400g

/ hanna

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAloitan uuden projektin päässäni, kelailen sitä viikkoja, kuukausia. Kerään artikkeleita netistä, kirjastoista ja lehdistä, hikoilen lenkillä ja salilla. Käyn kirjaostoksilla Tukholmassa ihan vaan huomatakseni samojen kirjojen löytyvän seuraavalla viikolla Akateemisesta. Turhaudun. Totean hauduttelemani idean huonoksi ja palaan taas lähtöruutuun. Kunnes oivallan ystävieni ansiosta, että idea ei ole pelkästään hyvä, vaan aivan jumalattoman hyvä. Tee se, Hanna!
Vihdoin on se hetki, kun ostan puhtaan paperiarkin – tässä tapauksessa 50 arkkia. Tarvitsen konkreettista kynänjälkeä ja korkin naksuttelua. Mustetahroja ja ruttuisia papereita. Joskus lasin viiniäkin.

Ensimmäiset viivat on vedetty, kokonaisuus alkaa hahmottua. Onhan se jo päässäni valmiina, voin jo melkein aistia painosta tulevan kirjan tuoksun. Tästä tulee hyvä, sen nimi on 400g. Tiimiä kasataan parhaillaan, meitä on jo kaksi.

Molempia kirjaprojekteja voit seurata blogini What’s Cooking -välilehdellä, huikkaan vuodenvaihteen jälkeen kun homma polkaistaan kunnolla käyntiin.

Arvaatteko mitä tuleman pitää?

Related posts:

helsinki / sinne
kirjapainossa
Salaattikirja-arvonta ja sananen lehtikaalista

3 kommenttia
 • Jauhelihakirja! Oliskohan?

  4.11.2014 18:54 ‐ Myy

 • Moi!
  Arvelisin, että uusia reseptejä jauhelihasta?
  Tiina A.

  4.11.2014 19:17 ‐ Tiina Aakko

 • Kyllä vaan, oikeaan osuitte!

  5.11.2014 09:51 ‐ hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>