Eloa Töölössä

/ hanna

Töölö on ottanut meidät hyvin vastaan, tämä on ihan mieletön lintukoto. Kontrasti Fredaan verrattuna on melkoinen, etenkin liikenteen melun suhteen. Täällä on niin ihanan hiljaista! Me heiluteltiin viikonloppu varpaita hiekassa, leivottiin hiekkakakkuja ja tutustuttiin uusiin naapureihin. Sisäpihalla ajattelimme juhlia myös pienten poikien synttäreitä elokuussa.
Tässä teille pari kuvaa uudesta kodista, Instan puolella olettekin päässeet jo hiukan meille kuikkaamaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPehmoinen matto on Roots Livingin mallistosta, ihastuin päätä pahkaa!

Pahka löysi paikkansa, se on kulkenut mukanani pari vuosikymmentä löytämättä kohtaa, johon istua. Joonas työnsi sen tarjoiluvaunun alahyllylle ja sinne se on jäänyt. Sisältää pieniä autoja ja pari pilliä, tutin, kynän, rusinan ja palan Brion raiteita, juuri kuikkasin.
Yhteistyö Hakolan ja Lundian kanssa jatkuu, kunhan kaikki palikat ovat paikoillaan, lupaan paljon kuvia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nahkainen Lazy Fine Leather löysi heti fanin meidän perheen pienimmästä, joka paijaa ja nuuskii sohvaa – tuoksu on mieletön, tuntuma myös. Nahka on loistava valinta lapsiperheeseen, toisaalta niin on myös kitin värinen, pestävä kangas. Sellainen majailee tuolla alakerrassa, pääsette pian kuikkaamaan sinnekin.

Alakerrassa on telkkarihuone, täällä ylhäällä nautitaan vaan toistemme seurasta, toistaiseksi ilman töllöä. Vähän vahingossa maalailin kuitenkin ajatusta Samsungin Framesta, se kun olisi melkein kuin taulu, huomaamaton ja toisaalta niin tarpeellinen taaperoperheessä arkisin kello viidestä kuuteen.

Nyt arki kuitenkin starttaa läppärillä, kirja etenee. Kustannustoimittaja on kuulkaa kultaa, kun hän innostaa kirjoittamaan niistäkin asioista, joita ei ensin ajatellut koskaan tuovansa julki. Nehän ovat kuitenkin just niitä juttuja, jotka tekivät minusta sen kuka olen ja vaikuttivat kaikkeen mitä nyt teen.

Palaillaan taas pian, mukavaa ja kesäistä viikkoa ruudun sille puolelle!

Related posts:

hanaa, hanna!
hannag oliviassa
Support Your Local

12 kommenttia
 • Oi, tuo sohva on ollut oma unelma siitä asti, kun sen ekan kerran bongasin. Omilla tuloilla saan vielä aika kauan säästää, mutta mitäpä sitä koti-ihminen ei sohvan eteen tekisi :D

  Kodin näköinen koti teillä, ja samalla tosi tyylikäs, toki en oleta ne sulkisi toisiaan pois :)
  Kivoja kesäpäiviä teidän perheelle!

  14.5.2018 09:45 ‐ Emilia

 • Tosi kaunis lämmin harmaan sävy tuossa lattiassa. Onko se betonilattia? Jos, niin olen kade :)

  14.5.2018 09:52 ‐ Leena

 • Kiitos Emilia, minustakin tuntuu kodilta, ehkä enemmän kuin koskaan. Pidän teidät ajan tasalla jos sattuu tulemaan etuja ja alennuksia lukijoilleni Hakolan tai Lundian suunnalta. Ihanaa kesää!

  14.5.2018 10:10 ‐ hanna

 • Hei Leena, lattia on maalattu parketti. Itsehän emme tehneet mitään, asunnon omistajilla on hyvä tyylitaju. :)

  14.5.2018 10:10 ‐ hanna

 • Ihana sävy toki puulattiassakin, juuri mun lemppari!

  14.5.2018 12:34 ‐ Leena

 • Kiitos! Tykkään itsekin, mukavaa vaihtelua!

  14.5.2018 12:55 ‐ Hanna

 • Ihana koti, näyttää niin idylliseltä! Itsellenikin Töölö on jäänyt hieman tuntemattomaksi osaksi kotikaupunkia, hauskaa että nyt teidän kautta näkee sen uusin silmin. Tuo Hakolan nahkasohva on muuten tosi makea, itsekin olen miettinyt sitä mutta taidan toistaiseksi päätyä kitinväriseen kankaaseen. On kyllä yksi mukavimmista – ja samalla ryhdikkäimmistä – sohvista joilla olen istunut.

  Täällä odotellaan jo innokkaina seuraavan kirjaprojektisi tuotosta!

  15.5.2018 09:16 ‐ Aino

  • Kiva kuulla, että odotat kirjaa!

   18.5.2018 08:12 ‐ hanna

 • Onnea uuteen kotiin! Näyttää niin viihtyisältä ja eikö vain olekin ihanaa, että on takapiha, jossa voi nautiskella elämästä niin lapsien kuin aikuistenkin kesken :)
  Ja hei, eilen posti toi Salaattikirjan sekä Jauheliha-opuksen! Kiitos niistä!!!
  Terveisin, Johanna

  17.5.2018 08:12 ‐ Johanna

  • Sisäpiha best! Ihanaa kun kirjat vihdoin saapuivat, maukasta kesää!

   18.5.2018 08:11 ‐ hanna

 • Hei, Hanna! Anteeksi, en halua olla tunkeilevainen, mutta voisitko vilauttaa kuvaa keittiöstänne? Jotenkin vain se on aina niin ihanaa, enkä saa sitä milläänlailla selittää. Kai kuvittelen perheenne sinne nauttien herkuistasi.

  26.5.2018 21:34 ‐ Kirsi

  • Kuvia keittiöstä tulossa, lupaan!

   27.5.2018 10:13 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>