dermalogica top 3

/ hanna

dermalogica hannag

Olen aina panostanut enemmän ihonhoitoon kuin meikkaamiseen. Terve iho voi olla liki meikittä, se näyttää joka tapauksessa hyvältä.

dermalogica hannag dermalogica hannag Sananen ihoni historiasta. Kun odotin esikoistani, minua vaivasi todella paha raskausajan akne. Yritin hoitaa sitä omin neuvoin vuoden päivät kuntoon, siinä onnistumatta. Ihoni ärtyi luonnonkosmetiikasta, kaikille kun sekään ei sovi. Oireena testaamistani luonnonkosmetiikoista aktivoitui suunympärysihottuma. Pirullinen vaiva, voin vaan todeta. Kunkin on löydettävä itselleen sopivat tuotteet, minä olin tuolloin tuuliajolla ihoni kanssa.
Ihotautilääkärin mielipide oli, että minulle jää aknesta kasvoille ja kaulaan pysyvät, pahat arvet.
Kuin sattuman kautta testasin erään kasvohoidon yhteydessä Dermalogican PreCleanse-puhdistusöljyä, ihoni tuntui reagoivan siihen välittömästi. Tästä innostuneena tapasin tuolloin – kuusi vuotta sitten – Dermalogican jengin, joka on yhä vahvasti mukana menossa. Avullaan sain ihoni kuntoon, arpia ei jäänyt lainkaan. Seitsemäs vuosi yhteistä taivalta starttaa pian ja olen onnekas kun saan puhua tuotteidensa puolesta. Käyn tapaamassa heitä säännöllisesti, ovat kuin osa perhettä. Terkkuja Manskulle!
Kysytte minulta tasaisin väliajoin suosikkejani, tässä kolme.

1.) Skinperfect Primer tekee ihosta heleän ja tasaisen, se on ainoa ”meikki” jota käytän päivittäin. En luopuisi mistään hinnasta.
2.) Skin Hydrating Booster kosteuttaa kuivat kasvot muutamalla tipalla. Arvokas, mutta riittoisa. Kadottaa pienet juonteet, jotka johtuvat kuivuudesta.
3.) Skin Smoothing Cream – kosteusvoiteiden kruunaamaton kunkku. Pitää posket pehmeinä eikä koskaan petä.

Näiden lisäksi päivittäisessä käytössä on PreCleanse, Daily Microfoliant, Overnight Repair Serum ja – no, lukuisia muita. Jos pitäisi valita kolme joilla aloittaa, olisi valintani nuo yllä olevat. Olen todistanut ystäväpiirissäni monta muodonmuutosta näiden tuotteiden avulla, siksikin niitä on helppo suositella. Jos haluatte kysyä tuotteista,  kysykää! Olen testannut niitä vuosia, kerron mieluusti oman mielipiteeni jos jokin asia askarruttaa.

Muutenkin kannattaa jättää sananen, sillä kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan Skinperfect Primer (arvo 65,50€)

Aikaa osallistua perjantaihin 28.11. klo 12.00 asti. Onnea!
Yhteistyössä Dermalogica

Voittaja on valittu, hän on Laura joka jätti kommenttinsa 24.11. klo 21.57. Onnea! Hänelle on ilmoitettu sähköpostitse.

Related posts:

sananen jugurtista
Helsinki / Lilla Roberts
Synttärihulinaa

180 kommenttia
 • Skinperfect Primer on myös oma suosikkini ja päivittäisessä käytössä. Luottotuote, josta en luopuisi mistään hinnasta.

  24.11.2014 13:17 ‐ Taru

 • Kiva lukea käyttökokemuksiasi konkreettisen esimerkin kautta ko. tuotteista! Olen kuullu Dermalogicasta pelkkää hyvää, mutta jostain syystä tuotteet on vielä testaamatta. Jos ei arpaonni suosi, täytyy kyllä viimeinkin vakavasti harkita panostamista kunnon ihonhoitotuotteisiin. Itsekin ongelmaihon omaavana, tuntuu että varsinkin kasvojen iho tottuu ja ”kyllästyy” nopeasti tiettyihin, hyviinkin tuotteisiin ja vaihtelu on enemmän kuin tervetullutta jotta tuotteista saa hyödyn irti.

  Kivaa alkanutta viikkoa!

  24.11.2014 13:19 ‐ Sanna-

 • Näitä haluaisin kokeilla, kun tuntuu, että vieläkin 30plussana iho on ajoittain huonossa kunnossa. Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

  24.11.2014 13:27 ‐ Päivi

 • Aina näin talvisin iho on kovilla.. Dermalogigan tuotteet vielä testaamatta, täytyy tutustua..

  24.11.2014 13:30 ‐ Salla

 • Itsellä sama mantra ihon ja meikin kanssa ja siksi lähinnä peitän ennemmin virheitä kuin lisään meikkikerroksia kasvoille. Dermalogican tuotteita en ole käyttänyt, ovat opiskelijabudjetille hieman liikaa.

  ps. tykkään kovasti postauksistasi ja blogin ulkoasu on kiva.

  24.11.2014 13:30 ‐ Mariia

 • Hei,
  Olen jo pidemmän aikaa ollut kiinnostunut Dermalogican tuotteista saamatta kuitenkaan aikaiseksi kokeilla niitä. En ole vielä löytänyt itselleni sitä The ihonhoitosarjaa, vaan lähinnä kokeillut sitä sun tätä ilman, että yksikään tuote olisi tullut peilikaappini sisältöön jäädäkseen. Täytynee kokeilla ko. tuotteita,
  Kiitos vinkeistä!

  24.11.2014 13:35 ‐ Minttu

 • Sopivasti seuraava naamarasva hakusessa. Tuuppa talvisin kasvot hilseilemään lastuina :D

  24.11.2014 13:36 ‐ Pekka PG

 • Mukana arvonnassa ehdottomasti! Muuta en pukilta toivo.. tai no jos se välttämättä haluaa jotain muuta tuoda niin hyvää viiniä ja ruokaa ja lämmintä mieltä otan vastaan.

  24.11.2014 13:41 ‐ Anne

 • Itse olen joskus vuosia sitten käyttänyt sarjan (jotain…) kuorintavoidetta ja kasvonaamiota. Muistan, että olivat hellävaraisia. Ja riittoisia. Vaikka hinta kirpaisikin (tuolloin opiskelija), niin onneksi rahalle sai vastinetta!
  Oma ihoni on suht ok, mutta nyt taas yhden vuosikymmenen lähestyessä loppuaan ja toisen lapsen valvottaessa ei normi(luonnon)kosmetiikka tunnu riittävän ja iho on vanhentunut parissa kuukaudessa silminnähden. Ehkäpä joku ”buusteri” toisi pari vuotta takaisin tai ainakin heleyttäisi rakkaat juonteeni? ;-D
  Terkut Keski-Euroopasta!
  Hanna Äm

  24.11.2014 13:48 ‐ HannaM

 • Kiitos vinkeistä! Skinperfect Primerista kiinnostuin nyt ihan tosissani. Olen kokeillut useita pohjustusvoiteita, mutta meikkivoiteet eivät silti pysy. Olisikohan tässä seuraava testauskohde. :)

  24.11.2014 13:59 ‐ Saila

 • Hei!
  Olen piiiiiitkään miettinyt Dermalogican tuotteiden testaamista, mutta aina ei opiskelijalla riitä rahat kaikkeen :)
  Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  24.11.2014 14:01 ‐ Jasmin

 • Daily microfoliant on ainut Dermalogican tuote jota olen käyttänyt ja tykkään siitä todella paljon! Purnukkanai on tosin ollut tyhjä jo aika kauan enkä ole valitettavasti voinut panostaa uuteen purkkiin. Olisi todella mielenkiintoista testata Dermalogican muitakin tuotteita. Tuo Skinperfect primer voisi olla vastaus päiviin kun en haluaisi meikata mutta naama on laikukas.

  24.11.2014 14:14 ‐ Mirja

 • Moi, haluaisin ehdottomasti kokeilla! Tällä hetkellä itse painin suunympärysihottuman kanssa, kolme viikkoa olen nyt käyttänyt antibioottirasvaa ja seuraavaksi pitäisi aloittaa pitkä antibioottikuuri. Melko epätoivoiselta tuntuu, miten tästä pääsee eroon.

  24.11.2014 14:15 ‐ Pia

  • Apteekista saa nykyään ilman reseptä (jos en ihan väärin ymmärtänyt) Rosazol-voidetta, joka auttoi itselläni, eikä lääkekuuria tarvittu. Testaapa!

   24.11.2014 14:28 ‐ hanna

 • Kuulostaa hyvältä. Luulin, että iho-ongelmat loppuisivat teini-ikään, mutta ehei.
  Nyt keski-iän kynnykselläkin näppylät vaivaavat. Dermalogica on vallan testaamatta. Innolla arvonnassa mukana.

  24.11.2014 14:17 ‐ Kati

 • Dermalogican tuotteet sopivat omalle herkälle atooppiselle iholleni todella hyvin. Tuo seerumi täytyy hankkia talveksi. Ehdottomasti mukana arvonnassa:)

  24.11.2014 14:33 ‐ Liisa

 • Olisipa kiva kokeilla tuota primeriä. Kuulostaa siltä, mitä tarvitsen. Käytän Sensain tuotteita, joita voin yleensä ottaen suositella lämpimästi, mutta juuri Sensain vastaava tuote ei ihan toimi mulla.

  24.11.2014 14:36 ‐ Tiina

 • Primer hakusessa, olisiko tämä se oikea? Tuon boosterin nimeen vannon kyllä!

  24.11.2014 14:52 ‐ jaana

 • Dermalogican tuotteiden testaus on ollut pitkään mielessä, mutta jostain syystä jäänyt tekemättä. Jospa sitä nyt viimein aktivoituisi kokeilemaan.

  24.11.2014 15:00 ‐ Nuu

 • Moikka
  Kiitos tästä kirjoituksesta
  Olen jo kauan yrittänyt etsiä itselleni oikeanlaisia ihonhoito-tuotteita…
  Nuorena minulla oli paha akne ja rasvainen mutta pintakuiva iho
  Iho on nyt 36veenä edelleen rasvaisuuteen taipuva mutta pintakuiva
  Myös tuo suun ympäröivä iho kutisee herkästi ja tekisi mieli raapia mutta yltyy vaan, kutisee ja kiristää
  Myös suuret ihohuokoset ovat ongelmani… Meikki ei näytä kovin kauniilta… Paljoa en edes meikkaa vaan aurinkopuuteri ja kulmavaha ovat mun ehostukseni arkena tosin alle laitan bb-voidetta tai clarins smooth cream minkä pitäisi tasoittaa ihoa ja samaten tasoittaa juuri noita suuria ihohuokosia…
  Olisi ihanaa löytää itselleen vihdoin osuva tuote / tuotesarja
  Mietinkin tuota primeria että olisiko se juuri näihin ihohuokosiin vastaus ja muutenkin ihoani tasoittava
  Nyt raskauden jälkeen ja pariviikkoisen vauvan kanssa olisi loistoa saada iho kuntoon ja nauttia heleydestä ilman meikkiä myös ulkona
  Muiden lasten myötä ihoni jokseenkin parani raskausaikana mutta nyt on tilanne eri… Vaikuttaa varmasti kaikki yhteen, hormonit, ikääntyvä iho, ruokavalio, yöheräämiset, stressi ja nyt pienen vauvan kanssa ulkoilman puute…
  Missä tuotetta myydään ja mikä on hintataso niin voisin olla kyllä innokas tuotetta testaamaan ellei onni käy tässä arvonnassa :)

  24.11.2014 15:01 ‐ Marjo

  • Hei, kiitos kommentistasi. Primer tasoittaa juurikin ihohuokosia, toimii siis myös meikin alla. Testaa ihmeessä! Hinta on verkkokaupassa 65,50 €. Ihanaa joulun odotusta!

   1.12.2014 19:16 ‐ hanna

 • AAMEN,seerumia en tosin ole kokeillut..siispä arvonta :)

  24.11.2014 15:01 ‐ Jansku

 • Sama periaate minullakin: ihonhoito ennen kaikkea, meikkaamisesta en välitä. Dermalogica kiinnostaa, mutta opiskelijan budjetille sopivampia ovat toistaiseksi olleet luonnolliset öljyt. Mukana arvonnassa!

  24.11.2014 15:02 ‐ Maini

 • Mukana ehdottomasti. Ihoni on kovilla varsinkin nyt, kun ilmat kylmenee.

  24.11.2014 15:26 ‐ tiina

 • Oi, kuulostaapa hyvältä hoitotuoteperheeltä. Monelta olen näistä kuullut, oispas ihana päästä testaamaan. :-) Täällä nimittäin kamppaillaan uudesti puhjennen aknen, mutta herkän ihon kanssa.

  24.11.2014 15:32 ‐ Annasofia

 • Kiitos postauksesta! Itse painin kuivan ja atooppisen ihon kanssa. Olen löytänyt avukseni Avenen tuotteet. Mielenkiinnosta testaisin kyllä näitäkin. Sopivaa meikkivoidetta tai naamiota en ole vielä nimittäin löytänyt. Ehkä nyt tärppää!

  24.11.2014 15:39 ‐ Hilpi

 • Noin auliisti kun ylistetään ei voi olla ku hittituote. Arvonnassa mukana!!

  24.11.2014 15:39 ‐ Sanna

 • Oon miettinyt tuotteiden vaihtoa dermalogicaan, oon kuullut siitä vaan hyvää! Nyt vielä vanha sarja käytössä mutta jos sitä uskaltaisi vihdoin satsata vähän kalliimpaan ja parempaan sarjaan ja katsoa auttaako se ihoon mitenkään!

  24.11.2014 16:52 ‐ Anni

 • Mulla ei ole varsinaisia iho-ongelmia ollut, nyt keski-iän kynnyksellä huonon ruokavalion seurauksena, oletan, on ruvennut näppyjäkin tulemaan. Olisi kiva kokeilla hyvän kuuloista tuotetta.

  24.11.2014 16:58 ‐ sanna

 • Voitin Chiclingin aikana arvonnassa Dermalogican paketin. Lähes kymmenen vuotta kestänyt taistelu näppyjen kanssa loppui siihen. Raskausaikana ihoni siis oli kunnossa, sen jälkeen tilanne paheni ja tuntui ettei mikään auttanut…ennen tuota pakettia. Nyt voin olla ilman meikkiäkin, ja se on edelleen mielestäni pieni tai oikeastaan iso ihme.

  24.11.2014 17:22 ‐ Anna

  • Mahtavaa kuulla, että niistä oli apua! Valoisaa joulun aikaa sulle, ihana. <3

   1.12.2014 19:15 ‐ hanna

 • Mukana arvonnassa. Aina innostunut kokeilemaan uutta

  24.11.2014 17:30 ‐ Nina

 • 14 v Dermalogica-fanitusta takana. Teen välillä syrjähyppyjä, mutta palaan aina takaisin. Ihan parhaat tuotteet! Ja tuo tuote on mieletön!

  24.11.2014 17:41 ‐ Leena

 • Moi!
  Kuulostaa tehokkailta ja hyviltä aineilta. Mitenköhän ne reagoivat rasvoittuvaan ihoon? Mukana arvonnassa.
  Tiina A.

  24.11.2014 17:42 ‐ Tiina Aakko

 • Välillä kyllä tuntuu, että iholla on niin oma tahto.. vaikka tekisi kaiken täsmälleen samoin kuin eilen, voi iho reagoida tavalla jos toisella :) Olisi kiva kokeilla Dermalogicaa.

  24.11.2014 18:14 ‐ iLu

 • Olen joskus saanut näytepakkauksen Daily microfoliant -kuorintaa ja se oli ihan ehdottoman toimivaa kamaa! Muitakin Dermalogican tuotteita haluaisin kovasti testata, mutta hinta on tosiaan ollut se kirpaiseva tekijä näissä… Mitä tuotetta käytät itse päivittäiseen puhdistukseen?

  24.11.2014 18:44 ‐ Maiju

 • Mun iho ei oikein osaa päättää mitä se olis, niin on sitten samaan aikaan ihan kaikkea. Tai no, kaikkea muuta paitsi sileä ja helppo. Opiskelijabudjetti ei valitettavasti taivu kuin edulliseen markettikosmetiikkaan, mutta olisi kyllä mahtavaa saada kokeilla :)

  24.11.2014 18:48 ‐ iituliina

 • Heip, samaa mieltä; viis meikeistä jos ohi on kunnossa. Täytynee testata näitä, sen verran hyvin kehuit :)

  24.11.2014 18:51 ‐ saga

 • Oi että. Nyt joutuu opiskelija miettimään tarkoin, olisiko tässä se etsimäni. Kärsin atooppisesta ihosta ja talvi on minulla painajainen ihon kannalta- yhtä aikaa kuiva ja epäpuhdas. Kaikki keinot kehiin!

  24.11.2014 19:08 ‐ julie

 • No nyt tuli niin mahetsut suositukset, että ihan pakko osallistua. Ois tosi kiva päästä kokeilemaan tätä suitsutettua Dermalogicaa.

  24.11.2014 19:13 ‐ Tyyppi

 • Juuri tänä aamuna peiliin katsoessani totesin, että tähän naamaan ei taida auttaa kuin Photoshop. Näiden kommenttien innoittamana on ehkä pakko kuitenkin taipua vielä kokeilemaan tuota primeria.

  24.11.2014 19:38 ‐ Riina Tikka

 • Hei,
  Olen jo pitkään halunnut testata Dermalogican tuotteita, mutta kaupungissani ei valitettavasti niitä ole saatavilla. Olen kuitenkin kuullut tuotteista hyvää! Samaa mieltä siitä, että kaunis ja hyvinvoiva iho ei juuri meikkiä kaipaa, en itsekään juuri meikkaa mutta ihonhoidosta olen kuitenkin erittäin kiinnostunut.

  24.11.2014 19:58 ‐ Hilla

 • Atooppisen ihon uhri haluaisi todellakin tietää, toimiiko nämä! Mitä kovemmaksi pakkanen muuttuu, sitä pahemmaksi äityy ihokin. Tuskaa!

  24.11.2014 20:07 ‐ S

 • Daily Microfoliant on tosiaan minullakin käytössä ja kaipaisin täydennystä Dermalogica-arsenaaliini :D

  24.11.2014 20:16 ‐ VK

 • Olen käyttänyt Dermalogican tuotteita jo vuosia, enkä vaihtaisi niitä mihinkään. Herkälle iholle aivan parhaita!

  24.11.2014 20:17 ‐ Hanna

 • Itse pidän todella paljon Dermalogican tuotteista. Suosikkejani ovat Skinperfect primer, body hydrating cream ja dynamic skin recovery. Itselläni on talvisin todella kuiva iho ja olen testannut super rich repair mutta viime talvena sekään ei auttanut iho-ongelmaani vaan jouduin ostamaan atooppiselle iholle sopivaa rasvaa apteekista. Dermalogican tuotteet ovat myös täydellisiä koska ne ei ole testattu eläimillä.

  24.11.2014 20:17 ‐ Minna Kirmonen

 • Olen jo pitkään pohtinut näiden tuotteiden testaamista! Hinta kirpaisee opiskelijabudjettia, mutta jos todella tehoavat niin worth it! :)

  24.11.2014 20:27 ‐ Katsky

 • Olen vasta alkanut lukea blogiasi. Tämä aihe sai kommentoimaan. Itsekin vannoutunut Dermalogican käyttäjä, opiskelijana tingin mielummin muusta. Hyvin myös apua saanut ihon oireiluun (varsinkin näin talvea kohti mentäessä.) Suosikkeja ovat itsellänikin Precleanse ja Skinperfect Primer. :)

  24.11.2014 20:34 ‐ Sonsu

 • Hei!
  Itselläni on pintakuivaiho. Olen yrittänyt hoitaa sitä Lumenen ja Avenen tuotteilla. En ole vielä löytänyt sitä ”oikeaa” hoitotuotetta.
  T: Johanna

  24.11.2014 20:36 ‐ Johanna

 • Kuulun samaan koulukuntaan; pyrin pitämään ihoni kunnossa ja meikkejä käytän melko vähän. Olen hiukan pihi ihonhoitotuotteiden suhteen..

  24.11.2014 20:43 ‐ SannaL

 • Mukana ollaan! Primerille todella olis käyttöä

  24.11.2014 20:56 ‐ Ann

 • Osallistun arvontaan! Dermalogican tuotteet ovat kyllä huippuja.

  24.11.2014 21:00 ‐ tiina

 • Skin Smoothing Cream on aivan paras tuote talvella kun iho kuivuu pahasti pakkasten takia. Ennen kärsin ikävistä punaisista ja hilseilevistä läiskistä talvisin, tällä ne katosivat hyvin nopeasti.

  24.11.2014 21:01 ‐ Heli

 • Dermalogicaa kerran testanneena en enää mitään muuta käytäkään. Mukana arvonnassa!

  24.11.2014 21:06 ‐ Teija Pesonen

 • Minunki suosikkini on skinperfect primeri ja juuri viimoisia vetelee tuubini. Aivan täydellinen! Ei ole tarvinnut miettiä vaihtaisinko..tämä on ja pysyy.
  Myös käytän sebum clearing masqueta. Itselläni on nyt raskauden jälkeen puhennutt hormoni aknea. Todella tympeä vaiva. Nyt vaan täytyy löytää sopiva hoitokeino tähän kukkimiseen.

  24.11.2014 21:06 ‐ Marjo T

 • Haluaa kokeilla,haluaa voittaa! :)

  24.11.2014 21:16 ‐ Leena

 • Tervehdys!
  Olen siirtynyt melkolailla kokonaan luonnonkosmetiikan pariin, mutta kieltämättä näin talvisin on aika vaikea ollut löytää tarpeeksi kosteuttavia ja hoitavia tuotteita…
  Mukana arvonnassa!

  24.11.2014 21:19 ‐ PauliinaP

 • Olen löytänyt jo muutamia luottotuotteita Dermalogican valikoimasta, Daily Microfoliant ja Overnight Clearing Gel ovat olleet vuosia ehdottomia suosikkejani. Uusia loistotuotteita löytyisi valikoimasta varmasti lisää, joten mielelläni olen mukana tässä arvonnassa!

  24.11.2014 21:29 ‐ Laura

 • Oih, ihanaa lukea vinkeistä – haluan kokeilla niitä kaikki!! T: meikkifriikki

  24.11.2014 21:34 ‐ Jonna

 • Näitä aion testata seuraavaksi. Väsyttää iänikuinen taistelu ihoni kanssa. Jos näistä löytyisi apu, niin kylläpä olis parasta.

  24.11.2014 21:47 ‐ Ulla-Maija

 • Iho-ongelmien kanssa painiessa tämänkaltaiset postaukset tulevat enemmän kuin tarpeeseen -kiitos!
  Tuotteet testaukseen siis, pitääpä alkaa tutkia lisäinfoa aiheesta!:)

  24.11.2014 21:57 ‐ Laura

 • Kiitos suosituksesta, kovasti olisi hakusessa juuri tuollainen ”no makeup makeup” arkeen, ihan meikittä ei hennoisi kulkea, ja pakko se on jo uskoa, bb, cc tai mikään muukaan kokeilluista monitoimivoiteista ei tällä iholla vain toimi. Jos kuitenkin odotan arvonnan ennen kuin suuntaan kaupoille :D .

  24.11.2014 22:03 ‐ Iina

 • Osallistun arvontaan! Tuo kosteusvoide on ylivoimainen ykkönen. Ihoni voi todella hyvin – ei tietoakaan kuivuudesta. Primerissa ihaninta mielestäni se, että siinä on aurinkosuoja (tärkeää) sekä sama tuote käy myös luomille: superb!

  24.11.2014 22:10 ‐ Anne

 • Primer kuulostaa hyvältä varsinkin, kun siinä on hyvä aurinkosuojakin

  24.11.2014 22:11 ‐ Leena

 • Dermalogican tuotteita olen käyttänyt pari vuotta ja ihoni tykkää. Primer onkin juuri loppumassa.

  24.11.2014 22:12 ‐ Mysterious M

 • Itselläni ollut aivan samanlaiset iho-ongelmat ja apu on löytynyt loistavasta Dermalogicasta! Skin perfect primer on suosikkituotteeni Skin smoothing creamin lisäksi. Nämä ovat päivittäisestä käytössä muutamien muiden Dermalogican tuotteen lisäksi.

  24.11.2014 22:13 ‐ Tiia

 • Dermalogicasta myös ollut apua aikuisiän iho-ongelmiin :) kuvatuista tuotteista osa myös jo käytössä ja juttu saa kyllä ostamaan myös lisää näitä laadukkaita ihonhoitotuotteita!
  Kiitos konkreettisesta kirjoituksesta :)

  24.11.2014 22:54 ‐ Anu

 • Hyvä postaus vanhasta tutusta merkistä! Jostain syystä olen viime vuosina unohtanut koko Dermalogican vaikka aiemmin niiden tuotteista on pelkästään hyviä kokemuksia. Tuota skin primeria olisi kyllä kokeiltava, siksipä arvontaan mukaan!

  24.11.2014 23:10 ‐ PaulaMM

 • Daily microfoliantia hankin juuri lisää, mutta nyt alkoivat muutkin tuotteet kiinnostaa varhaiskeski-ikäistä ikiteiniä näppylöineen. Mukana arvonnassa siis :)

  24.11.2014 23:19 ‐ Tanja L

 • Minkäänlaista primeria, joka olisi iholleni ystävällinen, en ole vielä löytänyt. Öljyän ihoani iltaisin, jotta atooppinen iho pysyisi joustavana. Se on tärkein juttu ihonhoidossani. Toivorikkaana mukana:)

  24.11.2014 23:28 ‐ Pipsa

 • Ihotautilääkärille varattu torstaiksi aika. Atooppinen iho ja suunympärysihottuma samassa naamassa. Kaikkea on kokeiltava, näitä sitten ehdottomasti seuraavaksi.

  24.11.2014 23:47 ‐ Niinaannukka

 • Olen käynyt 10 vuotta Dermalogica hoitolassa kasvohoidossa ja rakastan näitä tuotteita. Olen suurinta osaa testannut testereinä ja monia ostanut, joskus tilaan ulkomailta.

  Tuotteet ovat kumminkin sen verran kalliita, että valitettavasti koko palettia en voi pitää jatkuvasti arkikäytössä. Primeri on kyllä maailman ihanin, kunpa voisikin joka päivä käyttää.

  Jos joku yksi pitäisi valita olisi se daily microfoliant. Sitä käytän säännöllisimmin ja suosittelen kaikille putsariksi.

  25.11.2014 01:58 ‐ Nina

 • Mukana arvonnassa, tack!

  25.11.2014 03:23 ‐ Sanna L

 • Ystävien suosituksesta Dermalogican tuotteet ovat viime vuosina tulleet tutuiksi ja täytyy kyllä sanoa että toimii! Skinperfect primer on vielä testaamatta, täytyy pitää mielessä.

  25.11.2014 05:07 ‐ Laura

 • lemppari on daily microfoliant, hellävarainen, kasvoista tulee pehmeä, kuin vauvan peppu!

  25.11.2014 07:28 ‐ Jenny

 • Kesällä sain näytepakkauksen tuota primeriä ja olen todennut sen niin ihanaksi tuotteeksi, että olen ”säästellyt” tuota pientä näytepakkauksen sisältöä vain niihin erityisiin tilanteisiin.Yli kuudenkympin pikkutuubi, kun ei oikein sovi opintotuella elävän budjettiin.

  25.11.2014 09:14 ‐ Aino S

 • Daily Microfoliant täälläkin tuttu tuote, johon ihastutin myös tyttäreni. Olisiko aika laajentaa Dermalogican kokeilua, primeri kuulostaa laadukkaalta.

  25.11.2014 09:23 ‐ Ansku

 • Mulla on näytetuubi tuosta primeristä ja vaikutta ihan loistavalta! Muutenkin just siirtynyt tyttären kanssa Dermalogican käyttäjäksi.

  25.11.2014 10:39 ‐ tiitu

 • Olen vasta lähiaikoina tutustunut kyseiseen sarjaan. Kokemukseni perusteella tuntuu oikeasti toimivalta ja hoitavalta tuotesarjalta. Voin suositella. Primeriin en ole vielä ehtinyt tutustua. Joten arvontaan mukaan.

  25.11.2014 11:03 ‐ Tiina

 • Olisin valinnut itse juuri nuo samat kolme tuotetta! Noista en enää luovu – kuten en muistakaan sarjan puteleista ja purnukoista!!!

  25.11.2014 11:18 ‐ Sanna

  • Great minds think alike! ;)

   1.12.2014 19:11 ‐ hanna

 • Hei, kiitos vinkistä. On varmaan pakko kokeilla tuota kosteusvoidettakin, sillä näin aikoina ihomi muuttuu norsunnahaksi ja olisi enemmän kuin tarpeellista löytää vihdoin tuote, joka auttaa kuivuuteen. Mukana ollaan arvonnassa :)

  25.11.2014 11:32 ‐ Terhi R

 • Mullakin suunympärysihottuma, joka aina välillä hermostuu. Dermalociga kiinnostaa kovasti, mutta vielä tiemme eivät ole kohdanneet. Ehkä nyt?

  25.11.2014 12:17 ‐ Päiskä

 • Itse kanssa selätin alkavan aknen vastaavilla samaisen merkin tuotteilla noin 6 -7 vuotta sitten. Akne tuli salakavalasti takaisin sitten noin 4 vuotta sitten ja silloinen taloustilanne ei antanut mahdollisuutta ostaa dermalogican tuotteita joten aknesta tuli pahin mitä minulla koskaan on ollut ja nyt posket täynnä arpia ja koitan kalliilla hoidoilla päästä niistä eroon :( Skin hydrating booster kuitenkin jäänyt käyttöön ja olen suositellut sitä monille ystävillenikin, niin hyvää se on!

  25.11.2014 12:18 ‐ Maria

 • Voi ilman muuta mukana arvonnassa! Muutto uuteen kaupunkiin ja työpaikkaan näkyy ihossa ja Dermalogica voisi olla pelastus. Kivaa lukea huolellisesti kirjoitettu arvio tuotteista! Mukavaa päivää X

  25.11.2014 12:33 ‐ Anni

 • tätä haluaisin testata! atooppinen ihoni tuntuu ärtyvän kaikista tuotteista. josku dermalogica hoitaisi homman kotiin. :)

  25.11.2014 12:34 ‐ riikka

 • Primer on paras evö!! Ja precleanse toki myös, mutta praimeri pelastaa mun aamut!

  25.11.2014 12:40 ‐ Karoliina

 • Oi, kiinnostaisi testata tuota primeriä. Oma oikutteleva ihoni parani huomattavasti raskausaikana, mutta nyt vauva-arjessa näppyä pukkaa… Ehkä Dermasta löytyisi helpotus (tai hyvistä yöunista, eh). Onnea uudesta blogista, hyvältä näyttää :)

  25.11.2014 13:10 ‐ Annanas

 • Ihania tuotteita, jääneet unholaan jostain syystä! Toivottavasti arpaonni suosii..:)

  25.11.2014 13:26 ‐ Henna

 • Olen kuullut Dermalogican tuotteista paljon hyvaa ja mielellani niita testaisin. Kiitos kivasta blogista!

  25.11.2014 13:26 ‐ Emma

 • Dermalogican tuotteet päivittäin käytössä, mutta juuri tämä uusi tuote testaamatta!

  25.11.2014 14:02 ‐ anne

 • Kyseinen primer ollut itselä myös käytössä ja muiden vastaavien tuotteiden kokeilujen jälkeen on kyllä top 2:ssa tällä hetkellä. Ja juurikin loppu! Eli tarttis saada lisää :-) Mietiskellyt tuon PreCleansen kokeilemista kans, ehkä sen voisi liittää Dermalogica-arsenaaliini..

  25.11.2014 14:10 ‐ Emilia

 • Hei!
  Kivaa, että liputat vieläkin Dermalogican nimeen. Aikoinaan merkistä kerroit chiclingin aikoina ja tuotteita innoittamanasi tyytyväisenä käytinkin precleansestä kasvonaamioihin ja kuorintaan.
  Tuotteet ovat kyllä rahansa arvoisia vähintäänkin. Mutta Nyt kahden lapsen kanssa kotiäitinä rahat eivät vain moiseen riitä. Siksi olisikin ihanaa voittaa jotain kerrankin itselleen. :)

  25.11.2014 14:15 ‐ Katja

  • Hauska kuulla että seurailet yhä mukana, ihanaa kuulla että teitä alusta asti seuranneita on yhä mukana. Iloa ja valoa joulunaikaan!

   1.12.2014 19:10 ‐ hanna

 • Kelpais! Muutun nimittäin talvella aina ihan harmaaksi. Kiitos muutenkin vinkeistä! :)

  25.11.2014 15:30 ‐ Meri

 • Kallis sarja mutta hyviä tuotteita.

  25.11.2014 16:21 ‐ katja Heikkinen

 • Ne suurimmat pikkujoulut ovat valitettavasti juuri arvontapäivänä, mutta eiköhän hyvälle pohjustustuottellee löytyisi käyttöä myös muina tärkeinä (ja arkisempinakin) päivinä. ;)

  25.11.2014 18:37 ‐ kilvia

 • Tuo pohjustustuote kuulostaa kauhean hyvältä…
  Osallistun arvontaan toiveekkaana, olisi mukava testata.

  25.11.2014 19:03 ‐ Susanna

 • Skinperfect Primer on kyllä uskomaton tuote, joten osallistun arvontaan. Mutta millä puhdistustuotteella sen saa parhaiten pois?

  25.11.2014 19:08 ‐ Marja

 • Mukava kuulla vinkkejä sinulta, sillä mielestäni sinulla on todella upea iho!
  Itselläni on talvisin todella pintakuiva iho, enkä tunnu löytävän millään sopivaa tuotetta. Monet tuotteet eivät ole tarpeeksi kosteuttavia ja jotkut rasvaisemmat tuotteet aiheuttavat näppyjä. Kalliisiin voiteisiin ei ole opiskelijana varaa, joten olen joutunut tyytymään halvempiin tuotteisiin.

  25.11.2014 19:18 ‐ HelenaT

 • Minulle ihan uusi tuttavuus. Monta sarjaa tullut kokeiltua, mutta sitä omaa ei ole löytynyt. Mielellään siis arvonnassa mukana.

  25.11.2014 20:06 ‐ Johanna Nissinen

 • Tämän tahtoisin testata.
  Mukana arvonnassa.

  25.11.2014 20:41 ‐ Sari

 • Wau, kuulostaapa ihanilta tuotteilta ja tästä merkistä olenkin kuullut hyvää palautetta! Olisipa mahtava päästä kokeilemaan. :) Arvonnassa mukana.

  25.11.2014 20:42 ‐ hukka

 • Tämä postaus tuli kuin tilauksesta. Olen pitkään käyttänyt luonnonkosmetiikkaa ja kokeillut yhtä sun toista suositeltua tuotetta mutta mitään nappituotetta ei ole löytynyt. Ihoni on muuten jees mutta hormonit puskee suun ympärille ja leukaan näppyjä tasaiseen kalenterin tahtiin. Ja rutikuiva se on , joten koko esittelemäsi kolmikko kuulostaa hyvältä!

  25.11.2014 21:23 ‐ Sari

 • Mukaan arvontaan. Olisi kiva päästä testaamaan, uusia tuotteita minulle.

  25.11.2014 21:30 ‐ Marjo

 • Tää Dermalogica sarja on kyl yks mun omasta suosikeista. Ei vaan pääse niis eroon vaikka kokeilis muita tuotteita. Aivan mahtava sarja

  25.11.2014 22:05 ‐ Maria

 • Osallistun mielelläni arvontaan sillä näin köyhänä opiskelijana ei ole varaa testailla hiervästi uusia tuotteita enkä ole oikein luottotuotteitani vielä läytänyt. Olen toiveikas! :)

  25.11.2014 22:51 ‐ Siiri

 • Ehdottomasti mukana!

  25.11.2014 22:55 ‐ Anu

 • Minulla on aikuinen sekaiho, joka riehaantui kun jätin e-pillerit pois. En haluaisi näyttää enää teini-ikäiseltä…
  Onko Dermalogica-sarjalla apua hormoonifinneihin? (Sanothan joo!)

  25.11.2014 23:08 ‐ Mari

  • Menepäs ihoanalyysiin, siellä asiantuntijat kertovat sinulle parhaat vinkit. Lähimmän löydät Dermalogican nettisivujen kautta. Iloa joulukuun alkuun!

   1.12.2014 19:09 ‐ hanna

 • Uskomattoman hyvä sarja,voin sanoa todella kokemuksesta.Olen käyttänyt Dermalogicaa itse ja hoitolassani asiakkaille vuodesta 2003 alkaen. Kaikille Dermalogican tuotteista kiinnostuneille suosittelen käymään Dermalogican hoitolassa,josta saat neuvoja,tuoteopastusta,näytteitä,käyttö-
  ohjeita tuotteisiin.Matkapakkauskoot ovat käteviä ja edullisia.Suosikit tuotepakkauksessa on 5 erilaista tuotetta,todella riittoisia. Lisätietoja ja hoitoloita löydät Dermalogica Suomen sivujen kautta. Jos voitan primerin,annan sen arpomalla asiakkaalleni. Nimimerkki Dionella.

  25.11.2014 23:42 ‐ Päivikki koivumaki

 • Ihoni kaipaisi juuri tätä, sairastelu ja stressi näkyvät. Mukana arvonnassa siis!

  26.11.2014 08:27 ‐ Mari

 • Muistan jo chiclingin ajoilta kehusi dermalogican tuotteita mutta en edelleenkään ole saanut itseäni tutustumaan tuotteisiin. Ehkä tämä olisi sopiva ”kynnystuote” ?

  26.11.2014 08:55 ‐ Reetta

  • Hauskaa että siellä ruudun takana on teitäkin, useiden vuosien takaa. Kiitos kun jätit sanasen, parasta joulun aikaa sinulle!

   1.12.2014 19:07 ‐ hanna

 • Olen kuullut paljon kehuja primeristä ja haluaisin kokeilla sitä!

  26.11.2014 11:02 ‐ Anna

 • Monesta suunnasta olen kuullut ja lukenut kehuja Dermalogican tuotteista. Omalle iholle sarja on vielä tuntematon suuruus.

  26.11.2014 11:04 ‐ totsku

 • Kiinnostaisi kovasti joku harmaata talvi-ihoa heleyttävä tuote, ehkäpä viimeinkin testaan tätä sarjaa!

  26.11.2014 13:11 ‐ Nora

 • Heippa Hanna, osaisitko sanoa millä tuotekombolla ihoasi silloin alkuvaiheessa lähdettiin hoitamaan? Itselläni on vähän samanlainen tilanne nyt meneillään, eikä iho ole vielä toipunut raskaudesta. Tuumaus meneillään, että mitenkäs tätä nyt kannattaisi lähteä hoitamaan…

  Dermalogicaa olen joskus käyttänytkin aktiivisemmin, nyt taitaa kaapista löytyä vain tuo Daily Microfoliant. Tästä bloggauksesta muistui mieleen, että pitäisi hakea tuo PreCleanse taas käyttöön, vitsit se on huikea putsari, lähtee vedenkestävä silmämeikkikin kevyesti!

  26.11.2014 13:31 ‐ Jutta

  • Kannattaa käydä ihoanalyysissä, koska minun kokemukseni ei välttämättä vastaa sinun ihosi tarpeita. Kosteutta ja hellää hoitoa, kuorintaa. UltraCalming on ihan loistava linja, siitä tykkää herkinkin hipiä. Iloa joulun odotukseen!

   1.12.2014 19:06 ‐ hanna

 • Potkaisispa onni, näitä olis ilo päästä testaamaan!

  26.11.2014 13:57 ‐ Jeminat

 • Minulla herkkä ja helposti reagoiva iho. Olisi todella ihana saada kokeilla näitä tuotteita!

  26.11.2014 15:56 ‐ Tina

 • Sain aikoinaan ihon näpyt ja ärsytyksen kuriin UltraCalming-sarjalla sekä kunnon kosteutuksella. Nyt kaappi pullollaan erilaisia Dermalogica-tuotteita erilaisiin tilanteisiin. Todella monia suosikkituotteita mutta kyllä se minunkin ykkösjuttu taitaa olla Skinperfect Primer.

  26.11.2014 16:46 ‐ Tuija

 • en tiedä, mikä siinä on, että kun löydän jonkun herkälle ja allergiselle iholleni sopivan voiteen tai tuotteen, se hetken kuluttua lopetetaan. ehkä pitäisi siis vaihtaa suosittelujesi perusteella dermalogicaan. ehkä heidän tuotteensa toisivat helpotusta tähän talvella pahenevaan ihon kuivuuteenkin?!?!

  26.11.2014 17:07 ‐ mappela

  • Parempaa kosteutusta en osaa edes toivoa, nämä ovat ihan parhaita kuivalle ja herkälle iholle.

   1.12.2014 19:05 ‐ hanna

 • minultakin jäänyt testaamatta. olisipa ilo jos saisin tämän hyllyni :)

  kiitos hanna sanoistasi blogin muodossa, on ilo seurata!

  26.11.2014 19:10 ‐ r.

 • Mukana arvonnassa :)

  26.11.2014 19:33 ‐ Marikki

 • Tota olis kiva kokeilla, arvontaan mukaan.

  26.11.2014 22:04 ‐ Maarit

 • Monesti tuotteita katsonut, mutten ole raaskinut ostaa. Olisipa onni päästä testaamaan.

  26.11.2014 22:41 ‐ Marja

 • Minä aloitin puolisen vuotta sitten bionin ja dermalogican tuotteiden käytön. Käynyt Lahdessa ancillassa ihanalla ihoterapeutilla pariin otteeseen. Hoidot ihania ja rentouttavia. Itsellä ollut aina hankala iho, ruusufinniä, atooppista ihoa, katkenneita verisuonia ja jälleen puhkesi suunympärysihottuma. Sain lääkäriltä miedomman antibiootti kuurin. Toivon ja jatkan kyseisen sarjan tuotteita, toivoen parempaa ihoa.

  26.11.2014 23:22 ‐ Henni

 • Itselläni on teini-iästä asti ollut ongelmaiho ja olen kokeillut lukemattomia määriä kosmetiikkatuotteita milloin minkäkin ongelman korjaamiseen.
  Viimeisimpänä etsin muutama vuosi sitten apua kasvojen ihon hillittömään rasvoittumiseen ja kiiltämiseen ja silloin onneksi löysin Dermalogican tuotteet! Skinperfect Primer on nyt luottotuotteeni, käytän sitä meikkivoiteena ja se toimii kesällä myös aurinkovoiteena ihollani joka räjähtää jos laittaa normaalia aurinkovoidetta… Ulkomailla laitan alle vielä Dermalogican aurinkosuojan. Tyytyväinen siis olen! Ainoa pieni miinus on tuotteiden kova hinta, mutta saa rahoilleen sentään vastinetta.

  27.11.2014 06:23 ‐ Hanna

 • Mulla on kanssa käytössä daily microfoliant ja todellakin hinnalle tulee vastinetta vaikka opiskelija onkin, se putilo on kestänyt ikuisuuden (vuoden)! Toimiiko toi primer tosissaan myös yksinään ilman meikkiä? Laiskottaa, mutta vaikka iho onkin hyvässä kunnossa siinä mielessä että ei ole epäpuhtauksia yms niin epätasaisuus sävyssä (verisuonet, pikku punoitukset yms) on niin voimakkaita että ilman mineraalipuuteria ei lenkkiä pidemmälle oo uskaltanut ;)

  27.11.2014 09:12 ‐ Leena Ahokas

 • Joitain tuotteita olen testannut ja hyväksi todennut. Kun vain raaskisi sijoittaa hyviin tuotteisiin kerralla kunnolla :)

  27.11.2014 09:36 ‐ Arja

 • Aikuisiän näppyläinen iho ongelmana täälläkin. Täytyy varmaan testata näitä tuotteita.

  27.11.2014 09:57 ‐ Rachel

 • Dermalogican tuotteet kovasti kiinnostaisi! Omat luotto kauneustuotteet vielä hakusessa. Opiskelijan budjetti ei vaan oikeen anna periksi näille tuotteille, harmi.. Ehkä vielä joskus :)

  27.11.2014 17:47 ‐ Sofi

 • Toinen suunympärysihottumainen täällä hei. Otan innosta kiljuen kaikki ei-lääkevoiteet avuksi, jos ne vain poistavat tämän ärsyttävien asioideni listalta. Tässä tapauksessa jo vinkki on hyödyllinen, mutta toki myös arpaonni tässä kohtaa olisi kiva!

  27.11.2014 19:59 ‐ Miso

 • Mukana arvonnassa! Daily Microfoliant täälläkin käytössä, mutta voiteet ainakin toistaiseksi muilta merkeiltä.

  27.11.2014 21:40 ‐ Minttu

 • Dermalogica sarjasta mikrofoliant on tuttu tuote jo vuosien takaa. Korkean hinnan takia en raaski vaan tuotteita ostaa. Josko arpaonni olisi nyt myötä!

  27.11.2014 23:49 ‐ Riikka

 • Löysin itse nämä tuotteet noin vuosi sitten ja siitä lähtien olen ollut myyty! Aivan mahtavia ja jopa pakkaukset miellyttää visuaalisesti vaativaa.

  28.11.2014 07:48 ‐ Hanna

 • Mielenkiinto heräsi näitä tuotteita ja etenkin tuota primeria kohtaan!

  28.11.2014 07:54 ‐ Emmi

 • Total eye care. Olen melkein nelikymppinen ja viinipulloa ostaessa minulta kysytään paperit. En luovu siitä koskaan. Dermalogicasta.

  28.11.2014 07:54 ‐ MarikaH

 • Kyseenalaistan usein näin talven äärellä käyttämieni ihonhoitotuotteiden tehokkuutta. Kuten monilla muilla, ihoni muuttuu pintakuivaksi viimaisessa säässä. Eräänä talvena etsin kynsin ja hampain tarpeeksi kosteuttavaa kasvovoidetta ja tuhlasin paljon minulle epäsopiviin tuotteisiin, kuten luonnonkosmetiikkaan. Dermalogican tuotteet ovat minulle vielä mysteeri, ja kiinnostuin kovasti! Olethan niistä monesti maininnut.

  28.11.2014 07:55 ‐ SuviSipsi

 • Hei, itse käytän myös Daily microfoliant tuotetta josta olen myös tykännyt. Iho on todella smoothin tuntuinen sen jäljiltä. Mahtava merkki jokatapauksessa! Mukana arvonnassa!

  28.11.2014 08:05 ‐ Heidi Lindberg

 • Kaunista huomenta!

  Okei, ensinnäkin ei olisi voinut parempaa kirjoitusta just osua nenäni eteen! Tässä juuri viime ajat miettinyt että mikä voisi olla se mun tuote ja kun katsoo Hanna sun ihoa niin suosituksia kyllä kuuntelen :) itse panostan myös mielummin pehmeään ja hyvinvoivaan ihoon kuin meikin alle verhoutuen. Tulevan talven toivon olevan superluminen jotta pääsee paljon laskemaan mäessä , mutta samalla se tietää ihoni jatkuvaa kiristelyä ja kuivuutta.
  Ehdottomasti jokin ainakin menee kokeiluun vaikka hintaa onkin omaan lompakkoon aika paljon mutta iho on elimistömme suurin elin joten miksei siihen myös panostaisi!
  Mukavaa päivää erityisesti sulle Hanna.

  /Elisa

  28.11.2014 08:10 ‐ Elisa Kyllinen

  • Kiitos ihanasta kommentista, toivotan sulle kaunista joulun odotusta!

   1.12.2014 19:03 ‐ hanna

 • Tehdäänkö Dermalogican hoitolassa joku ihotyyppianalyysi, jonka perusteella suosittelevat tuotteita? Oma arvio ihosta ja sen tarpeista kun saattaa olla joskus yllättävänkin väärä. Luottaisin mielelläni ammattilaisen arvioon.

  28.11.2014 08:20 ‐ Pauliina

 • Olen laiska meikkaamaan ja miettinyt pitkään, että voi kun löytyisi omalle iholle sopivat tuotteet ettei naama aina aika ajoin kukkisi ja vanhenisi.. En vaan ole päättänyt, että mistä tuotteista kannattaisi lähteä testaamaan, joten jospa nyt onni lykästäisi ja pääsisin näillä aloittamaan homman! Ja toivon mukaan myös lopettamaan näihin tuotteisiin ettei tarvisi jatkaa etsintöjä pidempään!

  28.11.2014 08:23 ‐ Mari

 • Täälläkin Daily Microfoliant käytössä, ihan parasta kamaa :)

  28.11.2014 08:28 ‐ Minna

 • Kiitos vinkeistä! Nämä kuulostaisi omallekin iholle sopivilta,että mukava olisi päästää testaamaan.

  28.11.2014 08:30 ‐ Lotta

 • Mukana arvonnassa! Skin smoothing cream ja nuo boosterit ovat jo käytössä mutten ole raaskinut ostaa tuota primeria.. vielä!

  28.11.2014 08:37 ‐ Anna Merenkova

 • Viime vuonna sain ensimmäistä kertaa kunnon iho-ongelman, joka kesti koko kevään. Yritin tottakai peittää näppyläistä ihoani meikillä, joka vain pahensi tilannetta.

  Edelleen tästä kokemuksesta viisastuneena yritän etsiä oikeanlaisia ihonhoitotuotteita. Se on todella sääli, että mistään lafkasta ei saa kunnon kokeilupaketteja. Kuulopuheiden tai yhden kokeilukerran jälkeen kun ostat pelit ja vehkeet – kunnes viikon päästä huomaat, että heleä iho ei tullut ilmaiseksi. Pidän erittäin naturellista ja kuultoisesta lookista, sipaisu huulipunaa tuomaan väriä. Uskon, että kunnon ihonhoitotuotteilla voisin jättää meikkivoiteet, puuterit ja muut pakkelit vihdoin pois, kun ne selvästi tekee ihoni huonovointiseksi.

  Hyvän ihon ei pitäisi olla uskon asia \o/

  28.11.2014 08:39 ‐ HelenaSofia

 • Dermalogica on huippu! Primeria en ole kokeillut, mutta Daily Microfoliant on luottotuotteeni. Pitäisikin käydä hakemassa tuo kosteuttava boosteri talven varalle…

  28.11.2014 08:40 ‐ Sanna

 • Mukana arvonnassa!
  Minä vannon Daily Microfoliantin nimeen.

  28.11.2014 08:41 ‐ Ella

 • Olisikohan näistä apua huonolle iholleni.. mukana arvonnassa.

  28.11.2014 08:43 ‐ kat8a

 • Olispa ihana saada nää testiin! Tarkoituksena ollut pitkään etsiä uudet tuotteet iholleni, kun vanhat eivät tunnu enää toimivan oikein hyvin.

  28.11.2014 08:45 ‐ Jenna

 • Voittaisin tämän tuotteen erittäin mieleläni. :) Vähän vastaavia ongelmia minulla on ihon kanssa mutta ei tahdo raskia aina kokeilla uusia tuotteita jos ne ei sitten sovikkaan minulle.

  28.11.2014 08:53 ‐ Elina S

 • Olisipa kiva päästä testaamaan, kuullostaa juuri minulle sopivalta. Peukut pystyyn! :)

  28.11.2014 09:00 ‐ Liinu

 • Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olen itsekin koukuttunut dermalogican tuotteisiin…

  28.11.2014 09:09 ‐ Erika V.

 • Mullakinnon ollu jo kuukausia etsinnässä uusi sarja ihon hoitoon Biothermin tilalle, ja muutaman kerran on tullut luettua sun postaus tästä Dermalogicasta. Saako näitä Apteekista vai mistä? Nyt pidän klo 12 asti peukkuja, että arpaonni suosii opiskelijaa.:)

  Kiitos Hanna hyvästä ja tyylikkäästä blogista, sun aktiivisuus ja iloisuus inspiroi kyllä!

  28.11.2014 09:10 ‐ Hilla

  • Dermalogican nettisivulta löydät hoitolat ja tuotteita myyvät pisteet. Iloa joulun odotukseen!

   1.12.2014 19:02 ‐ hanna

 • Nämä kuulostavat siltä että pitää varmasti kokeilla :). Itselläni on varsinkin talvisin iho aivan kamalassa kunnossa.

  28.11.2014 09:16 ‐ ellien

 • Olen käyttänyt dermalogican naamajuttuja pari vuotta jotka sain silloiselta pomoltani lahjaksi, vieläkin vähän jäljellä:D kyllä on riittoisaa! Tuo primeri ihan tuntematon, mutta olis hauska kokeilla :)

  28.11.2014 09:19 ‐ Annastina

 • Primeria en ole vielä testannut, mutta mielelläni testaisin.

  28.11.2014 09:20 ‐ Santra

 • Microfoliant päivittäisessä käytössä. Paria muuta testattu, mutta olisi kiva laajentaa repertuaaria. Ei mitään moitittavaa kyseisestä sarjasta! Hyvää viikonloppua!

  28.11.2014 09:26 ‐ ida

 • Daily microfoliant on ollut säännöllisessä käytössä jo muutaman vuoden ajan. Hinta kirpaisee ostohetkellä, mutta tuote on todella riittoisa. Tämä on paras kuorinta pintakuivalle ja herkästi ärtyvälle iholleni. Sain kosmetologilta Primer-näytepakkauksen kokeiltavaksi ja aion ehdottomasti hankkia myös tämän tuotteen meikkipussiini.

  28.11.2014 09:30 ‐ Katja

 • Mielenkiinto heräsi, mukana arvonnassa!

  28.11.2014 10:02 ‐ Hanne

 • Hei.

  Voi kun kävisi onni kohdalle. Olen kamalan laiska meikkaamaan ja toi primer kuulostaa kaikinpuolin täydelliseltä tuotteelta. Täytynee laittaa joululahjalistalle jos ei käy arpaonni. Hyvää joulunaikaa!

  28.11.2014 10:25 ‐ Jenni

 • Syksyn vaihtuessa talveen mun iho on aina ihan mahdoton. Kuiva,kireä,punainen,kirjava ja inhottava. Oon kokeillu Dermalogicalta kuorintaa ja se oli ainakin huippu. Ois kiva koittaa muitakin merkin tuotteita.

  28.11.2014 10:29 ‐ Erika

 • Dermalogican tuotteet ovat pitkään olleet hankintalistalla. Hinta vain hiukan mietityttää, mutta kai sitä omaan pärstäänsä voisi hieman panostaa ;) Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  28.11.2014 10:34 ‐ Mirjam

 • Yes, arvonassa mukana. Olen tuotteiden sekakäyttäjä, mutta Dermalogican PreCleanse ja Daily Microfoliant ovat vuosia kuuluneet puhdistusrutiineihini. Tekisi mieli päästä testaamaan tuota primeria, sitä meikkipussini kaipaa..
  Terkkuja ja ihanaa joulunodotusta;)
  -Susan-

  28.11.2014 10:35 ‐ Susa

 • Voi jos nämä pelastaisivat nuoren mutta väsyneen ihoni!

  28.11.2014 10:51 ‐ Marianna

 • Kiitos tuosta luonnonkosmetiikkaan liittyvästä tarinasta. Olen nimittäin itse ollut useita vuosia melko ehdoton sen kannattaja, mutta iho tuntuisi kaipaavan jo hieman…järeämpiä aseita. Joten olisi mahtava saada kokeilla, miten tuo arvottava tuote toimisi!

  28.11.2014 10:56 ‐ mariaelina

  • Toki tämä on niin oma kokemus, etten osaa muiden puolesta puhua. On moni, jolle luonnonkosmetiikka on se ainoa oikea, se on hieno juttu jos tuotteet omalle iholle sopivat. Kukin löytää omalle iholleen parhaan sarjan, itse löysin sen onnekseni Dermalogican parista.

   1.12.2014 19:01 ‐ hanna

 • Sananen ! Ehdottomasti mukana arvonnassa. Loistavia tuotteita ovat. Ihanan rauhaisa ja tunnelmallinen blogi sulla Hanna.G

  28.11.2014 11:02 ‐ Friiduli

  • Kiitos! ;)

   1.12.2014 18:59 ‐ hanna

 • Mulle ihan uusi tuote kyseessä, nimen olen kuullut aiemmin, mutta siihen kokemukseni tuotteesta rajoittuvat. Olisi kiva päästä kokeilemaan itse :)

  28.11.2014 11:24 ‐ hennamarj

 • Ihana arvonta! Olen mielelläni mukana :) Kiitos hyvästä vinkistä, kiinnostuin tuotteista todella!

  28.11.2014 11:40 ‐ emmunen

 • Dermalogica on pelastanut myös oman aknen ja kuivuuden kanssa oireilevan ihoni! Hyllystä löytyy samoja suosikkeja kuin sinullakin, mutta skinperfcet primeria en jostain syystä ole onnistunut vielä kokeilemaan!
  Tällähetkellä parasta on ehdottomasti Skin Smoothing cream ja talveen kun päästään kunnolla niin Dynamic Skin Recovery on ihan parasta omalle snadisti yli 30-v. iholleni! Loistotuotteita kaikki!

  30.11.2014 23:13 ‐ Mari

 • Millä tuotteilla/hoidoilla eksaktisti sait aknesi parantumaan? Suurkiitos vastauksestasi jo etukäteen!

  1.12.2014 12:52 ‐ Annis

  • Kävin Dermalogican ihoanalyysissä ja sitä kautta lähdettiin hoitamaan ihoa kuntoon. PreCleanse, Daily Microfoliant ja kunnon kosteutus oli alussa avainsana. Samoin kuin kuorinnat. Ihohommat kun on niin henkilökohtaisia, etten oikein voi neuvoa enempää – käy ihoanalyysissä lähimmällä Dermalogica-osaajalla. ;)

   1.12.2014 18:59 ‐ hanna

 • Dermalogicat on aivan huippuja! Mukana arvonnassa :). Ja kiitos Hanna loistavasta pikaruokaohjeesta paistetut ahvenet & salde :). Kiireen keskellä unohtuu että nopeasti voi saada pöytään muutakin kuin pastaa ja jauhelihasoossia :).

  1.12.2014 17:14 ‐ Terhi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>