Foodora tuo helpotusta arkeen ja antaa syytä juhlaan

/ hanna

Yhteistyössä Foodorahannag foodoraKotini on myös työhuoneeni, teen täällä suurimman osan hommista mitä koneella voi hoitaa ja usein sovin meille myös palaverit. Kätevää, sillä toisinaan aiheet ovat sen verran arkaluontoisia tai palaverit vaihtoehtoisesti niin kovaäänisiä, että emme halua häiritä naapuriravintoloiden muita asiakkaita. Elämämme helpottui suuresti, kun Foodora saapui huudeille. Nykyään tilaan lounassafkat (ja toisinaan myös illallisen) kätevästi kännykällä, viime aikoina olen suosinut erityisesti Sushibarin antimia. Lounaalla tilaan california-makeja ja ihanan avokadosalaatin, vie nälän tuomatta ähkyä. Täydellinen lounas siis.

 

hannag foodoraOlen aikainen lounastaja, tilaan samoin tein kun lempiravintolani luukut aukeavat. Pisin odottamani aika on ollut puolisen tuntia, siksikin haluan suositella palvelua vilpittömästi kaikille teille. Vaikka tilaisit vaan itsellesi (kuten tässä kuvasarjassa), laskuun ei lisätä pienen tilauksen lisää, arvostan tätäkin ominaisuutta suuresti.

hannag foodoraMinä henkilökohtaisesti rakastan ravintolakeittiöitä, sitä mitä tapahtuu siellä ovien takana. Haluan aina kuikkia sinne missä salaattia pestään, pihvejä paistetaan ja veivataan seuraavan aamun leipätaikinaa. Innostun nähdessäni keittiön musalaitteet, jotka yleensä ovat vanhoja kuin taivas vintagea, mutta henksulle sitäkin rakkaampia. Antennit on viritetty kaakkoon ja usein keittissä soi rokki. Monen monta mankkaa (ja erilaista musiikkimakua) olen ravintolaurani aikana nähnyt ja kuullut.
Olen katsonut kaikki ruokaohjelmat, jotka taluttavat katsojan keittiöön. Inspiraatio omiin kokkailuihini tulee suureksi osaksi tuolta taianomaisesta paikasta, keittiöstä. Paineen, kiireen, yhteishengen ja hektisen meiningin keskeltä.

Innostuin tästä yhteistyöstä siksikin, että Foodoracle vie meidät juurikin sinne ravintolan sieluun ja sydämeen. Se kertoo tarinan ravintolan, ravintoloitsijan ja hänen ideologiansa takana.
Sushifanina Sushi Yokohama-ravintolan italialaisen ja japanilaisen keittiön fuusio kiinnostaa, melkein buukkasin jo lennot Milanoon!

Rosy Chin kertoo tarinansa, jonka jokainen ravintoloitsija varmasti tunnistaa: ravintolan pyörittäminen on suurta rakkautta, mutta kuten jokaiseen rakkaustarinaan, myös tähän kuuluu omat vastoinkäymiset ja epätoivon hetket.
Syytän raskaushormonejani siitä, että jouduin pyyhkimään silmäkulmiani videon lopussa. Miten käy, liikututko sinäkin vai olenko yksin?
Milanon lisäksi on julkaistu Tukholman ja Hampurin tarinat, lisää tulee joka viikko aina huhtikuulle asti. En malta odottaa!

hannag foodorahannag foodoraSohvalla syöminen oli ennen ehdoton no no, mutta olen alkanut lipsua tästä säännöstäni. Kun työt hoitaa ruokapöydässä, on mukava siirtyä hetkeksi sohvalle lounastamaan. Ja on kovin kätevää ottaa siihen päälle vartin tirsat. Tullut muuten tavaksi.

Related posts:

satokauden parhaat savoyssa
Keittiön välttämättömät
Porotortillat

11 kommenttia
 • Esim. sushiahan ei suositella raskauden aikana….

  19.2.2016 09:33 ‐ Tintti T

 • Kiitos Tintti huolenpidosta, sushia voi hyvin syödä raskausaikana, kun valitsee paikat joihin luottaa ja joissa on hygienia kohdillaan. Vakuumipakattua kalaa en söisi, mutta tuoreessa raa’assa kalassa ei ole mitään pelättävää.

  19.2.2016 11:12 ‐ hanna

 • Se on jännä miten aina löytyy negatiivista kommentoitavaa. Miksi aina lyttäämme? Eikö voi ajatella itsekseen esim. tuon raaka kalajutun, jos on asiasta sitä mieltä että se on väärin. Se ei vaikuta meidän elämään millään lailla syökö Hanna raakaa kalaa vai ei. Nuo ovat vain suosituksia ei kiveen kirjoitettuja ohjeita. Luen blogiasi säännöllisesti, mutta harvoin kommentoin. Joskus vain harmittaa vietävästi Hannan puolesta, kuinka paljon kuraa tulee niskaan. Tsemppiä ja onnea odotukseen.

  19.2.2016 19:14 ‐ Ritva

 • Kiitos Ritva kivasta kommentistasi. Loukkaavien kommenttien jättäminen kertoo aina kirjoittajastaan, en minä niistä enää jaksa välittää. Tärkeintä on, että tiedän suurimman osan teistä olevan täyttä kultaa, siksi haluan tätä vielä jatkaa.
  Kaunista viikonloppua!

  19.2.2016 22:25 ‐ Hanna

 • Hei Hanna, halusin vaan sanoa että sulla on kiva, rento tyyli kirjoittaa. Sitä lukee mielellään, kiitos siis!

  19.2.2016 22:39 ‐ Miia

 • En kyllä ihan ymmärrä miksi sushi olisi kokonaan kielletty raskaana olevilta, sitähän voi syödä kasvisversionakin. Ja tuore lohi on ihan turvallista.

  19.2.2016 23:24 ‐ Hemmuli

 • Kaunis kiitos Miia, ihana kuulla!

  23.2.2016 18:45 ‐ hanna

 • Kasvisversiota syönkin, jossa mukana keitettyä rapua. Mutta kukin tyylillään, nämä odotukseen ja vauvoihin liittyvät asiat ovat ihmeen tulenarka aihe :)

  23.2.2016 18:46 ‐ hanna

 • Hei, anteeksi nipotus, mutta kalan listeriariskin lisäksi sushia valitessa kannattaa muistaa, että kotimaisten suositusten mukaan tulee välttää merilevän (jodi) ja inkiväärin (en tiedä miksi) käyttöä raskausaikana. Toki kaikessa sushissa ei ole merilevää, eikä inkivääriä ole pakko syödä. :)

  25.2.2016 14:53 ‐ Nipo

 • Kiitos muistutuksesta, kuten jo aiemmin mainitsin, olen hyvin perillä suosituksista, jotka ovat _suosituksia_ syystä. Kukin tekee tavallaan ja elää oman raskautensa omien päätöstensä mukaan.

  25.2.2016 15:01 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>