Bees & Honey

/ hannaFlunssassa on se hyvä puoli, että hunajaa voi lusikoida vaikka suoraan purkista. Etenkin tätä hunajaa, se on maustettu chilillä ja potkun tuntee, vaikka makuaisti on karkuteillä. 

Kiitos sille meediolle joka ennusti tämän flunssan ja pisti purkin minulle postiin. On heittämällä kaunein ja harkituin hunajabrändi johon olen törmännyt. Pakkaus oli niin nätti, että ei meinannut raaskia avata. Tilasin muutaman purkin jo pukinkonttiin, sillä lähipiirini arvostaa makeita juttuja. 

Hunaja saatu lahjaksi, tämmöisiä herkkuja tuovia lähettejä ei koskaan käännytetä ovelta. Kiitos Nordic Honey! 

Related posts:

Kashmiria kahdelle
Kanavartaita ja tsatsikia
Maailman paras salaattikirja ja sen uusi painos

6 kommenttia
 • Olisipa ollut reilua, jos ilmoittaisit heti että tuote tulee VIROSTA. Varsinaisesti ole Nordicin kanssa mitään tekemistä. Suomesta saa hienoa hunajaa.

  24.10.2016 00:52 ‐ Velho

  • Suomesta saa hienoa hunajaa, mutta enpä ole vielä törmännyt näin viilattuun brändiin jota kehtaa antaa myös lahjaksi. Vinkkaa toki jos moinen löytyy!

   24.10.2016 05:22 ‐ hanna

 • Itselleni virolainen hunaja on lähestulkoon lähiruokaa: suuri osa hunajasta kärrätään todella kaukaa. Kotimaista hunajaa on tosinaan jopa vaikea löytää, moni kotimaiseksi brändätty tuote paljastuukin usein ”Suomessa pakatuksi”.

  24.10.2016 07:44 ‐ Riikka

 • Näinpä! Ja ne valkoiset pikkuämpärit eivät vaan ole visuaalisesti kovinkaan kivoja, eikä ne toimi käytössäkään. Kansi on aina jumissa.

  24.10.2016 09:11 ‐ hanna

 • Onpas aika yllättävää että paasaat äitien kehonkuvasta mutta sitten sisältäsi löytyykin pieni ulkonäkökeskeinen materialisti, heh. En nyt jaksa perehtyä tuon virolaisen firman hunajan alkuperään (kiinasta? purkki on kyllä nätti) mutta itse kuitenkin suosisin mieluummin toki puhtaita kotimaisia tuotteita. Joista eurot jäävät kotimaahan. Ja onhan näitä:

  http://luomulaari.fi/

  https://sahinahonhunaja.wordpress.com/lajihunaja/

  http://www.hunajainensam.fi/sam-hunajatuotteet/sam-muumi-hunaja-160g/

  Ihan vaan muutamia mainitakseni.

  27.10.2016 00:02 ‐ Velho

  • Kiitos Velho kommentista, mukavaa syksyä ja joulun odotusta sinulle. :)

   27.10.2016 02:06 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>