fashion-kirppis 22/11/14

fashion-kirppis 22/11/14
23.11.2014 Hanna
Kategoriat: yleinen

fashion-kirppisfashion-kirppisOLYMPUS DIGITAL CAMERAfashion-kirppisfashion-kirppisfashion-kirppisfashion-kirppisfashion-kirppis

fashion-kirppisfashion-kirppisfashion-kirppis
Eräs toimittaja kysyi miten keksin järjestää ensimmäisen Fashion-kirppiksen neljä vuotta sitten. Ajatus lähti siitä, että pääsen kierrättämään omia kamojani ja penkomaan muodikkaiden kamujeni kiertoon lähteviä aarteita. Minua houkuttaa ajatus, että esikarsinta on jo tehty, eivätkä rekit ole täyteen ahdettuja. Jotta tietää heti ensisilmäyksellä mitä tarjolla on.
Samoja asioita arvostan seuraavissa pikkuputiikeissa: Gaudete, Beam, Sofinah, Nina’s ja Kaarina K.
Kaikki nämä ja muutama muu olivat eilenkin edustettuna, mahtavia naisia, kovaa työtä kulissien takana ja taitoa tuntea asiakkaansa, sisäänostaa siten, että minusta tuntuu kuin mua ovat ajatelleet kun tämänkin paidan nyt täältä löysin. Vierailen jokaisessa edellä mainitussa säännöllisesti, toisinaan vaan vaihtamassa kuulumiset, toisinaan inspiroitumassa kauniista asioista ja katsomassa tulevan kauden tarjonnan. Tiedän tasan tarkkaan minne iskeä, jos kaipaan valkoista, laadukasta t-paitaa tai mustaa mekkoa juhlaan. Punapohjaisia kaunokaisia vuosipäivään tai pehmeän kashmirin syleilyä. Tämä on hatunnosto pienille yrittäjille kivijalassa, älkää koskaan kadotko. Laadukkaat vaatteet ja asusteet kestävät monta kautta ja käyttäjää, kiitos kun tuotte moista muotia kaupunkiin. Kertakäyttöiseen ei ole halua, kiinnostusta eikä varaa.

Kiitos myyjille, vieraille ja Pompierin porukalle, ihanan muodikas ja kupliva lauantainen aamupäivä! Seuraava Fashion-kirppis ensi vuoden puolella.

MiuMiun pohjepituinen nahkahame, paras löytö!

3 kommenttia

  1. Minna 4 vuotta ago

    Moikka, mä jo Instagramissa aiemmin kyselin mustista Pistoleista, joten palaan toiveikkaana apajille: eivät sattuneet jäämään vaille uutta kotia? : )

  2. hanna 4 vuotta ago

    Moikka Minna, Pistolit löysivät uuden kodin. Epäilen että seuraavalla kirpparilla on samaisia popoja myynnissä, bongasin toissapäivänä toisenkin parin myynnistä. Iloa sun joulun odotukseen!

  3. Mirka 4 vuotta ago

    Mä oon niiiiiin onnellinen mun viininpunaisista Acne Stareista ja MaxMaran leopardivillahuivista. Kiitos Hanna kun järkkäät näitä! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*