidilleni 🙂

 212. Leena 10 kuukautta ago

  Tarpeeseen tulisi 🙂

 213. Tuulaj 10 kuukautta ago

  Ei parempaan aikaan voisi sattua tämä arvonta. Nykyinen sähköhammasharja kaipaa vaihtoa. Tarjontaan tutustuessa odotan miten arvonnassa käy. Jospa vaikka onni suosis.

 214. Leena 10 kuukautta ago

  Vanha alkaa olla elinkaarensa lopussa, joten uusi olisi tervetullut.

 215. Lilli 10 kuukautta ago

  Oi miten nätti! Sähköhammasharjan hankkimista olen suunnitellut jo vuosia.

 216. Leila 10 kuukautta ago

  Uusi sähköhammasharja on meille tarpeen, kun kolmelle ei tahdo yksi harja riittää : )

 217. Parski 10 kuukautta ago

  Mukana, uusi sähköhammasharja tulisi tarpeeseen!

 218. Katja Kekki 10 kuukautta ago

  Antaisin mun siskolle joululahjaksi! Siskolla on ollut paljon ongelmia ja harmia hampaiden kanssa, tämä olisi täydellinen yllätys ja hän varmasti ilahtuisi!

 219. Eija 10 kuukautta ago

  Tuo kaunokainen kelpaisi minulle itselleni vaikka pukinkonttiin. Vanha Oral B on palvellut erinomaisesti, mutta aikansa kutakin – nyt olisi päivityksen paikka.

 220. Riikka 10 kuukautta ago

  Vanha sähköhammasharja alkaa olla tiensä päässä ja uudelle olisi tarvetta. Meillä sähköharjataan myös koiran hampaat ja siitäkös karvakuono tykkää ja aukoo suutaan ihan automaattisesti.

 221. Jezz 10 kuukautta ago

  Tämä olisi paras joululahja!

 222. Riikka 10 kuukautta ago

  Oi tämä olisi hyvänmielen joululahja!

 223. Olga 10 kuukautta ago

  Itselle tulee lapsuuden hammaspesukokemuksista päällimmäisenä mieleen ne kerrat, kun hammashoitaja tuli kouluun käymään, käski pesemään hampaat ja pureskelemaan huonosti pestyt kohdat punaiseksi värjäävän pastillin. Ai että silloin aina pelotti, että koko suu on punaisena ja kaverit nauraa loppupäivän!

 224. Suvi 10 kuukautta ago

  Taitaisi mennä omaan käyttöön tuo kaunotar! Vanhasta sähköhammasharjasta alkaa virta loppumaan jo yhden päivän käytön jälkeen joten uudelle olisikin jo tarvetta. Mutta monta vuotta se seniori onkin ehtinyt palvella!

 225. Henna 10 kuukautta ago

  Tämä tulisi tyttärelleni, joka on haaveillut jo tovin sähköhammasharjasta.

 226. MJV 10 kuukautta ago

  Uusi sähköhammasharja tulisi kyllä tarpeeseen.

 227. Hanna 10 kuukautta ago

  Tämän hetkinen sähköhammasharja alkaa olla tiensä päässä, tämä tulisi tarpeeseen.

 228. Oona 10 kuukautta ago

  Voih, tämä olisi kyllä mieluinen. Kaltaisenasi esteetikkona arvostan myös suuresti kauneutta tavallisissa arkipäivän tavaroissa,, ne nostavat päivittäin monia hymyjä huulille!

 229. SoileKoo 10 kuukautta ago

  Voi kyllä, haluan tämän! Kaunis on kuin mikä eli ihan itselle tulisi.

 230. Aura 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharja on huippu! Omani otan nykyään myös reissuille mukaan.

 231. Leena 10 kuukautta ago

  Mukana arvonnassa! 🙂

 232. Salla 10 kuukautta ago

  Rakastan sähköhammasharjoja. Hampaani reikiintyvät helposti, joten harja tulisi todella tarpeeseen.

 233. Kati 10 kuukautta ago

  Meille kelpais uus sähköhammasharja.

 234. Lisa 10 kuukautta ago

  Antaisin vanhemmilleni joululahjaksi!

 235. Niina 10 kuukautta ago

  Itselleni tämän ihanuuden ottaisin. Vanha hajosi hetki sitten enkä vielä ole saanut aikaiseksi hankkia uutta… on se kuitenkin hirveä vaikea tehtävä vertailla ja pohtia minkä harjan antaa lähestyä omia hampaitaan 🙂 olen ollut aina tarkka ja lähes ehkä fanaattinen hampaiden pesijä ja se on kannattanut! Yli 3kymmenen ikävuoden yli jo ehtinyt eikä yhtään reikää! Ainut harmi on hammaskivi jota kertyy hieman mutta se hoidetaan vuoden välein pois. Tämä harja voisi jatkaa hyvien hampaideni tarinaa ❤️

 236. Marissa 10 kuukautta ago

  Tulisi kuin tilauksesta! ❤️

 237. IItunen 10 kuukautta ago

  Tämä olisi itselleni joululahja, joita tänä vuonna on tiedossa hyvin vähän. Tämä toisi luksusta arkeen ja ilahduttaisi pitkään ❤️

 238. Helka 10 kuukautta ago

  Mukana arvonnassa, miehelleni antaisin.

 239. Marja 10 kuukautta ago

  No mähän haluaisin tämän ihan itselleni 🙂 Mutta tyttärille voisin myös kääräistä tuollaiset pakettiin, tulisi tarpeeseen!

 240. Mari 10 kuukautta ago

  Ihana arvonta! Ehdottomasti voiton osuessa kohdalle päivittäisin vanhan sähköhammasharjani tähän ihanuuteen.

 241. Riikka 10 kuukautta ago

  Vanhan päivittäisin uuteen!

 242. Maisa 10 kuukautta ago

  Voiton osuessa kohdalle vaihtaisin kyllä omani tähän huomattavasti esteettisempään versioon ja vanhan antaisin varmaan vanhemmille lahjaksi 🙂

 243. Anna 10 kuukautta ago

  Rakastan sähköhammasharjaa ja käyttänyt sellaista hampaiden pesuun koko aikuisikäni. Tuskin osaisin enää muulla hampaitani pestäkään. Antaisin kauniin sähköhammasharjan lahjaksi rakkaimmalleni.

 244. saga 10 kuukautta ago

  Kukapa ei haluaisi?!?

 245. Paula 10 kuukautta ago

  Tämä hammasharja olisi loistojuttu.

 246. Anni 10 kuukautta ago

  Kyllä sähköhammasharja on aivan omaa luokkaansa… Mikään ei ole yhtä ihana tunne kuin puhtaat hampaat!

 247. Pinja 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharjan nimeen vannon minäkin!

 248. Tiiana 10 kuukautta ago

  Tyttärelle menisi tämä ihanuus ja pikkuveli saisi pitää itsellään Mikki Hiiri-version.

 249. Ulpu 10 kuukautta ago

  Olisi kiva päivittää oma, vanha sähkäri uuteen versioon. Tai sitten voisin antaa tämän lahjaksi tyttärille, he kun tarvitsisivat uuden sähkärin.

 250. Elina 10 kuukautta ago

  Oispa ihana joululahja itselleni!

 251. Elli 10 kuukautta ago

  Kelpaisi kyllä itselle tuollainen!

 252. MaijaH 10 kuukautta ago

  Hienolta näyttää, tähän olisi kiva päivittää oma hammasharja.

 253. Johanna 10 kuukautta ago

  Itse olen teininä käynyt läpi oikomishoidon ja omistan myös tuon metallilangan alahampaissa. Sähköhammasharja olisi kiva uutuus hampaiden puhdistukseen, tikkujen, lankojen ja hammasväliharjojen lisäksi.:)

 254. Anna 10 kuukautta ago

  Olisi tarvetta ihan itselleni. Perheellisenä tulee helposti huolehdittua muiden tarpeista. Itselle ei jostain syystä raaski tehdä hankintoja, vaikka syytä olisi.

 255. Solja 10 kuukautta ago

  Ihana kaunokainen, passaisi mulle!

 256. Ultsi 10 kuukautta ago

  Kylläpä olisi ihana joululahja itselle! <3

 257. Eija 10 kuukautta ago

  Voi muistatteko ne punaiseksi värjäävät tabletit hammashoitajan luona? Kyllä olisi sähköhammasharja ollut jo tuolloinkin pop!

 258. Annika 10 kuukautta ago

  Olisi tarvetta! Nykyinen Oral-B vetelee viimeisiään!

 259. Maria 10 kuukautta ago

  Tuo sähköhammasharja olisi kyllä ihana lahja ihan itselleni. Vähän liian tyyris opiskelubudjetilla ostettavaksi.

 260. Hanna 10 kuukautta ago

  Oi, oispa ihanaa palata sähköhammasharjan käyttäjäksi vuosien tauon jälkeen tällä kaunokaisella!

 261. Erikailonav 10 kuukautta ago

  Kaunein hammasharja minkä olen nähnyt! Mukana arvonnassa 🙂

 262. Miia 10 kuukautta ago

  Olisipa hienoa löytää moinen kuusen alta.

 263. T.T. 10 kuukautta ago

  Olen unelmoinut pitkään sähköhammasharjasta, olisi se vaan kätevä! Ja tulisi harjattua varmasti tarkemmin ja pidempään 😉

 264. Sari W 10 kuukautta ago

  Voi että, olisipa ihanaa saada uusi harja vanhan tilalle. Ilman sähköhammasharjaa en lähde edes matkalle enää, aivan käsittämätön ero manuaaliseen ja ihanan puhdas tunne jokaisen pesun jälkeen.

 265. sari 10 kuukautta ago

  vaihdoin bambu-harjaan hiljattain mutta voisin kääntää takkini tämän vuoksi 🙂

 266. Jonsbe 10 kuukautta ago

  Mukana ollaan!

 267. Petra 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharja on meidän perheen tämän joulun toivotuin lahja, joten olisipa ihana voittaa tämä erityisen kaunis yksilö pitämään hampaamme puhtaina ja terveinä! <3

 268. Maikkuli 10 kuukautta ago

  Oo, sähköhammasharjaa en ole koko aikuisikänäni käyttänyt enkä omistanut, ehkä nyt olisi aika : )

 269. JohannaKL 10 kuukautta ago

  En vielä omistä sähköhammasharjaa – tuo Rose Gold on kyllä kaunis.

 270. Ronja 10 kuukautta ago

  Ihana! Mukana ollaan

 271. Satu 10 kuukautta ago

  Omaan käyttöön ottaisin. Vanha osoittaa hyytymisen merkkejä, tämä olisi kauniskin!

 272. Anu 10 kuukautta ago

  Kyllä kelpaisi!

 273. Pirjo 10 kuukautta ago

  Mukana arvonnassa! Itselleni harjan lahjoittaisin.

 274. Anni 10 kuukautta ago

  Mukana! Omaan käyttöön tulisi.

 275. Heini 10 kuukautta ago

  Olisipa mahtava lahja, itselle tai miehelle. Innostuin uudelleen sähköhammasharjastani, jonka olen saanut 8vuotta sitten lahjaksi. Alkaa olla akku sökö.

 276. Riikka P 10 kuukautta ago

  Mukana arvonnassa! 🙂

 277. katja koo 10 kuukautta ago

  Terve suu – terveet hampaat-nätti hymy 🙂 nyt kyllä hymyily ei suju kun entinen sähköhammasharja veteli maanantai päivän kunniaksi viimeiset vetonsa. Olis piristävää saada uusi jo ennem joulua 🙂

 278. PiaR 10 kuukautta ago

  Mukana arvonnassa!

 279. Anne Kuutio 10 kuukautta ago

  Ruusukulta on uusi musta !

 280. Suri 10 kuukautta ago

  Onpa kaunis! Sähköhammasharjapelkoiset lapseni suostuisivat taatusti kokeilemaan tuota. Molemmilla on jo reiän alku hampaassa, vaikka ollaan tunnollisia pesijöitä ja pidetään sokeriherkut kohtuudessa. Mukana arvonnassa!

 281. Supsu 10 kuukautta ago

  2 sähköhammasharjaa puhkikuluttaneena uudelle ois tarvetta. Tovi on jo menny pelkällä old school -harjalla, niin ois aika päivittää uus harja kehiin.

 282. Nina 10 kuukautta ago

  Vanha sähköhammasharja vetelee jo viimeisiään (täytyy ladata jatkuvasti), tämän kaunokaisen ottaisin mielelläni uudeksi perheenjäseneksi! Mukana ollaan!

 283. Kati 10 kuukautta ago

  Kahden minityypin äitinä, itseäni lahjoisin. Ihanaa joulunodotusta.

 284. Kati 10 kuukautta ago

  Tuo loru on tuttu mukista, jonka aikanaan sai kouluhammashoitolasta. Tyylikkäät ja samalla hyödylliset esineet on parhaita! Mukana! Kati

 285. Annu 10 kuukautta ago

  ❤️ arvonta!

 286. Laura 10 kuukautta ago

  Oi, mikä ihanuus! Ramppaan hammaslääkärissä ja suuhygienistillä vuosittain, ja tällä harjalla saisi arjen hammaspesuihin ripauksen luksusta. Voi kun arpaonni kerrankin suosisi!

 287. Hanna 10 kuukautta ago

  Tämän ihanuuden lahjoittaisin enemmän kuin mielelläni kauniille tyttärelleni 🙂

 288. Milla 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharja on ostoslistalla, joten tämähän tulisi sopivaan aikaan!

 289. markku 10 kuukautta ago

  oi! tuollaisen kaunistuksen haluaisin ihan itselleni kaunistamaan kylppäriä. ehdottomasti mukana kisassa.

 290. Sanna-Mari 10 kuukautta ago

  Mulla on se Oralin pinkki versio, jolla tuettiin Rintasyövä Roosa Nauha kampanjaa. Laadukas harja, mutta päivitys olisi paikallansa. Joulunaikaa! <3

 291. MG 10 kuukautta ago

  Olipas hyvä kirjoitus. Mukana arvonnassa!

 292. tiitu 10 kuukautta ago

  Tämä tulisikin hyvään saumaan, kun vanha sähköhammasharja alkaa vedellä viimeisiään.

 293. M 10 kuukautta ago

  Itse tarvis! Ei varaa laitaa hammasharjaan paljua rahaa..

 294. Minni 10 kuukautta ago

  Hemmottelisin karieksen pilaamia hampaita tällä hampiharjalla.

 295. Saarat 10 kuukautta ago

  Aah, tää ois niin ihana<3

 296. meeri 10 kuukautta ago

  Olisi aika päivittää hammasharjani uuteen, ja tämä olisi kaunis päivitys ehdottomasti!

 297. Kaisa 10 kuukautta ago

  Jokohan olisi aika siirtää vanha hammsharja siivouskäyttöön ja liittyä sähköhammasharjaklaaniin…

 298. Linda 10 kuukautta ago

  uusi harja kelpaisi!

 299. Vveena 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharja best! Olisi kiva saada tuon vanhan tilalle tämmöinen älykkäämpi. Minulle ja äidille joululahja. 🙂

 300. Miia 10 kuukautta ago

  Nykyinen harja alkaa olla niin aikansa elänyt, että tämä kaunokainen olisi enemmän kuin tervetullut kylppäriin!

 301. Satu 10 kuukautta ago

  Viisihenkisellä perheellä olisi tarve sähköhammasharjalle.

 302. Sofia 10 kuukautta ago

  Voi, tämä jos mikä olis siisti! Teininä läpikäyty oikomishoito ei ollut kovinkaan hehkeä kokemus, mutta se innoitti hoitamaan suun terveyttä aiempaa huolellisemmin. Myös tuon puolen opinnot tähtäimessä, joten aihe on lähellä sydäntäni.

 303. Tiina 10 kuukautta ago

  Oispa huippu itselleni!

  Tiina

 304. Marija 10 kuukautta ago

  Oi kylla! Mieheni unohti vasyneena omansa hotelliin viime viikolla ja olisi ihana yllattaa hanet uudella!

 305. Salla K. 10 kuukautta ago

  Vanhat harjat alkavat vedellä viimeisiään, olisipa ihana vaihtaa noin kauniiseen harjaan!

 306. Heli 10 kuukautta ago

  Hammaslääkäri on monta kertaa komentanut siirtymään sähköhammasharjaan. Olis varmaan korkea aika!

 307. Sarppa 10 kuukautta ago

  Nyt on kyllä palkinto niin kohdillaan!
  Tulisi todella tarpeeseen. Ja harjan ulkonäkö pelkkää plussaa.

 308. Pate 10 kuukautta ago

  Hieno, mukana!

 309. Ulla-Maija 10 kuukautta ago

  Osallistun arvontaan. Itselleni haluaisin tuon, hampaideni iloksi ja myös silmieni iloksi kylppäriin.

 310. Reetta 10 kuukautta ago

  Tämä olisi täydellinen jouluyllätys poikaystävälle, joka kadehtii sähköhammasharjaani. 🙂

 311. Nina 10 kuukautta ago

  Vanha sähköhammasharja kaipaisi päivitystä ja olisi täydellinen joululahja itselleni

 312. P. 10 kuukautta ago

  Olisipa ihana joululahja itselle! Hampaiden huolellinen hoito on yksi parhaista ennaltaehkäisevistä jutuista, joita voi oman terveytensä eteen tehdä! Todellakin siis sähköharja, langat, hammasväliharjat jne. käyttöön ☺

 313. Reetta L. 10 kuukautta ago

  Harjan jos voittaisin, antaisin sen miehelleni jonka herköt

 314. Katja 10 kuukautta ago

  Aivan ihana! Tehokas ja kaunis – kelpaisi kylpyhuoneeseen (ja suuhun).

 315. Riikka 10 kuukautta ago

  Itselleni haluisin, olen jo hetken haaveillut sähköhammasharja statukseesi 🙂

 316. Riikka 10 kuukautta ago

  Itselleni haluisin, olen jo hetken haaveillut sähköhammasharjasta 🙂

 317. Kepa 10 kuukautta ago

  Jollen täältä voita niin marssin kauppaan ja ostan itselleni!

 318. Suvi 10 kuukautta ago

  Ihana harja! Kyllä sillä kelpaisi puhdistaa hampaita ❤️

 319. Ulla 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharja ois huippu! Kauan aikaa itselleni sellainen pitänyt hankkia, mutta jotenkin opiskelijana rahoille löytyy aina jotain muuta käyttöä..

 320. Janina 10 kuukautta ago

  Tällä sais varmaan juuri puhjenneen viisaudenhampaankin pidettyä puhtaana! Osallistun siis 🙂

 321. Lauram 10 kuukautta ago

  Tuon kaunokaisen haluan itselleni, vanha sähköhammasharja vetelee viimeisiä. Kävin hammaslääkärillä hiljattain, tuon käynnin jälkeen tuli into pitää hampaista taas paljon parempaa huolta.

 322. Minttu 10 kuukautta ago

  Tyttärilleni voisin antaa lahjaksi!

 323. Julia 10 kuukautta ago

  Oii tämän haluaisin! Opiskelijalle vain liian hintava, niin ihana kun arvonnassa mahdollisuus saada itselle 🙂

 324. Johanna 10 kuukautta ago

  Wau, arvonta mun 4-kymppispäivänä! Olisin ikionnellinen, jos moisen vekottimen voittaisin ja sillä jatkossa hampaani harjaisin ja kylppärini kaunistaisin.

 325. Eeva J 10 kuukautta ago

  Tämän toivoisin pukinkonttion ja ihan itselle.

 326. emmaliinanen 10 kuukautta ago

  itselle menisi käyttöön, on hieno!

 327. Vilhelmiina 10 kuukautta ago

  Oi ihana! Lahjaksi menisi ystävälle jolla ei oo varaa ostaa nyt omaa vaikka kovasti haluaisi. 🙂

 328. Veronica Hellberg 10 kuukautta ago

  Oi leegot kuntoon!

 329. Sini 10 kuukautta ago

  Tämä koko perheen käyttöön 🙂

 330. Sanni 10 kuukautta ago

  No aivan varmasti kelpaisi <3 olisi kyllä aika päivittää edellinen sähkäri. Tämä on aivan upea yksilö!!

 331. AP 10 kuukautta ago

  Mukana arvonnassa. Niin halaisin tuon.

 332. Tanja 10 kuukautta ago

  Vanha vetelee jo viimeisiään!!

 333. Larppa 10 kuukautta ago

  Ostin miehelleni tuon mustan version joululahjaksi, itselleni en vielä raaskinut ostaa, harjaan edelleen tavallisella hammasharjalla. Meillä myös pojalla Xylitol-pastillit käytössä.
  Jospa nyt voittaisin itselleni tuon sähköhammasharjan!

 334. Henna 10 kuukautta ago

  Antaisin lahjaksi ystävälleni ❤

 335. Kiira 10 kuukautta ago

  Yleisesti ottaen en ole kiinnostunut mistään mitä mainostetaan blogeissa.

 336. Marja 10 kuukautta ago

  Ai että, olen jo vuoden päivät suunnitellut sähkohammasharjan hankintaa. Itse hinkkaan myos ihan liian kovaa perinteisellä hammasharjalla, ja tuntuu, että ne pehmeät harjat joilla saisi painaa kovemmin eivät sitten ole yhtä tehokkaita putsaamaan. Olisi kiva päästä testaamaan, olisiko sähkohammasharja se ratkaisu 🙂

 337. petra 10 kuukautta ago

  halleluuja mikä pelastus tämä hammasharja olisi. hampaat harjataan vanhalla, surkelalla colgate merkkisellä harjalla, uusi harja olisi varsinainen pelastus. lisäksi koko perhe voisi käyttää samaa runkoa.

 338. Anna Korhonen 10 kuukautta ago

  Ihana harja! Tulisi kovasti tarpeeseen vanhan vaihtuessa uuteen ✨❄️ Terveiset kahden lapsen kotiäidiltä!

 339. mikkosss 10 kuukautta ago

  Voi herran jumala, et joku jaksaa tehdä postauksen hammasharjasta. Kannattasko vaan pitää suu kii ja elää normaalia elämää vauvojesi kanssa. Ei noi sun hampaat ole kauniit, katoin ensimmäisen kuvan ja riittää. Suu kiinni ja hymy, sillon ku sitä tarvitaan.

 340. Meriina 10 kuukautta ago

  Sähköhammasharja on paras, en vaihtaisi enää tavalliseen.

 341. Mirri 10 kuukautta ago

  Kyllä kelpais päivittää vanha harja tähän.
  Hammaslääkäripelkoisena teen ihan hirveästi töitä hampaiden eteen.

 342. pöllö 10 kuukautta ago

  Eikä, nyt olisi tarvetta. Meni juuri vanha perus sähkis rikki ja haluaisin just ton!

 343. Mindis 10 kuukautta ago

  Heh, juuri googlettelin tätä hammasharjaa ja totesin että on hiukan liian arvokas tällä erää, muuten jää rakkaiden läheisten lahjat antamatta. Tämä arvonta oli todella iloinen yllätys. Antaisin tämän lahjaksi itselleni, juuri sitä mitä tarvitsen ja vielä niin kovin kauniskin.

 344. Sofi 10 kuukautta ago

  Tämä olisi täydellinen ensimmäinen yhteinen tavara ensimmäiseen yhteiseen kotiin.

 345. AnuT 10 kuukautta ago

  Oi! Haluan, tarvitsen uuden sähköhammasharjan!

 346. Villis 10 kuukautta ago

  Uusi sähköhammasharja tulisi niin tarpeeseen, mutta hups, niin monelle muullekin näköjään:) Mukana olen kuitenkin!

 347. Rouva R Ruotsista 10 kuukautta ago

  Ehtiikö vielä?

 348. Nannu 10 kuukautta ago

  Tää ois ihana!

 349. Lissu 10 kuukautta ago

  Olispa kiva joululahja!

 350. Teija 10 kuukautta ago

  Mukana

 351. Anniina 10 kuukautta ago

  Sähköä hampaille, ihanaa!

 352. HappyEnd 10 kuukautta ago

  Oi, tuo tulisi kyllä niin tarpeeseen, meillä nyt käytössä oleva sähköhammasharja on alkanut osoittaa merkkejä uuvahduksesta.

 353. PolaPoola 10 kuukautta ago

  Onpa soma! Vanha harjani alkaa olla todella… vanha! Eikä se kyllä kerrokaan mitään juttuja!

 354. Annie 10 kuukautta ago

  Tuollaista harjaa olen käyttänyt viimeksi joskus lapsuudessani, kun isälläni oli sähköharja. Olisikin aika huippua päästä testaamaan, miten teknologia onkaan kehittynyt about 20 vuodessa! 😀

 355. Eeva 10 kuukautta ago

  Oi kyllä, omaan käyttöön tulisi, vanha harja ei oikein jaksa enää pöristä.

 356. Sirppa 10 kuukautta ago

  Hampaiden harjaaminen on myös minun aamun sekä illan oma hetki, sähköhammasharjalla tietenkin. Tämä harja ilahduttaisi sekä hampaita että silmää, kovin on kaunis!

 357. Kaisa 10 kuukautta ago

  Voi Hanna, minä taidan kipeästi tarvita hellää hampuharjaa sillä olen onnistunut jo pilaamaan kiilteen osasta hampaista liian kovakouraisella (manuaalisella) hampaiden harjauksella. Olisiko nyt aika vaihtaa sähköharjaan?

 358. Saara K 10 kuukautta ago

  Oi, tämä olisi mahtava lahja tavallisella harjalla pesevälle ystävälle.

 359. Anu 10 kuukautta ago

  Haluaisin antaa harjan siskolleni. Nätti kapine!

 360. Laura 10 kuukautta ago

  Täällä toinen esteetikko, jonka silmää kyseinen harja miellyttää kovin, värikin aivan nappi! Edellisen sähköhammasharjan hajoamisesta on jo vuosi vierähtänyt, joten tämä tulisi erittäin tarpeeseen. Nyt vuoden aikana olen huomannut hampaitteni puhtaudessa huomattavan, negatiivisen eron, joten sähköhammasharjakaupoille on mentävä vaikkei onnetar suosisikaan! On hienoa, että hyviä harjoja löytyy monesta hintaluokasta, vaikkei ihan näin upeaan harjaan hennoisi itse panostaa. 🙂

 361. sikkuralla 10 kuukautta ago

  Miehelleni joululahjaksi 🙂

 362. Nina 10 kuukautta ago

  Oi! Olisi huippu lisä joululahjoihin!

 363. päivikki 10 kuukautta ago

  Oi miten kaunis. Kyllä kelpaisi koko perheen harjailla hampaita tuolla. Vanha sähköhammasharjamme onkin uusimisen tarpeessa.

 364. Sanna 10 kuukautta ago

  Oi vieläkö ehtii?!
  Antaisin lahjaksi miehelle, valinta ihmiselle, joka on itseni jälkeen elämäni tärkein ihminen.

 365. E 10 kuukautta ago

  Tää motivois kyllä ihan eri tavalla harjaamaan hampaita!! 🙂

 366. Minttu 10 kuukautta ago

  Toi väri on niin ❤️

 367. Saara 10 kuukautta ago

  Kyllä niin haluaisin uskoa, että hehkutuksesi on totta – aina olen ihan manuaaliharjaa käyttänyt niin sielu ja hampaat halajaisivat kokea uutta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*