Aika lentää – Time to fly

/ hanna

doritsalutskij.fi-vauvat-13Kuvat on otettu reilu kahdeksan kuukautta sitten, vajaa viikko poikien syntymän jälkeen. Tuntuu ikuisuudelta, aivan kuin eiliseltä.

Muistan kasvoni, jotka eivät olleet omani. Raukeat ja tutut, mutta vähän vieraat.

doritsalutskij.fi-vauvat-36 doritsalutskij.fi-vauvat-11 doritsalutskij.fi-vauvat-7 doritsalutskij.fi-vauvat-5 doritsalutskij.fi-vauvat-4 doritsalutskij.fi-vauvat-19 doritsalutskij.fi-vauvat-21 doritsalutskij.fi-vauvat-29 doritsalutskij.fi-vauvat-27 doritsalutskij.fi-vauvat-26 doritsalutskij.fi-vauvat-30 doritsalutskij.fi-vauvat-31 doritsalutskij.fi-vauvat-38 doritsalutskij.fi-vauvat-24 doritsalutskij.fi-vauvat doritsalutskij.fi-vauvat-9
Muistan Joonaksen rusketuksen, puhelimen hälytyksen joka muistutti minua lääkitsemään itseäni ennen kuin leikkaushaavan kipu muistutti itsestään, muistan rintapumpun tasaisen äänen yöllä kello 03.21, muistan valtavat, sinisten verisuonien juovittamat rinnat, pienenpienet tuttipullot, sohvan pehmeyden ja unen ja valveen hämärät rajamaat.
Muistan hikoilun, valkopyykin, käsienpesun ja takkuiset hiukseni. Pizzan ja ensimmäisen lasin samppanjaa muistan nekin. Muistan mustan huumorin, hiertävän ja epämiellyttävän tukivyön, maidosta kovettuneet rintaliivit ja vaipparoskikset.

Muistan ruokalähetin tuomat ruskeat paperikassit, kesän tai syksyn, vaunujen ensimmäiset metrit Fredalla, omat hapuilevat askeleet ja Joonaksen käden omassani. Muistan suukon, muistan toisenkin.

Muistan paljon, unohdin jo varmasti enemmän.

Kiitos elämämme tärkeimmistä kuvista Dorit.

Related posts:

Kirjamyyjäiset ja hurja kirja-ale!
Home Connect - yhteys kotiin ja sen koneisiin 
Joulua päin

8 kommenttia
 • Ihanasti kirjoitettu ja ihania kuvia!

  24.4.2017 23:05 ‐ Lisa

 • Ääh, itketti! Kauniisti kerrottu, äärimmäisen kauniit kuvat.

  24.4.2017 23:11 ‐ S

 • Voi kun he ovat pieniä. ❤ Ja te onnellisia. ❤ Kaunis teksti. Ja kaunis elämä.

  25.4.2017 00:28 ‐ Katja

 • Minäkin olen unohtanut niin paljon ajasta tuolloin, ja toisaalta muistan teidät. Muistan kuinka tiesin syntymäpäivän ennen syntymää, odotin poikia kuin kuuta nousevaa. Muistan teidän kodin ja teidät, ja ne pienen pienet uudet ihmiset. ❤️

  25.4.2017 00:49 ‐ Dorit

 • Täälläkin virtaa kyyneleet kaulaa pitkin. Mitkä tunnelmalliset kuvat täynnä vauvaonnea ja rauhaa. Ja teksti ❤ Pää vaan nyökyttelee mukana kun kaikkea samaa eletään juuri ahneesti ahmien läpi. Kaunis kirjoitus.

  25.4.2017 08:32 ‐ Nina

 • <3

  25.4.2017 10:33 ‐ Riikka

 • Sama. Niin paljon on unohtunut vuodessa. Kuopus lähti kävelemään 9kk:n iässä ja välillä mietin, oliko hän vauva jossain välissä. Ensi viikolla tulee vuosi ristiäisistä ja se äiti ja vastasyntynyt näyttivät ihan vierailta, kun tänään kuvaan törmäsin. Voi hyvänen aika, onneksi on valokuvat! Ihania kuvia ensi hetkistä!

  Katja
  http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

  25.4.2017 15:09 ‐ Katja

 • Kauniita kuvia!
  Vinkkaatko, minkä merkkiset valkoiset kietaisubodyt on parhaita? :)

  28.4.2017 14:47 ‐ Anni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>