ahventa ja avokadoa

/ hanna

ahventa ja avokadoa ahventa ja avokadoa ahventa ja avokadoa ahventa ja avokadoaPikaruokaa lauantain lounaalle, aamutreenin jälkeen. Kiire kokata, koska kaikilla kiljuva nälkä.
Salaattikulhoon puolikkaan limetin mehu, suolaa, mustapippuria ja reilusti oliiviöljyä. Mukaan puolikas pilkottu tuorekurkku, pesty ja lingottu* salaatti, kuorestaan koverrettu avokado tai kaksi ja kurpitsansiemeniä.
Leikkaa ahvenfileistä ruodot pois, onnistuu kun tunnustelet fileitä sormin, löydät ruotojen kohdan helposti jonka jälkeen leikkaa ne trumpettihousuiksi (oi ihanan kamala 90-luku!) – kuten kuvassa. Reilu nokare voita kuumalle pannulle, paista ahvenfileitä minuutti pari per puoli, suolaa ja pippuroi. Nauti tuoreen leivän kera.

Related posts:

Suodatettua ja jääkylmää kuplavettä hanasta?
Terveisiä keittiöistä!
Mäntysuopaa ja maitokahvia

1 kommentti
  • Olipas hyvä salaatti! Toimi erinomaisesti lohenkin kanssa. Kiitos taas:)

    13.12.2014 15:25 ‐ Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>